Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
Masakra - Toska w nocy pobudki co 2 godz i ćwiczenie obrotów...kawa....!!!
Co do jazdy....my w zeszłym roku byliśmy nad morzem (od nas prawie 600 km), 9 godz jazdy - bałam sie, bo Zuza miała 13 mcy, ale super dała rade. Ja bałam sie jazdy w nocy, bo chyba i tak nie dałaby rady spać, a w razie konieczności postoju to ciemno, etc., tak to stawaliśmy, a to na miejscach postojowych, a to na obiad, etc., zreszta mogła przez okno wyglądać i o dziwo, nawet nie jęknęła;) ale to zależy od dziecka;)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
My pojechalismy jak mala miala 4 miesiace 6h jazdy i dalo rade..mala wrzeszczala bo ciezko, goraci ale przezylismy, teraz to dopiero sobie tego nie wyobrazam.. sami pakowanie dwojki dzieci do fotelikow, jeszcze ewentualnie trzeciego dziecka (corki mojego), dlatego kolejne wakacje planuje nad jakims.morzem w cieplym.kraju
-
hej hej!
u nas nocka nienajgorsza. co prawda Franek obudzil sie kolo 3 i nie mogl zasnac, wiec chodzilam do niego kilka razy. ale po ktoryms razie takiego jeczenia postanowilam, ze nie bede schodzic no i zasnal sam. i spal do 9(!!!). jak sie obudzilam to bylam w szoku, ze to ta godzina. a teraz wlasnie znow zasnal, niefajnie, bo za 5 minut go budze, ubieram i lecimy na szczepienie. stresa mam
trzymajcie prosze kciuki, zeby wszystko bylo dobrze.
milego dnia! -
Ja napisałam posta na kompie i prad wyłączyli i co prawda wpis zachowany ale co z tego jak nie mam neta, bo router się zrestartowal tak, że nie odbiera mi
a mąż ma dziś wychodne.. Buu.. W każdym razie dodam go jak będzie działać bo nie chce mi się dwa razy pisać
Wrozko trzymam kciuki za szczepienie
My właśnie na placu zabaw, wcześniej się wzięłam i wyprsowalam 6 pralek prania, tyle samo zostało na później..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 12:15
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Zgredko, no kumata bestia i pewnie gdybym ja calkowicie odstawila, to by szybciej zapomniala, a tak mamy jeszcze 2-3 karmienia w ciagu dnia....
Wrozko, trzymam kciuki
Lili, za Ciebie rowniez
Konwi, ja cie podziwiam z tym praoswaniem () poddalam sie, gdy dzieci sie porodzily.mmam do wboru albo pobawic sie z nimi, albo prasowac, to wole z nimi posiedziec. Prasuje tylko koszule meza do pracy a tez nie zawsze, bo te niegniecace sobie pokupowal
H zasnela w aucie.makcjanprzelozenia do wozka zakonczona sukcesem, wiec idziemy sie poszwedac po okolicyWróżkaZielona, Izoleccc, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hej,
My po spacerze, wpadłyśmy do domu na obiad i znów wyruszymy, tym razem ogródek.
Konwi, kartka wysłana raz jeszćze, mam nadzieje ze tym razem dojdzie.
Ja prasuje naokraglo, deska jest rozłożona, jedno wyschnie, inne piorę, tamte prasuje i tak w kółko. Do szafy na razie nic nie wsadzam, póki jej nie wyszoruje, i dopiero jeśli smrodku juz nie bedzie.
Ania dzis obudziła sie po 4 jęcząc. Musiałam zabrać ja Na ręce i śpiewając kołysanki usnęła, koncowo wstała o 6:15. Także, ten...nie wiem co sie dzieje, ze tak mi ostatnio jęczącą sie zrobiła, może zeby? Ale nic nie widzę.....
Powodzenia na wizytach, szczepieniach.
Psotka, malusi ten twój Domi.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
uff, jestesmy po szczepieniu.
laczymy sie w bolu z Domim!
