Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróżko ja Cie rozumiem i pewnie myślałabym tak samo. 6 lat to juz duża i rozumna dziewczynka no i kwestia reakcji rodziców którzy sami powinni zareagować widząc ze obok jest malutkie dziecko w gorszej sytuacji bo sie ruszyć nie moze.
Damo Twoj maluch jeszcze mały i miał prawo płakać czy krzyczeć, bo inaczej nie jest w stanie okazać emocji, ale 6 lat to juz wg mnie wystarczajaco duzo. Ja tez mam alergie na rozpuszczone dzieci i rodziców z wygórowanym ego którzy brak czasu nadrabiają prezentami i rozpusta dzieci.Biedroneczka83, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
No tak teraz to już inaczej mogę powiedzieć ,bo fakt 6 latka to już powinna zakumać.Wybacz wróżko moje najście .Współczuje mega..
-
Nie wiem czy często ma gorączkę, bo ostatnio dostawała czopka viburcol na ząbki a nie gorączkę, zresztą wiadomo, ze ma częściej niż dzieci niezlobkowe, ja myślę, że to jakiś Wirek,bo kupa rzadka, sluzowata, jak ostatnio temp nie spadła to mój pojechał po ten antybiotyk, ale w końcu go nie daliśmy bo małej temp spadła wreszcie, odżyła, (przy okazji kupił ten termometr) no i wykapalismy i mój ja przed minutą uśpil, al zaraz się ulewa rozszalala i chyba to ja obudziło, więc nadal ja nosi
Wróżko: a nie gadalas z matką dzieciaka? Ja bym ma pewno coś chamskiego powiedziała już wyprowadzona z równowagi.. -
Kotka ano jest roznica np kefir lub jogurt zawieraja wstepnie rozlozony cukier mleczny laktoze a bialka ktore zawiara sa nadtrawione dlatego sa latwiej strawne niz mleko krowie dodatkowo w jogurcie masz zywe kultury bakterii ktore reguluja np prace jelit i nie obciazaja nerek
Zgredka a moze to 3 dniowka?pisalas ze Lucja ma apetyt przy gardle to raczej by nie chciala jesc bo by bolalo
edit doczytalam o kupie moze rzeczywiscie wirusoweWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 21:48
*******Gang18+*******B -
Lili: to samo mój mówi, że gdyby było os z gardłem to by nie jadła, na szczęście ten antybiotyk kosztował 4 zł
No i już nie będę mierzyć temp w pupie tylko sobie w nocy pilne i przez sen podam czopula, jutro powinien być ostatni dzień, bo też licze na 3dniowke -
Rankiem: o 3 miała 36 ponad, ale teraz obudziła się z płaczem i kupą, po myciu dostała czopek bo 39,5!! Gdzie omtej porze powinno być mało, pochlastam się, jest taka biedniutka, boje się,ze jakieś inne objawy się zaraz pojawią, nie nie, nie wolno tak myśleć..
Teraz po czopki, zmęczona śpi -
Zgredko przy 3 dniowce tez moze byc gardlo zaczerwienione u Leo tak bylo a pomimo tego mial apetyt poza tym antybiotyk i tak tu nic nie pomoze daje sie tylko na zbicie goraczki zobaczysz jutro czy goraczka ustapi a i u Leo na ciele pojawily sie czerwone plamki po tych 3 dnich to bedziesz wiedziala ze to to tutaj jak dzwonilam do lekarza to pierwsze pyt ile trwa goraczka i czy sa inne objawy jesli nie ma to kaza czekac te 3 dni
*******Gang18+*******B -
Okjjjjj, nie za czesto te 3-dniówki? Zgredko, dajesz Lusi coś na wzmocnienie itd? Bardzo czesto sie to u Was dzieje
współczuje i życzę zdrówka dla Łucji. A jak Ty sie czujesz?
