Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Manku, no super, ludzki szef.
Toska od dwoch dni chce konwersować...o 3. nad ranem;(
Moja Zuza spi raz dziennie przez 3 godziny, a Toska...ogólnie duzo spi - czasem 3/4 dnia potrafi przespać, a czasem cały dzien oka nid zmruży. Walczymy z ciemieniucha, straszna ma. -
Beszka w Bieszczadach nikt by nie pomógł tylko mąż by się musiał wysilic j jak sądzę jest to jeden z powodów dlaczego nie chce tam jechać.
Ja po prostu chcę trochę odpocząć, już naprawdę nie pamiętam kiedy mieliśmy jakiś urlop. A tam nie wiem czy mi się to uda, no ale zobaczymy. (Nie mówię o odpoczynku od dziecka tylko od pracy).
A jeśli cokolwiek pomogą przy Zuzi to było by fajnie. -
Maniek, super szef...a co do tych imprez to itp.to czasem sie sama sobie dziwie hehehe ale nie ma co narzekac. Dziadkowie nie pomagaja, za to maz duzo. Narzekam na niego czasem, ale generlanie jest super i dzieicakami sie swietn zajmuje...gorzej z ogarnieciem chaty i planowaniem
Kroko, jak chcesz od pracy odpoczac to chyba komorke trzeba wylaczyc....a jak generalnei chcesz odpoczac to ja polecam zabrac babcie na wakacje ze soba :p serio wpslowo urlop i odpoczynek nabieraja nowego znaczenia, gdy ma sie dziecimy uwielbiamy z nimi jezdzic, ale gdy chcemy sie wyspac i generalnie odpoczac, to zostawialismy chlopakow na jedna noc, dwa pelne dni z moimi rodzicami a sami do hotelu. Z H nie da rady. Ona cysia musi miec
My wlasnei z treningu wrocilismy i bierzemy sie za kapiele, kolacje itp, Hanka w okropnylm nastroju, bo niewyspala sieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Zdredzia super
U nas tak, Leo wstaje o 6, dzemke ma o 11-12 okolo dwu godzinna i szaleje do 19:30 - 20 , tak to wyglada mniej wiecejje jak je, chyba jak wiekszosc, pare lyzeczke potem mu sie nudzi, ale lubi bulki wszelakie, uwielbia jablka i banany, musy owocowe, miesko ziemniaczki, warzywka, zupki, no tylko ze po trochu, ale nie widac po nim, pokazny chlopak
dzisiaj zamiana jedzenia wieczorem, kaszke zjadl o 16 30, a na kolacje jaglanke z olejem kokosowym i truskawkami, zobaczymy jak bedzie nocka wygladala
buziaki
Biedroneczko kciuki za jutrzejsza wizyte u okulistyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 20:15
-
hej misie
Cati jeszcze raz gratki :*
LaRa ja brzuch czuję, ale długo nie czułam skóry na prawym udzie - chyba od znieczulenia bo moich dwóch kolegów którzy mieli teraz rożne zabiegi i też znieczulenie w kręgosłup mieli tak samo (to nie może być od cc bo to faceci)
co do kryzysów u nas też był i to mega - także były myśli o rozwodzie ale póki co się uspokoiło
moja Zuś od wczoraj robi cyrki z jedzeniem, dziś z 5 posiłków zjadła tylko trzymam nadzieję że to zęby , ostatnio w ogóle niechętni je mleczne posiłki (zjada już tylko kaszki bo samego mleka nie chce) tylko by zupę jadła albo chleb
a wczoraj mi nie chciała jeść kolacji a potem się obudziła o 3 z głodu i ja miałam już po nocy a dziś jeszcze do pracy, porażka
dziś zjadła pierwsze śniadanie o 7.30 potem dopiero o 13 obiad bo wcześniej kaszą pluła, potem o 16 trochę zupy (bo kaszą pluła) i jabłko i teraz o 19 wmusiłam łyżeczką porcję kaszy bo z butli plułamam nadzieję że o 23 normalnie zje (na śnie- butlę) bo potem znów mi się obudzi o 3 a dwóch nocy z rzędu nie przeżyję (taka wygodnicka się zrobiłam)
mój chłop poszedł na piwo a ja mam chwilę spokoju
cati lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Widzę, że u większości kryzys w związku po dziecku się pojawia..
Ja po obiedzie, ale z chęcią zjadlabym coś słodkiego...
Jussta dziękujemy za kartkęmała się mocno zainteresowała
Zgredka - tak , i albo jedni to przetrwaja albo nie... // Przyklad. ja zesfatalam na naszym slubie pare - mojego swiadka i znajomą nie caly rok mina i wpadli wzieli cywilny no i mala ma teraz 15 miesiecy i biorą rozwód.... No ale moze oni sie dobrze nie znali ja swojego meza znam az za dobrze .. 14roczek idzie naszej znajomosci z czego 2.5 po slubie.
Dziękuje dziewczyny , jestem przerazonaze jak ja podolam z 2 ....
wy macie swoje mamy pod reką ? albo gdzies nie daleko ???
-
u nas juz od 20tej spanie. mam nadzieje, ze do rana, bo luknelam za okno, a tu łysy daje czadu. u nas pelnia zawsze skutkuje zla noca
Ari- stawiam na zabkiniech szybko wychodza!