Franek wazy 10kg, a wzrost nie zbadanywaga mu sie zatrzymala, ale nic dziwnego jak on non stop lata. mysle, ze to normalne raczej u Psotki, bo jak dziecko zaczyna chodzic to nie przybiera duzo, albo waga sie zatrzymuje. jesli nie ma zadnych jakichs niepokojacych objawow, to widocznie tak ma byc i Dominik wazy tyle ile powinien
cieszyc sie trza, ze nie wyrosnie z niego klucha
u nas w przychodni chyba jakas afera byla, bo pielegniarka mowi, ze w poniedzialek beda dzwonic, czy wszystko w porzadku. podobno zdarzalo sie, ze rodzice nie zglaszali, ze dziecko mialo wysoka goraczke albo inne objawy, co mnie dziwi- co to za rodzice?
Maly troche poplakal po szczepieniu, pozniej spacerem do domu, a teraz wlasnie spi, wiec mam chwile na zjedzenie- cala paczka wafelkow poszla prawie- shame on me.
straszna duchota dzisiaj i gorac, chyba wieczorem jakas burza bedzie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Psotka Dominik chyba sporo za mało waży. Nasza kuzynka z waga 8.5 kg 11 miesięcy jest poniżej 3 centyla to co dopiero Dominik. Może lepiej podpytać lekarza co? Madzia ma ok70cm i 8100 ostatnio ważyła.
Ja też prasuje jak mała śpi. Nie wyobrażam sobie chodzenia w ubraniach bez prasowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 15:38
-
ja Wam powiem, ze na poczatku mialam mega schize w zwiazku z waga, po naszej przygodzie ze szpitalem w 3 tyg. zycia Malego. teraz wyluzowalam i naprawde duzo lepiej sie z tym czuje.
a jezeli Dominik miesci sie w centylach i jakos drastycznie nie spadl, to nie ma powodu do niepokoju- takie moje zdanie. kazde dziecko jest inne, a po roku naprawde dzieci malo przybieraja. gdyby cos bylo nie halo to pewnie lekarka by zwrocila uwage.
a tak nota bene- ja w 10 miesiacu jak poszlam na kontrole i waga wyszla jakos kolo 8kg, to mnie lekarka opierniczyla, ze do 10kg juz niewiele, a roczne dzieci tyle waza.
oczywiscie, jesli jestes zaniepokojona Psotko to mozna zrobic morfologie czy CRP, ale moim zdaniem nie ma co popadac w paranoje...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
mój poranny post:
hej,
u nas zęby dalej przeszkadzaja w spaniu, takze ten..
co do podróży, to my staramy sie na noc..tymek swoja pierwsza zaliczył gdy miał rok, do Chorwacji 14h podrózy.. wyjechaliśmy o 17, o 19 przerwa, kolacja i poszedł spac..spał do 5 rano, wtedy przerwa, śniadanie i dalej jeszcze 3-4h.
Jak jeździmy na podkarpacie też na noc, ale to tylko 4,5h.
Blondik, Patryk namiętnie mnie gryzł jakiś tydzień..później mu przeszło..ale po każdym ugryzieniu chowałam pierś i mowiłam, że mnie to boli..
Beszko, musisz pamiętać o zakrytych bluzkach no i ograniczyć takie tulenie do minimum..
Miłego dnia, na mnie czeka z 10 pralek prasowania.. a i dziś jestem sama.. mąż ma wychodne
uruchomiłam neta..ale zachodu z tym było.. reset routera, pozniej znależć stary laptop, kabel i takie tam..uruchomic z bios-a, zapodać backup routerowi i działa! Brawo ja! haha
a ja uważam, że nie ma co siać paniki.. skoro lekarz uważa że jest ok, to po co się zamartwiać..
skończyłam prasować..młody spi 2h..znowu wieczorem nie bedzie mógł zasnąc ;/ fuck