WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na spacerze tez nei zasnal, ani w aucie gdy pojechalismy do dziadkow...amfy sie nazarl czy jak?

Jak czlowiek jest bardzo zmeczony to spi nawet slyszac placz dziecka. On nie jest sam bo spimy w jednym pokoju do tego jak sie obduzi to najpierw do niego ide, przytulam i daje pic.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Kumam z tymi butami odnosnie wkladek, ale jak mozna wygniesc wkladke jak sie buta chwile uzywalo a wazt sie 9kg :-)

no wlasnie tez mi sie wydaje ze to raczej malo mozliwe.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzis pobudka o 5:14 a poszłam spać o 24:00 ( oglądałam sex and the city) no ale słońce swieci to moze jakos dam rade:)
    Byłam oglądać kolejny żłobek ... Nie wiem juz sama w tym wszystko niby ok ale nie ma podziału na grupy i boje sie ze mi inne dzieci zadeptaja moje :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczyny idę za miesiąc na 50-tke znajomego ( tak wiem mam znajomych duzo starszych ale co poradzę ze jakos lepiej mi sie gada ze starszymi) w każdym razie nie mam pojęcia co kupić .... Podpowiecie mi cos. On prowadził kiedys firmę odzieżowa ogólnie jest wesołym fajnym facetem.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,

co do płaczu...spróbowałam kilka razy przetrzymac Zuze i było tylko gorzej, a raz wpadła w taka histerie na koniec, ze uspokoić nie mogłam. Nie mówiąc juz, ze serce mi pęka, nawet maz mówi, zeby, np. Tośce nie ustępować, ale ja nie moge...

Beszko, no wlasnie Zuza miała od dziecka z tym problemy, ake taj drastycznie było pierwszy raz. No nic, pogadam z pediatra, chyba pójdę do gastrologa.
    Co do odstawienia, ja odstawiłam Zuze, bo nienawidzę karmic, a poza tym potem mnie gryzła, a jak ugryzła to, jesli mimowolnie podskoczyłam z bólu, to była histeria az do zanoszenia sie...;(

Kroko i jak Zuzia przespała noc?

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BESZKO DOmi byl wczoraj zmeczony, tak mi sie wydaje a to jest teoretycznie juz za pozno bo dziecko niby powinno sie klasc spac jak jeszcze nei okazuje tych oznak zmeczenia bo wtedy trudniej mu zasnac.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: moja jest zawsze podrapana przez te starsze, tez zaczynaja gryzc, te samodzielne powyzej 2 lat to sa niebezpieczne, moja nadal trzymaja w maluchach z uwagi na jej rozmiar w stosunku do reszty, choc maluchy ja juz ponoc nudza i sama woli do drugiej grupy, a jest jeszcze 3

Kotko: tak, przetrzymac dziecko za dlugo tez niedobrze, moja jak jest juz zbyt zmeczona to walczy i nie chce sie uspic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 10:24

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Maniek: moja jest zawsze podrapana przez te starsze, tez zaczynaja gryzc, te samodzielne powyzej 2 lat to sa niebezpieczne, moja nadal trzymaja w maluchach z uwagi na jej rozmiar w stosunku do reszty, choc maluchy ja juz ponoc nudza i sama woli do drugiej grupy, a jest jeszcze 3

Kotko: tak, przetrzymac dziecko za dlugo tez niedobrze, moja jak jest juz zbyt zmeczona to walczy i nie chce sie uspic

No wlasnie. Dzisiaj polozylam go mimo ze nie wygladal na spiacego. Az mi szkod abylo bo sie sam ladnie bawil ale zasnal raz dwa i spi jak kamien. Wczoraj najwyrazniej byl jakis dziwny dzien.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Zgredko tego sie boje ze starszaki ja zdepczą a w tym żłobku o którym mysle nie ma podziału na grupy wiec ....
    Help z tym prezentem urodzinowym plisssss

Kotka moja tez jak za bardzo zmęczona to walczy i pręży sie jak struna.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, może coś ekstremalnego? jakieś gokardy, przejazd po torze wyścigowym czy skok na bungee..

u nas noc niezła, jedna pobudka i o 4.27 się obudził..później o 4.40 no i o 5 cyc, a później usnął do 6.37.. jest nieźle,, może tak zostać :)

miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 11:36

Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: napisz cos wiecej o kolesiu. Interesuje sie czym? Moj ojciec np to tyton, fajke, gre komputerowa zawsze ksiazke

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam bym kupiła dobry alkohol. :P

Zuzia spała dobrze i do 6 rano. :)
    Pewnie spala by dłużej ale pielucha była dawno zmieniana i była tak mokra i ciężka że nie wytrzymała i siku wyszło na body.

• justta Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj tez super noc, zaczal sie budzic o 4 to podalam smoka, uspokoil sie zasnal, wyplul smoka i spal do 7, szok jak bez tego smoka nocki pieknie wygladaja, wlaczam tez bialy szum mu do spania przed zasnieciem i godz po wylaczam ;-) cos dziala

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie że to od smoka się budzą? Może i ja oducze..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi wlasnie nie mam pojecia, ale jak nie ma sloka to spi lepiej jaa narazie ;-) mam nadzieje ze tak zostanie

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez ostatnio byl przeciek pieluchy ku mojemu zdziwieniu,
    Bylam w pracy oddac l4 i na kawie u kolezanki, po drodze z zakupy jedzeniowe, teraz zjadlam drugie sniadanie, skocze z psem oddac taba do naprawy i pojde po mala wozkiem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkohol odpada bo nie pije. Rodowity Niemiec ale z poczuciem humoru. Prowadzi swoją cukiernie ... Zakochany w Toscanii.. Chciałam kupić ptasie mleczko jako dodatek bo w Niemczech zdaje sie ze nie ma śle jakiś główny prezent muszę mieć.... Moze zestaw do otwierania wina ( ... Muszę zobaczyć czy mnie nie zrujnuje finansowo) ....
    Tak piszecie o tych smokach ... Ja tez za jakieś 3-4 miesiące bede wyrzucać tylko boje sie ze za duzo jej zafunduje ... Żłobek i brak smoka to chyba zbyt wiele ???

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, lepiej rozdziel.. Jeśli chcesz aby odstawiła smoczek to zrób to teraz.

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptasie mleczko nei zrobilo wsrod moich znajomych z Niemiec furory, wrecz przeciwnie ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak prowadzi cukierniw to ja nie znajac sie nic bym.ze slodkiego nie dawala..
    Naprawa tableta ok 350 zl :/
    Jak doszlam do zlobka z wozkiem juz ledwi zylam, omal kity nie odwalilam czekajac w kolejce po dziecko. Bede jezdzic samochodem z nia jednak, acz to dobre cwiczenie, wiec stale sie waham, moze za szybko szlam..

Tak tak, smoka odstawic wczesniej lepiej..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1779 1780 1781 1782 1783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