Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tez uwielbiam bawole serce ale to duzy pomidor. Ja kupilam takie kjrzaczaste ktorych nie trzeba wiazac do patykow. Tak ANASTAZJA, pomidory mozna tez na balkonie hodowac
. Najlepiej koktajlowe i takie ktorych wlasnie wiazac nie trzeba ale tak naprawde to chyba wszystkie sie da jesli mamy duze donice.
BLONDIK - glutenu nie ma wszedzie. I wcale nie sa to najbardziej kaloryczne posilki. Moj maz na przyklad narzeka ze odkad je bezglutenowo to tyje a tak to mial szesciopak bez wysilku gdy jadl gluten (poprostu czyscilo go konkretnie przez cale zycie). Gluten nie oznacza rezygnacji z blonnika i zboz. Mozna jesc na przyklad ryz, kasze jaglana, kasze gryczana - i z tego wlasnie pieke tez chleb najczesciej. Zreszta ja nie eliminuje zelazy czy jakichs witamin potrzebnych. bez glutenu mozna zyc, ba! niektorzy twierdza nawet ze gluten nas zabija i bez glutenu to wlasnie zyc nalezy.marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Lili: jak chcesz jakies ciuszki to ja z checia i ulga sie pozbede, poniewaz ja juz nie planuje dzieciow (zero seksu).
Co do imienia to widzisz u mnie dokladnie to samo, dlatego bedzie Kostek a nie np Blazej Teodor czy Ludwik..
Moja w dobrym humorze. Spala ladnie. Potem na morfologii bylysmy, bo w pon mamy kontrole u neonatologa.
Maniek: kup krople dla psa i na karku rozlej, antykleszcze, ja jesCze nie kupilam, wiec pare dni temu zlapalam u psa, jeszcze nie wklutego gnojka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:33
Summerka lubi tę wiadomość
-
Hejka ja tak na szybciora pochwalić się. Dzidziuś ma sie dobrze i rośnie ma 8,6cm ,słyszałam pierwszy raz serduszko .Widziałam jak pływal sobie i ruszał nóżkami miód dla mych oczu
hehe
Arienna, Lili83, marissith, Blondik, LaRa, Summerka, Anastazjaaa, WróżkaZielona, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mloda super:)
Zgredka z checia odkupie;)masz foty?mozesz przeslac na maila?
Manku Suzi ma obroze taka biala na pchly i kleszcze na 6 miesiecy krople u nas nie zadzialaly!
http://lekidlazwierzat.pl/mobile/pl/p/SCALIBOR-Obroza-lecznicza-z-DeltametrynaKLESZCZE,PCHLY,KOMARY/918
Cos takiego tylko u nas innej firmy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:56
*******Gang18+*******B -
Manku, mam nadzieje ze tekst z uśpieniem był w żartach. ;( jest tyle środków na kleszcze i pchły ze może warto w ta stronę iść a nie usypiać psa bo kleszcza u Jagody znalazłaś Omg
Młoda, gratuluje -
Lili gratuluje córeczki
mnie się marzy córcia ;]
Zgredzia współczuje upadku małej, mój łobuz wczoraj rozciął warge ,bo szalał z koszulką na głowie po łóżku i przywalił w pokrętło grzejnika ;(
Maniu współczuje kleszcze,ja się strasznie boje żeby to dziadostwo nie dopadło nas
Dziękuje za Gratki i miłe słowasama jestem przeszczęśliwa ,że wszystko dobrze ;]
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Manku, wspolczuje, ja tez bym zawalu dostala, jak juz pisalam mamy rajd, a tydzien wczesniej moj mauz bieg, ale ja i dziewczynki chyba se daryjemy, bo tych kleszczy sie boje, a to w okolicy lasu...ale skoro jej nie ugryzl, to ulga...
