Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie jakoś się trzymam, rana po stracie dziecka się nie zabliźni nigdy, to prawda, ale z czasem przywzyczajasz się do tego bólu, uczysz się z nim żyć na codzień
Tamuś na te nasze zwierzaki trzeba uważać, ale dobrze że wszystko ok i mały się rusza, to widocznie psinka go tylko smyrnęła
Freja jak IgG masz dodatnie a IgM ujemne to znaczy że przechodziłaś toxo już i masz przeciwciałaYasmin lubi tę wiadomość
-
Już jestem mam wyniki weryfikacji
IgG 460 dodani (dodatni >3,0)
IgM 1,36 dodatni (dodatni >0,6)
w sierpniu po poronieniu tez robilam toxo
wyszło IgG 4,28,90, a IgM 1,32
czyli w sumie cały czas mam aktywną infekcję?bo już nie rozumiem ...bo jak IgG i IgM są dodatnie to ponoć jest się w trakcie zakażenia
co o tym sądzicie?
bo ja już głupieję -
tutaj, u nas w interpretacji wyniku moze pomóc Nieukowa.
Rób te badanie jak najszybciej zeby wdrozyc leczenie.
Ja psychicznie nastawiam sie na jutrezjsze upuszczanie krwi bleeee a najbardziej obawaim sie tej glukozy ;( -
LaRa wrote:tutaj, u nas w interpretacji wyniku moze pomóc Nieukowa.
Rób te badanie jak najszybciej zeby wdrozyc leczenie.
Ja psychicznie nastawiam sie na jutrezjsze upuszczanie krwi bleeee a najbardziej obawaim sie tej glukozy ;( -
wiecie co, generalnie sie nie boje, ale tego jak jest pobierana
tzn. jedna wezmie gruba igle, przebije mi zyle i mam siniaka 3 tygodnie, przy czym to boli
a inna wezmie cieniutka igiełke, i zrobi to tak ze nic nie czuje a i śladu zadnego nie ma
wiec zobaczymy jak bedzie jutro, ale widzac po tym jak babeczka szybko rozprawiala sie z "pacjentami" to ma wprawe i moze bolec nie bedzie
a dodatkowo kłuć mnie bedzie 2 razy
bede sie do was dziewczynki odzywac z placu boju coby nie zemdleć! -
tak, Zgredka, masz racje - NIE PRZYPOMINAJ!
wgl to to bez sensu jest, kiedys takich badan nie robili, i wszystko ok a teraz ???
tez nie chciałam przypominac ale moja ginka spojrzała w karte i ..... wpisała na skierowaniu "obciazenie glukozą 75 g" i dooopa zbita
Jutro Ci powiem czy sie trzeba bac czy nie ! Bede bohaterem na Belly