Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi synal wyrznal orla z lozka ojoj
Summi zdrowka dla Wasbiedni
Nuuudy -
hej hej!
Summi- wspolczuje straszniejak sie dzisiaj czujecie?
Zgredka- ale gwiazda z Ciebie filmowaladnie sie prezentowaliscie we trojeczke (a wlasciwie w czworke)
justa- gratki spania bez smokai 10 lat!
Nie pamietam co tam jeszcze mialam pisac
wczoraj bylam u lekarza, wszystko okmaluszek ma juz prawie 2cm i nawet sie poruszyl
uff, kamien z serca. ja jedynie dostalam skierowanie na juz na krzywa cukrowa, bo mi glukoza na czczo podwyzszona wyszla
ale to pewnie od ilosci slodyczy ktore pochlaniam. musze sie ogarnac w koncu, bo morfologia tez nie idealna.
milego dzionka Wam zycze babeczki!
marissith, Yasmin lubią tę wiadomość
-
A moja ciagnela cos z krzesla i spadlo na nia przygniatajac ja twarza do ziemii na czole siniak.
Teraz spi na dworze, a ja czytam Reymonta i mecze sie niemozebnie
A potem chce skoczyc do rossmana gdyz lakiery do pazurkow i szminki 49% mniej -
ojej, ale dziś dzień wypadków.. buzi w każdy guz..
ja byłam z małym na placu zabaw, później poszlismy w pola nazbierać mleczy, rozłożyłam je i teraz łażą mi robaki.. jak ja ich nie lubię.. za pół godziny robimy syrop na zimę..
chlebek rośnie..no a poza tym nic mi się nie chce..nie mam pomysłu na obiad..buu
halo, zgredka - co ze szparagami aby były pyszne i chrupiące?
wrpóżko, cieszę się bardzo..oby tak dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 13:27
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
chrupiace szparagi oO ????
KONWI co to za syrop ????
Domi po raz drugi odmowil drzemki porannej....Teraz spi w lozeczku ale zasnal na psacerze i wyjelam go i przelozylam do lozeczka poprostu. Ciekawe ile tak pospi...
ZGREDZIA co Reymonta czytasz? Chlopow?
Fajnie ze wam dzieciaki tak ladnie smoki oddaja. Gratulacje
. no my tego problemu nei mamy hehe. Dobrze ze palca nie zaczal ssac
-
Ania zalicza dzis juz druga drzemkę, tylko ze teraz śpi juz 2 h. Wcześniej 40 min, chyba wizyta na placu zabaw ja tak wykończyła i te słonko.
Przez obok bo chce zeby sie wyspala i nie była marudna, a zapewne gdy wstanę to sie obudzi.
Jak wasze maluchy zachowywały sie na placu zabaw wobec innych dzieci! Ania wstydzi sie chłopcówa nawet jednemu wzięła autko, ale zaraz oddała
-
My narazie na placu zabaw to sie tylko przygladamy bo Domi za bardzo tam nie ma jak sie bawic. natomiast w grupie to zaczyna sie robic troch eniegrzeczny. Juz pare razy przylozyl innemu dziecku, tzn nie mocno ale machal reka zeby kogos odepchnac od zabawki. wstyd troche no ale z dwojga zlego lepiej tak jakby sam mial dostawac ;P. Nie wiem skad mu sie to bierze bo go nikt nie bije...
Zakladacie dzieciom jeszcze czapki jak jest tak goraco? -
Ja wpisalam w googla szparagi przepisy i wlazlam na kwestię smaku, ona tam pa paręnaście przepisów, trochę miksuje robię makaron penne razowy do tego szparagi cukinia i tuńczyk, bo mięso musi być, a sos na mleku jajku śmietanie..
Ja w kropki, ta z podbrodkiem, a szparagi tu będą na części krojone a nie w całości zobaczę jak wyjdzie
http://www.kwestiasmaku.com/pasta/makaron_ze_szparagami/makaron_z_cukinia_szparagami/przepis.html
Czytam "komediantke", chłopów bardzo lubiłam, ale ta komediantka to koszmar, niby 250 stron a ja dopiero w połowie, a czytam ponad tydzień ;( a ja lubię szybki
Byłam w Ross kupilam lakier revlon i sally hansen (jak za 49% mniej to spoko ceny) i szpinke rimmelWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 14:19
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Psotka, zakładam opaskę, ale to juz od Ani zalezy ile ona jest na głowie. Przy wietrznej pogodzie nie odpuszcżam i zakładam, gdy wiatru nie ma, nie ma tez takiej potrzeby.
Idziemy na spacer, pa -
nick nieaktualny
Byliśmy u alergologa mamy receptę na nutramigen lgg, póki co kończymy puszkę zwykłego i sprawdzamy czy ten drugi się przyjmie. Smarowanie emolientami i moja dieta eliminacyjna dopóki karmię. Jeśli będzie źle to będziemy robić badania z krwii w kierunku alergii.
Idziemy na spacer bo mały nadal nie chce spać w domu -
Obraczki odebrane
najchetniej juz bym ja nosila , co chwile mierze hehe
aaaa jeszcze 8 dni
Mlody pojechal do maca i przywiezie mi wiesmaca umc umc
Od tesciow dostaniemy telewizor w prezencie ulala bedzie co ogladac wieczorami hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:13
WróżkaZielona, Arienna, Izoleccc, Blondik, LaRa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mój pojechał po córkę, więc polecialam z małą na spacer, bo była marudna, celem była drzemka, to dotrwa do jego przyjazdu, drzemka była, apo drzemce chciałam wracać, ale mała nie ;(
No i musialam chodzić aż mi nogi w tyłek wrosly..
Młoda: gratki, ciekawe kiedy ją zmienie stan -
nadrobiłam, mam nadzieję że nie zapomniałam co komu mam:
Lara- kopa dostaniesz za głupie myśli o autyźmie
Sumi- jej aż się popłakałam jak czytałam o Twojej biednej Zuzce- zapytaj lekarza ale z tego co wiem to laktulozy nie da się przedawkować, można całymi słoikami, nawet dzieciom, lekarz dziecku mojej znajomej kazał podawać tyle ile będzie chciało wypić (słodkie więc chce) i jak zapytała co jeśli przedawkuje to z uśmiechem powiedział : najwyżej się zesra, zapytaj jeszcze lekarza ale z tego co wiem to można hektolitrami pić, pić aż pomoże
Zgredka- a Ty kochanie coś się tak chowała na tych zdjęciach?? co z Ciebie za gwiazda co?? bierz przykład z Twojego dziecka
Kroko- gratki dla Zuzi za brak smoka
a u nas zębywiec ogólnie jestem zmęczona, póki co jest ok, budzi się tylko z płaczem w nocy ale po chwili tulenia zasypia, w dzień jest marudząca ale do zniesienia - tylko trzeba z nią cały czas siedzieć i coś robić żeby była zajęta, no i zabawa tylko na siedząco - czy to w łóżeczko czy na podłodze, muszę jej pomóc wstać bo sama nie umie a jak jej nie pomoże to się drze
i przy niej siedzieć bo jeszcze zdarza się jej stracić równowagę i wtedy uderza głową o podłogę, no i cały dzień podłoga albo siedzi i się bawi albo się kula po mieszkaniu - bo pełzanie jest zbyt męczące a kulanie daje szybszy efekt
Krokodylica lubi tę wiadomość