X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Kotko: a nie ma tam informacji tel?

W sensie mam poprostu zadzwonic do sadu i zapytac o ta sprawe?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, powinna byc informacja telefoniczna

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka dzwonisz do sekretariatu wydziału gdzie toczy sie wasza sprawa i przygotuj sygnaturę i pani Ci odpowie co sie dzieje. Ja nienawidzę sadow we wro po mojej sprawie mam awersje weź jeszcze pod uwagę ze zaczął sie sezon urlopowy....

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski,
    Witam się mega niewyspana.

Tiago miał źle sny i od 1 spał z nami, Kiano od 4.30 marudzil więc też wxielam go do siebie. Mąż nie chciał przejść na kanape bo tam się nie wysypia, więc spalismy w czwórkę :/ tzn. Ja nie spałam

Zgredka i jak dzis do domu? Jak tam kostek?
    Śliczny suwaczek ;)

Co do spraw spadkowych to nie pomogę bo się nie znam.

Co do rozwrzeszczanych dziewczynek też nie bo mam chłopaków, jedynie mogę współczuć sytuacji.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba obojetne czy chlopak czy dziewczynka jesli rozpieszczone...

Beszko co z mama?cos lepiej?zachowanie brata okropne niedosc ze jestescie na urlopie to jeszcze tak was obciazaja nie mowie tu o pomocy bo wychodzi na to ze wy wszystko przygotowujecie a w sumie to nie wasze chrzciny!

Zgredko juz w domku?pomysl z lala super nawet jesli Lucja nie wszystko zrozumie;)z jednej strony zazdrocha bo juz masz porod za soba z drugiej;) wiesz ciekawa jestem jak to u was bedzie z dwojka malych brzdacow bede na bierzaco sledzic jak sobie radzicie;)

u nas powodz zalalo nam hol i pokoj starszego hol pol biedy bo i tak bedzie sufit wycinany ale pokoj dupa blada do malowania:(od nocy leje i nie przestaje i w tej chwili to wzielabym te wasze tropiki do Belgii bo juz mamy serdecznie dosyc deszczu remont trwa 3 tyg i codziennie pada:(moj na dachu juz od 10 i zapowiada sie ze tam posiedzi dlugooooo trzeba miec pecha:(oby do srody

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej.
    Poczytałam Was wczoraj ale nie dałam rady odpisać. Wczoraj miałam taką migrenę że myślałam że zdechne. Dwie tabletki przeciwbólowe nic nie dały.
    Całą noc Zuzia nie spala tylko się rzucala po łóżku z tego gorąca. Więc i ja nie spalam. Co za tym idzie głowa boli nadal. :/

Wczoraj byłam u gina. Moja torbiel urosła i do kompletu wyrosła druga. :/
    Trzeba podjąć decyzję. Albo drugie dziecko albo antyki.
    W tym cyklu monitoring czy w ogóle mam owulke bez leków.
    Po rozmowie z mężem wyszło tak:
    Jeśli wcelujemy w tym cyklu to spoko. Jeśli nie to od następnego cyklu biorę antyki przez 3 miechy i potem staramy się o drugie dziecko. :)
    Taki szok. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na tel i nie pamiętam co komu miałam napisać.

Beszko Twoja rodzina brzydko się zachowuje, ja bym już nie pomagala, ale ja swinia jestem.

Lili oni są nienormalni?! Dach Wam rozgrzebali, nie kończą roboty i jeszcze na koszty Was narażają? ! Nogi bym im z d*p powyrywala. :/

Zgredka daj znać jak Łucja na brata reaguje. Pierwsze kilka dni może być ciężko ale potem będzie dobrze, zobaczysz.

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, też wczoraj miałam migreny, takie przwpiwiadajace dzisiejsze burze.
    Zgredka, ale ci zazdroszczę maluszka. ja bardzo chciałabym już drugie, ale się boję, że sobie nie poradzę. Jestem wiecznie że wszystkim sama. Poczekam że staraniami chyba aż się przeprowadzimy dopiero. Już w domu kafelkujemy malujemy, kuchnia na wymiar i garderoba się robi :) także coraz bliżej.
    Ma ktoras z was lodówkę Side by side (dwudrzwiowa ), na co zwracać uwagę przy wyborze?
    Całkiem ładnie Madzia akceptuje mm dzisiaj wypila 180 ml i od razu zasnela, niepotrzebnie się bałam :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly juz ma wypis ale ja nie, caly oddzial oglada mecz, wiec pewnie dostane po. Oczywiscie nadal ukrop, maly ma taki system ze caly czas spi 3-4 h a potem zre z godzine, nie bede go wybudzac na wczesniej, bo ladnie ssie, w ogolw bardzo rzadko marudzi..

