X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, dobrze, ze wyjdziecie.

Lara, super, zwlaszcza ten pierwszy - chyba go kupie;) dzieki

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Summerko, no to moja droga ja mieszkam niedaleko.. bedzie z 8km do Fashion, we wsp Nowa Wola :) moze odwiedzisz mnie z dziewczynami? Mam małe podwórko :) naprawde zapraszam.. nawet w ciągu dnia, jeśli jesteś mobilna. Ja myślałam, że Ty mieszkasz z drugiej strony W-wy.. coś mi się pokickało..

justa, ło matko! gdzie ten teścior?

Jak katar sie długo utrzymuje to my mamy fenistil 2x 8kropli, często daje się też już bactrim do noska - to miejscowy antybiotyk, bardzo skuteczny.

My też musimy kupić basen, bo w zeszłym roku kupilismy taki już duży wypasiony,a le co z tego, jak przyleciało pół osiedla i dzieci zaczęły skakać i klops.. jeden poziom pękł.. więc 120zł poszło.. teraz kupię coś mniejszego a przede wszystkim tanszego

lece na kawe..

aaa i Tymek mi kaszle, na mokro.. kurde blaszka a my w czwartek lecimy do Niemiec..nooo

a i jeszcze pytanie.. jak to zrobić wg was.. lot jest o 6 rano.. na lotnisku musimy być o 4.30, jeszcze 30min na dojazd na parking, drugie tyle, bo nas odwiozą na lotnisko czyli 3.30 musimy wyjechać.. ubrać ich już w tych ciuchach do samolotu, gdy bedę kładła spać? boję sie tego kurde no

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!

My w Polsce u rodzicow, tzn ja i D bo maz do pracy musial. Zostaje przynajmniej tydzien a moze i dluzej. Generalnie mialam albo mama kryzys przez to wstawanie wczesne, moze tutaj bedzie lepiej - moj tato wstaje juz o 5tej to sie moze zajac wnuczkiem a nawet jak nei to zawsze to razniej.
    Powoli odstawiam od cyca, mam zamiar w srode go ostatni raz nakarmic (chlip chlip) ale dzisiaj sie zlamalm i rano wzielam go do lozka to przeciagnelam do 6:30! Ale cycki mi juz zmalaly, potrzebuje nowe staniki.

SUMMI - przesadzasz ;). Moj tam tez pakuje wszystko co popadnie do buzi. Zwracam tylko uwage czy nie trujace i czy nie jakis syf, ale kamienie, patyki itp to norma. Na Sardynii, na promach, w Maroku tak samo a do tego jak tam bylismy to on glownei raczkowal wiec raczkami wytarl wszystkie podlogi i drogi.

LARA - wow juz basen? Domi jest zahartowany ale ja bym jeszcze dziecka do basenu nie dala. Ale to moze dlatego ze ja sama bym jeszcze nie wlazla, no chyba ze do cieplej wody ;)

Co do ubierania to dla mnei to ciezki temat. Nei chce przegzewac, staram sie tego nei robic. Ubieram podobnie jak siebei albo warstwe wiecej jesli na przyklad siedzi w wozku. Teraz jak jest cieplo i biega po domu to na przyklad body z krotkim plus t-shirt plus spodnie lub spodenki. Czapka z daszkie prawie zawsze obowiazkowo - bo nie smaruje mu zawsze buzi kremem.
    Ja uwazam ze ty dobrze robisz. Rozebrac dziecko trzeba miec odwage :D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 09:54

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KONWI - jakie cwiczenia robilas na brzuch? Bo mowilas ze udalo ci sie jakos zlikwidowac tego wisielca.

Ohhh dziewczyny, siedze u rodzicow na tarasie. No bosko. Dom z ogrodem to jednak jest to! Nie wazne ze w srodku miast ai zewszad slychac auta, karetki, szum itd. Wazne ze kawalek swojego zielonego.

beszka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wiecie co, napewno przesadzam ale normalnie boje sie jechac teraz autobusem w miescie....MANIEK a ty jak :P?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dwie krechy ;-) niewierze jeszcze

LaRa, WróżkaZielona, MANIEK, Summerka, konwalianka, PsotkaKotka, Lili83, Arienna, Izoleccc, Blondik, Anastazjaaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, przecież pisałam ze była ciepła woda, gotowałam i wlewalam, przecież do zimnej bym jej nie wsadziła. Dzis planuje znów mała popluskać, ma taka radochę ze aż miło.
    Nie wiem,No. Ubieram może za lekko, ale jest jej ciepło No i dzięki Bogu nie choruje.
    Dzis planuje body z krótkim, i krótkie spodenki i sandałki. A na głowie nie chce nic....

