X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, No przecież Twoj musi dostać wolne jakbyś zaczęła rodzic, No bo jak inacżej? Poprostu niech uprzedzi szefa ze to juz w każdej chwili i tyle, nie wyobrażam sobie tego aby w takim stadium ciąży mrszcze sie stresować dodatkowo.... Ale jeśli nie może on to może ciocia? Kuzynka?

?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No za nowy ja wiem Zgredzia. Moj za cmaxa dał około 70 ale to było dwa lata temu ale 30 tys to duza różnica chyba ze mówiłaś o smaxie bo on większy...chyba ; a co ja w ogole gadam jak ja sie nie znam na autach :)
    Nie forsować czyli nie latać z mopem non stop nie wieszać firan nie latać po schodach ogólnie leżeć spacerować na krótkich dystansach o pachnieć... Nic co lubisz kochana :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co wy kuzynka, ona jest krejzi ja bym ją zabiła i dziecka z nią nie zostawiła, ciotce też nie chce zawdzięczać wiele, bo potem mi się będą na głowę zwalać

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No co wy kuzynka, ona jest krejzi ja bym ją zabiła i dziecka z nią nie zostawiła, ciotce też nie chce zawdzięczać wiele, bo potem mi się będą na głowę zwalać
    To w razie W jaki jest plan B? Oczywiście życzę abyś poczekała na mamę :)
    A indukcja to chyba wywoływanie porodu, ale ńie znam sie, to chyba oxy, balonik itd tylko czemu lekarz chce indukować poród przed terminem?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czemu czemu? Bo termin jest z USG, a z miesiączki to na dziś, może nie ufa usg ;), ale on 25go będzie się dopiero na indukcję umawiać, zamawiam na 27go w moje urodziny :)
    Ale co Wy Konstanty wyjdzie w tym tygodniu, może na imieniny babci 18go ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu co za śpiochy tu.. My nie śpimy od 4.50..no coments.. Głodny chyba.. Szybko pobieglam do kuchni, nalalam mleka. podgrzalam a on wypil z 3 lyki.. Nie usnal ale leżał spokojnie do 5.20 a później już ryk.. Zjadł swoją owsianke, trochę mojej i męża, później znalazł pizze z wczoraj i zjadł.. A kupy nie było od 2 dni i nic słaba była.. Ewidentnie go brzuch bolał, budził się często, poplakiwal.. A bąki zabijają..

Zgredko to trzymam kciuki aby jednak Kostek nie pchal się na świat, podrzuć chęć sprzątania. Lez i czytaj :) może urodzisz 23, jak ja Tymka? Prezent na dzień ojca :)

Miłego dnia

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

U nas dzis pobudka o 6:30, zabawa, śniadanie.
    Ja jestem jakaś skołowana, niedospana (?), może to przez @? Wiem, ze podczas drzemki Ani będę spać razem z nia.

Konwi, współczuje Ci, strasznie ;( dawałas Patrykowi coś na brzuszek? Omg ;( jak sytuacja z mężem?

Katja, gdzie zaginelas?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u nas nocka znowu ok jedna jakas pobudka cos tam kwiakal ale ja ledwo przytomna xd ale chwila I spal dalej wiec ok jak co noc ostatnio. Takze dalej testujemy odstawienie mleka.

Wczoraj w zoo bylo super tzn maly byl mega grzeczny co mnie zszokowalo bo kolezanke moze widzial drugi raz dopiero jej faceta pierwszy ,inne nowe auto I wgl a on zachowywal sie cudnie. W obie strony podroz drzemal a w zoo ciagle krzyczal spiewal zeby kazdy go slyszal :) A co do samego zoo no coz tanio I na odpoczynek fajnie ale jesli chodzi o zwierzaki to w Ostavie sto razy lepiej I wiecej zwierzat :)

Dzisiaj dzwonic umowic sie na polowkowe :D a za 8 dni wizyta jejejeje jak ja tesknie za tym lobuzem

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pobudka z pół godz temu, jemy kanapki przy czym jej z wędliną a sobie dodatkowo sałata i pomidor i jej została odrzucona ale na moją pokazuje i muszę jej dawać.

