Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:oj Lara wspolczuje alergii na gluten. Ale to pewne? Sprawdzoli ci krew i robili gastroskopie/endoskopie?
Zgredzia, buty trzymam dla nexta, wszystko trzymam bo mam nadzieje na siostrzyczkę dla Ani
Co tu tak cicho???? -
Hej, nadrabiam.
Wróżka gratki wizyty.
Ech czyli nie będziemy drugiego rodzić razem.
Wielka szkoda.
Kotka jak grzeje to zakładam kapelusz lub czapeczkę z daszkiem.
Izolec oby zmiana mleczka pomogła.
Smoku jeszcze tydzień temu myślałam że bez smoka nie ma szans. A dziś 5 doba bez.Ale wcześniej dawałam do łóżeczka, ładowałam smoka i Zuzia zasypiała sama. A teraz trzeba na rękach lulać, chwilkę popłacze, ale zaraz zasypia.
Maniek u nas na plac zabaw przychodzą nawet z noworodkami, spacerują sobie.
Konwalia współczuję niewyspania.Nena i Tobie. Ja ostatnio też jakaś niewyspana wciąż, o 21 zasypiam nawet na stojąco.
Lara butki wyglądają ok. No nie gadaj że już wyrosła z poprzednich butów. Moja ciągle lata w tych samych, ale ja kupiłam rozmiar 20, z zapasem, żeby starczyły chociaż do lata.
beszka o kurcze, kiepsko z nogą u mamy.
Apropos nocnych krzyków. U nas znów jedna pobudka w wielkim wrzaskiem. Po jakiś 10 minutach w naszym łóżku w końcu się uspokoiła i poszła spać dalej.
zgredka nie mnie pytałaś, ale ja mam zamiar buty sprzedawać, bo nawet jeśli pojawi się drugie dziecko to będzie mieć nowe buty. Ciuchy może mieć używane, ale buty muszą być nowe i koniec.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
macham
Lara Anulka jest do schrupania
ja juz nie trzymam ciuszków a mam ich całą mase ale jakos nie chcą sie sprzedać
Kroko ZUza to mały agencik hehe czadowo wyglada na fotkach
ja dziś padam dzien pełny emocji zakonczony na 18 szwach u meża na rece w trzech miejscachKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Lara, nie daj sobie za szybko wmówić alergii na gluten. Masz biegunki? Bóle brzucha? Gastroskopia pokazała zanik kosmkow jelitowych?
Dodatkowo zatrzymuje mi sie woda w organizmie, mam wiecznie spuchnięte palce. Nawet pierścionek, który dostałam na rocznice ślubu było mi cieżko żalozyc.
Nic nie tracę, a zaufałam jej bo mądrze mowi. Jedyne co mam nadzieje stracić to tłuszcz a tym samym i zbędne kg.
Kroko, elefanty mam rozm 20, juz sie cieżko na nóżkę wkładały i ostatnio juz często płakała przy zakładaniu butów. Teraz ma rozm miedzy 20-21.
Uciekam spać bo juz mi sie oczy kleją, dobranoc i spokojnej, przespanej nocki wszystkim.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
U nas dzień zakończony dwoma guzami i jednym rozcieciem głowy.. Poszłam do sąsiadki po sałatę i usłyszałam ten płacz, masakra, aż się znosił.. Maz nie widział całej sytuacji, odwrócił się do Tymka ale chyba spadł z tarasu.. Ale płakał, głowa rozcieta..
No i chyba sąsiadki córka sprzedała mu wirusa są chorzy od 3 dni, mocno kaszla i nie wiem jak to się stało że przyszła do nas na ogród i go wzięła na ręce.. Mały kaszle.. Ale mam nerwyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 22:22
-
Ja np nigdy w ciuchach nie kupilabym butów używanych, ale jakoś od Was nie mialabym problemu (dziwne)
Ja właśnie wrocilam z kina, mój bawił dzieci, że też zawsze w offowym kinie musi być albo dużo seksu albo seksu kazirodczego, nudne to już
Konwalianko odnośnie strojów to tak myślę, że jakbym miała takie delikatne dzieci to bym chyba się bała lekko ubierać, pisałas, że miał tylko body z krótkim, ja ogólnie jestem zwolenniczką lekkiego ubierania, ale nie wiem. Wiem, może nie powinnam się wypowiadać, żeby nie było burzyKrokodylica, Smoczyca1, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Współczuje guzów j krwijuz sie boje tero pierwszego guza czy krwi o matko!!!
Lara powodzenia w dążeniu do celu
Beszko trzymam kciuki za łagodne odstawienie jesli sie zdecydujesz
Nena ehhhhh
Kroko miłej imprezki zyczepokażcie sie dziewuchy jak ładnie wyglądacie
Zgredzia ja tez nie znam sie na ubieraniu jedyny sposób to po prostu sprawdzasz czy nie jest za zimno czy za ciepłoa moja piachu tez nie zajada
Konwiehhh ciagle cos współczuje strasznie :*
Wiecie jak wczoraj moja teściowa nazawala Zosie? Ta nie chciała jej dać buzi a babka do niej "o ty wiedźmo"!!! Ona tak ma ale mało brakowało a bym ja zje*ala!!!!!
To ja musze isc do pepco oblecialam wszystkie smyki coccodrillo 5-10-15 i nic nie znalazłam a zapomniałam o pepco
Zośka póki co tez ma 20 ale lekko wchodzą ale niedawno kupione wiec następne jakieś sandalki pewnie.