Smoku, dzieki, obejrzalam te emele i chyba cos wybiore - a sklep jest i w Radomiu i w Wawie, Piasecznie i Knsrancinie, wszedzie, gdzie mam blisko, wiec moze cis sie znajdzie na Zuze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 17:14
-
MANIEK wrote:Bożeeeee znalazłam łażącego kleszcza za uchem Jagody ku*****a mać zaraz zeschnizuje i przestane wychodzić na dwór albo uśpię Zenka bo to pewnie od niego
jezu jezu strasznie sie boje tego gowna gownianego fuck.
-
My po spacerze
tak tak wiem ze ta szara obroża Bayer jest super bo zawsze jej używałam a w tym roku przez przeprowadzkę zapomniałam kupić i moze jutro sie wybiorę do weta po nią jsk zdążę bo jutro mój maz podaje dziecko do chrztu u szwagra takze mało czasu bedzie.
Lara no pewnie ze to był żart przecież nie jego wina ze klesza przynosi ( jesli to on) tylko moja bo obroże powinien juz conajmniej miesiąc nosić ... Poza tym w życiu bym go nie uśpiła !
Damo super ze wszystko u dzidzi dobrzeoby tak dalej.
Ja znowu łapie czarne mysli ze ciagle sama z dzieckiem ze wkurza mnie to ze zawodowo sie uwstecznia
ItdManiek
-
Matko moje dziecko chce mnie wykonczyc. Od rana nie spi. Ani jednej drzemki masaaakraaa ja ledwo dysze juz.
-
Lili: nie mam fot, porobie jutro, ale póki co mam tylko najmniejsze, bo reszta w piwnicy.
Jestem podlamana, bo chyba trzeba było jechać z małą do lekarza, bo ona ma trojkacik bez skóry, takie wgniecenie bez naskórka, to na pewno się nie zrosnie i będzie miała bliznę. Nawet nie mam z kim o tym pogadać, bo mój przyszedł i poszedł spać, jestem już bardzo zmęczona i sobie poplakuje -
Zgredko, ale, ze co, ze na szycie trzeba bylo jechac? Hmm...a moze jednak sie zrosnie?
Manku, a gdzie bylas na tym spacerze, ze kleszcz?
Kurde, u Toski chyba zaczyna sie etap leku separacyjnego, drze sie na widok ojca, tylko ja ja moge nosic...dopiero padla, Zyzka nie spala w ogole...jestem zje...na jak kon po westernie... -
Zgredka dzieci w tym wieku maja jeszcze czas na to zeby takie urazy sie zabliźniły, oczywiście bedzie to bardzo długo trwało. Uważam ze jesli jest z tym Ci zle to obudź swojego i jedzcie z nią do lekarza , nie zgrywaj Zosi samosi tylko powiedz mu ze boisz sie ze chcesz jechać to małe dziecko przecież.Maniek
-
Zgredka spoko mamy czas;)
Jak cie to gnebi to podjedz do lekarza moj starszy syn mial rane na calej dlugosci nosa do miesa (gral z tata w pilke i zachaczyl o drut kolczasty)bylam w pracy maz nie pojechal na ip:/smarowalam mascia na blizny i prawie juz jej nie widac a byla duza bardzo widoczna:/
Manku przecie ty juz do pracy wracasz;)ciesz sie kazda chwila z Jagodka;)jeszcze za tym kurzeniem zatesnisz;)ja to dopiero usteczniona bede mialam wrocic na studia a tu wpadka no a z 2 maluchow to nie ma szans przez najblizsze lata:(takze wiesz.....glowa do gory!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:12
*******Gang18+*******B -
Manku, toz mi ulżyło bo mało brakowało abym napisała donos do toz-u.
jestem niesamowicie przewrażliwiona jeśli chodzi o zwierzęta, i krzywdę jaka im sie wyrządza ;(
Zgredzia, bierz chłopa i jedz na IP, przynajmniej to obejrzą i Cie uspokojąchłop wogole wie co sie stało? Szkoda mi Ciebie :[ ja niby tez Zosia samosia, ale w takiej sytuacji to podnioslabym alarm i ze spania nici.
Ania w kąpieli, zaraz kosmetyka i lulu.
Do jakiego wieku należy dzieci balsamowac, nawilżać?Krokodylica lubi tę wiadomość