Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredko, No przecież Twoj musi dostać wolne jakbyś zaczęła rodzic, No bo jak inacżej? Poprostu niech uprzedzi szefa ze to juz w każdej chwili i tyle, nie wyobrażam sobie tego aby w takim stadium ciąży mrszcze sie stresować dodatkowo.... Ale jeśli nie może on to może ciocia? Kuzynka?
? -
No za nowy ja wiem Zgredzia. Moj za cmaxa dał około 70 ale to było dwa lata temu ale 30 tys to duza różnica chyba ze mówiłaś o smaxie bo on większy...chyba ; a co ja w ogole gadam jak ja sie nie znam na autach
Nie forsować czyli nie latać z mopem non stop nie wieszać firan nie latać po schodach ogólnie leżeć spacerować na krótkich dystansach o pachnieć... Nic co lubisz kochana -
zgredka wrote:No co wy kuzynka, ona jest krejzi ja bym ją zabiła i dziecka z nią nie zostawiła, ciotce też nie chce zawdzięczać wiele, bo potem mi się będą na głowę zwalać
A indukcja to chyba wywoływanie porodu, ale ńie znam sie, to chyba oxy, balonik itd tylko czemu lekarz chce indukować poród przed terminem? -
Właśnie czemu czemu? Bo termin jest z USG, a z miesiączki to na dziś, może nie ufa usg
, ale on 25go będzie się dopiero na indukcję umawiać, zamawiam na 27go w moje urodziny
Ale co Wy Konstanty wyjdzie w tym tygodniu, może na imieniny babci 18go -
Boziu co za śpiochy tu.. My nie śpimy od 4.50..no coments.. Głodny chyba.. Szybko pobieglam do kuchni, nalalam mleka. podgrzalam a on wypil z 3 lyki.. Nie usnal ale leżał spokojnie do 5.20 a później już ryk.. Zjadł swoją owsianke, trochę mojej i męża, później znalazł pizze z wczoraj i zjadł.. A kupy nie było od 2 dni i nic słaba była.. Ewidentnie go brzuch bolał, budził się często, poplakiwal.. A bąki zabijają..
Zgredko to trzymam kciuki aby jednak Kostek nie pchal się na świat, podrzuć chęć sprzątania. Lez i czytajmoże urodzisz 23, jak ja Tymka? Prezent na dzień ojca
Miłego dnia -
Hej,
U nas dzis pobudka o 6:30, zabawa, śniadanie.
Ja jestem jakaś skołowana, niedospana (?), może to przez @? Wiem, ze podczas drzemki Ani będę spać razem z nia.
Konwi, współczuje Ci, strasznie ;( dawałas Patrykowi coś na brzuszek? Omg ;( jak sytuacja z mężem?
Katja, gdzie zaginelas? -
Hejka u nas nocka znowu ok jedna jakas pobudka cos tam kwiakal ale ja ledwo przytomna xd ale chwila I spal dalej wiec ok jak co noc ostatnio. Takze dalej testujemy odstawienie mleka.
Wczoraj w zoo bylo super tzn maly byl mega grzeczny co mnie zszokowalo bo kolezanke moze widzial drugi raz dopiero jej faceta pierwszy ,inne nowe auto I wgl a on zachowywal sie cudnie. W obie strony podroz drzemal a w zoo ciagle krzyczal spiewal zeby kazdy go slyszalA co do samego zoo no coz tanio I na odpoczynek fajnie ale jesli chodzi o zwierzaki to w Ostavie sto razy lepiej I wiecej zwierzat
Dzisiaj dzwonic umowic sie na polowkowea za 8 dni wizyta jejejeje jak ja tesknie za tym lobuzem
-
U nas pobudka z pół godz temu, jemy kanapki przy czym jej z wędliną a sobie dodatkowo sałata i pomidor i jej została odrzucona ale na moją pokazuje i muszę jej dawać.
Dziś pójdzie do żłobka,acz ostatnio była w środę i obawiam się ryju.
Mój wykupił wczoraj dostęp do wszystkich męczy, więc będę miała tu meczownie..
Mój się na mnie wczoraj "obraził", bo powiedział, że jego córka zawsze nam może pomóc, na co ją, że ona sama nie zostaje w domu, a co dopiero z dzieckiem, na co on z grochem, że ni tak, że ja widzę pomoc tylko taką, że ja wychodzę z domu.. nie chciało mi się wdawać w dyskusję, a potem powiedział jeszcze coś mocniejszego, co wskazało, że się z równowagi lekko wyprowadził, więc już w ogóle nic nie gadalam..
Skoczylam te książkę Grzegorzewskiej, a niby taka cegła 500str (duża czcionka i przyjemnie się leciało)..
Właśnie w ddtvn lekarze usunęli 17kg guza, no jak można doprowadzić, żeby coś takiego człowiekowi wyrosło..
Ja nadal w szale zakupów dla małej fajnych ubrań, znaczy oglądam wybieram
Wczoraj mała skręciła z tatą kołyskę, ale jeszcze nie mam materacyka -
nick nieaktualny
-
Hej hej
U nas dzis tragiczna noc. Mloda ryczala co chwil. O 4 zamienilam sie z mezem, zeby ten mogl sie chwile zdrzemnac przed praca - kursem.
