Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredzia, ale szalejesz
ale fakt, fajne ciuszki szyje
Btw przeczytałam, ze cię swędzi .....blacha
U nas pasta do ząbków to ziajka żurawinowa, ale powiem wam że cieżko u nas z tym myciem ;(
Opowiedzcie o szczepieniu na kleszcze!!!! Wczoraj obejrzałam program w tv o skutkach ugryzienia i mi niedobrze
My juz po obiadku, ubieramy sie i idziemy sprawdzić co słychać na ogródkutylko zimmmnooooooooo......
zgredka lubi tę wiadomość
-
No właśnie ciężko z myciem, dlatego ja staram się wykorzystać że mała ma fazę powtarzania i pozwalam jej myć swoje..może spróbujcie..
Ja miałam małą niewystarczająca drzemkę, a teraz lece z psem i po małą na piechotę, pogoda do dupy, a chce się zobaczyć z kolegą co wpadł do krk w przelocie w ramach przyjazdu z Anglii, a inny termin mu nie pasi
;( -
My mamy jakas bananowa czy jabłkowa ta pastę ale spoko daje sobie wyczyścić te 13 zębów
oczywiscie jeszcze nie do końca wyszły ale jest 13
Ja wlasnie czekam do chirurga ale zaraz powinnam wejść, a potem z pieselem na wściekliznę
Wróżka toz mowie ze chce drugie ale nie jestem tak odważna jak Ty i ja zacznę w przyszłym rokutaki mam plan przynajmniej
Lara zapodaj foty ogródka bo Ty taka kwiatowa jestes a ja lubię popatrzeć na ładne rzeczy
Ja tez widze blachędobre dobra Zgredzia ale nie to ze swędzi oczywiscie
Moj chce jechac do ustki z młoda ale mi trochę szkoda kasy musimy jeszcze 20 za kuchnie wybulić no i nie mamy żadnych mebli nie licząc Zofii bo ona ma kompletny pokój.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
No wlasnie, Lara, jak pisałam ostatnio o tych kleszczach, to wlasnie myślałam o szczepieniu, tylko je sie czesto powtarza - chyba nie co roku, ale jakos czesto...zastanawiam sie, bo panicznie sie boje - kazde drzewo jest podejrzane...myslslam o tych dźwiękowych odstraszaczach, ale nie wiem jak ze skutecznością?!
Smoku, Manku, fakt urządzanie domu/mieszkania - studnia bez dna...my w tym roku kończyny taras, zeby dziewczynki miały sie gdzie bawić... -
Hej laski, wieki mnie tu nie było.
Kiano zajmuje mi prawie każda chwilę, jest zupełnie jak mama czyli Marudanie lubi zmieniać pieluchy, nie lubi spacerów, nie lubi kąpieli, nie lubi jeździć autem.... Jedyne co lubi to jeść, mój żarłok kochany, już potrafi przekręcić się z brzuszka na plecy
Pozdrawiam was serdecznie, może później podczytam
Miłego dzionkaWróżkaZielona, Izoleccc, MANIEK, Blondik, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
U nas tez ciazko z myciem zebow. Kupilam mu paste vademecum z fluorem jablkowa ale za chiny ludowe nie da sobie umyc. Poczuje paste to od razu zaciska usta I koniec. Sprobuje kupic mietowa aquafresh albo elmex a jak nie to inne smaki bez fluoru. Boje sie o te jego kly bo on nawet tak woda za bardzo myc nie chce
Boziu w piatek mam wizyte u gina. Po miesiacu czasu zobacze moja fasole. Mam nadzieje ,ze wszystko jest dobrze stracha mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 16:44
-
nick nieaktualnyMy po usg. Bioderka w porządku więc zapisalam się na naukę chustowania. Maly ma fazę na rączkach a klocek waży już ponad 6 kilo. Długo tak nie dam rady.
Młoda na pewno wszystko jest ok ale wiem że stres zawsze jest. I gratulacje z okazji ślubu bo jeszcze ci nie gratulowałam.
A co do twojego młodego wieku to pomyśl sobie że będąc w moim wieku będziesz miała już dwoje dzieci w wieku szkolnym chwilami żałuję że nie zaliczyłam wpadki w wieku lat 20Arienna, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hehe dzieki Izoleccc wlasnie te wasze slowa staram sobie wpajac I jakos sie nie dolowac.