Zapowiada sie piękny dzień wiec miłego zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 07:49
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć, nic jako tako..
Zgredko, ja się nie obrażam, spoko. Ubieram dzieci, jak siebie, zresztą tutaj na osiedlu wszystkie tak ubrane a nawet w krótkich spodenkach. Sama czasem mam obawy i biegam jak głupia, raz zdejmuje, też zakładam.. Dopóki nie powie czy mu zimno czy ciepło to taka loteria
Miłego dnia, my śmigamy do kościoła -
Konwi: to moze u Was cieplej, bo u nas niby 20 stopni ale chlodny wiatr
Mala dzis mi stlukla ekran w tablecie, zabijajac go.. i jak ja bede zyc? Na komorce to nie tak fajnie sie pisze, ja cale l4 chcialam z tabletem spedzic a tak co? Bede wychodzic na spacery albo kase w sklepach wydawac ehh -
Smoczku - wiedźma to kobieta mająca wiedzę inaczej po staropolsku mądra, oby słowa teściowej były prorocze
, moja do Zuzy mówi małpico jak jej nie chce buzi dać ale ja spokojnie czekam na moment kiedy moje dziecko powie do babci daj a jak nie da to odpowie jej ty małpico
LaRa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Summerka, Ty sie mnie chyba o to co Jas na zatwardzenia bierze pytalas. Stosowalismy rozne keki. Obecnie pije cos podobnego do Polskiego ferlex czy ferlax czy jakos tak. W naglych sytuacjach ma krople na zaparcie,male one sa b.silne i kooocno go boli brzuch, wiec w zw. Z tym ze matka mi kupila duuuuzy zapas miniwlewek dla H a jej sie odwidzialo i ma biegunki, to Jan to dostaje raz na jakis czas, gdy jest meeeega problem. Najgorzej bylo do 3 r.z. Masakra. Od zaparc oprocz wielkiego bolu brzucha mial tez temperature i wysypke
Oprocz tego specyfiku do picia duzo pije, duuuuzo sie rusza i codziennnie, kilka razy dziennie wysylamy go po posilku na toalety w wiadomym celu. Rok temu to jeszcze z nim chodzilismy i czytalismy mu, avy sie jakos zrelaksowal ( bolalo go bardzo, co jest logiczne przy duzych zaparaciach). Teraz sam siobie czyta a istatnie kilka dni dam biegnie na toalete. Mamy nadzieje, ze zaczal odczuwac potrzebe zanim jest za pozno. Do tego co 2 mies.wizyta w szpitalu z usg. Raz na jakis czas powtarzaja badania na alergie, bo zaparcia czesto sa od alergii.
Pierwszym krokiem byla wizyta u gastro. Masa nieorzyjemnych badan, by wykluczyc duze schorzenia. Mlody ma zla budowe jelita, ale do leczenia pozaoperacyjnego.
Konwi, zdrowka.
Co do odstawienia,mto chyba na nicne sie zdecyduje. Za tydzie mamy dlugi weekend,to moze wtedy jak nic nie wyjdzie. Chcialabym jeszce ja troche pokarmin. Jak sie nie uda w nicy odstawic, to pomysle nad calkowitym odstawieniem.....
Co do butow, to ta moja H taka chuda i mala, ale stope mamwielka..21
Smiczku, a czego szukasz dla Zoski.
Ja dzis sniadanie do lozka dostalam od chlopakow
Milej niedzieli -
Beszko a ile Twoja mierzy i waży bo na zdjęciach wygląda całkiem normalnie
Siedzę teraz na kompie, póki mała spi, bo potem by waliła mi w klawiature, ehh tablecieeee
Kartę benefit sobie aktywowałam i już widzę w okolicy ile fajnych miejsc, na kurs tańca się zapiszę (oczywiście po rozwiązaniu), a teraz lecę czytać książkę, bo zaraz się obudzi... -
Zgredko, poszukaj punktu u siebie, gdzie wymieniają szybki
Ja tak miałam z nowym tel, tez myślałam ze mnie trafi.
Zaraz ubieram moja damę marudząca, i uderzamy do kościoła.
Kroko, powodźenia na komunii, tzn żeby torpedka dała rade
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
To faktycznie LARA u ciebie to nieciekawie wyglada. W sumie bole brzucha jak odstawisz gluten powinny przejsc natychmiastowo.
Ja tam buty mam wszystkie uzywane. Wiekszosc od kolezanki ale jedna pare ma kupiona uzywana i inne tez tak zamiezam. Ze tak powiem szkoda mi kasy na cos co po paru miesiacach trzeba bedzie zmienic. Zbieram na dom.DO tego i ciuchy i buty uzywane sa juz tysiac razy wyprane dzieki czemu stezenie szkodliwych substancji w nich jest o wiele mniejsze niz w owych (ah ten zapach nowych butow made in china
-
Psotko, a no. Na zdjeciach wyglada calkiem dobrze
wazy cos pomiedzy 7,5-8 kg a ile mierzy to nie wiem
nosimy ubrania na 74 czasem 80 a i dzis ma cos z rozm.68
Ja buty tylko nowe. Ubrania mam po kolezanki corce,a le buty nowe. Starszy syn zle stawia stopki i mlodszy niektore buty po nim mial i tez zaczal zle stawiac...wlasnei gdy jakies tam buty oo bracie nosil. Lekarz powiedzial,z e buty lepiej nowe miec dla dzieci szczegolnie jak ktos ma cos ze stopkami.