X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: biorę! Leż i się nie przemeczaj, może wpadnę do Ciebie posprzatac

Wróżko: bardzo współczuje, biedny maluch, już niedługo wylazicie? Czy to mi się śniło, ze wylazicie, a potem 2 tyg gipsu..
    Moja po wzięciu znowu po 11 nurofenu z 39,3 spadła do 38,7 ;( więc wsadzilismy ja do wanny, była jeszcze kupa rzadka że śluzem, więc to może wirus. Jest biedna i bardzo humorzasta, ale nie brak jej apetytu, zjadła pierogi ulepione przez mojego, jest zła, bo chce wyjść na dwór..

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh wychodzimy prawdopodobnie w nastepna srode, pozniej 4tyg. Gips. Rozmawialam z pielegniarka. Wieczorem mam sie przypomniec i nyc moze da rade ich przeniesc. Oby!! Przykre to ale w takiej sytuacji kazdy mysli o swoim dziecku. A teraz mozliwosci zabawianua go non stop sa ograniczone bardzo. Co oznacza ze wscieka sie bo mu nudno.
    Zgredko- dajcie jej cos na ta goraczke jak dluzej trwa.
    Lili- oby skurcze juz sie nie powtorzyly:(

Moh dzis caly dzien na wyjezdzie, wiec nie ma szans na odpoczynek. Ale jutro w nocy ma mnie zastapic. Przestraszylam sie wczoraj tego bolu brzucha. Co na to mozna brac, nospa tylko? Lyknelam magnez w duzej dawce ale tak jednorazowo to watpie ze cos pomogl.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dziś mam kiepski nastroj, teście od wczoraj a mojemu się w D. poprzestawialo i klocimy się o.. Seks, dla niego co drugi dzień, czasem nawet codziennie to za rzadko i chodzi sfrustrowany, biedny.. Dziś mi powiedział że chciałby aby było jak kiedyś, gdy robiliśmy to dwa razy dziennie.. Myśli że ja nadal marzę tylko o tym co by zjeść, ubrać się i by się poseksic.. Nie rozumie, że jestem zmęczona czy zwyczajnie mi się nie chce, nie! Bo musi być seks i już! Szlag mnie trafia.. No i tak przy niedzieli przy treściach (choć po cichu) wrzuca mi a mnie już nosi..

Wrozko, bardzo Ci współczuję i małemu.. Biedni jesteście. Może jednak uda się was lub dziewczynkę przenieść.

Lili, nie wariuj, lez. Musicie załatwić kogoś do pomocy, nie ma zmiłuj

Zgredko, kurcze, zdrowia dla Łucji

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi ani na pneumokoki, ani na rotawirusy ani nic co ponadprogramowe. Uważam że jest tych obowiązkowych szczepionek już tak okropnie dużo, że nie dokładam następnych.
    Aaa i kompletnie nie kumam tej filozofii, która panuje, np. na marcówkach, gdzie laski odwlekają mmr w nieskończoność, bo ta szczepionka jest zła, mnóstwo nopów itd. a pakują w dzieci milion innych nadprogramowych szczepień. No nie czaję. To jedna szczepionka jest be a druga cacy?

Młoda moja też mleka z bidonu nie wypije, daję butlę raz dziennie i tyle.

Wróżka :( Nawet nie wiem co napisać, współczuję. :(
    Nawet sobie nie wyobrażam co mogła bym zrobić żeby Zuzia tyle czasu leżała.
    Możesz nospę max, magnez i apap przeciwbólowo.

Lili co dr to opinia, mi już nie kazali podawać Zuzi wit D.
    Może faktycznie, jak pisze Konwi, kogoś do pomocy?

zgredka zdrówka dla Małej.

Konwi mój mąż bardziej wyrozumiały, choć kilka razy mi zarzucił, że jak chciałam dziecko to było dwa razy dziennie, a teraz tak mało, ale przypomniałam mu kto się do kogo dwa razy dziennie dobierał, i zamilkł. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas na pewno idą następne zęby, bo tylko wtedy Zuzia śpi tak długo w dzień.

W drodze powrotnej z kościoła znowu zwymiotowała w samochodzie. Kufa.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu pojechalismy do całodobowej przychodni, nie chciałam na SOR, babka powiedziała, że można naprzemiennie jak nie działa jedno nurofen i paracetamol, dała też antybiotyk a!otaks niby na paciorkowca gardła, ale wiecie jaki mma stosunek do antybiotykow

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie wiem czy bym dała zgredka, zwłaszcza na gardło, zresztą ja to dałam tylko dlatego że Patryk miał 31 crp, a i tak się bilam z myślami.

