X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tez uwielbiam bawole serce ale to duzy pomidor. Ja kupilam takie kjrzaczaste ktorych nie trzeba wiazac do patykow. Tak ANASTAZJA, pomidory mozna tez na balkonie hodowac :). Najlepiej koktajlowe i takie ktorych wlasnie wiazac nie trzeba ale tak naprawde to chyba wszystkie sie da jesli mamy duze donice.

BLONDIK - glutenu nie ma wszedzie. I wcale nie sa to najbardziej kaloryczne posilki. Moj maz na przyklad narzeka ze odkad je bezglutenowo to tyje a tak to mial szesciopak bez wysilku gdy jadl gluten (poprostu czyscilo go konkretnie przez cale zycie). Gluten nie oznacza rezygnacji z blonnika i zboz. Mozna jesc na przyklad ryz, kasze jaglana, kasze gryczana - i z tego wlasnie pieke tez chleb najczesciej. Zreszta ja nie eliminuje zelazy czy jakichs witamin potrzebnych. bez glutenu mozna zyc, ba! niektorzy twierdza nawet ze gluten nas zabija i bez glutenu to wlasnie zyc nalezy.

marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi wejdź na strone Emela i wyszukaj sklep najbliżej siebie :)
    Manku współczuje kleszcza!!!! Ja nigdy nie miałam o nawet nie wiem jak sie go wyciąga wiem pęseta ale co i jak to zielona jestem :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:12

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos kleszczy i ich wyciagania to polecam kupic w aptece taka karte specjalna. Bardzo ladnie usuwa sie tym kleszcze. No ale oczywiscie zycze zeby sie nei przydala!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: jak chcesz jakies ciuszki to ja z checia i ulga sie pozbede, poniewaz ja juz nie planuje dzieciow (zero seksu).
    Co do imienia to widzisz u mnie dokladnie to samo, dlatego bedzie Kostek a nie np Blazej Teodor czy Ludwik..

Moja w dobrym humorze. Spala ladnie. Potem na morfologii bylysmy, bo w pon mamy kontrole u neonatologa.

Maniek: kup krople dla psa i na karku rozlej, antykleszcze, ja jesCze nie kupilam, wiec pare dni temu zlapalam u psa, jeszcze nie wklutego gnojka..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:33

Summerka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja tak na szybciora pochwalić się. Dzidziuś ma sie dobrze i rośnie ma 8,6cm ,słyszałam pierwszy raz serduszko .Widziałam jak pływal sobie i ruszał nóżkami miód dla mych oczu ;D hehe

Arienna, Lili83, marissith, Blondik, LaRa, Summerka, Anastazjaaa, WróżkaZielona, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda super:)

Zgredka z checia odkupie;)masz foty?mozesz przeslac na maila?

Manku Suzi ma obroze taka biala na pchly i kleszcze na 6 miesiecy krople u nas nie zadzialaly!
    http://lekidlazwierzat.pl/mobile/pl/p/SCALIBOR-Obroza-lecznicza-z-DeltametrynaKLESZCZE,PCHLY,KOMARY/918
    Cos takiego tylko u nas innej firmy;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:56

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, mam nadzieje ze tekst z uśpieniem był w żartach. ;( jest tyle środków na kleszcze i pchły ze może warto w ta stronę iść a nie usypiać psa bo kleszcza u Jagody znalazłaś Omg

Młoda, gratuluje :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili gratuluje córeczki :) mnie się marzy córcia ;]

Zgredzia współczuje upadku małej, mój łobuz wczoraj rozciął warge ,bo szalał z koszulką na głowie po łóżku i przywalił w pokrętło grzejnika ;(

Maniu współczuje kleszcze,ja się strasznie boje żeby to dziadostwo nie dopadło nas :(:(

Dziękuje za Gratki i miłe słowa :) sama jestem przeszczęśliwa ,że wszystko dobrze ;]

Lili83 lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wam powiem to Wam powiem, ale Wam powiem... ciepło...

Siem zaczął upał

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, wspolczuje, ja tez bym zawalu dostala, jak juz pisalam mamy rajd, a tydzien wczesniej moj mauz bieg, ale ja i dziewczynki chyba se daryjemy, bo tych kleszczy sie boje, a to w okolicy lasu...ale skoro jej nie ugryzl, to ulga...

