X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tez uwielbiam bawole serce ale to duzy pomidor. Ja kupilam takie kjrzaczaste ktorych nie trzeba wiazac do patykow. Tak ANASTAZJA, pomidory mozna tez na balkonie hodowac :). Najlepiej koktajlowe i takie ktorych wlasnie wiazac nie trzeba ale tak naprawde to chyba wszystkie sie da jesli mamy duze donice.

BLONDIK - glutenu nie ma wszedzie. I wcale nie sa to najbardziej kaloryczne posilki. Moj maz na przyklad narzeka ze odkad je bezglutenowo to tyje a tak to mial szesciopak bez wysilku gdy jadl gluten (poprostu czyscilo go konkretnie przez cale zycie). Gluten nie oznacza rezygnacji z blonnika i zboz. Mozna jesc na przyklad ryz, kasze jaglana, kasze gryczana - i z tego wlasnie pieke tez chleb najczesciej. Zreszta ja nie eliminuje zelazy czy jakichs witamin potrzebnych. bez glutenu mozna zyc, ba! niektorzy twierdza nawet ze gluten nas zabija i bez glutenu to wlasnie zyc nalezy.

marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi wejdź na strone Emela i wyszukaj sklep najbliżej siebie :)
    Manku współczuje kleszcza!!!! Ja nigdy nie miałam o nawet nie wiem jak sie go wyciąga wiem pęseta ale co i jak to zielona jestem :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:12

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos kleszczy i ich wyciagania to polecam kupic w aptece taka karte specjalna. Bardzo ladnie usuwa sie tym kleszcze. No ale oczywiscie zycze zeby sie nei przydala!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: jak chcesz jakies ciuszki to ja z checia i ulga sie pozbede, poniewaz ja juz nie planuje dzieciow (zero seksu).
    Co do imienia to widzisz u mnie dokladnie to samo, dlatego bedzie Kostek a nie np Blazej Teodor czy Ludwik..

Moja w dobrym humorze. Spala ladnie. Potem na morfologii bylysmy, bo w pon mamy kontrole u neonatologa.

Maniek: kup krople dla psa i na karku rozlej, antykleszcze, ja jesCze nie kupilam, wiec pare dni temu zlapalam u psa, jeszcze nie wklutego gnojka..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:33

Summerka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja tak na szybciora pochwalić się. Dzidziuś ma sie dobrze i rośnie ma 8,6cm ,słyszałam pierwszy raz serduszko .Widziałam jak pływal sobie i ruszał nóżkami miód dla mych oczu ;D hehe

Arienna, Lili83, marissith, Blondik, LaRa, Summerka, Anastazjaaa, WróżkaZielona, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda super:)

Zgredka z checia odkupie;)masz foty?mozesz przeslac na maila?

Manku Suzi ma obroze taka biala na pchly i kleszcze na 6 miesiecy krople u nas nie zadzialaly!
    http://lekidlazwierzat.pl/mobile/pl/p/SCALIBOR-Obroza-lecznicza-z-DeltametrynaKLESZCZE,PCHLY,KOMARY/918
    Cos takiego tylko u nas innej firmy;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 15:56

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, mam nadzieje ze tekst z uśpieniem był w żartach. ;( jest tyle środków na kleszcze i pchły ze może warto w ta stronę iść a nie usypiać psa bo kleszcza u Jagody znalazłaś Omg

Młoda, gratuluje :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili gratuluje córeczki :) mnie się marzy córcia ;]

Zgredzia współczuje upadku małej, mój łobuz wczoraj rozciął warge ,bo szalał z koszulką na głowie po łóżku i przywalił w pokrętło grzejnika ;(

Maniu współczuje kleszcze,ja się strasznie boje żeby to dziadostwo nie dopadło nas :(:(

Dziękuje za Gratki i miłe słowa :) sama jestem przeszczęśliwa ,że wszystko dobrze ;]

Lili83 lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wam powiem to Wam powiem, ale Wam powiem... ciepło...

Siem zaczął upał

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, wspolczuje, ja tez bym zawalu dostala, jak juz pisalam mamy rajd, a tydzien wczesniej moj mauz bieg, ale ja i dziewczynki chyba se daryjemy, bo tych kleszczy sie boje, a to w okolicy lasu...ale skoro jej nie ugryzl, to ulga...

