Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szybko te zachcianki Katja u Ciebie hehe musisz siedzieć nad pacjentem? Jak ja chodziłam do dentysty to pani "pomoc" była tylko na zawołanie lekarza
Mam nadzieje, ze przy nexcie tez mnie ominą mdłości, rzygi i inne kwiatkijak to było przy Ani
Jakiego mam dzisiaj wyjca ;( nic nie mogę w kuchni zrobić bo siedzi pod nogami i wyje ;( jakoś dzis sie nie dogadujemy
dobrze ze ojciec juz przyszedl i sie bawią. Zaraz ich wyślę na spacer a sama porandkuje z żelazkiem. -
nick nieaktualnyLara no niestety u nas w gabinecie nad każdym pacjentem musimy siedzieć i asystowac a wiem że w innych tak nie jest. Co pracodawca to inne wymogi.
Nie pamiętam kiedy miałam zachcianki przy młodej ale pamiętam ze wtedy kotlety schabowe były bleee a jakiś czas potem dowiedziałam się ze jestem w 6 tygodniu ciąży. Także nie ma chyba reguły. Po prostu nie toleruje słodyczy gdzie wcześniej kilogram białych michalkow do filmu poszło.
Zgredziu oby było zdrowe! Chłopak to marzenie. Tak do końca L4. Zresztą sama szefowa powiedziała żebym szła na zwolnienie bo nie daj Boże zakluje sie igła itp. A po co to.
Lara Ania ma dzisiaj zmienny dzień chyba... jak każda kobietaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 17:20
-
Katja, oj bardzo zmienna jest.
Z tata teraz szaleje, piszczy itd m.in. Spadła z łóżka bo zapomniała jak sie schodzi i zeszła twarząale juz wszystko w normie i zbierają sie na spacer.
Ja generalnie jestem dzis jakaś słaba.mchyba te ciśnieniemoże Ania to wyczuwa? Aż sama na siebie jestem zła, ze przez moje samopoczucie dziecko cierpi? Ech do dupy jestem
-
Wróżko kochana współczuje maluchowi i Wam.. maskra .. szczególnieże takiemu maleństwu to nawet mocnych środków chyba nie bardzo chca podawac
Mojego boli jak cholercia przez te pierwsze dni a co dopieor takie maleństwo jak mu powieziaam to az mojemu łzy staneły w oczach i powiedział biedny maluszek ..dużo zdrówka
Zgredko jak przeczytałam o przeczyszczeni to pierwsze o czym sobie przypomniałam ze u mojej siostry tak zaczał się poród
-
ja jzu mysle co kupimy chrześniakom na roczek w listopadzie
Ja własnie kombinuje z ubezpieczneim grupowym.. pozniej musze spisac ile wniosków na multiochrone mi potrzebne i na bezpieczne dziecko bo na wakacje sie ludzie zaczynaja odzywacmnie to cieszy bo troche kaski zawsze wpadnie
zgredka, LaRa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
a np takie
http://allegro.pl/spodnie-baggy-kroliczki-80-86-mali-stylowi-i6240711077.html
http://allegro.pl/komplet-bluzka-spodenki-miki-92-mali-stylowi-i6244772921.html
http://allegro.pl/spodniczka-z-kokarda-92-mali-stylowi-i6244815455.html
i jeszcze u tej babeczki coś zamawiam, ale z zamówienia ceny 2x takie, dlatego staram się łapać okazje na licytacjach -
Beszka takie TSH nie jest złe ale zrób nastepnym razem TSH FT3 i FT4 i podaj z normami
Pry staraniach mogli by troche ponarzekć ze bliżej 1 TShale ważne są też inne parametry i ich normy FT4 powinno być wiecej niz 50% normy
-
Blondik wrote:Ania, znalazłam super wózek może się skusisz
http://allegro.pl/versace-wozek-zestaw-oryginal-tylko-w-my-baby-love-i6102356430.html?reco_id=003547a4-3221-11e6-8780-56847afe9799&ars_rule_id=201 -
Dziekuje za odpowedzi.
Ania, ja tutaj an wsi robilam a w tym kraju to tylko sie robi co lekarz zaleci no i nie podaja normtzn.podaja, lale nei do tego.
Hania od jakiegos czasu nei chce pojsc do meza. Ryk straszny. Kilka ostatnich nocy tez masakra. Teraz tez lezy i ryczy. Weszlam zapodalam czopek (zwalam an zeby, dzis wyszla jedna 2 a druga chyba jutro bedzie). Poprzytulalam i w momencie, gdy maz wyszedl po wode dla niej ciiisza. Maz wrocil ryk. Sadzilam ze ja boli mocno,a le teraz nie wiem czy nadle jakiegos regresu z tym spaniem nie mamy. Maz twardy nie pozwala mis ei z nia spac polozyc.
Lekow dla starszaka nie mam - dluga historia- ratujemy sie tym co mamy w domu. Mam nadzieje, ze jutro beda.
A jakby ktos byl zaineteresowany, to ja chce sorzedac mojego hartana. Prawie ze nowy. Malo co uzywany. Dorzuce fotelik cybex ale jest uszkodzony z lekka. , tzn. Budka ten daszek sie nei trzyma. No i mam tez adapter do fotelika. Pasuje do maxi cosi i cybex. Tylko jak pisalam wczesniej...dla mnie ten wozek to tragedia, ale kazdy woli co innego -
konwalianka wrote:Ja ci Beszko nie pomogę, bo się nie znam.. Nigdy nie miałam problemu z tarczyca.
Młody usypia, tzn. leży.. Ja was poczuje leżąc na łóżku.
Słońce wyszło
Konwi: no to rzeczywiście blisko jesteśmy skoro "czujesz nas w łóżku"
mała uśpiona od razu, ja zajadam jogurt
Beszko: a o to hartan? dla jednego dziecka??Krokodylica lubi tę wiadomość