Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja właśnie wskakuje pod prysznic. Dziś po kościele pojechaliśmy do fashion house i jestem bogatsza o sandałki, bluzkę, zresztą Paweł i Tymek też, tylko Patrykowi muszę jutro jechać kupić..
Później szybka zupa i grill.. Chłopaki non stop na dworze - Patryk w body i spodenki, Tymek to czasem w samych spodenkach..
Zgredko to trzymam kciuki aby jutro już was wypuścili
Młoda wszystkiego najlepszego, no i wkroczyłas w najpiękniejszy okres ciąży
-
A u nas pierwsza kąpiel w baseniku
oczywiście woda była ciepła
3 razy wymieniana, bo.....za pierwszym razem zrobiła sobie piaskownice w wodzie, po drugiej wymianie była 2-jka, kolejny raz, kolejna 2-jka No i potem juz konkretna zabawa, pluskanie itd. Nie chciała wyjsć z wody gdy trzeba było wymienić wodę, krzyk, wyginanie sie i chęć powrotu do qp.
Zgredzia trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście, i oby juz sie wymioty nie pojawiały. Jak rana na czole? Goi sie?
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Izo, czemu zabrać? Sama bym tak ubrała
gdyby nie wiało to nawet bez czapki
Lara- gdyby nie wiało, to też bym czapy nie zakładałaJak widzę te zgorszone spojrzenia mam, których dzieci w taka pogodę są opakowane w czapy, śpiwory i jeszcze osłony przeciw wiatrowe to zastanawiam się kiedy ktoś zrobi donos, że narażamy życie i zdrowie dziecka
Zazdraszczam basenu
Summerka- szczepimy 5w1, Pentaximem. Póki co na szczęście nic się nie działo po.
Zgredka mam nadzieję, że nie będą was tam trzymać bez sensu i jutro wyjdziecie do domu.
My podjeliśmy decyzję, że włączamy tryb oszczędnościowydo końca roku spłacamy kredyt na obecne mieszkanie i zaczynamy zbierać na wkład własny na szeregówkę. Przy dobrych lotach za 2 lata powinniśmy być w stanie coś kupić. Tylko kurde ja oszczędzać nie umiem
Summerka lubi tę wiadomość
-
hej
moja dziś na dworze w tunice bez rękawków, geterkach (raczej dla ozdoby) i kapeluszu od słońca- bez skarpetek i butów
kapelusz po to by nie przygrzało w dynię, ale i tak przygrzało bo świrowała do 21zostawiliśmy ją u dziadków i pojechaliśmy do saunarium się odstresować, spodziewałam się że przyjedziemy to będzie spała a tam środek imprezy, goście a młoda siedzi na dywanie- wpierdziela tygryski i zaciesza
... posiedzieliśmy chwilę wpakowaliśmy w wózek i do domu to po drodze tak zasnęła że wniosłam ją do domu i w opakowaniu położyłam do łóżeczka- a niech ma dzień dziecka i brudasa.... nie mam sumienia ją teraz przebierać w piżamę żeby jej nie budzić więc śpi w tunice i geterkach
Izoleccc, Summerka lubią tę wiadomość
-
No jak nas nie wypuszzcza to chyba na wlasne zadanie wysle, a w ogolw mam umowiona jutro wizyte u neonatologa kontrolna no i nie pojdziemy
jak rowniez ostatnia konferencje naukowa, ale trwa dwa dni wiec wybiore sie najwyzej we wt.
Mala ma od dluzszego juz czasu mokry kaszel gile (tez zielone) w ogole nie wiem jak z tej infekcji wyjsc, zwlaszcza, ze nie chce pic syropu, daje ppdstepem dzemik a tam troche syropu. Macie pomysly?
Ari: a Twoja ma jaka pidzame do spania? Moja spi w spiochach lub body i gaciach..
-
Ania śpi w pajacu.
Zgredko, może warto spytać o to lekarzy a nie nas. Masz ich teraz pod ręka wiec pytaj, niech mała osluchaja i zdecydują co ewentualnie podać.
Dadzą Ci dzisiaj coś miękkiego do leżenia?
-
Justa, leć kobieto po ten test, bo tu z ciekawosci popadamy!!
) kciukam
Izo, to ja bym była zgorszona matka:) żart;))
Zgredko, jak nic sie nie bedzie działo, to tez bym sie wypisała, tak zrobiłam, jak byłyśmy w szpitalu, po zachłyśnięciu- nic sie nie działo, a chcieli nas trzymać 3 dni (podobno po drugiej lub trzeciej dobie dostają kasę od NFZ)
Konwi, ja mieszkam 10 km od gadzinom House i jestem tak bardzo czesto;)) Cha Cha, jeszcze byśmy sie minęły i nie zauważyły;))
Lara, moja to stwór wodny tak samo;) wlasnie chcemy kupic basen:) na razie mamy tylko z kulkami
-
Justta, biegusiem!!!!!!!!!!!!
Summerko, zobacz te: http://allegro.pl/wodny-plac-zabaw-basen-bestway-zjezdzalnia-239x206-i5953399035.html
http://allegro.pl/dmuchany-wodny-plac-zabaw-basen-pilki-intex-57421-i5918165478.htmljustta lubi tę wiadomość
-
Co to jest cos miekkiego do lezenia? Jest krzeslo w skorze, ale ma podlokietniki ktore sprawiaja, ze budze sie w nocy ze zdretwialymi rekoma.
A co oni mi tam powiedza jak to chirurdzy..
Aha ta wiadomosc powyzej sie nie dodala wczoraj. Mamy decyzje o wypisie, ale dopiero 12-13. W trakcie robili nam grupe krwi mam nadzieje, ze wyszlo i sie dowiemy
Justa: trzymam kciukolce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 09:27
justta lubi tę wiadomość
-
Zgredko, coś miękkiego miałam na myśli miękkie krzesło, tzn oparcie, leżankę, łóżko i cholera wie co jeszcze może być uznane jako miękkie.
Super, ze juz wychodzicie do domciu, tam zapewne odpoczniecie.
Co do kataru, to standard.... Psikam woda morska i odciągać. Ale jeśli ten katar tak długo trwa to serio zasiegnelabym opinii lekarza. -
Aha, zaczynam dzis załadowywać szafę
mam nadzieje ze tydzień wietrzenia i suszenia dało rade, oczywiście zanim ja zupełnie to znów bedzie trwało bo musze wszystko poprasować....
Aaaaaaa i wyjęłam dzis worek próżniowy z letnimi ubrankamiachhhhh jak na to czekałam
Justta, jak tam????Krokodylica lubi tę wiadomość