Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla tyh co nie są na FB
Obiecałam wiec melduje
w zakresie jednego pecherzyka ciązowego widoczne 2 pecherzyki zółtkowe jeden z widoczna akcja serca
był jeszcze jeden pechrzeyk żółtkowy ale w nim sie nic totalnie nie zdziało ii się po prostu wchłonie -
blizniaki do obserwacji za 2 tyg się okaże czy zostanie jeden czy dwa
serce jednego wali jak dzwon 136 /minLaRa, justta, konwalianka, Blondik, PsotkaKotka, Summerka, beszka, Lili83, Anastazjaaa, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Aniu, gratuluje i czekamy dalej
Matko, moje dziecko jeszcze nie śpi, mimo ze po kolacji, kąpieli, kosmetyce.... Bawić jej sie chce i lata po łożku jak szogun
Ja byłam u fryzjera a ona z tata pojechali sobie na zakupy do smykaa ze sa wyprze to tatuś poszalał
-
Hejo Ania gratuluje podwójnie
zycze aby sie utrzymały dwa bobasy
Zgredko zdjęcia śliczne. Lusia jak modelka, a Ty wcale nie masz drugiej brody, wyglądasz tam pięknie, kwitnąco.
Beszko kciukam za mame. Brat to chyba nie zrozumiał waszej rodzinnej sytuacji ze sie focha zamiast zainteresować sie zdrowiem mamy.
Psotka mam bilety na płycie, takie sama wybrałam i nie moge sie doczekac...
Wróżko wspaniała wiadomość co do tej " sąsiadki" ale tez dla Was, oby było juz lepiej i do domu jupi.
A jak Ty sie czujesz?
Biedronko szczęśliwej podróży i udanego urlopu.
U nas dzis wielki dzień !!!!!! Jagoda zaczęła chodzićprzeszła sama przez pol pokoju:) eh łzy w oczach miałam... Taka mam juz duża córkę.
Ja sie czuje ociężała, brzuch mi juz wyskakujedzis mi ciasno w spodenkach było, waga rożnie moja pokazuje najwiecej u rodziców miałam 1,5 kg mniej ... Dziwne. W każdym razie widzę po bluzkach ze juz rosnę.
Kroko Lara trzymam za Was mocno kciukioby lipiec był Wasz!
LaRa, konwalianka, Blondik, PsotkaKotka, Lili83, Katjaa, zgredka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Lara- moj tez jeszcze nie spi. Wszystko sie poprzestawialo. Mam niejadka i ciezko mega z zasypianiem. Ehh.
Przywiezli nam do sali 2 miesieczna dziewczynke. Jutro rtg i mam nadzieje gips. Trzymajcie prosze kciuki zeby bylo ok...
Aniu- gratki blizniakow!! -
Ania super wiesci i oby za dwa tygodnie byly jeszcze lepsze
Ja do ginki w poniedzialek
Maniek ja tez rosne w tempie przerazajacym, mam juz niezly brzuch ale w duzej mierze to flaki wypychaja moj tluszcz
Jak reszta cięzarowek? samopoczucia, zmiany wygladu itp?
Leo spi ja tez lece w kime, puki moge, buzka
Wrozko mocno zaciskam kciuki za jutro i oby juz was pusciliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:34
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ania śpi, wystarczyło wyłączyć projektor gwiazdek, który ja niesamowicie ciekawi, butla i śpi
Manku, gratulacjeteraz zacznie chodzić, niedługo biegać, i uciekać
Wróżko, a co tej malutkiej dziewczynce? Trzymam kciuki za "dobre" rtg i wyjście do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:46
-
Wrozko, matko, co takiemu maleństwu? Jest z nim rodzic? Pewnie Frankowi wszystko się poprzestawialo, wrocicie do domu to od nowa będziecie układać plan dnia.
Aniu wielkie gratulacje, jak się czujesz z nową wiedzą? Jak Michał?
Jacieee, Jagoda chodzi! Brawo dziewczynko!
Franek, Ania spać!
Patryk właśnie się przebudzil, mąż dał pić i dalej śpi.. Ja też lecę
Dobrej nocy
PS. Pokazywać te ciążowe brzuchy, już nie pamiętam, jak to było..MANIEK lubi tę wiadomość
-
Dobrej nocy moje Panie
U mnie juz wszyscy spia, ja spie z mama i malym w jednym pokoju, a moj z Lucja w drugim, ale przed snem ide sie do niego poprzytulac..
Jutro drugi, juz dluzszy spacer z malym. Cos mialam pytac, a juz wiem..
Mamy z synkami: czy Waszym dzieciakom od razu stapily sie.jadra?
Jol
-
Witam!
Aniu wspaniała nowina!!!Za jednym zamachem będziesz miała 2:)gratuluję!!!
Tak wogóle to będą pierwsze bliźniaki Gangowe:))))))
Zgredka u pierwszego syna z jednej strony nie zstąpiło czekaliśmy rok i po roku miał zabieg u Leo wszystko było na miejscu a był wcześniakiem.
