Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha,
u mnie dziś w pracy impreza; mam 3 torciki, winogrona, banany, ciastka, kawę z ekspresu itd bo świętuję 5 lat w obecnej pracy Przy okazji zamierzam powiedzieć wszystkim, że od kwietnia się żegnam... na rokFreja, MANIEK, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Jakoś średnio noc przespalam, budzilam sie co chwile bo atakowały mnie biedronki ( jakieś dzikie śmierdzące z 16 kropkami) i toczylam z nimi walkę !
A nad ranem pojawił sie sen: byłam na usg, a ginka do mnie mówi: zobacz jaka noga, a to krótsze obok nogi to fiucik! A ja na to: taki do kolan????
Masakra co to człowiekowi w głowie siedzi
Justta - tule i współczuje
Nieukowa skąd Ty tyle energii masz? Ja na tym etapie o o 19 w łóżku byłam!
Miłego dniaKrokodylica, Yasmin, Lili83, Tamka lubią tę wiadomość
-
justa współczuję straty....
Lara ja też spać nie mogę...sle Twoje sny są powalające..:)a i dzięki za odpowiedz na pytanie odnośnie badań na nfz...udało mi się umówić na 3 grudnia i potem na 2 stycznia:) może chociaż troche kasy uda mi się zaoszczędzić..Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
dzień doberek
Justa - przytulam :*
Nieukowa mniaaaaaaaaam
Lara super sen hehehehe
życzę miłego i udanego dnia. Aby wszystkie alergie i kaszle poznikały.
Ja otrzymałam właśnie paczuszkę z allegro i macam, rozkładam, składam i oglądam srajtuchy (czyt. pieluchy tetrowe). Te kolorowe oczywiście, białe macnęłam tylko raz matko co ja mam w głowie... za dużo wolnego czasu....konwalianka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam!
Justta tulam i wspolczuje!Pomodle sie za twoja kruszynke!
Beszka ja byłam z synem u dermatologa, ktory jest alergologiem zrobil wszyskie badania i rozpoczal leczenie!
Konwalianka zdrowka dla Tymka!
Nieukowa brzmi zachecajaco;)od razu zrobilam sie glodna, chyba dzisiaj cos upieke.
Lara co ty jesz na noc, ze ty takie sny masz?Normalnie padlam!!!
Moj kochany maz dostal wczoraj mandat 95 euro:(powiedzialam mu ze to jego prezent na swieta i znecam sie nad nim psychicznie od wczoraj;)Także Nieukowa 50 zl to nie tak zle, moglo byc gorzej tzn. drozej!
konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
dobry
ja w ramach L4 znów w robocie... eh
Justa, kochanie, nie mam słów, które przekazałyby jak bardzo Ci współczuję i jak bardzo mi przykro...Mama mojej przyjaciółki też straciła pierwszą córeczkę, rok później urodziła się moja przyjaciółka i jej mama mówi, że były absolutnie identyczne, dwie krople wody - jej zdaniem pierwsza córeczka przyszła do nich po prostu drugi raz. Może dlatego to jednak Ninka a nie Leoś? przytulam mocno
Helenq, super informacje
Beszka, z tym Singapurem to chyba ja powiedziałam, że nie za piękny, takie miałam odczucia, chociaż może nie dałam mu szansy natomiast wydaje mi się, że ta część Azji do mieszkania jest super
Nenek, dziękować za życzenia! dostałam od szwagra kwiaty, od szwagierki ananasa, którego pożarłam, a małż zapomniał, eh ale mu wybaczyłam bo naprawdę resztkami goni, za to odebrałam sobie imieninowy masaż stóp więc w sumie się opłaciłoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam dopiero dotarłam do was małżowi cv wysyłałam w ramach rozeznania, gotuje cynaderki na obiadek, popołudniu ide do przedszkola Zuzi na andrzejki
jeszcze głowe musze umyć a już 12 ło matko
Justa tulam mocno
a mnie sie chce gorącej czekolady i jakiegos cicha z owocami i bita smietaną -
właśnie przeczytałam w suwaczku, że moja macica zmieniła się w salę gimnastyczną.. cóż, nie tylko macica - mój psiur urządził sobie wczoraj trampolinę z mojego brzucha! leżała obok mnie na łóżku, usłyszała jakiś halas, zerwała się, a że miała mnie na trasie przelotu, to elegancko odbiła się od mojego podbrzusza i poszybowała w dal
oczywiście zamarłam ale chyba wszystko ok, bo mały daje o sobie znać, a psina trafiła lekko nad prawą pachwinę , a Kajtek jest już wyżej
natomiast dało mi to do myślenia, i jak to podsumowała moja mama - życie matki to nieustanne czuwanie...
moja psina jest bardzo energiczna i jeśli synuś będzie temperamentny, to będę musiała mieć oczy dookoła głowy żeby jedno drugiemu krzywdy nie zrobiło...Yasmin lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny stresuję się tym wynikiem toxo - grubo ponad normę - IgG 460 (wynik dodatni już od 3,0) a IgM poszło do weryfikacji z powodu właśnie wysokiego IgG - wyniki powinny być w sunie na drugi dzień - wszystko już jest tylko jeszcze ta weryfikacja trwa dalej i się zaczynam niepokoić...
-
Freja u mnie wyniki toxo były : IgG: 650,0 ( wynik dodatni)
IgM 0,266 ( wynik ujemny)
tez sie martwiłąm wysokim wynikiem, ale zarówno Nieukowa jak i moja ginka mnie uspokoiły, mam przeciwciała i nie nalezy sie denerwowac
trzymam kciuki zeby i u Ciebie było okFreja lubi tę wiadomość