Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie Kotka, że piszesz o tym na zepsutym belly
tak od wczoraj coś tam grzebią, akurat się udało odświeżyć, ale nie wiem czy się post doda
ja oddałam małą do żłobka, trochę posprzątałam,a teraz mam ochotę zasnąć, ale nie mam czasu -
zgredka wrote:Fajnie Kotka, że piszesz o tym na zepsutym belly
tak od wczoraj coś tam grzebią, akurat się udało odświeżyć, ale nie wiem czy się post doda
ja oddałam małą do żłobka, trochę posprzątałam,a teraz mam ochotę zasnąć, ale nie mam czasu
hehe no wiemale udalo sie dodac
-
Chyba chwilowo działa, Patryk dziś przespal noc , do 4.47 bez pobudki, uhu
ale wiercil się w nocy, to i ja wstawalam, by go przykryc, bo się odkopywal a u nas chłodno w sypialni bo okno rozszczelnione.
Ale dziad nie chce jeść zup od kilku dni, już nie wiem co z nim robić..
Miłego dnia -
kurde, jakoś mi niedobrze
coś pomiędzy zgagą a chęcią puszczenia pawia, jakby jedzenie podchodziło do gardła, a nie zjadłam dużo póki co (od2 kanapki (i loda pomiędzy, ale się nie liczy)
dziś jedziemy na szczepienie -
Uff ja dzisiaj zrobiłam w końcu badania hehe ;P Jutro wyniki . Ciekawe jak toxo i cmv
Ja to dalej się źle czuje.Jak od tygodnia już nie wymiotuje to dalej męczą mnie mdłości i takie zmęczenie mózgu hehehe nic mi się nie chce .
Powodzenia na szczepieniu zgredzia
-
Uzywacie mikrofali do ogrzewania jedzenia dla dziecka?
Ciekawa jestem ile wasze maluchy zjadaja. Zrobilam fotke obiadu dzisiejszego. Domi zjadl 4 duze lyzki dania (zajmowalo to mniej wiecej caly talerz od zupy):
Myslicie ze to ok czy malo? Obok talerza na zdjeciu lyzeczka do herbaty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:21
-
Kotko: nie uzywam, mój nakłada na talerzy a ten talerzy na garnek z wodą
ale w żłobku pewnie mikrofalówka
Twojego dania moja by nie zjadła, bo by pluła tą konsystencją, za dużo kaszy jak dla niej.. ale pytanie widzę o ilość, to ona je mniej więcej połowę takiego, zjada ok 200 g
Młoda: wspólczuję, dla mnie to najgorszy okres był.. -
Kotka Leo jak dobrze by poszlo to by zjadl polowe tego
i tak uzywamy mikrofali
Szukam kubka niekapka do kaszki, chce zrezygnowac z butelki ze smoczkiem, cos ktoras poleca, mam 360 lovi do wody, ale kaszka to tam nie przeleci raczejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:55
-
justta wrote:Kotka Leo jak dobrze by poszlo to by zjadl polowe tego
i tak uzywamy mikrofali
Szukam kubka niekapka do kaszki, chce zrezygnowac z butelki ze smoczkiem, cos ktoras poleca, mam 360 lovi do wody, ale kaszka to tam nie przeleci raczej
A moze poprostu zrib wieksza dziure w swoim smoczku? -
Hej wreszcie działa:)
Moja tez woli bardziej wodnista konsystencje ale zjadłaby z 2/3 ... Kaszy zjada 200ml rano i popołudniu 100 a na obiad słoik dla jej wieku i na deser owoc. Ja podgrzewam dolewając troszkę wody gotowanej i wstawiam na parze albo do miski z wrzątkiem.
Ehh dalej nie wymyśliłam prezentu
Jagoda spała 40 min w południe a zawsze spi 1,5-2 godz ale był mój kolega i ja obudził i tera humor słaby a spać tez nie chce... Poczekam jeszcze z godz i spróbuje uśpić. ... Ja tradycyjnie teraz bym pospalaManiek
-
Patryk zjadł by ta porcje, wczoraj zjadł mielonego wielkości pięści, dwie duże kluski śląskie i ogórka kiszonego. Dziś będzie ryż z luzowanym udkiem i szparagiem. Zupy z cukinii nie chcial, a tak uwielbiał.
Kaszke je łyżeczką, w nocy woda z niekapkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ale mam dzisiaj doła...życiowego ehhh
Najchętniej bym wszystko cofneła.
Cholerne wymioty znowu wracaja...
Mój je mało obiadu.Ogólnie dużo je ale na obiad to nie wiem czy pół porcji by zjadł tego obiadu Psotko ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 14:55
-
My po szczepieniu, szlysmy na odre rozyczke, a dostalysmy ospe skoro mialam ze zlobla zaswiadczenie, a na odre itd mamy przyjsc za miesiac
Mala troche plakala, wzrostowo ma 3 centyl co to znaczy? Wazy 9300..aha i lekarka badajac gardlo zobaczyla ze ida dwie uwaga czworki, a gdzie dwojki i trojki?? -
Dzieki za rady moze poprosty przejde na kaszke z lyzeczki tyle ze mniej zje wtedy, ale moze wyjdzie to na plus, tylko po kapieli nie wiem czy bedzie mu sie chcialo jesc lyzeczka on jest niecierplowy
A Kotka ja w butelce mam amoczek do kaszki ale chce calkowicie zrezygnowac ze smoczka, odstawienie smoka uspokajacza idzie swietnie jak na razie, czas na butelke
Moze bidon, tylko ze on nie umie z rurki picale mam dylematy ze hej
Mloda tule
Zgredzia oby noc byla spokojna po szczepieniu, nie wiem co to oznacza 3 centyl, moj Leo mial 11,5 kilo i 80cmWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 20:24