Smoku, dzieki, obejrzalam te emele i chyba cos wybiore - a sklep jest i w Radomiu i w Wawie, Piasecznie i Knsrancinie, wszedzie, gdzie mam blisko, wiec moze cis sie znajdzie na Zuze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 17:14

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Bożeeeee znalazłam łażącego kleszcza za uchem Jagody ku*****a mać zaraz zeschnizuje i przestane wychodzić na dwór albo uśpię Zenka bo to pewnie od niego :( jezu jezu strasznie sie boje tego gowna gownianego fuck.
    Jeśli od psa to polecam obroże firmy Bayer, rewelacyjnie odstrasza od zwierząt te swinstwa

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Hejka ja tak na szybciora pochwalić się. Dzidziuś ma sie dobrze i rośnie ma 8,6cm ,słyszałam pierwszy raz serduszko .Widziałam jak pływal sobie i ruszał nóżkami miód dla mych oczu ;D hehe
    Super wieści, oby tak dalej ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerze :) tak tak wiem ze ta szara obroża Bayer jest super bo zawsze jej używałam a w tym roku przez przeprowadzkę zapomniałam kupić i moze jutro sie wybiorę do weta po nią jsk zdążę bo jutro mój maz podaje dziecko do chrztu u szwagra takze mało czasu bedzie.
    Lara no pewnie ze to był żart przecież nie jego wina ze klesza przynosi ( jesli to on) tylko moja bo obroże powinien juz conajmniej miesiąc nosić ... Poza tym w życiu bym go nie uśpiła !
    Damo super ze wszystko u dzidzi dobrze :) oby tak dalej.
    Ja znowu łapie czarne mysli ze ciagle sama z dzieckiem ze wkurza mnie to ze zawodowo sie uwstecznia
    Itd

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko moje dziecko chce mnie wykonczyc. Od rana nie spi. Ani jednej drzemki masaaakraaa ja ledwo dysze juz.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: nie mam fot, porobie jutro, ale póki co mam tylko najmniejsze, bo reszta w piwnicy.
    Jestem podlamana, bo chyba trzeba było jechać z małą do lekarza, bo ona ma trojkacik bez skóry, takie wgniecenie bez naskórka, to na pewno się nie zrosnie i będzie miała bliznę. Nawet nie mam z kim o tym pogadać, bo mój przyszedł i poszedł spać, jestem już bardzo zmęczona i sobie poplakuje

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ale, ze co, ze na szycie trzeba bylo jechac? Hmm...a moze jednak sie zrosnie?

Manku, a gdzie bylas na tym spacerze, ze kleszcz?

Kurde, u Toski chyba zaczyna sie etap leku separacyjnego, drze sie na widok ojca, tylko ja ja moge nosic...dopiero padla, Zyzka nie spala w ogole...jestem zje...na jak kon po westernie...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka dzieci w tym wieku maja jeszcze czas na to zeby takie urazy sie zabliźniły, oczywiście bedzie to bardzo długo trwało. Uważam ze jesli jest z tym Ci zle to obudź swojego i jedzcie z nią do lekarza , nie zgrywaj Zosi samosi tylko powiedz mu ze boisz sie ze chcesz jechać to małe dziecko przecież.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumi wkoło bloków :) zero lasu trochę drzew i tyle

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka spoko mamy czas;)
    Jak cie to gnebi to podjedz do lekarza moj starszy syn mial rane na calej dlugosci nosa do miesa (gral z tata w pilke i zachaczyl o drut kolczasty)bylam w pracy maz nie pojechal na ip:/smarowalam mascia na blizny i prawie juz jej nie widac a byla duza bardzo widoczna:/

Manku przecie ty juz do pracy wracasz;)ciesz sie kazda chwila z Jagodka;)jeszcze za tym kurzeniem zatesnisz;)ja to dopiero usteczniona bede mialam wrocic na studia a tu wpadka no a z 2 maluchow to nie ma szans przez najblizsze lata:(takze wiesz.....glowa do gory!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:12

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, toz mi ulżyło bo mało brakowało abym napisała donos do toz-u. :P jestem niesamowicie przewrażliwiona jeśli chodzi o zwierzęta, i krzywdę jaka im sie wyrządza ;(

Zgredzia, bierz chłopa i jedz na IP, przynajmniej to obejrzą i Cie uspokoją :/ chłop wogole wie co sie stało? Szkoda mi Ciebie :[ ja niby tez Zosia samosia, ale w takiej sytuacji to podnioslabym alarm i ze spania nici.

Ania w kąpieli, zaraz kosmetyka i lulu.

Do jakiego wieku należy dzieci balsamowac, nawilżać?

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1802 1803 1804 1805 1806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