X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi synal wyrznal orla z lozka ojoj :/

Summi zdrowka dla Was :/ biedni

Nuuudy :P

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • beszka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Ja tylko na chwilke, moze pozniej wpadne na"dluzej"

Chcialam link zapodac. Wazne! http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/pediprofen-z-problemami-sprzedaz-leku-wstrzymana,641257.html

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,kochane

Leos w dzien spoko juz zasypia bez smoka, ale w nocy jest jeszcze problem, mysle ze pomalu sie oduczy ;-)

Dzisiaj super pogoda, a my z M mamy dzisiaj 10 rocznice znajomosci ;-) leca te latka

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

Summi- wspolczuje strasznie :( jak sie dzisiaj czujecie?

Zgredka- ale gwiazda z Ciebie filmowa ;) ladnie sie prezentowaliscie we trojeczke (a wlasciwie w czworke)

justa- gratki spania bez smoka :) i 10 lat!

Nie pamietam co tam jeszcze mialam pisac :/

wczoraj bylam u lekarza, wszystko ok :) maluszek ma juz prawie 2cm i nawet sie poruszyl :) uff, kamien z serca. ja jedynie dostalam skierowanie na juz na krzywa cukrowa, bo mi glukoza na czczo podwyzszona wyszla :/ ale to pewnie od ilosci slodyczy ktore pochlaniam. musze sie ogarnac w koncu, bo morfologia tez nie idealna.

milego dzionka Wam zycze babeczki!

marissith, Yasmin lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja ciagnela cos z krzesla i spadlo na nia przygniatajac ja twarza do ziemii na czole siniak.
    Teraz spi na dworze, a ja czytam Reymonta i mecze sie niemozebnie
    A potem chce skoczyc do rossmana gdyz lakiery do pazurkow i szminki 49% mniej

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej, ale dziś dzień wypadków.. buzi w każdy guz..

ja byłam z małym na placu zabaw, później poszlismy w pola nazbierać mleczy, rozłożyłam je i teraz łażą mi robaki.. jak ja ich nie lubię.. za pół godziny robimy syrop na zimę..

chlebek rośnie..no a poza tym nic mi się nie chce..nie mam pomysłu na obiad..buu

halo, zgredka - co ze szparagami aby były pyszne i chrupiące?

wrpóżko, cieszę się bardzo..oby tak dalej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 13:27

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrożko gratki Wielkoluda ;-)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chrupiace szparagi oO ????

KONWI co to za syrop ????

Domi po raz drugi odmowil drzemki porannej....Teraz spi w lozeczku ale zasnal na psacerze i wyjelam go i przelozylam do lozeczka poprostu. Ciekawe ile tak pospi...

ZGREDZIA co Reymonta czytasz? Chlopow ;D?

Fajnie ze wam dzieciaki tak ladnie smoki oddaja :). Gratulacje :). no my tego problemu nei mamy hehe. Dobrze ze palca nie zaczal ssac :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ZGREDZIA to ty w tej sukience w kropki, twoj facet i Lucja :)? Pierwszy raz was chyba widze :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania zalicza dzis juz druga drzemkę, tylko ze teraz śpi juz 2 h. Wcześniej 40 min, chyba wizyta na placu zabaw ja tak wykończyła i te słonko.
    Przez obok bo chce zeby sie wyspala i nie była marudna, a zapewne gdy wstanę to sie obudzi.

Jak wasze maluchy zachowywały sie na placu zabaw wobec innych dzieci! Ania wstydzi sie chłopców :) a nawet jednemu wzięła autko, ale zaraz oddała :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My narazie na placu zabaw to sie tylko przygladamy bo Domi za bardzo tam nie ma jak sie bawic. natomiast w grupie to zaczyna sie robic troch eniegrzeczny. Juz pare razy przylozyl innemu dziecku, tzn nie mocno ale machal reka zeby kogos odepchnac od zabawki. wstyd troche no ale z dwojga zlego lepiej tak jakby sam mial dostawac ;P. Nie wiem skad mu sie to bierze bo go nikt nie bije...

Zakladacie dzieciom jeszcze czapki jak jest tak goraco?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wpisalam w googla szparagi przepisy i wlazlam na kwestię smaku, ona tam pa paręnaście przepisów, trochę miksuje robię makaron penne razowy do tego szparagi cukinia i tuńczyk, bo mięso musi być, a sos na mleku jajku śmietanie..