Smoku, dzieki, obejrzalam te emele i chyba cos wybiore - a sklep jest i w Radomiu i w Wawie, Piasecznie i Knsrancinie, wszedzie, gdzie mam blisko, wiec moze cis sie znajdzie na Zuze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 17:14

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Bożeeeee znalazłam łażącego kleszcza za uchem Jagody ku*****a mać zaraz zeschnizuje i przestane wychodzić na dwór albo uśpię Zenka bo to pewnie od niego :( jezu jezu strasznie sie boje tego gowna gownianego fuck.
    Jeśli od psa to polecam obroże firmy Bayer, rewelacyjnie odstrasza od zwierząt te swinstwa

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Hejka ja tak na szybciora pochwalić się. Dzidziuś ma sie dobrze i rośnie ma 8,6cm ,słyszałam pierwszy raz serduszko .Widziałam jak pływal sobie i ruszał nóżkami miód dla mych oczu ;D hehe
    Super wieści, oby tak dalej ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerze :) tak tak wiem ze ta szara obroża Bayer jest super bo zawsze jej używałam a w tym roku przez przeprowadzkę zapomniałam kupić i moze jutro sie wybiorę do weta po nią jsk zdążę bo jutro mój maz podaje dziecko do chrztu u szwagra takze mało czasu bedzie.
    Lara no pewnie ze to był żart przecież nie jego wina ze klesza przynosi ( jesli to on) tylko moja bo obroże powinien juz conajmniej miesiąc nosić ... Poza tym w życiu bym go nie uśpiła !
    Damo super ze wszystko u dzidzi dobrze :) oby tak dalej.
    Ja znowu łapie czarne mysli ze ciagle sama z dzieckiem ze wkurza mnie to ze zawodowo sie uwstecznia
    Itd

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko moje dziecko chce mnie wykonczyc. Od rana nie spi. Ani jednej drzemki masaaakraaa ja ledwo dysze juz.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: nie mam fot, porobie jutro, ale póki co mam tylko najmniejsze, bo reszta w piwnicy.
    Jestem podlamana, bo chyba trzeba było jechać z małą do lekarza, bo ona ma trojkacik bez skóry, takie wgniecenie bez naskórka, to na pewno się nie zrosnie i będzie miała bliznę. Nawet nie mam z kim o tym pogadać, bo mój przyszedł i poszedł spać, jestem już bardzo zmęczona i sobie poplakuje

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ale, ze co, ze na szycie trzeba bylo jechac? Hmm...a moze jednak sie zrosnie?

Manku, a gdzie bylas na tym spacerze, ze kleszcz?

Kurde, u Toski chyba zaczyna sie etap leku separacyjnego, drze sie na widok ojca, tylko ja ja moge nosic...dopiero padla, Zyzka nie spala w ogole...jestem zje...na jak kon po westernie...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka dzieci w tym wieku maja jeszcze czas na to zeby takie urazy sie zabliźniły, oczywiście bedzie to bardzo długo trwało. Uważam ze jesli jest z tym Ci zle to obudź swojego i jedzcie z nią do lekarza , nie zgrywaj Zosi samosi tylko powiedz mu ze boisz sie ze chcesz jechać to małe dziecko przecież.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumi wkoło bloków :) zero lasu trochę drzew i tyle

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka spoko mamy czas;)
    Jak cie to gnebi to podjedz do lekarza moj starszy syn mial rane na calej dlugosci nosa do miesa (gral z tata w pilke i zachaczyl o drut kolczasty)bylam w pracy maz nie pojechal na ip:/smarowalam mascia na blizny i prawie juz jej nie widac a byla duza bardzo widoczna:/

Manku przecie ty juz do pracy wracasz;)ciesz sie kazda chwila z Jagodka;)jeszcze za tym kurzeniem zatesnisz;)ja to dopiero usteczniona bede mialam wrocic na studia a tu wpadka no a z 2 maluchow to nie ma szans przez najblizsze lata:(takze wiesz.....glowa do gory!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:12

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, toz mi ulżyło bo mało brakowało abym napisała donos do toz-u. :P jestem niesamowicie przewrażliwiona jeśli chodzi o zwierzęta, i krzywdę jaka im sie wyrządza ;(

Zgredzia, bierz chłopa i jedz na IP, przynajmniej to obejrzą i Cie uspokoją :/ chłop wogole wie co sie stało? Szkoda mi Ciebie :[ ja niby tez Zosia samosia, ale w takiej sytuacji to podnioslabym alarm i ze spania nici.

Ania w kąpieli, zaraz kosmetyka i lulu.

Do jakiego wieku należy dzieci balsamowac, nawilżać?

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1802 1803 1804 1805 1806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