Teraz H probuje zasnac w wozku, ale mlodszy co chwile ja wybudza (a starszy wstal dopieor 15 min,temu). W ogole mlodszego mam ochote dzis na taras wystawic, grrrr a ze jest ladna pogoda, to kto wie...moze zaraz kaze mu pojsc na taras
-
A mam pytanie..czy jest tu ktos ze Szczecina? Szukamy hotelu an nocleg. Watpie aby dzieciaki, a w sumei to Hanka, dala rade przejechac ciagiem z Legolandu do Gdyni, wiec planujemy nockeg w Szczecinie. Moze moze ktos cos polecic?
-
hej hej!
u Was tez taka kijowa pogoda? Boszz, od rana szaroburo i leje. a do tego gdzies mi sie podziala oslona przeciwdeszczowa na wozek, wiec pewnie ze spaceru nicinocke mielismy fajna, choc kolo 4tej pobudka z placzem, ale to dlatego, ze zajac mu sie wlaczyl na piosenki
no a tak, spanie do 7 ahh
kurcze, Zgredka juz na wylocie! cos czuje, ze lada chwila zobaczymy tutaj info "dzis o 8.27 urodzil sie Konstanty, jestesmy wykonczeni ale szczesliwi"alez to szybko zlecialo!
Ari- trzymam kciuki za dietowanie!
Beszka- buu, oby dzien jakos zlecial bezproblemowo. jelitowka jest, czy jednak nie ma?
Katja- dawaj znaka jak tam na wizycie
Mloda Dama- ehh, tez bysmy do zoo pojechali, ale najblizsze chyba w Poznaniudupa.
Lara- dlatego snięta jestes, bo cisnienie leci na leb na szyje. kawke sobie porzadna zrob
Konwi- wybacz, ale usmialam sie z tej podkradzionej pizzywyobrazilam sobie jak maly siega po kawalek obczajajac czy go nikt nie widzi
moj tez najchetniej je akurat to co my jemy, jakis ostatnio wybredny. choc wczoraj wciagnal 3 pierogi z miesem na obiad. noo w szoku bylam.
wlasnie ogladam na ddtvn o gosciu, ktory jest transgendryczny i nie chce sie okreslac czy jest facetem czy kobitai ma dziewczyne, ktorej to nie przeszkadza. noo podziwiam.
ok, czas na jakies sniadanko.
dobrego dnia wszystkim!
-
Wrozko, a czy jelitowka czy nie to okaze sie jutro (3 doba) lub w sobote ( u nas czesto po tygodniu od zarazenia sa pierwsze objawy a raz u mnie byly nawet po 2 tyg.
). Ja zestresowana mooocno jak tylko H lub L w zlym humorze
Tez ogladalam ddtvn i rowniez podziwiam. Nie przeszkadzaloby mi miec takiego znajmoego, ale faceta to juz takiego bym nie chciala
Edit. Ja zaraz obu wystawie na taras. Kloca sie, krzycza i bija. Obaj cali podrapani po twarzy. Ja pierdziu....zaraz z siebie wyjde. Do tego co chwile budza H! A ze ma byc cicho w domu, to nie mam jak ich wystawic na taras, bo sporo krzyku bedzie
Konwi, w domu jestes czy u mamy? -
dobry...
Ojej Zgredziu to już!omg o mały włos a przegapiłabym...
Ale ciężarnej należy wybaczyć
Otóż wysiusiałam dziś 2 kreseczki
Lecę na lekcję, miłego dnia wpadnę potembeszka, LaRa, konwalianka, Katjaa, Blondik, zgredka, WróżkaZielona, justta, Biedroneczka83, MANIEK, Smoczyca1, Lili83, Izoleccc, Krokodylica, PsotkaKotka, marissith lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:dzien dobry
weekend aktywny ale miły
no i dostałam wczesniejszy prezent od męża na urodzinki kupił mi adidaski w UMBROtakie jak chciałam od dawna
Zgredzia a może 24 w moje urodzinki
Biedro niestety 24 odpada, bo to ur mojego wroga strasznego..
Oddałam małą do żłobka, potem pojechałam do lidla i wydałam już tygodniową stowke na jedzenie ;( a obiady z tego będą może trzy.. ;(
Wróżka jest chyba ze Szczecina..
U mnie pogoda gitna, jak wróciłam to jeszcze masę rzeczy z podłogi podnioslam, wypakowalam się i powiem, ze już nie umeczylam..
Wróżko : nie straszżadnego "jesteśmy wykończeni" ma nie być,jakos dziwnie boję się, że ... (mam w głowie nieeleganckie wyrażenie) organizm nie zdąży się oczyścić , a lewatywy nie dadzą, bo za późno ..
U nas podjadanie pizzy było wczoraj, ale nie mała (sąsiedzi jedli i o dziwo mała nie zabierała a nam zabiera), sąsiadka zostawiła te brzegi i mała dostała, ale pies dyskretnie jej ukradł ...
Beszko: na taras ich, a Ty się zabunkruj w domu... pewnie się nie da..WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Wow, jejku, Yas!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!! Rośnijcie zdrowiusio!!!!!! Rozumiem ze dere masz alabastrowa????
Zgredzia, celuj w 17. Moje imieniny18 mojej mamy
Yasmin lubi tę wiadomość