X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Ewik, wiem o mleku, ale co zrobić gdy ona musi mieć mleko? Nie ma innej opcji abym jej nie dała, min 3xdz. Banana nie chce, a żadne jabłka z ryżem tez nie podchodza. Mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej.
    Dzis wypiła sporo wody mineralnej. Dostała enterol i smecte.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: dobrze u mnie poza tym, ze pot sie ze mnie lejw, bralam prysznic z 5x, no i obkurczanie macicy boli a przy Lucji nic nie pamietam takiego
    Chlop chyba zadowolony, bo wrzucil.od razu foty na fb.
    Jestem tylko przerazona, ze mala nie skuma, ze nie moge akurat sie z nia bawic bo akurat karmie, ze go bedzie chciala bic czy cos...

Kotko: niezle, ksiazka sie nie spodobala i zwracasz? Pierwsze slysze ::)
    Oby szybko wyjasnila sie przyczyma Twoich dolegliwosci i zeby to bylo cos drobnego

Ide spac cala mokra

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, jaki piękny szwaczek, na czasie :) aż mi chłodniej :)

Lusia sobie radzi? A Ty? Bez niej?
    Jak to jest kochać wiecej niż jedno dziecko????

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Maniek: dobrze u mnie poza tym, ze pot sie ze mnie lejw, bralam prysznic z 5x, no i obkurczanie macicy boli a przy Lucji nic nie pamietam takiego
    Chlop chyba zadowolony, bo wrzucil.od razu foty na fb.
    Jestem tylko przerazona, ze mala nie skuma, ze nie moge akurat sie z nia bawic bo akurat karmie, ze go bedzie chciala bic czy cos...

Kotko: niezle, ksiazka sie nie spodobala i zwracasz? Pierwsze slysze ::)

no a czemu nie ;D? Wymienie na inna. Zreszta kupilam ja wczoraj wiec wiadomo ze raczej nie wykorzystalam, jest jak nowa.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!
    Lara dobre pytanie zadałaś! Wlasnie Zgredzia??
    Co do smarowania ja smaruje wszystkie odsłonięte części ciała. Mam nadzieje ze jutro z Ania juz bedzie lepiej :) swoją droga to niejadek Ci sie trafił :( Zoska to tak jak Mankowa Jagoda tylko widzi mięso ziemniaki jaja czy chleb to wola "daj"!!!!! To jest dopiero kluska!
    Beszko współczuje stresów! Mamie dużo zdrówka zycze i dobrze ze jest pod opieka w takiej sytuacji! A brat brak slow! Nie mowiac o dziadku :( ale w tej sytuacji moge to zrozumiec ale uwagę bym zwróciła :(
    Młoda współczuje stresów Ze szczepieniem u nad nic nie było po mmr powodEnia !
    Kotka tobie tez zdrówka! Oby te leki pomogły!
    U nas tez mega gorąco! Teraz mam 28 w domu cóż w nowym chłodniej ale nie mam jeszcze wyra :(
    Jak to jest ze nie moze byc po prostu 25 stopni tylko zaraz tropiki albo leje! Masakra
    Nena to se odpoczniesz od upałów ;)
    Zgredka współczuje posiłków...mam nadzieje ze Twój Cie dokarmia? ;) wiesz co zazdroszczę Ci :)
    A co do bilirubiny to u nas tez strzelali tym "termometrem" ale z pięty tez dwa razy chyba pobierali...Boszzz kiedy to było ;)
    Spadam...spokojnej i chłodnej nocki ; taki żarcik! Bye

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucja ma dobry uklad z tata, wiec w ogole sie moim brakiem nie przejmuje. Na razie mysle o tym, co pisalam, czy sobie poradzi. Babcia jedzie z nowa lala, wiec powiem, zeby zaczekala z daniem malej i my lale damy jak przyjedziemy z Kostkiem, choc podejrzewam, ze jest jeszcze za mala, zeby to skojarzyc. Nie wiem czy kocha sie tak samo, znowu mam te same mysli i obawy jak Lucja byla mala, ze moge polamac, ze to takie malutkie, ze tyle krzywdy mozna zrobic, a przy L to juz takie to jest odwzwajemnione uczucie bardziej..

U nad babka przyniosla to do bilirubiny na czolo i w klate, jak o tym wspomnialam. Oczywiwscie, ze jestem dokarmiana, inaczej bym zdechla z glodu, skoro kolacja o 17..
    Maly sie obudzil, zzarl i znowu kima, a jego kolezanka wyje caly czas, bo ma zapchany nos. Bidula ona i my...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu, tak mi gorąco, ze spa c nie mogę ;( fuck, okna pootwierane a w domu gorac niesamowita :( wykończę sie.....zeby chociaż jakiś powiew wiatru od czasu do czasu.....

Edit: w końcu burza :) jak ich nienawidzę tak właśnie te pokochałam :)
    Dzien dobry sobotnio :)
    My dzis uderzamy do znajomych na ogródek, mam nadzieje, ze Ania bedzie grzeczna i nie odstawi żadnej "szopki".

Zgredko, o której do domu????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 06:47

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Zgredzia dzisiaj wycgodzicie?