Kurde, powąchałbym ścianę i jeszcze czuć :( No i doopa z pakowaniem ubrań do szafy ;( na razie jest umyta i czekam aż ta cholerna ściana całkowicie wyschnie, fuck (przez to mam taki sajgon w domu ze szok) sprzątam a i tak jest tragedia bo wszystko jest wszedzie :(

Gratuluje JUSTTA!!!!!!!! Superrrrrrrr :) rośnijcie spokojnie i zdrowo <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 10:20

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja tez podobnie ubieram do ciebie i zazdro z basenika, u nas nie ma gdzie chyba ze na dzialce 2km od domu ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema :) Jussta gdzie Ty zaginelas? Jsk test?
    Zgredko ale sie umeczylas kobieto. Dobrze ze do domu idziecie, całe i zdrowe.
    Lara ja ubieram jagodę tylko w body z krótkim i krótkie legginsy ... Ludzie tez patrzą na mnie jak na wariatkę ale mam to w dupie skoro mi gorąco to co dopiero raczkującej bułeczce :) ogólnie sprawdzam czy ma ciepłe odnóża i zawsze ma bardzo ciepłe i do tego często spocona głowę tak szaleje.
    Psotka czemu boisz sie autobusem jeździć? Bo ciepło i ludzie śmierdzą ? ( to jest zawsze mój problem)
    Ja siedzę w domciu potem chyba wybiorę sie na płac zabaw przed blok .. Zobaczymy jaki bedzie humor po drzemce.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussta- wiedzialam!! Rosnijcie zdrowo!! :)

justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussta gratulacje :)
    Lara masz jakieś wieści od Yas? Co u nich?

justta lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justka, gratuluję! Zdrowia dla Was, spokojnej, bezproblemowej ciąży:)

justta lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta super wielkie gratulacje :) rosnijcie zdrowo :) spokojnej ciazy :)

justta lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, wiem tylko tyle, ze Yas była na zwolnieniu na Kingę bo nadal goraczkowala i miała wysypkę.

Wiecie co, na dole szafy (szafa zabudowana) pojawiła sie pleśń/grzyb. Dzwonimy do właścicielki. Niech ta szafę rozbiera, osuszają ścianę czy ja robią na nowo, bo w takim pokoju z Ania spać nie będę ;(. I teraz nasz wyjazd stanął pod znakiem zapytania ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara wspolczuje, mam nadzieje ze szybko sobie z tym poradzicie, co za pech

I dzieki za gratki, jeszcze nie wierze ;-)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki!

wlasnie mnie olsnilo :) weszlam sobie na olx poogladac dzialki rekreacyjne. I powiem jedno. CHCE CHCE CHCE!! zrobie wszystko, zeby w najblizszym czasie kupic dzialke. tym bardziej, ze nie sa to jakies koszmarne pieniadze. ale wiem, ze i moim rodzicom sie spodoba :) trzymajcie kciuki, zeby sie udalo! :)

ahh, wizja porankow na wlasnej trawce i biegajacego dookola Franka. ahh, ahhh!

Kotka- natchnelas mnie :D

Summerka, Arienna, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, ogromne gratulacje!

Kotka, pisałam już kiedyś.. ja robiłam i robię 6 weidera + inne ćwiczenia na brzuch - pozycje planck, prostą, boczną, wszelkie możliwe, podciąganie nóg do klatki piersiowej zwisając z drążka, scyzoryki na drążku..

ja swojego podwórka nie oddałabym za nic, Patryk ciągle kursuje dom- taras-ogród.. to jest świetne, bo nawet jak nie mam czasu na spacer, to on i tak śmiga po dworze

WróżkaZielona, justta lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, chetnie, jestem zmotoryzowana;) oczywiscie zapraszamy tez do siebie. sprawdzilam na mapie- mieszkamy po dwoch stronach Piaseczna, ja mieszkam blizej gory kalwarii, w Katach, mamy do siebie 19 km, 25 minut samochodem;)

Edit: wrozko, trzymam kciuki, ooo tak, ja tez mam dom z dzialka - dzialke dopiero zagospodarowujemy, bo mieszkamy 2 lata, ale juz niedlugo - plac zabaw, biegajace dziewczynki i ja z kawka;) w tym roku kawka na tarasie (wlasnie chcemy go zrobic, zeby dziewczynki mogly sie bawic, a beda mialy gdzie, bo jest spory, jako, ze znajduje sie nad garazem mojego mauza - hobbysty;)) minusem jest mieszkanie poza miastem, ale cos za cos, a poza tym w erze samochodow to nie jakis mega problem;))

Btw, co do ubierania, to Toska spala w bustawce w samym body z krotkim rekawkiem, a w domu mam temp. 27,3 stopnia - poddasze i zmarzla, a ja juz shiza, ze sie przeziebi, wiec wiecie...

Kupilam te odstraszacze dzwiekowe na kleszcze dla dzieci, zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 11:32

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przeprzaszam KONWI, wlasnie tak myslalam ze moze gdzie sprzegapilam twoj post. Ale jak robisz 6tke Weidera to nie mialas tego co ja czyli rozstepu miesni bo na to nie wolno! takich cwiczen.

JUSTA gratulacje :) Spokojnej ciazy :)

LARa a nie doczytalam o tej cieplej wodzie ;)

MANIEK bomby sie boje, zwlaszcza ze kolesia jezcze nie zlapali.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta przeogromne gratulacje:)
    maz juz wie?

O tak dom z dzialka to cos wspanialego:)potwierdzam!u nas jak u Konwi drzwi otwarte i Leo biega:)z tym ze u nas schody wiec trzeba uwazac:/

Lara pytalam o piaskownice?chyba przeoczylas;)jak jakosciowo?jestes zadowolona?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
‹‹ 1808 1809 1810 1811 1812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