Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje : "pierwsza brygada" i "czerwone maki na Monte Cassino" i "legiony", ha!!
Kotko, moja Zuza wstała dziś o 3.30 i skakała po mnie cały czas. Maz wstał o 6 i dał jej pic;) potem usnęła o 7.3 i spi...masakra
Mój to juz dwa miechy przed porodem miał zakaz spożywania, bo nie wiadomo bylo co i jak, a Zuza w domu (dałam mu tylko dyspense w drugi dzien świat, ale miałam mamę i siostrę, no i zabroniłem mu przesadzić). A Łucja - mega.
Lara, idź na ten panieński - musza sobie dać rade. My 14 sierpnia mamy wesele i postanowiłam, ze idziemy, dziewczyny z moimi rodzicami i chce odstawić Tosje (planowałam karmic do końca sierpnia, ale w tej sytuacji zrobię to 2 tyg wcześniej, bedzie miała juz 7 mcy), bo mam dosc karmienia, no i musze wreszcie pomysleć o sobie i zaczac brac leki.
Ana, ja tez sie boje czy bede miała gdzie wracać, po dwoch ciążach...niby obiecali, no i mam umowę na czas nieokreślony, ale nigdy nie wiadomo. -
Hej, u nad też noc nie taka jak poprzednio ale narzekać nie będę, o 4 młody trafił do naszego łóżka, pospal do 6.20. I o 5 przyszedł tymek, spalismy w 4:(
Zgredko dobrze wyszkolilas Lusije
Współczuję @ Kroko, oby szybko minęło..
Mnie chyba też się zbliża, syfy wyszły, nerwowa jestem, Ochota na seks zawsze na dwa dni przed.. Maz też mnie denerwuje swoją obecnościąKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Cóż z tego, że dobrze wyszkolona jak tamci mają gówna w głowie i nawet się nie poruszyli, potem kizialam mała i po 7 zasnęła znowu do 9 uf uf teraz po drugim śniadaniu wypycham ich na plac zabaw oł yeah
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Za tydzień po kontroli zaczynam odstawianie. Aż się boję
Madzia je dwa razy kaszke łyżeczka deser i obiad. Więc myślę że 2 3 butle powinna jeszcze wciągnąć.
A jakie mleko?
Czy wtedy trzeba robić kaszki na mm czy można dawać gotowe mleczne -
Blondik, jak wolisz - ja dawałam gotowe mleczne (tak, wiem cukier), bo nie chciało mi sie bawić z mm, którego Zuzka nie lubiła. W ogole wszystko (nawet mm- musiałam miksować z jabłkiem, zeby ruszyła) jadła łyżeczka.
Co do ilosci, to moja tez tyle nie zjadała. Zerknij do schematu żywienia- tam jest ilośc porcji i wielkość. Ja mam, np. aplikacje Bobovita i tam sa rozpisane, przykładowe posiłki -
Hej Blondik tez zadałam podobne pytanie ale otrzymałam zupełnie inna odp ( moze niezrozumiale napisałam) ja w dzień juz nie karmie kp rano ok 10 jest kaszka bobovita ona jest z mm i rozrabia sie woda potem je normalne produkty i dopiero wieczorem dostaje kp jak idzie dość czyli ok 20:00 i w nocy ma 2-3 pobudki na kp ... I tez sie zastanawiam czy powinnam kupić mleko mm czy wieczorem znów dać kaszkę bo nie wiem a moja nie jest butelkowa takze mam zagwistke.
Spakowana jestem do rodziców jadę.... Mieliśmy o 12 wyjechać gdy jagoda ma 3 h drzemki ale mój maz przecież nie bedzie jej w aucie musiał zabawiać wiec ona spi w łóżeczku a on jeszcze w pracy wrrrr.Maniek
-
Hej kochane
Kotka co do kawy to to na pewno nie bedzie Twój rodzaj zabezpieczneia ja d IUI piłam normalnie jedna kawe dziennie a pije siekierebez mleka , czarną parzoche
- bardzo mi jej brauje
Ana kurcze no to nie fajnie z ta praca ..mam nadzieje ze jenak coś się znajdzie ..
kurce jak czytam o szcepieniach , o mleku MM i innych to stwierdzam ze wiem że nic nie wiem
u nas masakra.. od 6 rano robili szambo u soasiada bo cos im pozatykało ogólnie jedna wielka awaria .. taka ze az uu nas w łazience bylo czuc
musiałam wietrzyć cały dombleeee
teraz wpirniczam mrozone truskawki ..jak dobrze że rodzice już zrobili takie z nowych truskaweczek
Kroko przykro miKrokodylica lubi tę wiadomość
-
My po basenie, Ania właśnie usnęła. Mam nadzieje, ze na 2 h, a ja w tym czasie sie wyszykuje na dzampreze
Co do mm to mamy Nan Pro. Nigdy nie było problemów brzuszkowych ani żadnych innych. Je 3 x Dz po ok 180 ml zagęszczanie kaszka i kleikiem (ma słaby apetyt, wiec musze zapychać mm).
Ania, tfu!
Zgredko, Twoje "gowna w głowie" rozłożyły mnie na łopatki buabhauqbhquqbahuqWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 12:58
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:A moje : "pierwsza brygada" i "czerwone maki na Monte Cassino" .
Co do mm mój pije nutrilon comfort, w Polsce jest to bebilon. Niestety nic więcej nie poradzę wam bomy ha razie na etapie samego mleka.
Swoją drogą już nie mogę się doczekać kiedy młody dostanie coś innego
Aniu nie przejmuj się cała wiedzą przyjdzie z czasem
Z seri: głupie pytania.
Czy karmiac butlą, myjecie je w zmywarce?
Kiano je butle dwa razy dziennie więc mogłabym wrzucić do zmywarki ale naczytalam się ze niby nie wolno, jak to jest u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 13:04
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Jakos jeszcze... może nie boje sie wstawić ale .. chyba nie wierze do końca ze to się dzieje
nawet jeszcze sie nie poryczałam ze szczęściaMANIEK, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Hehe Ania Ty juz pewnie tyle łez wydałaś ze teraz to masz uśmiech od ucha do ucha a nie tam płacze !
Mysl pozytywnie i ciesz sie każdym dniem bo warto i trzeba.
... Tak a my jeszcze nie wyjechaliśmyczasem mam ochotę mojemu mezowi jeb*** c patelnia ... Ale to czasem
Maniek