Moja siostra robi nam super prezent zabierze nas na weekend do Zakopanego. Kocham te klimaty ,raz bylismy z mezulem rok przed zajsciem w ciaze bylo bajecznie . Potem mielismy jechac raz jeszcze ale pojawily sie dwie kreseczki Adamowe I zrezygnowalismy, bo zle sie czulam a urlop mial byc dwa tyg po zrobionym tescie. Najgorsze dni hehe. Co prawda w lipcu siostra nas zabiera na weekend I bierzemy malego ale I tak sie ciesze ,bo odetchniemy troche pobawimy sie na basenie czy pojdziemy we dwoje na kolacje w innym klimacie a siostra z chlopakiem zajma sie malym.takze staram sie wierzyc ze jeszcze poszalejemy z dziecmi czy bez tylko musi sie troche ustabilizowac ,dzieci podrosnac ,kupic mieszkanie I auto a potem mozemy szalec hehe
Duzy Twoj synusoj pamietam te czasy jak maly ciagle na rekach chcial byc I najlepiej tylko mama ewentualnie moja siostra hehehe
Z mojego chlopczyka robi sie terrorysta jak cos broi I mu nie pozwalam ,zabieram delikatnie rece mowiac nie wolno dostaje szalu I mnie leje np po nogach jak mu biore reke wali druga byle by sie wyzyc. Jejku ja nie wiem skad on to bierze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 18:14
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ana fajnie ze zagladnelas:)a jak Tiago na brata reaguje?
Nie mam sily do siebie tzn do swojego obzarstwa:(nie wazylam sie ale szacuje 10 kg na plusie:(fuck a tu dopiero polowa:(((
Leo coprawda nie bije ale placze lub prezy sie i poklada jak mu na cos nie pozwalam odchodze i odczekuje az mu przejdzie:/a i szczypie skubaniec maly:/
*******Gang18+*******B -
hej misie
my jeszcze nie myjemy zębów bo póki co dziąsła strasznie spuchnięte i przekrwione i nie chcę by mała się wystraszyła i zniechęciła, po za tym i tak nic sobie nie da włożyć do dzioba
mamy już 4 zęby hehe jak przecinak, dwie jedynki z dołu już takie ładne duże i dwie jedynki z góry, w sumie to jedna druga się dopiero przebija
my w tym roku tez nad morze
a ja od trzech godzin mam gorączkę i nie wiem od czego, nic mi nie dolega tylko gorączka i łamanie w kościach, kuźwa mam nadzieję że to nie grypa bo nie chce małej zarazić -
Oj, Blondik, współczuje
niestety ńie wiem co może pomoc ;(
Ania po kąpieli grzeczńie padła, zjadła na kolacje 1,5 jajka faszerowanego pasta z łososiempodczas kąpieli tata umył jej żabki, szybko bo szybko ale umyte, to sie liczy
Ja czekam na finał siubidubidens i mykam spać.
Lili, a kiedy Ty masz wizytę? Bo jestem ciekawa któż to mieszka pod serduszkiemnadal stawiam na dziewczynkę
Izolecc, dobrze ze z bioderkami ok
Młoda, fajnie, ze masz taka siostręodpocznij tam ile wlezie
wykorzystaj to!
Jutro w biedrze sa crocsytrzeba zapolować
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
hej hej
czytalam was systematycznie, ale na pisanie czasu brak.
Hanka mega zywa a wieczorami chlopcy daja w kosc
pytanie do mam, kotre maja juz wieksze dzieci, np.szkolne.....o kotrej chodza spac wasze pociechy? my J wysylamy do lozka o 20 ale codziennie jest milion wycieczek do nas. jeczenia i marudzenia, ehhh w efekcie zero czasu dla nas.
H jak na razie spi bez pietsie,a le lekko nie jest. cos tam placze pplus jeczy sporo, wiec maz musi ja caly czas glaskac.
w sum to teraz to jest gorse biz bylo - chodzi mi o wyjazd meza na kurs. bo ja glaskac caly czas trzeba, a starszak ma tzw.leki nocne i jak do niego zejsc, jak te glaskac trzeba....strasznie sie stresuje, jak to bedzie.
Izolec, trzymam kciuki za kp no i maly pieknie wazy
Lilli, powodzenia na usg jutro. odezwij sie
wiecej nie pamietam co chcialam jeszcze napisac.... -
Pytanko do podrozujacych z maluchami w dluzsze trasy, jak to zaplanowac? Przystanki co pare godzin czy jazda nocna i moze cala przespi, moze byc tak dlugo w foteliku? Leo ogolnie lubi jezdzic, ale tylu godzin nad to morze sie obawiam
Beszko kciuko dalej za dstawinie, dzielne jestescie dziewczynki
Lara a te crocsy dla dzieci tez beda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 21:38