-
Cześć, boziu co za noc.. Nie, Patryk spał ładnie, ale Tymek.. To co przeżywalismy, niemal płakałam z nim.. Tak bardzo go swedzialo.. Drapal się i płakał, robiłam okłady mokra pielucha, drapalam, dałam wreszcie dwie dawki syropu na czarną godzinę i usnal o 1.30:(.. A dziś po nim nie mogłam go dobudzic .
Zgredko trzymam kciuki żeby Luciji szybko przeszło. Jak macie wątpliwości z antybiotykiem to crp i mocz zróbcie. Daj jej enterol na te kupy, na wzmocnienie tran, sok z malin, sambucol
Wrozko doskonale cie rozumiem
CdnWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 08:09
-
Hej hej
Probowalam Was podczytywac, by potem zaleglosci duzych nie miec, ale nie wszustko pamietamciagle ktores dziecko mnie rozprasza.
Zgredko, zdrowka dla Was! Ja tam uwazam, ze Lucja jak na takiego malucha chodzacego codziennie do zlobka, to siwetnie sie trzyma! Teraz macie jakis trudniejszy okres, bo pare tyg.temu byla chora i w szpitalu i teraz znowu, ale coz....
Zgredko, to ze masz wyrzuty sumienia w stos.do malej, to moze dlatego, ze podswiadomi zdajesz sobie srpawe, ze niedlugo bedziesz miala duuuuuzo mniej czasu dla niej.
Lili,trzymajcie sie dziewczyny. Boy skurcze poszly sobie i nei wrocily do czaso dotrzymanej ciazy! Jak remont?
Wrozko, Personligt liker eg ikkje dei fotoboksene dei gjømmer bak skilt, og som du ikkje kan se før dei ville tatt bilde av deg. spolczujemam nadzieje, ze przeniosa tamtych do innej sali....
My w Szczecinie. Hotel masakra. Niby przyjazny dzieciom, ale np.krzeselek do karmienia w restauracji brak. Jedno wygrzebali z piwnicy i zeby chociaz je wyczyscili, to takie brudne przyniesli! Masakra! Dywany w pokijach, bleee i tak brudne, ze jak H raz sie przeszla bez butow, to skarpety czarne.
Zaraz wyjezdzamy w kier.trojmiasta. Planujemy zatrzymac sie kolo Leby w parku dinozaurow, ale nie wiem czy tak zrobimy, dzieciaki zachowuja sie okropnie.
Btw.mlodszy kiepkso sie czul w Leogolandzie. Nawet troche zwymiotowal. Teraz chyba lepiej,a le apetyt kiepsko i broji. -
Zgredka wspolczuje choroby malej... szkoda ze to tak jest ze nie wiadomo co dziecku dolega od razu tylko trzeba sie zamartwiac doszukiwac ja mam to samo z tymi biegunkami
wczoraj zasnal pieknie po 20 nagle budzi sie I placz. Chce go przebrac a tam kupa taka jakby juz na biegunke pare grudek kupkowych I woda wsiaknieta nosz myslalam ze sie zalamie po przebraniu zasnal od razu noc ok po za tym ze sie wiercil wiec jeszcze nie przesadzone ze ma nawrot biegunki ale ja juz siedze dzis jak ja szpilkach czekam na kupe I obserwuje
takze zycze malej zdrowka a Wam sil ... bo ja juz je trace przez to wszystko...
-
Hej Zgredko i jak Lusia?
Konwi rozumiem ze kiedy Ty z Tymkiem w nocy chodziłaś to maz spał?
Beszko czyli jakieś zatrucie ?
Wróżko udało sie jakos tych ludzi ujarzmić lub przenieść?
Boszze u nas beznadziejnie Jagoda nie spała od 2 do 5 z tym ze do 2 tez ciagle pobudki jestem padnięta. A nie spała chyba przez burze bo była bbb silna.
Mnie muli okrutnie i w nocy tez:( okropne to uczucie ... Blin jestem.Maniek