Dziś pójdzie do żłobka,acz ostatnio była w środę i obawiam się ryju.
    Mój wykupił wczoraj dostęp do wszystkich męczy, więc będę miała tu meczownie..

Mój się na mnie wczoraj "obraził", bo powiedział, że jego córka zawsze nam może pomóc, na co ją, że ona sama nie zostaje w domu, a co dopiero z dzieckiem, na co on z grochem, że ni tak, że ja widzę pomoc tylko taką, że ja wychodzę z domu.. nie chciało mi się wdawać w dyskusję, a potem powiedział jeszcze coś mocniejszego, co wskazało, że się z równowagi lekko wyprowadził, więc już w ogóle nic nie gadalam..

Skoczylam te książkę Grzegorzewskiej, a niby taka cegła 500str (duża czcionka i przyjemnie się leciało)..
    Właśnie w ddtvn lekarze usunęli 17kg guza, no jak można doprowadzić, żeby coś takiego człowiekowi wyrosło..

Ja nadal w szale zakupów dla małej fajnych ubrań, znaczy oglądam wybieram

Wczoraj mała skręciła z tatą kołyskę, ale jeszcze nie mam materacyka

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej <3

Jestem tylko średnio się czuję... na weekend mój był i chciałam spędzić czas z nim tylko :)

A teraz czekam w kolejce do gina bo chce chociaż pecherzyk zobaczyć :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

U nas dzis tragiczna noc. Mloda ryczala co chwil. O 4 zamienilam sie z mezem, zeby ten mogl sie chwile zdrzemnac przed praca - kursem.

Teraz H probuje zasnac w wozku, ale mlodszy co chwile ja wybudza (a starszy wstal dopieor 15 min,temu ;) ). W ogole mlodszego mam ochote dzis na taras wystawic, grrrr a ze jest ladna pogoda, to kto wie...moze zaraz kaze mu pojsc na taras

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie- zaraz Was poczytam tylko się pochwalę- I dzień na diecie :D

WróżkaZielona, beszka, zgredka, konwalianka, Blondik, Izoleccc, marissith lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)
    weekend aktywny ale miły :)
    no i dostałam wczesniejszy prezent od męża na urodzinki kupił mi adidaski w UMBRO :) takie jak chciałam od dawna

Zgredzia a może 24 w moje urodzinki :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie..czy jest tu ktos ze Szczecina? Szukamy hotelu an nocleg. Watpie aby dzieciaki, a w sumei to Hanka, dala rade przejechac ciagiem z Legolandu do Gdyni, wiec planujemy nockeg w Szczecinie. Moze moze ktos cos polecic?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

u Was tez taka kijowa pogoda? Boszz, od rana szaroburo i leje. a do tego gdzies mi sie podziala oslona przeciwdeszczowa na wozek, wiec pewnie ze spaceru nici :/ nocke mielismy fajna, choc kolo 4tej pobudka z placzem, ale to dlatego, ze zajac mu sie wlaczyl na piosenki :D no a tak, spanie do 7 ahh :)

kurcze, Zgredka juz na wylocie! cos czuje, ze lada chwila zobaczymy tutaj info "dzis o 8.27 urodzil sie Konstanty, jestesmy wykonczeni ale szczesliwi" :D alez to szybko zlecialo!

Ari- trzymam kciuki za dietowanie!

Beszka- buu, oby dzien jakos zlecial bezproblemowo. jelitowka jest, czy jednak nie ma?

Katja- dawaj znaka jak tam na wizycie :)

Mloda Dama- ehh, tez bysmy do zoo pojechali, ale najblizsze chyba w Poznaniu :/ dupa.

