WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi synal wyrznal orla z lozka ojoj :/

Summi zdrowka dla Was :/ biedni

Nuuudy :P

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • beszka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Ja tylko na chwilke, moze pozniej wpadne na"dluzej"

Chcialam link zapodac. Wazne! http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/pediprofen-z-problemami-sprzedaz-leku-wstrzymana,641257.html

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,kochane

Leos w dzien spoko juz zasypia bez smoka, ale w nocy jest jeszcze problem, mysle ze pomalu sie oduczy ;-)

Dzisiaj super pogoda, a my z M mamy dzisiaj 10 rocznice znajomosci ;-) leca te latka

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

Summi- wspolczuje strasznie :( jak sie dzisiaj czujecie?

Zgredka- ale gwiazda z Ciebie filmowa ;) ladnie sie prezentowaliscie we trojeczke (a wlasciwie w czworke)

justa- gratki spania bez smoka :) i 10 lat!

Nie pamietam co tam jeszcze mialam pisac :/

wczoraj bylam u lekarza, wszystko ok :) maluszek ma juz prawie 2cm i nawet sie poruszyl :) uff, kamien z serca. ja jedynie dostalam skierowanie na juz na krzywa cukrowa, bo mi glukoza na czczo podwyzszona wyszla :/ ale to pewnie od ilosci slodyczy ktore pochlaniam. musze sie ogarnac w koncu, bo morfologia tez nie idealna.

milego dzionka Wam zycze babeczki!

marissith, Yasmin lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja ciagnela cos z krzesla i spadlo na nia przygniatajac ja twarza do ziemii na czole siniak.
    Teraz spi na dworze, a ja czytam Reymonta i mecze sie niemozebnie
    A potem chce skoczyc do rossmana gdyz lakiery do pazurkow i szminki 49% mniej

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej, ale dziś dzień wypadków.. buzi w każdy guz..

ja byłam z małym na placu zabaw, później poszlismy w pola nazbierać mleczy, rozłożyłam je i teraz łażą mi robaki.. jak ja ich nie lubię.. za pół godziny robimy syrop na zimę..

chlebek rośnie..no a poza tym nic mi się nie chce..nie mam pomysłu na obiad..buu

halo, zgredka - co ze szparagami aby były pyszne i chrupiące?

wrpóżko, cieszę się bardzo..oby tak dalej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 13:27

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrożko gratki Wielkoluda ;-)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chrupiace szparagi oO ????

KONWI co to za syrop ????

Domi po raz drugi odmowil drzemki porannej....Teraz spi w lozeczku ale zasnal na psacerze i wyjelam go i przelozylam do lozeczka poprostu. Ciekawe ile tak pospi...

ZGREDZIA co Reymonta czytasz? Chlopow ;D?

Fajnie ze wam dzieciaki tak ladnie smoki oddaja :). Gratulacje :). no my tego problemu nei mamy hehe. Dobrze ze palca nie zaczal ssac :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ZGREDZIA to ty w tej sukience w kropki, twoj facet i Lucja :)? Pierwszy raz was chyba widze :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania zalicza dzis juz druga drzemkę, tylko ze teraz śpi juz 2 h. Wcześniej 40 min, chyba wizyta na placu zabaw ja tak wykończyła i te słonko.
    Przez obok bo chce zeby sie wyspala i nie była marudna, a zapewne gdy wstanę to sie obudzi.

Jak wasze maluchy zachowywały sie na placu zabaw wobec innych dzieci! Ania wstydzi sie chłopców :) a nawet jednemu wzięła autko, ale zaraz oddała :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My narazie na placu zabaw to sie tylko przygladamy bo Domi za bardzo tam nie ma jak sie bawic. natomiast w grupie to zaczyna sie robic troch eniegrzeczny. Juz pare razy przylozyl innemu dziecku, tzn nie mocno ale machal reka zeby kogos odepchnac od zabawki. wstyd troche no ale z dwojga zlego lepiej tak jakby sam mial dostawac ;P. Nie wiem skad mu sie to bierze bo go nikt nie bije...

Zakladacie dzieciom jeszcze czapki jak jest tak goraco?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wpisalam w googla szparagi przepisy i wlazlam na kwestię smaku, ona tam pa paręnaście przepisów, trochę miksuje robię makaron penne razowy do tego szparagi cukinia i tuńczyk, bo mięso musi być, a sos na mleku jajku śmietanie..