Kroko: no i jakies konkretne ustalenia :-)

Blondik: ja nie mam takiej lodowki..

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Relacja: oba dzieci w szale, mala sie nonstop budzi, moj powiedzial, ze jeszcE jej takiej nie widzial, a maly jak spal w szpitalu tak do tej pory nie zasnal a orzybylismy po 17, nonstop chce cycka..
    Jesli wasi faceci nie umieja uspic starszych to macie przesrane..

Ja dzis spie z malym i mama w jednym.pokoju, a moj z mala w drugim

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, mój nue usypiał Zuzi, a daliśmy rade. Moze jutro bedzie lepiej;) z kazdym dniem łatwiej.,,

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak by nie patrzeć dla Łucji to wielka rewolucja. :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam lodówkę Sharp dwudrzwiowa, jestem nią zachwycona i nie oddalabym jej za żadne skarby.

Zgredko, to dla dzieci rewolucja, jutro już będzie lepiej.. Jak mała zareagowała?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko mozliwe ze Lucja choc nie okazywala to tesknila i stad ta reakcja

Blondik zwracalam uwage na to by byla cicha praca a reszta to zalezy od tego jakie masz wymagania chcesz lod normalny kostki+kruszony chcesz wode chcesz drzwiczki na nspoje(to bardzo fajna opcja nie musisz otwierac lodowki tylko klik mala poleczke i wyciagasz picie)

Zgredka a jak mama z Kostkiem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 22:36

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala patrzyla ale generalnie go olewa, gorzej ze plakala jak mnie widziala :/ teraz sie obudzila i jest zadowolona maly spi w kolysce, a ona na niego nie zwraca uwagi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się z tych amerykańskich lodówek podobają te co nie mają przedzialki na środku a zamrażarka jest na dole,

Coś w tym stylu

http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_beko-gne-60530-x-1379086.html

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie- egzaminy zdane jeszcze tylko kilka krótkich prac do napisania i kolejny rok z głowy, dietę trzymam prawie ;) (wczoraj skusiłam się na malutką miseczkę flaczków po za kolejką :P )
    dziewczynki na migrenowe bóle głowy świetnie działa DEXAK (oczywiście dla niekarmiących)

idę spać bo padam z nóg papatki :*

Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kuzynka ma i srednio zadowolona jak zapomni gdzie co schowala i musi w dwoch polowkach szukac a tak otwierasz jedne drzwiczki iwszystko na widoku;)no ale kazdy wybiera co mu pasuje;)

Zgredka dopiero teraz priv przeczytalsm:/ponawiam pytanie jak babcia z wnukiem?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia ona pewnie stęskniona i teraz odreagowuje. Z każdym dniem bedzie lepiej bo ułoży sie jakiś plan dnia i bedzie wiadomo co i jak.
    Spieklam sie trochę na słońcu cholera jsk stałam przy Jagodzie podczas kąpieli w baseniku a zapomniałam sie posmarować :( ciepło mi teraz bardzo.
    Aaa ja Jagide smaruje cała w sensie stopy tez i uszy itd.
    Dobrej nocy

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała była mega zła, zmęczona głodna gorąco,
    obudziła się w lepszym nastroju po 21
    początkowo nie zwracała uwagi na brata, spadła mu skarpetka mu dała, po czym walnęła go w nogę i jeszcze raz się na niego zamachnęła, więc trzeba było ją odsunąć, ale bardzo na spokojnie
    dziś go nie zauważa, w sensie w ogóle nie rusza kołyski, choć tam raz zajrzała..

Lili: babcia nosiła go, choć się bałam, że taki malutki, generalnie babcia jest od Łucji, kiedy mały nie śpi..

wczoraj lekko mi się chciało płakać, bo mała spała z tatą, a mi pozostał niejako mały, boję się, że stracę z nią kontakt, ale dziś jest dobrze...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1889 1890 1891 1892 1893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