Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasne Ewik, wiem o mleku, ale co zrobić gdy ona musi mieć mleko? Nie ma innej opcji abym jej nie dała, min 3xdz. Banana nie chce, a żadne jabłka z ryżem tez nie podchodza. Mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej.
Dzis wypiła sporo wody mineralnej. Dostała enterol i smecte. -
Maniek: dobrze u mnie poza tym, ze pot sie ze mnie lejw, bralam prysznic z 5x, no i obkurczanie macicy boli a przy Lucji nic nie pamietam takiego
Chlop chyba zadowolony, bo wrzucil.od razu foty na fb.
Jestem tylko przerazona, ze mala nie skuma, ze nie moge akurat sie z nia bawic bo akurat karmie, ze go bedzie chciala bic czy cos...
Kotko: niezle, ksiazka sie nie spodobala i zwracasz? Pierwsze slysze :
Oby szybko wyjasnila sie przyczyma Twoich dolegliwosci i zeby to bylo cos drobnego
Ide spac cala mokra -
zgredka wrote:Maniek: dobrze u mnie poza tym, ze pot sie ze mnie lejw, bralam prysznic z 5x, no i obkurczanie macicy boli a przy Lucji nic nie pamietam takiego
Chlop chyba zadowolony, bo wrzucil.od razu foty na fb.
Jestem tylko przerazona, ze mala nie skuma, ze nie moge akurat sie z nia bawic bo akurat karmie, ze go bedzie chciala bic czy cos...
Kotko: niezle, ksiazka sie nie spodobala i zwracasz? Pierwsze slysze :
no a czemu nie? Wymienie na inna. Zreszta kupilam ja wczoraj wiec wiadomo ze raczej nie wykorzystalam, jest jak nowa.
-
Dobry wieczór!
Lara dobre pytanie zadałaś! Wlasnie Zgredzia??
Co do smarowania ja smaruje wszystkie odsłonięte części ciała. Mam nadzieje ze jutro z Ania juz bedzie lepiejswoją droga to niejadek Ci sie trafił
Zoska to tak jak Mankowa Jagoda tylko widzi mięso ziemniaki jaja czy chleb to wola "daj"!!!!! To jest dopiero kluska!
Beszko współczuje stresów! Mamie dużo zdrówka zycze i dobrze ze jest pod opieka w takiej sytuacji! A brat brak slow! Nie mowiac o dziadkuale w tej sytuacji moge to zrozumiec ale uwagę bym zwróciła
Młoda współczuje stresów Ze szczepieniem u nad nic nie było po mmr powodEnia !
Kotka tobie tez zdrówka! Oby te leki pomogły!
U nas tez mega gorąco! Teraz mam 28 w domu cóż w nowym chłodniej ale nie mam jeszcze wyra
Jak to jest ze nie moze byc po prostu 25 stopni tylko zaraz tropiki albo leje! Masakra
Nena to se odpoczniesz od upałów
Zgredka współczuje posiłków...mam nadzieje ze Twój Cie dokarmia?wiesz co zazdroszczę Ci
A co do bilirubiny to u nas tez strzelali tym "termometrem" ale z pięty tez dwa razy chyba pobierali...Boszzz kiedy to było
Spadam...spokojnej i chłodnej nocki ; taki żarcik! Bye
-
Lucja ma dobry uklad z tata, wiec w ogole sie moim brakiem nie przejmuje. Na razie mysle o tym, co pisalam, czy sobie poradzi. Babcia jedzie z nowa lala, wiec powiem, zeby zaczekala z daniem malej i my lale damy jak przyjedziemy z Kostkiem, choc podejrzewam, ze jest jeszcze za mala, zeby to skojarzyc. Nie wiem czy kocha sie tak samo, znowu mam te same mysli i obawy jak Lucja byla mala, ze moge polamac, ze to takie malutkie, ze tyle krzywdy mozna zrobic, a przy L to juz takie to jest odwzwajemnione uczucie bardziej..
U nad babka przyniosla to do bilirubiny na czolo i w klate, jak o tym wspomnialam. Oczywiwscie, ze jestem dokarmiana, inaczej bym zdechla z glodu, skoro kolacja o 17..
Maly sie obudzil, zzarl i znowu kima, a jego kolezanka wyje caly czas, bo ma zapchany nos. Bidula ona i my... -
Jeżu, tak mi gorąco, ze spa c nie mogę ;( fuck, okna pootwierane a w domu gorac niesamowita
wykończę sie.....zeby chociaż jakiś powiew wiatru od czasu do czasu.....
Edit: w końcu burzajak ich nienawidzę tak właśnie te pokochałam
Dzien dobry sobotnio
My dzis uderzamy do znajomych na ogródek, mam nadzieje, ze Ania bedzie grzeczna i nie odstawi żadnej "szopki".
Zgredko, o której do domu????Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 06:47
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Taki jest plan, ale nie chce zapeszac, po 8 sa wizyty lekarskie.dla mam i dzieci. Oby Bolek nie spadl za duzo na wadze, ale ladnie zarl cala noc, wiec licze, ze bedzie ok. Jesli tak, to wypisy beda pp 13
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Czy jest na sali prawnik?
