Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra troche ze mnie zeszło ostatnia beta jaką mam nadieje robiłam
Progesteron 38,40 ng/ml
beta-HCG 1432,97 mIU/ml
Yas pocieszyłas mniedziewczyny też mi mówiły ale albo ja się nie wsłuchuje w swój organizm albo nie jarze ze cos jest inaczej
Michał miał wypadek w pracy ma dwie nogi w gipsie jedno od stopy do biodra drugie tylko do kolanaBlondik, Katjaa, Biedroneczka83, Izoleccc, LaRa, beszka, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Yas, wielkie gratulacje!!!
Aniu, nie martw sie - beta piękna, a jak juz mówiłam - ja w żadnej ciazy nie miałam objawow, a urodziłam dwa dorodne klocki;))
Manku, co do wieści o drugiej ciazy, to wydaje mi sie, ze po prostu przy drugim jyz to jest bardziej @zwyczajne@ i nikt sie nie ekscytuje, ale nie znaczy, ze nie cieszy. U mnid było to samo, ale i my mniej przeżywaliśmy;))
W ogole urodzaj na te dzieciaczki...hihi...
Konwi, dzieci potrafią byc wredne, dobrze, ze odesłałas do domu te dziewczynkę.
Toska dziś pierwszy raz zjadła marchewkęnawet smakowało:) Zuza za to dziś dzien wybrzydzania. No i moje młodsze dziecko dumne z siebie, bo umie sie przekręcić na brzuch.
Zgredko, kciukam za rozwiazanie.
Smoku, ake boisz sie, ze czasowo nie ogarniesz dwójki? Czy, ze będziesz zbyt zmęczona, etc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:47
Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katja: gratulacje
Aniu czekamy na Twój pęcherzyk i nie właz na inne wątki, tylko się podstresujesz
Yas: u mnie zupelnue na odwrót, w ogóle no stres..
Znowu się splukam na ubranka dla małej, ale wraz jak chodzi mogę ja tak stroić ehh
Jadę po małą do żłobka
Konwi: ja się piszę na kartkę, a które to urodziny? -
Zgredko, rozumiem Cie- ja w marcu wydałam tyle na ubrania dla bąbli, ze jak podliczyłem, to wyszło mi, ze mogłabym tani samochód kupic...ech
EDIT; Katjuszaaa...gratki;) obstawiam chłopca, hyhyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 15:04
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYas gratulacje
-
Aniu piękna beta. Ja też nie miałam żadnych objawów dopiero po 10 tygodniu senność a cerę miałam najlepszą w życiu
Xgredko trzymam kciuki za "czysty " poród.
Konwi też chętnie Tymkowi wyślę kartkę
Maniek myślę, że jak się u was uspokoi sytuacja to mama się ucieszy. Teraz ma głowę zaprzatnieta czym innym i pewnie się boi.
Katja piekny kropek. -
Aniu super beta!!
Summi nie chodzi o zmęczenie ale najbardziej boje sie o sama ciąże...wiem moze za wiele analizuje itd ale jesli bede musiała leżeć jak z Zośka to co ja zrobie? Wiec naprawdę szacun podziwiam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 15:54
-
Dzięki dzięwczynki, Będzie miał 5 urodziny.
No to może któraś z Was dołączy do Patryka - 14 luty? to idealna data na spędzenie jej na porodówce w pełnym make up i pokręconych włosach
Ania, świetna betka..rośnie rośnie..może jakieś twins?
gratki dla Tosi!
cdn, bo młody się budziAnia_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Konwalijanka ja mam nadziej dojdzie kartcka codo 14 lutego no cóz mi wychodzi na 15 luty ale ze wzgl na to ze u mnie w gre wchodzi CC to pewnie wczesniej
Tylko musze odnalezc adresWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 16:18
-
No Aniu, betka piękna
miałam wtedy podobna
(1449) dawaj znać po wizycie jak tam kropek
My na ogródku, Ania usnela, ja jem obiad, małż pojechał podpisać umowę a potem jedziemy po panele
Summerko pokaz te opaski przeciwkleszczowe, cxy co tam nakupowalas? Boje sie tego dziadostwa zwłaszcza ze jedno dziecko z grupy na fb właśnie miało. Rodzice wysłali kleszcza do badania -
Lara, az mnie ciarki przeszły. Ja kupiłam dźwiękowe odstraszacze dla dzieci i dla nas opaski, ale opaski to zwykły olejek citronella. Odstraszacze dziewczynki maja przypięte non stop i juz dwa razy byliśmy na terenach zalesionych i na szczescie nic, ale nie wiem czy to kwestia szczęścia czy odstraszaczy:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6180682915 -
No dobra Summi a tych odstraszaczy używacie non stop? Czy tylko na wyprawach leśnych itp?
Gratki oczywiscie dla Tosiuniswoją doga tez bym chciała druga Tosię
Lara Ania ma dwie drzemki? Zośka jak wstała o 6 to o 13 poszła spac wstała o 16 i to koniec. Aaaa powodzenia z panelamifajnie tak swoje urządzać nie?
-
Dzieki dziewczyny za słowa pocieszenia ale to nie jest kwestia zabiegu ( jyz jest po ale nadal w szpitalu ) poprostu tez uważa ze za wcześnie i ze nie mam pomocy itd ogólnie zły pomysł. No trudno jakos to przeżyje, ważne ze ja i maz sie cieszymy, i wiem ze jak sie teściowa dowie to tez bedzie mega szczęśliwa bo ona taka jest radosna.
Konwi co za dzieci boszze współczuje takiej koleżanki Tymka... Hmm bede musiała sie tez uczyć jak dzieci wypraszać gdy bedą takie wkurzające.
Maniek
-
Katja gratki pęcherzyka. Ania czekamy na fotę od Ciebie.
Mój juz jedzie po mame , ma lepszy nastrój niż w południe. Musi odpoczywać i oczywiście zero noszenia Jagody... Muszę ja pilnować bo ona ciagle ja nosi:(
Moja córcia ma teraz czas " boje sie wszystkiego" boszze długo to trwa?Maniek