Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Średnio, Lili. Generalnie piaskownica zamykana to świetny pomysł. Ale wykonanie jak za takie pieniądze jest dostateczne
maz musi pojechać do tego gościa po stolik, bo wtedy nie miał na stanie i bedzie negocjował cenę.
Jutro rano mam wizytę kogoś ze spółdzielni i najprawdopodobniej beda rozwalać ścianęsuper qrwa swietnie
-
Dzień dobry gorący
Justta jeszcze raz serdecznie gratuluje!!!!! zdrowia i spokoju zycze ❤️
Zgredzia dobrze ze dzis wychodzicie!!!
My mamy taka piaskownice żółwia jak dla mnie spoko, a pradziadek ma robić domek moze za kilka lat zrobi
My juz po spacerze Zośka Tshirt Kr rękaw legginsy 3/4 bawełniane i sandały teraz próbuje usnąć ale póki co kula sie po łożku
Kotka zycze zebys odpoczęła i sie wyspala
Ja tez bym nie oddała swojego podwórka i pola tez nietu jest moje miejsce
Konwi to ty musisz nie kaloryferja mam lekki zwis ale jakos nie mam weny
Lara współczujeto chyba najgorsza opcja
A Zośka tez ma piżamę tzn koszulka i spodenkitaka normalna
No to idziemy spacmiłego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 13:11
-
Kurde, zrobiłam super miękkie polędwiczki, a te moje maleństwo pluje.... Tłumacze, ze musi zjeść bo idziemy dombasenu i nic.... Poczekam jeszcze chwile, jak nie bedzie chciała jesc to zapakuje i zabiorę ze sobą, bo jak to tak bez obiadu???
-
Lara kufa to Ci teraz bałaganu narobią ... Dobrze ze ciepło jest bo pomysl co byłoby w zimie !
Ja dzis warzywa grillowane z piersią kurza na obiad zjadłam , jagoda tez swój obiad i owoce zjadła chwile sie pobawi i wyruszamy na spacer bo piękna pogoda:)Maniek
-
Tak sobie mysle mlody nie lubi wody no ale teraz w te upaly taka woda byla by najlepsza np na spacery ale I ogolnie tylko, ze on takiej wody nie tknie bo bez smaku co by do niej dodac ? Cytryna ale to zas bedzie kwasne wiec cos musialabym slodszego dodac hmmm
A w ogole jaka wode dajecie malcom? Mineralna w butelkach kupujecie moze? Jak tak to jaka firme moglabym malemu podawac bez obaw? -
konwalianka wrote:Kotka, miałam
no ale co z tego.. ja miałam do tego stopnia że mogłam włożyć dłoń pomiędzy..od ćwiczeń zniknęło
hmm kurcze a wszedzie mi mowia i wszedzie pisza ze klasycznych brzuszkow w zadnym wypadku nie wolno bo rozstep sie jeszcze pogorszy...Ja robie rozne inne. -
PsotkaKotka wrote:hmm kurcze a wszedzie mi mowia i wszedzie pisza ze klasycznych brzuszkow w zadnym wypadku nie wolno bo rozstep sie jeszcze pogorszy...Ja robie rozne inne.
http://m.sfd.pl/-t451674.html -
Summerka wrote:O widzicie, dobrze wiedzieć...ja tez mam kilka rozstępów, ktore teraz sie zmniejszyły, ale zamierzałam robić brzuszki...
diastasis
"Wystarczy położyć się na ziemi i zgiąć kolana, stopy cały czas pozostawiając na ziemi. Następnie należy lekko unieść głowę - jak przy robieniu brzuszków - i ręką, z palcami skierowanymi w dół, dotknąć mieśni brzucha od mostka do pępka. Jeśli w brzuchu pojawia się tzw. "dziura", można w nią włożyć trzy, cztery palce, mamy do czynienia z rozstępem mięśni prostych brzucha. Tej "dziurze" towarzyszy również zwiotczenie brzucha w okolicy pępka" -
Mała uśpiona.
Ja sama, bo mój na piłce. Właśnie dzwonił gość z pzu, żeby się spotkać na przedstawienie oferty składania kasy na dziecko, ja wybieram kwotę docelową i wiek dziecka. Chyba się spotkamy, chciałabym, nic kupić dziecku mieszkanie kiedyś, a nie tak, że ja kredyt musiałam wziąć, no żeby wzięło mniejszy jeśli już. Choć bardzo też nie chcę tego mieszkania sprzedawać, ale kos może różne rzeczy pokazać.
Ja się boję, że teraz dostanę rozstępów ;( brzuch jest giganciarski