Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja body i spodenki - Zuza lata ciagle, wiec wszystko by jej sie podwijalo;) ale czasem sukienkę tez założę...tylko, ze ja lubie proste ubrania, unisexy, bardziej nowoczesne, wiec w sumie 99% ciuchów mamy z hm, tam nie sa słodko- dziecięce, ale mnie sie podobają
-
Ja na szybko. Jestesmy w szpitalu
(( maly przewrocil sie i okazalo sie ze zlamal kosc udowa. Nie pytajcie jak sie czuje
( non stop rycze. 3 tyg. Bedzie mial noge na takim wyciagu. Przez ten czas bede z nim ciagle
. cala opieka nad dzieckiem unieruchomionym to masakra. I tak go boli ta nozka:(( modlcie sie prosze zeby czas szybko minal...(
-
Boze Wrozko... trzymajcie sie tam. Biedny maluch
U mnie tez fatalnie. Od rana glowa mnie boli. Znowu cisnienie wariuje. 124/100 boje sie szpitala masakraNo ale co bede miala zrobic jak nie spadnie
-
NIestety u mnie jeszcze nic nie widac
znaczy pogrubione endometrim uwypuklone , ale mowi ze za wczesnie .. obejrzał przydatki mowi ze jest ok
-
WróżkaZielona wrote:Ja na szybko. Jestesmy w szpitalu
(( maly przewrocil sie i okazalo sie ze zlamal kosc udowa. Nie pytajcie jak sie czuje
( non stop rycze. 3 tyg. Bedzie mial noge na takim wyciagu. Przez ten czas bede z nim ciagle
. cala opieka nad dzieckiem unieruchomionym to masakra. I tak go boli ta nozka:(( modlcie sie prosze zeby czas szybko minal...(
-
Ojeju Wróżko biedny maluszek i biedna Ty. Nie płacz, szybko minie i bedzie dobrze. Wiadomo nie można być wszędzie i nadążyć od wszystkiego uchronić, wyobrażam sobie ze masz wielkie wyrzuty sumienia ale pamiętaj ze dzieci sa mega ruchliwe i nie przewodzisz wszystkiego. Bedzie dobrze . Trzymamy kciuki.
Aniu a kiedy masz następna wizytę?
Pierwszy raz w życiu zjadłam gyrosa i cholera smakował miJagoda dzis testowała moja cierpliwość aaa ciagle buuu i buuu i zjadła truskawki i gofry ze mną i za każdym razem mega krzyk jak cos chce ....
Maniek
-
O matko Wróżko!!!
Współczuje, wspieram modlitwa i życzę Wam siły, dużo siły!!!! Biedactwo ;( nawet nie chce sobie wyobrażać co czujecie
Ania dzis sie przewróciła na ogródku uderzając twarzą i oczywiście płacz i po chwili zauważyłam krew w nosie, drugi raz w tym tygodniu, ja oszaleje, teraz po kąpieli oczyściłam nosek i mam nadzieje ze problemów nie bedzie. W sklepach biegała jak szogun, a w LM najlepsza zabawa była jazda po schodach ruchomych. Ktoś sie wkurzył i je wyłączył heheh -
nick nieaktualnyI po pracy...
Summerka najważniejsze by było zdrowe ale owszem marzy nam się obojgu synmamy razem 3 córki więc teraz wspólny mężczyzna by się przydał
Wróżko współczujęmoja mloda miała 2 razy za małego rękę lewą złamaną, 6 szwów na czole, 3 szwy na brodzie... i mimo że człowiek dmuchal to i tak nie uchronił... dużo wsparcia!!!!
Aniu ależ te daty pokręcone... Ja mam na 16 lutego Ty na 15 lutego i u mnie już widać pecherzyk z kropeczka w środku u ciebie nie i urodzisz przede mną? Hehe to chyba jak serduszko będzie to bliżej nam daty porodu poda lekarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 21:34
-
Wróżko...współczuję bardzo, maskara...
Szybko zleci, najważniejsze żeby Franio doszedł do siebie jak najszybciej. Ty też dbaj o siebie.
Yasmin, serdeczne gratulacje! Rośnijcie zdrowo
My już w Pl. Na początek jesteśmy u brata mego. Diego i M., nieco ponad rok różnicy między chłopakami. Hardkor. Dom wariatów. Nie wyjdziemy z tego z bratową, psycha siądzieYasmin lubi tę wiadomość
-
jeju produkcja niezla:)
Yas gratki:)moze rzeczywiscie synus jak inne objawy;)
Manku u mnie reakcja byla gorsza takze ten tego....rozumiem co czujesz teraz emocje ostygly i wszyscy sie ciesza choc moja mama sie zamartwia jak ja to wszystko ogarne no i boi sie przedwczesnego porodu jak to bylo z Leo:/
Konwi fajny pomysl z karta dla Tymka;)tez wyslemy a czy Tymon czy Tymoteusz?
Wrozko a to sie porobilo:(duzo zdrowka i wytrwalosci!dla ciebie i malego!!!
u mnie po masazach lepiej plastry dostane w srode wiec idzie ku lepszemu uffff dachu jeszcze nie mamy wiec mozecie sobie wyobrazic jak jestesmy posrani z mezem by nas nie zalalo a to jeszcze ok tyg potrwa i pogoda nie dopisuje w nocy co chwile maz lata i odciaga wode ja spac nie moge bo sie boje zeby nie spadl z rusztowania i sie nie polamal!!!dzisiaj przespalismy moze ze 3 godz ledwo na oczy widze a tu jeszcze roboty trwaja (klada wlasnie plyty betonowe)nie wiadomo do ktorej a obiecalam obiad dzisiaj ugotowac wszystkim pomagajacym wiec musze dotrwac.
Katja piekny kropek:)
Aniu przyrost ksiazkowy:)no i zdrowka dla meza!!!
Yasmin lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Kazał kontrolowac co tyzien i zrobic bete jeszcze raz
tyle ze on ma kiepski sprzet i chyba dlatego mogło nic nie byc widac
w czwartek/patek ide do tego co mi robił usg przy monitoringu on ma dobry sprzet a 28 czerwca mam wizyte a piersza ocene ciazyKrokodylica, konwalianka, Izoleccc, marissith lubią tę wiadomość
-
Lara niestety ale jednak podejrzewamy chorobę lokomocyjną.
Yasmin bardzo Ci gratuluję i nieco zazdroszczę.
Ja dziś wysiusiałam jedną kreskę.
Konwalia i bardzo dobrze, tez bym pogoniła małą sąsiadkę.
Katja współczuję mdłości.
Maniek tulę, to zrozumiałe że Ci przykro.
Ania powodzenia dla Michała z tym kolanem.
Idę po zupę pomidorową i czytam dalej.Yasmin lubi tę wiadomość