Kroko, ja taka ochotę na seks to miałam dawno temu..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, ja tak samo z tum sexem i mój niepocieszony, a ja na pysk padam.,,

Kroko, ludzie sie boja Mmr, bo kiedyś chodziły słuchy, ze powoduje autyzm - bzdura.

Zgredko, a dlaczego na paciorkowca? Bez posieeu stwierdzili?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi ten brak ochoty to chyba przez zmeczenie wiec moze powiedz mezowi niech sie czesciej chlopcami zajmie a ty w tym czasie sil nabierzesz;)

Zgredka tez bym antybio nie podala!uwazam ze lekarze za szybko go przepisuja!

Kroko jako dziecko tez cierpialam na lokomocyjna moj brat rowniez:/rodzice mieli przerabane na dluzsze trasy to tylko z lekarstwami:(teraz juz lepiej acz czasami tez sie zdarza haft:/

macie racje z pomoca:/ale powiem wam ze cos mi ostatnio odbija i az cos mi sie robi jak mam Leo zostawic z niania i nie chodzi o to ze onplacze wrecz przeciwnie on lubi tam chodzic a teraz jak jej corki sa w domu w to juz wogole mu pasi bo caly czas sie z nim bawia nosza etc moj mowi ze mi na dekiel wali a ja wyrzuty sumienia mam ze ten czas moglabym z nim spedzic:/wogole jestem rozbita wszystko mnie drazni.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 18:43

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka dużo zdrowka i do domu ;)
    Lili kochana staraj się nie przemeczac choć wiem że to trudne przy takim malenstwie.

Konwalianka powiedz swojemu że inni np. Mój mąż ma seks dwa razy w tygodniu i absolutny zakaz narzekajia ;) ach ci faceci tylko seks im w głowie.

Bieda lucja, zdrowka

Mój chce sobie zafundować wazektomie, nie wiem co o tym myśleć. Niby nie mamy w planach więcej dzieci ale czy to nie za drastyczna metoda antykoncepcji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 19:43

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie sraczka z mdlosciami nadal meczy. Czyms sie strulam :/

WROZKO wspolczuje. Co tej dziewczynce jest?

Ja z tym mlekiem to nie kumam. Mleczne produkty podawac a mleka nie? Ja daje malemu krowie ok 300ml dziennie, albo mniej jak robie mu manne lub ryz na mleku.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terqzpo 3h od wzięcia czopka miała 39,7 daliśmy innego, ale ledwo bo uciekała i do buzi strzała, ale w butli, bo walczyła
    Zobaczymy..

Kotka: ja tam krowiego w ogóle nie daje, no może w jakichś serkach jest które daje typu bakus czy piatus

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 20:12

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ma podrapana szyje i peknieta kosc podudzia. Ale trzymaja ja bo z wypadku i mozliwosc wstrzasnienia mozgu. Tylko krzyczy glosno ze chce jesc, a dzis ma tylko plyny przyjmowac. Wiadomosc z ostatniej chwili- dokoptuja nam kolejna osobe. Tadam! Zdechne tu. A jak patrze na franka jak sie meczy to zdycham podwojnie. Kuzwa! Mala mega rozpuszczona i krzyczy choc nie boli jej bo morfine dostala. Niech to sie juz skonczy :((

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz u rodziców dzis dzień objazdowy po rodzine. Wszyscy zachwyceni jagoda i tym ze bedzie miała rodzeństwo ( moja babcia cały czas pytała czy żartuje hehe) nie mogła uwierzyć :) mój tato to jest wniebowzięty az w szoku jestem bo moi rodzice jsk juz wspominałam do wylewnych nie nalezą ... Takze sama obserwuje go z lekkim niedowierzaniem i od rana podstawia mi owoce soki itd.
    Wróżko kochana myślimy o Was i trzymamy kciuki zeby ta dziewczynkę przenieśli gdzieś, bo to jest absurd co zrobili. Oby czas szybko mijał a Ty wiecej odpoczywaj bo pewnie siedzisz skulona przy łożku Frania i groszek sie buntuje.
    Zgredko Lusia ostatnio cos często ma temp ... Tak mi sie wydaje , chyba bym siuski zbadała jesli to nie zębiska oczywiście. Czy cos wymyśliłaś z opieka nad Lusia na czas porodu czy czekasz na pomysł ?
    Konwi przykre to co Twoj maz robi, chyba ma za duzo wolnego czasu ze seks mu tylko w głowie, moze niech sie chłopakami trochę zajmie a Ty sie wyśpisz pójdziesz do fryzjera albo na zakupy odpoczniesz a przede wszystkim to moze by Cie jakos mógł zachęcić jak mu sie chce bo mysle ze nawet gdybys była padnięta ale on zorganizowałby winko kwiaty świece lub bieliźniany prezent to nabralabyd chęci hmm? Faceci to chyba czasem zapominają ze o zonę trzeba tez dbać jak niegdyś o dziewczynę bo samo nic sie nie zrobi.
    Kroko Laro mam nadzieje ze te wasze rozpoczynające sie cykle bedą udane.
    Lara zazdrocha tej imprezy , chyba odżyłas co?

Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka a nie możesz wypisać sie na zadanie i leżakować z nim w domu i przyjeżdzać na rtg?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans :( on jest na takim specjalnym lozku z wyciagiem z ciezarkami i musi byc unieruchomiony. Caly czas pod nim jest. Ani mycia ani nic. Na rtg tez go nie sciagaja. Wiec w domu nie ma szans :( zwariuje tu chyba. Babka teraz idzie do domu a za 2h dopiero przyjdzie jej babcia. Mala gledzi non stop przez co moj zasnac nie umie :( serce mi sie kraje widzac jak jest zmeczony :(( komorka mi sie zaraz rozladuje i nawet nie mam jak jej naladowac bo gniazdek brak. Moj konczy prace pozno dzisiaj wiec jutro z rana mnie zmieni. No mam juz dosc:( a ta wlasnie znow sie drze. Jasna cholera mnie zaraz trafi!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale najeżdżasz Wróżko na tą małą heh ... wyobrażam se co musiała myśleć mama w pokoju obok kiedy mały mi się darł w nocy ze strachu i bólu jak leżeliśmy w szpitalu w grudniu.Pewnie se myslała co za nie wychowany popapraniec,bo tyle płacze i spać nie daje ;/ ojoj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 20:50

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko, a mówiłaś tym pielegniarka że w takich warunkach mały nie może spać? Co oni, najwyżej postrasz że napis, ESP skargę albo coś.. Idź do ordynatora, no pokombinuj

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda damo- ale tu nie chodzi o maluszka tylko 6 letnie dziecko ktore mimo obecnosci mamy, braku bolu i ogolnego zapewnienia ze wszystko bedzie dobrze po prostu drze sie wnieboglosy, bo okno szerzej, bo chce ogladac tableta, bo chce miec w tablecie glosno muzyke itd. Takiemu dziecku mozna przeumaczyc, w przeciwienstwie do Franka ktory nie rozumie dlaczego ktos go ciagle budzi a on zmeczony nie moze zasnac. Wiem, byc moze jestem nieczula, ale cholernie chce zeby moj Franek tak sie nie meczyl. Wlasnie porozmawialam sobie z mala tonem pani doktor. Sorry ale najbardziej wkurzaja mnie slodkopierdzace mamusie z ich rozpuszczonymi dzieciaczkami. Dokladnie widac kiedy dziecko sie boi a kiedy marudzi bo w domu dostaje wszystko co mu sie zywnie podoba. Przepraszam ze tak ostro ale jestem na skraju wytrzymalosci i przeraza mnie, ze jeszcze tyle przed nami.

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, ile ta dziewczynka ma lat? Wiesz.... Jest głodna, jesc dostać ńie może, pewnie frustracja sięgnęła zenitu i tyle. Może porozmawiaj z nia, wytłumacz ze chłopczyk obok jest tez chory i przez jej krzyki ńie może spać itd. No albo poproś o prywatna sale. Współczuje zarówno Wam jak i tej dziewczynce :(

Zgredko, zdrowia dla Łucji :*

A ja Jestem wykończona. Jednak taka impreza wykańcza, do tego mało snu, cały dzien na słońcu i jestem dętka, Ania na złość nie chce spać a ja ledwo na oczy patrzę. Czytałam książeczkę do spania to mi sie litery zlewały, cholercia.

Co do sexu to u mnie libido leży i kwiczy, do tego suchoty ;( dobrze, ze małż wyrozumiały i nie naciska aż tak bardzo.

Uciekam, może dziecko sie zlituje i pójdziemy spać...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1875 1876 1877 1878 1879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