Ja w kropki, ta z podbrodkiem, a szparagi tu będą na części krojone a nie w całości zobaczę jak wyjdzie

http://www.kwestiasmaku.com/pasta/makaron_ze_szparagami/makaron_z_cukinia_szparagami/przepis.html

Czytam "komediantke", chłopów bardzo lubiłam, ale ta komediantka to koszmar, niby 250 stron a ja dopiero w połowie, a czytam ponad tydzień ;( a ja lubię szybki

Byłam w Ross kupilam lakier revlon i sally hansen (jak za 49% mniej to spoko ceny) i szpinke rimmel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 14:19

konwalianka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki, u nas lepiej, choć mam sajgon, bo dziś zadna nie spi...

Zgredko, kurde byłaś dziś w ddtvn? Oglądałam polowe i widocznie przegapiłam, fuck!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, chyba chodzi dziewczynom o te foto że strony off camery

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, zakładam opaskę, ale to juz od Ani zalezy ile ona jest na głowie. Przy wietrznej pogodzie nie odpuszcżam i zakładam, gdy wiatru nie ma, nie ma tez takiej potrzeby.

Idziemy na spacer, pa

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszło pysznie, tak się przyssalam do przepisu, że zapomniałam dodać tuńczyka (bo to miałam dodać od siebie)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Byliśmy u alergologa mamy receptę na nutramigen lgg, póki co kończymy puszkę zwykłego i sprawdzamy czy ten drugi się przyjmie. Smarowanie emolientami i moja dieta eliminacyjna dopóki karmię. Jeśli będzie źle to będziemy robić badania z krwii w kierunku alergii.

Idziemy na spacer bo mały nadal nie chce spać w domu

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obraczki odebrane :D najchetniej juz bym ja nosila , co chwile mierze hehe :D aaaa jeszcze 8 dni ;)

Mlody pojechal do maca i przywiezie mi wiesmaca umc umc :)

Od tesciow dostaniemy telewizor w prezencie ulala bedzie co ogladac wieczorami hihi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:13

WróżkaZielona, Arienna, Izoleccc, Blondik, LaRa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pojechał po córkę, więc polecialam z małą na spacer, bo była marudna, celem była drzemka, to dotrwa do jego przyjazdu, drzemka była, apo drzemce chciałam wracać, ale mała nie ;(
    No i musialam chodzić aż mi nogi w tyłek wrosly..

Młoda: gratki, ciekawe kiedy ją zmienie stan ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam, mam nadzieję że nie zapomniałam co komu mam:
    Lara- kopa dostaniesz za głupie myśli o autyźmie

Sumi- jej aż się popłakałam jak czytałam o Twojej biednej Zuzce- zapytaj lekarza ale z tego co wiem to laktulozy nie da się przedawkować, można całymi słoikami, nawet dzieciom, lekarz dziecku mojej znajomej kazał podawać tyle ile będzie chciało wypić (słodkie więc chce) i jak zapytała co jeśli przedawkuje to z uśmiechem powiedział : najwyżej się zesra, zapytaj jeszcze lekarza ale z tego co wiem to można hektolitrami pić, pić aż pomoże

Zgredka- a Ty kochanie coś się tak chowała na tych zdjęciach?? co z Ciebie za gwiazda co?? bierz przykład z Twojego dziecka :P

Kroko- gratki dla Zuzi za brak smoka

a u nas zęby :P wiec ogólnie jestem zmęczona, póki co jest ok, budzi się tylko z płaczem w nocy ale po chwili tulenia zasypia, w dzień jest marudząca ale do zniesienia - tylko trzeba z nią cały czas siedzieć i coś robić żeby była zajęta, no i zabawa tylko na siedząco - czy to w łóżeczko czy na podłodze, muszę jej pomóc wstać bo sama nie umie a jak jej nie pomoże to się drze :P i przy niej siedzieć bo jeszcze zdarza się jej stracić równowagę i wtedy uderza głową o podłogę, no i cały dzień podłoga albo siedzi i się bawi albo się kula po mieszkaniu - bo pełzanie jest zbyt męczące a kulanie daje szybszy efekt :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1775 1776 1777 1778 1779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