Juz mi rece opadaja. Od lat ciagnie sie za nami sprawa spadkowa i gowno z tego wychodzi. Po pierwsze sad ma nas chyba w dupie a po drugie strona przeciwna robi wszystko zeby sprawe opozniac, nie odpowiadaja tez na zadne proby kontaktu.
Wlasnie probuje napisac pismo do sadu zeby udzielil mi informacji kiedy planuja w koncu jakas rozprawe a do tego chcialabym dodac ze mam podstawy przypuszczac ze druga strona chce doprowadzic gospodarstwo do ruiny i zeby sie sad streszczal bo potem nie bedzie juz czego sprzedawac
Wie ktos jak to sformulowac? -
Wniosek moze napisac jako o przyspieszenie (a w ogole jak czesto sa rozprawy, moze warto im zasugerowac skarge na przewleklosc postepowania) do tego napisac o dzialaniach strony, moze to z jakims wnioskiem o zabezpieczenie polaczyc, ale nie wiem dokladnie jak to w nieprocesie (sprawy spadkowe rozpoznawane sa w trybie nieprocesowym) czy mozna i na jakiej zasadzie, a nie mam kodeksu przy sobie..
Wstepnie dalabym "wniosek o przyspieszenie postepowania" -
zgredka wrote:Wniosek moze napisac jako o przyspieszenie (a w ogole jak czesto sa rozprawy, moze warto im zasugerowac skarge na przewleklosc postepowania) do tego napisac o dzialaniach strony, moze to z jakims wnioskiem o zabezpieczenie polaczyc, ale nie wiem dokladnie jak to w nieprocesie (sprawy spadkowe rozpoznawane sa w trybie nieprocesowym) czy mozna i na jakiej zasadzie, a nie mam kodeksu przy sobie..
Wstepnie dalabym "wniosek o przyspieszenie postepowania"
A myslisz ze oplacaloby sie zwrocic do jakiejs kancelarii zeby ta sprawe poprowadzil? Bo nikt w mojej rodzinie nei ma pojecia jak pisac takie pisma. Musze to przejac w swoje rece bo moj tato jak pisze te pisma to mozna sie tylko za glowe zlapac....
Sprawa w sadzie byla raz....a lat minelo chyba z 10... -
Kotka jak jest obawa o majątek spadkowy to możesz napisac wniosek o zabezpieczenie spadku , sad bada czy zachodzą przesłanki i wydaje postanowienie ktore wykonuje komornik czyli ja
Możesz złożyć wniosek o przyspieszenie ale to gowno da! Sama walczyłam w sadzie ponad dwa lata i te wnioski mi nic nie dawały ( jesli to sad we wro ) dopiero umówiłam sie do przewodniczącej wydziału ( która tez mnie olała śle moze tobie pomoże) a potem umawiałam sie do prezesa sadu. Skargi na przewlekłość dodatkowo opóźniają wszystko o min pol roku:(Maniek
-
No to na pewno skarga na przewleklosc, to az niemozliwe..(jak uzyjesz pare razy w rozmowie tego zwrotu moze sie ogarna)..
Zadzwon do sadu podaj sygnature i zapytaj co sie dzieje w sprawie, kiedy jakies kolejne posiedzenie, a moze ona jest zawieszona z jakiegos powodu? -
No wlasnie boje si eze jak bede naciskac to sad jeszcze bardziej wszystko opozni
. Zwlaszcza ze sam sedzia to taki mlody skurwysynek.
Dlatego tez sie zastanawialam czy nie isc z ta sprawa do jakiejs kancelarii.
MANIEK to wlasnie sad we WroWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 09:38
-
Czesc dziewcxyny! Wpadam na chwile zobacxyc co nowego skoro mam 15min dla siebie
Zgredzia na fb gratulowalam ale jeszcze raz pogratuluje!
U nas po wizycie w czw wszystko fajno, maly o 1 dzien wiekszy.niz termin wg OM, porod wg doktora to 7 lutegopikawa pika, zarodek w dobrym miejscu, alles klar
No i nakwazniejsze, ze to nie ciaza mnoga, bo bym sie zalamala chybazgredka, Blondik, Anastazjaaa, Lili83, Krokodylica, konwalianka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
U nas wlasnie sie okazalo ze meczymy sie z rozpuszczonym bachorem bo matka nagadala ze raz jak mala ogladala tv to niby podwojny obraz widziala. Co jest bujda bo bylam wtedy i mala po prostu wrzeszczala zeby jej lozko przestawic bo bajki nie widzi. Nosz kuzwa! Lekarz dzis sie dziwil czemu ona tyle dni juz jest i okazalo sie ze dzieki nienormalnej mamusce czekaja na konsultacje okulistyczna
od 4 dni powinni byc juz w domu. Dziekuje za uwage, ide sie pochlastac ze zlosci.
-
moge do sadu wyslac takeigo mejla?
Zwracam się z prośbą o udzielenie mi informacji o termin nastepnej rozprawy dotyczącej podziału gospodarstwa w Połańcu.
Przewleklosc postepowania doprowadza gospodarstwo do ruiny i naraza strony na powazne straty.