Kroko- Boziuniu... jak mi sie marza Bieszczady! nie bylam nigdy, ale uwielbiam odludne miejsca. jakas chata przy jeziorku i czuje, ze zyjeale w tym roku chyba wakacje odpadaja, bo w koncu bede na zwolnieniu... wlasnie musze sie dowiedziec jak to z tym wyglada.
Summerka- ja ostatnio zauwazylam o dziwo jakies resztki ciemieniuchy u malego. polecam Olejuszke godzine przed kapiela i szczotke tangle teezer
jak zwykle dzisiaj ide spac wczesnie. 22, a ja juz spie. i powiem Wam, ze mimo calego balaganu w domu (ktory mi tesciowa wypomniala), nie sprzatam tylko ide spac. a w ogole wczoraj po tej wizycie tesciowej opowiedzialam wszystko mezowi, oczywiscie sie poryczalam przy tym i wyobrazcie sobie, ze przytulil mnie i powiedzial, ze jego matka nie ma co robic na emeryturze i plecie trzy po trzy. i zebym sie tym nie przejmowala, bo on uwaza, ze jestem super zona i matka i chata dawno by padla gdyby nie jatak mi sie od razu milo zrobilo... a tesciowej kij w oko!
tym milym akcentem dobrej nocy Wam zycze!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cati moja mama pracuje mieszka 200km ode mnie tylko w wakacje pomoże akurat jak się urodzi przez dwa miechy
Moja śpi od po 19, no w żłobku ponoć słabo, a i drugiej drzemki nie było, ja się z nią (ona w lozeczku) polozylam, bo mój mnie wkurzył
Nie gadam z nim, wstalam tylko wyjąć rzeczy z pralki i rozwiesic, wyszłam z psem, choć on wychodzi wieczorem (na znak protestu, że nie jest mi potrzebny) no i kanapki mu zrobilam do pracy, nie wiem chyba, żeby nie pokazać że jestem zupełnie zła, ahh ten brak konsekwencji..
Teraz znowu się kładę, ale czy zasnęła? 2h temu mnie zbierało, a teraz średnio
W ogóle mam dziś takie myśli, że już wszystko co "najlepsze" za mną, że już nie zakocham się nie będę z nikim innym i nie napawa mnie to optymizmem. -
cati wrote:
Dziękuje dziewczyny , jestem przerazonaze jak ja podolam z 2 ....
wy macie swoje mamy pod reką ? albo gdzies nie daleko ???
Tia.. Ja mam mamę 220 km od siebie, teściowa 270km, ale to i lepiej.. Żyjemy wg. Zasady, masz na kogo liczyć, licz na siebie! Nie oszukujmy się, jest ciężko.. Ale przez pierwsze trzy lata a później już leci, zwłaszcza logistycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 21:43
beszka, cati lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:Cati- czemu skasowalas post z fb? a tym, czy dasz rade sie nie przejmuj. jak bedziesz musiala, to dasz
bedzie ciezko, nie ma sie co oszukiwac, ale pozniej, za pare lat juz z gorki
zaczela sie tam nie potrzebna duskusja... i post usunelam.
Konwi - ja mam nadziejemoj w lipcu konczy roczek , a jak sie urodzi maluch nr.2 bedzie mial z 1.5 roku to juz chyba lepiej nawet soba sie na chwile zajmie . Mi mojej mamy brakuje ,,, gadam z nima prawie codziennie na skype ale za to jak jestem w PL to po 3 dniach mam jej dosc
wez tu zyj !!!
Dobranocmoj bombel spi i ja powinnam wiecej spac
bo w ciazy jestem mega zmeczona ... zieeeeeew dobrej nocki.
-
Cześć, co to za spanie
My już od dawna na nogach.
Cati, mała różnica wieku ma wiele plusów, co prawda pierwszy rok będzie trudny ale później zobaczysz jak dzieci będą się lepiej bawić i dogadywać, no i Kuba nie pozna uczucia zazdrości a to jest duży plus. Będzie dobrze. Co do mam, wiem jak to jest.. Wszyscy się kochaja.. Na odległość bardziej
Zgredko, co to za czarne myśli.. Już nie kochasz swojego? Rozejdziecie się, poukładasz sobie życie, nie obawiaj się! Moja koleżanka ma dwoje dzieci, każdy z innym facetem odkąd rozeszła się z ojcem drugiego malucha ponownie wyszła za mąż, także spokojnie. A ma 35 lat. Całe życie przed Tobą.
Miłego dnia
PS jak wyciągnąć faceta z dołka? Już argumenty mi się kończąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 06:58
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek,
Mam nadzieje ze dzien bedzie dla wszystkich miły i spokojny
Zgredzia, co ma być to bedzie, taka moja myśl heheh a nie kochacie sie juz?????
Po jakim czasie od wyzyniecia sie pierwszych dolnych jedynek, wyzynaly sie górne? U nas echooooooooo
-
dzień dobry
Ja też zmieniam pieluszkę na leżąco. Nie ma zmiłuj. Czasem troche powalczymy ale jak na razie wygrywam ja
Zgredziu, jeszcze żyganko? Ojej
Blondik, u nas psf 50 z la roche posay
Kinga ma jedna drzemkę, czasem 1,5h a czasem dochodzi nawet do 3h.
Larus, po cc masz przecięte wszystkie włókna. Już nigdy nie będzie w tym miejscu pełnego czucia. Troche wróci, ale nigdy jak przedtem
Cati super że daliście radęgratuluję i wszystkiego dobrego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 07:57