Wklej kilka zdj z sesji plisssss:)
Jagódko duża dziewczyna z ciebie!!! BRAWO
Wróżko oby szybko do domku:)
Nie wiem co jeszcze komu miałam napisać:/ale takie zamieszanie u nas firma od dachu wkońcu przyszła i dzisiaj będzie szczelnie:)co za luksus mieć dach nad głową!!!od następnego tyg zaczynamy ocieplać fajnie by było ze wszystkim zdążyć przed narodzinami dzidzi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:54
marissith, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hejka
Zgredzia u Leoska byly od razu na miejscu, ale roznie jest, nie ma sie czym martwic
Lara mam pytanie bo jak,dobrze pamietam kupowalas dla Ani crocsy, gdzie? w jakim sklepie, chce przymierzyc i nie wiem gdzie by byly, bo z neta to z rozmiarem bedzie ciezko, Leos ma 21 -22 zalezy od buta
Milego dnia aha my dzisiaj juz od 7 w piaskownicy przed blokiemsynek ciagnal od rana do drzwi i tylko mowil tak tak
i kiwa glowka ze chce isc, maly wariat
marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej my wczoraj po szczepionce. Coz moje dziecko ma przeogromna traume do lekarzy . Zbadac sie go kompletnie nie da a porozmawiac to juz w ogole. Samo klucie ok ale wizyta koszmar tyle placzu I szalu.
Na razie maly zachowuje ok nocka tez ok. Wazy rowne 11kg I ma 80cm.
Wczoraj przypadkowo podczas zabawy zauwazylam 10 zabkawyszedl niedawno w sumie I lewa dolna I prawa gorna w nie odleglym od siebie czasie hehe fajnie
moze stad te nawrott biegunek podobno sa to ciezkie zeby a mamy juz miesiac spokoj akurat jak te zeby wyrznely sie.
Maniek gratulacje dla Jagodki za chodzenieteraz zacznie sie szalenstwo ale I piekne spacerki I zabawy na placu zabaw
Co do wagi ja mialam to samo waga w dol a ja przestalam szybko miescic sie w swoje gacie hehe .
Teraz jestem 2kg na plusie. Banciol mam duzy I juz mi ciazy szczegolnie jak sobie pojem masakra. Zaczynaja sie pierwsze dolegliwosci ehh wtedy przenosilam zakupami I staniem przy garach z ta kolezanka bolal mnie brzuch potem a wczoraj z malym ten lekarz I potem nawalal brzuch ciagnal w dolmasakra.
-
Justta w deichmanie są crocsy z elefanta fajne bo z tyłu regulowane na rzep( kiedyś ci pisałam:)
Ludzie są bezczelni przyjeżdża szef od dachu i mówi do mojego czemu to rusztowanie jest za nisko czy on takie zamawiał na co mój już wkurwiony na maksa mówi do niego żeby go nawet nie denerwował i nie chce już słyszeć o rusztowaniu bo on dobrze wie jak było!!!a ten szef spokojnie nie denerwuj się tylko pytam:(nosz k...... brak słów debil debil przecież to on zamawiał i jeszcze na takie koszty nas naraził:(nie tylko chodzi o cenę rusztowania ale równiez o straty w związku z zalaniem parteru praktycznie wszystkie ściany i sufity do malowania:(
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyHej
ja tylko na chwilę
Konwi straszne to co przeżyłaś, na szczęście nic się nie stało
Maniek gratuluję Jagodzie samodzielnego chodzenia
Kotka wreszcie można powiedzieć, że sobie pospałaśsuper! a metoda no cóż, ważne, że zadziałało. Można mówić, że się nie popiera ale prawda jest taka, że jak człowiek od roku chodzi niewyspany to jednak wypróbuje każdego sposobu, żeby dziecko pospało.
Gratuluję brzuszków i szczerze zazdroszczę!
Jak macie pajacyki w rozmiarze 74 i więcej to ja jestem chętna
Nina waży 6100 i ma już 68 cm. Teraz walczymy ze służbą zdrowia no w kulki lecą równo
Miłego dnia! -
Psocia wiem wiem ze w sumie po kilku dniach moga cyrki wyjsc ale staram sie byc spokojna I obserwowac jak gdyby nic sie nie stalo ,bo inaczej bym oszalala. Juz wystarczy ze dzien przed szczepieniem pol nocy nie spalam I plakalam tak mi zle bylo...
-
zgredko, Tymkowi zstąpiło gdzieś koło 5 m-ca chyba, znaczy wtedy była wizyta i lekarz mówił, że już na miejscu. Patryk miał od razy.. a i Tymek miał jeszcze wodniaczki czy jak to tam się zwie..
młoda, trzymam kciuki za brak efektów ubocznych
-
MłodaDama wrote:Psocia wiem wiem ze w sumie po kilku dniach moga cyrki wyjsc ale staram sie byc spokojna I obserwowac jak gdyby nic sie nie stalo ,bo inaczej bym oszalala. Juz wystarczy ze dzien przed szczepieniem pol nocy nie spalam I plakalam tak mi zle bylo...
MLODA ale czym ty sie tak nakrecilas?