Lara- dlatego snięta jestes, bo cisnienie leci na leb na szyje. kawke sobie porzadna zrob ;)

Konwi- wybacz, ale usmialam sie z tej podkradzionej pizzy ;) wyobrazilam sobie jak maly siega po kawalek obczajajac czy go nikt nie widzi :D moj tez najchetniej je akurat to co my jemy, jakis ostatnio wybredny. choc wczoraj wciagnal 3 pierogi z miesem na obiad. noo w szoku bylam.

wlasnie ogladam na ddtvn o gosciu, ktory jest transgendryczny i nie chce sie okreslac czy jest facetem czy kobita :D i ma dziewczyne, ktorej to nie przeszkadza. noo podziwiam.

ok, czas na jakies sniadanko.

dobrego dnia wszystkim!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko, a czy jelitowka czy nie to okaze sie jutro (3 doba) lub w sobote ( u nas czesto po tygodniu od zarazenia sa pierwsze objawy a raz u mnie byly nawet po 2 tyg. ;) ). Ja zestresowana mooocno jak tylko H lub L w zlym humorze

Tez ogladalam ddtvn i rowniez podziwiam. Nie przeszkadzaloby mi miec takiego znajmoego, ale faceta to juz takiego bym nie chciala ;)

Edit. Ja zaraz obu wystawie na taras. Kloca sie, krzycza i bija. Obaj cali podrapani po twarzy. Ja pierdziu....zaraz z siebie wyjde. Do tego co chwile budza H! A ze ma byc cicho w domu, to nie mam jak ich wystawic na taras, bo sporo krzyku bedzie :/

Konwi, w domu jestes czy u mamy?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry...

Ojej Zgredziu to już! :) omg o mały włos a przegapiłabym...

Ale ciężarnej należy wybaczyć :D

Otóż wysiusiałam dziś 2 kreseczki :D :D

Lecę na lekcję, miłego dnia wpadnę potem

beszka, LaRa, konwalianka, Katjaa, Blondik, zgredka, WróżkaZielona, justta, Biedroneczka83, MANIEK, Smoczyca1, Lili83, Izoleccc, Krokodylica, PsotkaKotka, marissith lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    dzien dobry :)
    weekend aktywny ale miły :)
    no i dostałam wczesniejszy prezent od męża na urodzinki kupił mi adidaski w UMBRO :) takie jak chciałam od dawna

Zgredzia a może 24 w moje urodzinki :P

Biedro niestety 24 odpada, bo to ur mojego wroga strasznego..
    Oddałam małą do żłobka, potem pojechałam do lidla i wydałam już tygodniową stowke na jedzenie ;( a obiady z tego będą może trzy.. ;(

Wróżka jest chyba ze Szczecina..

U mnie pogoda gitna, jak wróciłam to jeszcze masę rzeczy z podłogi podnioslam, wypakowalam się i powiem, ze już nie umeczylam..

Wróżko : nie strasz ;) żadnego "jesteśmy wykończeni" ma nie być,jakos dziwnie boję się, że ... (mam w głowie nieeleganckie wyrażenie) organizm nie zdąży się oczyścić , a lewatywy nie dadzą, bo za późno ..

U nas podjadanie pizzy było wczoraj, ale nie mała (sąsiedzi jedli i o dziwo mała nie zabierała a nam zabiera), sąsiadka zostawiła te brzegi i mała dostała, ale pies dyskretnie jej ukradł ...

Beszko: na taras ich, a Ty się zabunkruj w domu... pewnie się nie da..

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas, ogromne gratulacje!!!! Rosnijcie zdrowo :)

Yasmin lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, jejku, Yas!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!! Rośnijcie zdrowiusio!!!!!! Rozumiem ze dere masz alabastrowa????

Zgredzia, celuj w 17. Moje imieniny :) 18 mojej mamy :)

Yasmin lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1856 1857 1858 1859 1860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