U nas pokropilo doslownie i znowy skwar

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki jest plan, ale nie chce zapeszac, po 8 sa wizyty lekarskie.dla mam i dzieci. Oby Bolek nie spadl za duzo na wadze, ale ladnie zarl cala noc, wiec licze, ze bedzie ok. Jesli tak, to wypisy beda pp 13

Nieukowa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest na sali prawnik?
    Juz mi rece opadaja. Od lat ciagnie sie za nami sprawa spadkowa i gowno z tego wychodzi. Po pierwsze sad ma nas chyba w dupie a po drugie strona przeciwna robi wszystko zeby sprawe opozniac, nie odpowiadaja tez na zadne proby kontaktu.
    Wlasnie probuje napisac pismo do sadu zeby udzielil mi informacji kiedy planuja w koncu jakas rozprawe a do tego chcialabym dodac ze mam podstawy przypuszczac ze druga strona chce doprowadzic gospodarstwo do ruiny i zeby sie sad streszczal bo potem nie bedzie juz czego sprzedawac :/

Wie ktos jak to sformulowac?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wniosek moze napisac jako o przyspieszenie (a w ogole jak czesto sa rozprawy, moze warto im zasugerowac skarge na przewleklosc postepowania) do tego napisac o dzialaniach strony, moze to z jakims wnioskiem o zabezpieczenie polaczyc, ale nie wiem dokladnie jak to w nieprocesie (sprawy spadkowe rozpoznawane sa w trybie nieprocesowym) czy mozna i na jakiej zasadzie, a nie mam kodeksu przy sobie..

Wstepnie dalabym "wniosek o przyspieszenie postepowania"

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Wniosek moze napisac jako o przyspieszenie (a w ogole jak czesto sa rozprawy, moze warto im zasugerowac skarge na przewleklosc postepowania) do tego napisac o dzialaniach strony, moze to z jakims wnioskiem o zabezpieczenie polaczyc, ale nie wiem dokladnie jak to w nieprocesie (sprawy spadkowe rozpoznawane sa w trybie nieprocesowym) czy mozna i na jakiej zasadzie, a nie mam kodeksu przy sobie..

Wstepnie dalabym "wniosek o przyspieszenie postepowania"

A myslisz ze oplacaloby sie zwrocic do jakiejs kancelarii zeby ta sprawe poprowadzil? Bo nikt w mojej rodzinie nei ma pojecia jak pisac takie pisma. Musze to przejac w swoje rece bo moj tato jak pisze te pisma to mozna sie tylko za glowe zlapac....

Sprawa w sadzie byla raz....a lat minelo chyba z 10...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka jak jest obawa o majątek spadkowy to możesz napisac wniosek o zabezpieczenie spadku , sad bada czy zachodzą przesłanki i wydaje postanowienie ktore wykonuje komornik czyli ja :)
    Możesz złożyć wniosek o przyspieszenie ale to gowno da! Sama walczyłam w sadzie ponad dwa lata i te wnioski mi nic nie dawały ( jesli to sad we wro ) dopiero umówiłam sie do przewodniczącej wydziału ( która tez mnie olała śle moze tobie pomoże) a potem umawiałam sie do prezesa sadu. Skargi na przewlekłość dodatkowo opóźniają wszystko o min pol roku:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na pewno skarga na przewleklosc, to az niemozliwe..(jak uzyjesz pare razy w rozmowie tego zwrotu moze sie ogarna)..
    Zadzwon do sadu podaj sygnature i zapytaj co sie dzieje w sprawie, kiedy jakies kolejne posiedzenie, a moze ona jest zawieszona z jakiegos powodu?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie boje si eze jak bede naciskac to sad jeszcze bardziej wszystko opozni :/. Zwlaszcza ze sam sedzia to taki mlody skurwysynek.
    Dlatego tez sie zastanawialam czy nie isc z ta sprawa do jakiejs kancelarii.

MANIEK to wlasnie sad we Wro :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 09:38

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewcxyny! Wpadam na chwile zobacxyc co nowego skoro mam 15min dla siebie :) Zgredzia na fb gratulowalam ale jeszcze raz pogratuluje!

U nas po wizycie w czw wszystko fajno, maly o 1 dzien wiekszy.niz termin wg OM, porod wg doktora to 7 lutego :) pikawa pika, zarodek w dobrym miejscu, alles klar
    No i nakwazniejsze, ze to nie ciaza mnoga, bo bym sie zalamala chyba :P

zgredka, Blondik, Anastazjaaa, Lili83, Krokodylica, konwalianka, Izoleccc lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wlasnie sie okazalo ze meczymy sie z rozpuszczonym bachorem bo matka nagadala ze raz jak mala ogladala tv to niby podwojny obraz widziala. Co jest bujda bo bylam wtedy i mala po prostu wrzeszczala zeby jej lozko przestawic bo bajki nie widzi. Nosz kuzwa! Lekarz dzis sie dziwil czemu ona tyle dni juz jest i okazalo sie ze dzieki nienormalnej mamusce czekaja na konsultacje okulistyczna :) od 4 dni powinni byc juz w domu. Dziekuje za uwage, ide sie pochlastac ze zlosci.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moge do sadu wyslac takeigo mejla?

Zwracam się z prośbą o udzielenie mi informacji o termin nastepnej rozprawy dotyczącej podziału gospodarstwa w Połańcu.
    Przewleklosc postepowania doprowadza gospodarstwo do ruiny i naraza strony na powazne straty.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: a nie ma tam informacji tel?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka przecxytalam opis porodu- szacun! I piszesz ze nie peklas, wiec super, teraz sie maly glonojad juz bedzie dobrze przysysal i gites ;) zdaj relacje w domu, jak ogarniasz ze starsza, czy ma fochy o dzidzie czy nie ;P

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 1888 1889 1890 1891 1892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