Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to sie stalo? Ano biegal jak zawsze po pokoju i nagle slysze ze sie przewrocil. I placz. Ja podbiegam, patrze, a ten ma lewa nozke skrecona na zewnatrz. Takiego jego placzu nigdy nie slyszalam. To musial byc mega bol. Od razu wzielam go, zimny oklad, ale dalam go na kolano bo myslalam ze kolano zwichniete albo co. Ale oklad nie pomogl wiec tel do mojego i do szpitala. Ortopeda przy badaniu stwierdzil ze pewnie zwichniecie. Ale standardowo na rtg. I ono pokazalo zlamanie kosci udowej w dwoch miejscach. Jeszcze raz rtg zeby sprawdzic biodro ale ok. Ja zryczana bo dziecko cierpi niemilosiernie. No masakra. Teraz maly wlasnie zasnal od 4.
-
Wróżko współczuje ucałuj małego oby szybko wam zleciało a Franka bardzo nie bolało
Aniu spokojnie z Zuzą i z Lila na poczatku tez tylko pogrubiona miłam sluzówkę a po tyg juz był pęcherzyk
u nas burza Lili sie bawi a Zuze przyprowadzi moja kolezanką bo nasze córy razem są w klasie -
Jeju Wrozku, sciskam Was.
Konwi, sredniak w domu, bo w przedszkolu rzyganie pelna para
Musialam H obudzic i pojechac po starszaka, bo taka zle sie czul. Alergia chyba
A ja mamstresa od wczoraj. Jechalam meza odebrac i w tunelu sa kamery. Jedna jak sie jedzie w dol. Jak jechalam pod gore (nie ma kamery w tym kierunku), to na ulicy blyy takie linie, ktore zawsze sa tuz orzed kamera i kamera ale po drugiej str. drogi. Generalnie jest zasada, ze nie moga robic zdjecia od tylu, bo musi byc twarz kier.widoczna,a le kto wie. Po co by te linie na drodze robili. I mam stresa, bo predkosc z jaka jechalam to prosto do pudla cholera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:22
-
Wróżko: ale tylko od biegania takie złamanie? kurcze albo jakiś straszny przypadek albo mały ma może tendencję, przepraszam, że straszę, ale zbadałabym to, no chyba, że lekarz żadnych takich podejrzeń nie ma.
Beszko: jak to do pudła ;O
Ja już byłam w ubikacji 3x, ale żadnych skurczy jak na razie
puściłam ostatnią pralkę z ubrankami, wreszcie się spakowałam (no wstępnie, coś tam jeszcze muszę dorzucić), no i trochę staram się leżeć, ale wanna na mnie patrzy, że jest brudna.. -
Witam się po komunii i chrzcinach, przeżyłam.... Ufffff
A i witam się z @trochę szygko przyszła, miałam nadzieję że tak jak z tiago dostanę po 6 miesiącach...
Wrozko dużo zdrowka i szybkiego powrotu do zdrowia, ależ Franek musiał się na cierpieć, oby ból szybko minął.
Zapomniałam co komu miałam napisać, naklikalyscie stron jak szalone.
Zgredka rety już tylko trzy tygodnie, jak ten czas szybko leci
-
Wrozko kochana trzymajcie sie, Franus wracaj do zdrowia
Ja wczoraj po wizycie, wszystko ok, kruszynka jest, serduszko bije, tydzien starsza niz z OM szybsza owu byla, wiec sie cieszymy ze wszystko ok
Zgedzia coraz blizej
Ania i ty juz niedlugo zobaczysz malenstwo na usg
Ana super ze juz po, jak wrazenia?Biedroneczka83, konwalianka, marissith, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zdrzemnęłam sie razem z Ania, i takim cudem Ania spała 2,45 a ja ok godzinki, burza sie kręciła, brzmiało, ale chyba poszło bokiem bo u mnie sucho a u męża w pracy w K-ch ulewa. Może i dobrze, bo kosić trawę dzis chce.
Zgredzia, ja Cie proszę, zaciskaj nogi, bo po co masz sie stresować? Albo wiesz.... Ta ciotka, No!
Justa, super ze wszystko ok, oby tak dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 13:06
-
Wróżko, tak strasznie Ci współczuje - biedny Franio- ale pech...moja tez szaleje i ciagle sie wywraca, mieliście pecha strasznego. Trzymaj sie tam dzielnie, myślami jestesmy z Tobą.
Justta, super wiadomości!!
Beszko, do pudła? Az tak restrykcyjne prawo?
Zgredko, tja, myj wannę- zaraz urodzisz. Btw, jak jeszcze raz przeczytam, ze napisałaś, iż brudas z Ciebie, to nie wytrzymam...
-
Justa świetne wieści, tylko takich chcemy..
Zgredko mnie czyscilo jakieś 3 dni przed porodem, codziennie
Wrozko, to musiał być bardzo niefortunny upadek, miał Franus pecha, że tak upadł. Bardzo współczuję tego co przeszliscie, ale teraz będzie już dobrze, zobaczysz.
Jak on sobie radzi z tą sytuacją?
Beszko, a to jednak już też w grupie, obu was nie złapalo
Ana, jak minęły imprezy? -
nick nieaktualnyHejka
Yas gratulacje
Katjaa tobie również gratuluję kropka
Ania super beta rośnie i u Ciebie będzie lada chwila kropek
Dziewczyny celujcie na walentynki
Wróżko współczujęnawet sobie nie potrafię tego wyobrazić
Co jeszcze miałam napisać?
Zgredka ty już na wylocie, zostaw tą wanna i tak się pobrudzi
Blondik ja mam thermomixa i uwielbiam ale on drogi dosyć
Nina kończy dziś 4 m-cejak to szybko zleciało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 13:59
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego Naj dla Niny!
Ja właśnie wstałam z drzemki, pojadę teraz po małą do żłobka, ale jak zawsze po drzemce jestem nieco nieprzytomna, a Kostek ma właśnie czkawkę i jego głowa odbija mi się w dolnej partii, tę drzemkę ma ostatnio często, ale z kolei później niż mała
Od wczoraj mam jakby stale przykurcz jakieś mięśnia, albo jego części łydki, jak chodzę to boli, no i jak dotykam, tylko jak nic ie ruszam to nie czuję, dziwne, żrę ten magnez ..
oho idę znowu do ubikacji -
nick nieaktualny
-
No, u mnie tez leje, błyska sie i grzmi, Ania patrzy w mokre szyby i nasłuchuje grzmotów.
Nici z dzisiejszego koszenia....
O Jprdl, ale rąbło, pies uciekł!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 14:52
-
a u nas nie ma burzy..choć piździ nieźle..
Tymek (Tymoteusz) będzie miał 5 lat w dzień ojca (23 czerwiec). Lubi to co większość dzieci w tym wieku: pingwiny, minionki, angry birds).
Naj dla Niny, a Patryk dzis ma 16 m-cy..kuźwa ale to zapiernicza.. zaraz bedzie 1.5 roku..zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w końcu po pracy
U mnie raz pada raz leje...
Z początkiem lipca idę na L4... nie jestem w stanie wysiedziec 1,5 h nad pacjentem, podbrzusze tak mnie boli jak za długo jestem w pozycji siedzącej.... gratis nie miałam ochoty na słodkie a dziś postanowiłam sobie zjeść batona i co... co drzewo to przystanek po pracy tak mi się rzyg*** chciało... czyli słodkie bleee za to kurczak i hamburger hmmm pychotai tylko coca-cola mogłaby istnieć!!!!
Wróżka szybkiego powrotu do zdrowia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:53