Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wróżko- strasznie mi przykro z tej sytuacji
ja muszę się pochwalić - 1,5 kg w dólwiec ze poki co to woda ale cieszy oko
a Zu zaczęła raczkować wiec od dziś akcja upychania wszystkiego w szafy i sprzątania wszystkiego od 120 w dółkonwalianka, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
dobry
Wpadłam jak po ogień, zobaczyć co u Was, jak Zgredzia nasza
Widzę że strasznie chorobowo... A trzydniówkę to chyba tylko raz można mieć... I wcale 3 dni trwać nie musi. Może dłużej i jak gorączka spadnie to rumień na ciele się pojawia lub wysypka
Podczytam później co u reszty.
Miłego dniaaa -
Soku z malin dać nie mogę, bo ma właściwości rozgrzewające..
Blondik: dzieci śpią jak chcą, wsadzaja je do wózka lub lozeczka i idą do sali gdzie się śpi.
No dziś kupy już były trzy, zielone gluciaste, ja mam enterol, ale co sama bralam, taki w kapsułkach, rozumiem, że dla dziecka jest w innej formie? Jak przysnie skocze do apteki pod domem, a póki co muszę być kreatywna jak pani zlobczanka..
Beszko: napisałas po norwesku?
Dziękuję za wszystkie rady, zawsze to jakoś lepiej się człowiek czuje, że wsparciem (o i widzę, że nie kliknela "wyślij", a pisalam ponad 2h temu)
Obecnie mała ma 36,7 jesteśmy po drzemce, ja to bym jeszcze chciała, ale niestety..jak na czopek wzięty prawie 5h temu to super temp, i właśnie poszła kolejna kupa.. -
Hej kochane ja jestem dziś padnieta noc prawie nie przespana a raczej z przerwami .. najpierw obudził mnie pies ujadajac na jeza musiałam wyjsc z łopata i wyniesc jeza do lasu
bo by darł jape
pózniej burza i maz zeby wyłaczyc z pradu łózko i inne rzeczy bo walilo strasznie
nastepnie maz bo za daleko mu zostawiłam kaczke i nie mogł dosiegnac ..
pózniej kot bo chce żrec
noo i ostatnia pobudka bo musiałam wzwac lekarz na wizyte domowa wiec musialam z rana ogarnac meza, umyc go posprzatac ..
na ddatek play przez przypadek zablokował moj numer bo pomylili sobie fv i uznali ze nie zaplaciłam .. chodze zła jak osa najpierw mojemu sie oberwało pozniej konsultantowi
a no i jeszcze glupie sny ..
niech jzu ten lekarz przyjedzie bo wysiadam -
Ale u mnie pogoda do bani, od nocy pada, leje, pada....
Za pare dni zapowiadają zaś upały, i tak zle i tak niedobrze....
Próbuje położyć Anie spać od conajmniej godziny, a ona ani myśli. Wstała o 6:30.
Kotka, jak tam Twoje mdłości??
Aniu, szwaczek -
byłam w pepco i zostawiłam tam 80 zł..... bo moje dziecko wyrosło już ze wszystkich bodziaków z długim rękawem a dziś np jest mega zimno u nas... muszę jeszcze kupić jej trochę z krótkim rękawem bo ma mnóstwo pięknych koszulek ale co z tego jak mnie wkurza to ze za każdym razem jak ją biorę na ręce to ma całe plery i brzuch gołe... więc kupiłam co nieco i grającą ośmiornicę
, fajne mają te zabawki w pepco bo kosztują grosze a grają tak samo jak fiszerszajs
Blondik lubi tę wiadomość
-
czekam az Leo sie obudzi iidziemy wyslac karte Tymkowi:)
3 dniowka to wirusowe takze ten tego wystarczy jedno dziecko chore w zlobku i reszte ciagnie:(tez uwazam ze Lucja jak nazlobek dobrze sobie radzi u mojej kuzynki bylo znacznie gorzej mala czasami po 2 tyg w domu siedziala taka zaprana byla:(
Beszko remont MASAKRA dach mieli przyjsc robic dzisiaj ale przez pogode w ostatnich tyg maja opoznienia no i przyjda dopiero za tydz:(juz mi rece opadaja po nocach moj wstaje wode odciaga bo nas juz w kilku miejscach pozalewalo:/wkutzeni jestesmy a do tego rusztowanie mialo kosztowac 1300 euro a tu w sobote przyjezdza gosc z faktura na 2500 euro=brak slow dzwonimy do tej firmy a szef mowi ze tak mialobyc taniej ale oni nam wiecej metrow dali (dookoloa domu) zebysmy przy murowaniu scian latwiej mieli na co moj kto ich o to prosil?a jesli juz to trzeba bylo sie wczesniejzapytac a nie decydowac za nas:(szef tej firmy do mojego no zaoszczedziliscie na sciagnieciu dachu (wycenili sciagniecie na 2500euro)no to moj zalatwil kilku ludzi ktorym zaplacilismy lacznie 1000 ale sam teraz musi powywozic wszystko no to moj mowi a co ten dach to sam odfrunal?przeciez nikt za darmo go nie sciagnal!nosz k....a ludzie sa bezczelni ma przyjechac jutro z nami pogadac i zastanawiamy sie jak to zalatwic:/
konwalianka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Oj Lili nie zazdroszczę czytając o waszych remontach, przypomina mi się jak dobudowalismy łazienkę, same problemy brrr
U nas jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym roku zmieniamy mieszkanie ale w związku z wysokimi cenami domów, znów będzie do remontu brrr już się boję. -
Arienna wrote:Zgredka- nie kupuj ośmiornicy
zajebiście się spodobała mojemu dziecku a ma strasznie wkurzające melodyjki
....cóż będę cierpieć jak żem głupia
Och a która melodyjka w zabawce nie jest drazniaca.... Cóż dla mnie nie ma takiej, trzeba to przeżyć -
dzien dobry cierpliwość to sytrsza non stop moją sprawdza wrr
Lilka pospała prawie 2,5h i szaleje
ja próbuje zjeść obiadbo co troszke podchodzi Lila i moi podjada hehe
dziś byłam dopołudnia u koleżanki
pototem po Zuze obiad i już prawie 15 masakra -
Blondik, nawet sie nie zorieńtujesz jak chodzić bedzie
gratuluje sukcesu
Ania spała prawie 3 h ale ja musiałam być obok, inaczej sie wybudzala co chwile. Zaraz podam słoiczek na obiad. Zobaczymy czy zechce ruszyć spaghetti bolognese? -
Patryk też spał 3h i chyba już nie będę go kładła na drugą drzemkę..
zjadł rosół z ryżem i mleczkiem kokosowym a teraz zjada schabowego z ryżem i oliwkami.. rękami
cały czas pada z małymi przerwami ..a mój zostawil wczoraj patryka buty na ogrodzie i całe mokre..
super blondik, ale pamiętaj Madzia ma jeszcze czas, Patryk usiadł w wieku 10 m-cyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 16:48