Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredko bo to teraz sezon na rodzenie sie zaczął
moze skurcze masz tylko nie odczuwasz jeszcze ( ze mną taka dziewczyna rodziła co jej ktg mega skurcze rejestrowało a ona w ogóle ich nie czuła) dopiero po jakimś czasie.
Konwi u mnie fasolka zielona z ziemniakami i jajemjutro kalafior albo kalafiorowa zupa
mniam
Psotka moja czasami sie umie zabawić i to na 20 min.Maniek
-
Manku chyba warto zaryzykowac;)jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz a kiedys mozesz zalowac!skoro teraz masz okazje to warto!!!
Kotka u nas to roznie jak jestesmy na polu to potrafi sie soba zajac ale caly czas trzeba patrzec co robi i za nim chodzic bo pomysly ma czasami np ostatnio wyszedl po drabinie wysoka na 5 m i stal dumny i wolal tate a ja o malo zawalu nie dostalam;)w domu troche gorzej a u niani sam sie bawi to dopiero jest zagwozdka
u nas dzisiaj kartacze z miesem wczoraj robilam farsz wyszedl super natomiast ciasto dziwne co prawda przegotowalam to moze dlatego dzisiaj krocej pogotuje
wczoraj Leo jadl u niani zupe z papryki z serem i czyms eszcze i podobno zachwycal sie mowiac mniam mniam:)musze wziac od nirj przepis
*******Gang18+*******B -
Ana moze chusta się u Was sprawdzi..
Lili ciągle chodzi mi po głowie ta Twoja akcja z dachem..no i powiem, ze nerw mnie tłucze..mam nadzieję, że się nie dacie, bo to wszystko jest bardzo podejrzane.. Nie macie innych firm od dachów? bo im bym podziękowała i zażądała zadośćuczynienia za niewywiązanie sie z umowy, nawet słownej! po drugie, co to za firma, która nie ma własnego rusztowania? po trzecie nie zdziwiłabym się gdyby ci od rusztowania byli jakimiś pociotkami tej od dachu, skoro dziwnie bardzo podobna kara jest do zapłacenia. Po 4 to ONI i tylko oni powinni ponieść karę, ba oni powinni i Wam zapłacić odszkodowanie.. NO ja bym tego tak nie zostawiła, bo to ewidentne wyłudzanie pieniądza!
zgredko, kurcze zeby nie przeciągnęło ci sie w nieskończoność..masz jakas książkę?
moze Kostek chce sie urodzić jednak w dzien ojca?
skosiłam trawnik..dziwna pogoda..taki ukropKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja tu zaraz usne juz dwie h czekam na te sale..
Zaczynam sie robic glodna i zla.
Usg mialam juz 2 i dwa badania na dole, jedno bolesne, az babe za reke zlapalam. Rozwarcie 2 cm szyjka wygladzona i na 1 cm bylo 2h temu, poza tym nic. Spaaaac
Jestem pod ktg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 13:49
-
Kotka, no on wolałby, zeby były skurcze i wtedy. Pewnie jest to wykonalne, ale chyba musiałabyś isc wcześniej do szpitala. Ja juz byłam w szpitalu, wiec niby mogli czekac, ale watpię, zeby Cie przyjęli wcześniej, jesli planowe cc, to chyba w tym samym dniu do szpitala.
-
To może po tym badaniu coś ruszy? Prześpij sie w miarę możliwości.
Ania zrobiła dzis juz 3 dwójki z tego dwie luźne i ze śluzem w pierwszej z nich. Mimo szybkiej mojej reakcji juz ma odparzona pupę i sikule ;( posmarowałem teraz alantanem, mam nadzieje ze pomoże.
Konwi, daj znać jak dojdZie kartka dla Tymka.dzis powinna być. -
Zgredka a ktg było?
Konwalianka zastanawiam się nad chusta ba jak ma takie dni to naprawdę jest ciężko. Ale boję się że nie zawiaze odpowiednio i dzieć mi spadnie
Nigdy nie miałam z tym doczynienia i trochę się boję.
Idę na spacer, dziś ładną pogoda, mam nadzieję że nie będę biegiem wracać z wrzeszczacym kianulkiem w środku