Ja w kropki, ta z podbrodkiem, a szparagi tu będą na części krojone a nie w całości zobaczę jak wyjdzie

http://www.kwestiasmaku.com/pasta/makaron_ze_szparagami/makaron_z_cukinia_szparagami/przepis.html

Czytam "komediantke", chłopów bardzo lubiłam, ale ta komediantka to koszmar, niby 250 stron a ja dopiero w połowie, a czytam ponad tydzień ;( a ja lubię szybki

Byłam w Ross kupilam lakier revlon i sally hansen (jak za 49% mniej to spoko ceny) i szpinke rimmel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 14:19

konwalianka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki, u nas lepiej, choć mam sajgon, bo dziś zadna nie spi...

Zgredko, kurde byłaś dziś w ddtvn? Oglądałam polowe i widocznie przegapiłam, fuck!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, chyba chodzi dziewczynom o te foto że strony off camery

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, zakładam opaskę, ale to juz od Ani zalezy ile ona jest na głowie. Przy wietrznej pogodzie nie odpuszcżam i zakładam, gdy wiatru nie ma, nie ma tez takiej potrzeby.

Idziemy na spacer, pa

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszło pysznie, tak się przyssalam do przepisu, że zapomniałam dodać tuńczyka (bo to miałam dodać od siebie)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Byliśmy u alergologa mamy receptę na nutramigen lgg, póki co kończymy puszkę zwykłego i sprawdzamy czy ten drugi się przyjmie. Smarowanie emolientami i moja dieta eliminacyjna dopóki karmię. Jeśli będzie źle to będziemy robić badania z krwii w kierunku alergii.

Idziemy na spacer bo mały nadal nie chce spać w domu

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obraczki odebrane :D najchetniej juz bym ja nosila , co chwile mierze hehe :D aaaa jeszcze 8 dni ;)

Mlody pojechal do maca i przywiezie mi wiesmaca umc umc :)

Od tesciow dostaniemy telewizor w prezencie ulala bedzie co ogladac wieczorami hihi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:13

WróżkaZielona, Arienna, Izoleccc, Blondik, LaRa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pojechał po córkę, więc polecialam z małą na spacer, bo była marudna, celem była drzemka, to dotrwa do jego przyjazdu, drzemka była, apo drzemce chciałam wracać, ale mała nie ;(
    No i musialam chodzić aż mi nogi w tyłek wrosly..

Młoda: gratki, ciekawe kiedy ją zmienie stan ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam, mam nadzieję że nie zapomniałam co komu mam:
    Lara- kopa dostaniesz za głupie myśli o autyźmie

Sumi- jej aż się popłakałam jak czytałam o Twojej biednej Zuzce- zapytaj lekarza ale z tego co wiem to laktulozy nie da się przedawkować, można całymi słoikami, nawet dzieciom, lekarz dziecku mojej znajomej kazał podawać tyle ile będzie chciało wypić (słodkie więc chce) i jak zapytała co jeśli przedawkuje to z uśmiechem powiedział : najwyżej się zesra, zapytaj jeszcze lekarza ale z tego co wiem to można hektolitrami pić, pić aż pomoże

Zgredka- a Ty kochanie coś się tak chowała na tych zdjęciach?? co z Ciebie za gwiazda co?? bierz przykład z Twojego dziecka :P

Kroko- gratki dla Zuzi za brak smoka

a u nas zęby :P wiec ogólnie jestem zmęczona, póki co jest ok, budzi się tylko z płaczem w nocy ale po chwili tulenia zasypia, w dzień jest marudząca ale do zniesienia - tylko trzeba z nią cały czas siedzieć i coś robić żeby była zajęta, no i zabawa tylko na siedząco - czy to w łóżeczko czy na podłodze, muszę jej pomóc wstać bo sama nie umie a jak jej nie pomoże to się drze :P i przy niej siedzieć bo jeszcze zdarza się jej stracić równowagę i wtedy uderza głową o podłogę, no i cały dzień podłoga albo siedzi i się bawi albo się kula po mieszkaniu - bo pełzanie jest zbyt męczące a kulanie daje szybszy efekt :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1775 1776 1777 1778 1779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