X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGREDZIA fajnie to brzmi - dla dzieciakow :)

Znalazlam gitare!!! Bede sie uczyc jak pojade do Wro a moze pojade w niedziele.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tyh co nie są na FB

Obiecałam wiec melduje :)

w zakresie jednego pecherzyka ciązowego widoczne 2 pecherzyki zółtkowe jeden z widoczna akcja serca
    był jeszcze jeden pechrzeyk żółtkowy ale w nim sie nic totalnie nie zdziało ii się po prostu wchłonie -
    blizniaki do obserwacji za 2 tyg się okaże czy zostanie jeden czy dwa :)
    serce jednego wali jak dzwon 136 /min :)

LaRa, justta, konwalianka, Blondik, PsotkaKotka, Summerka, beszka, Lili83, Anastazjaaa, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, gratuluje i czekamy dalej :)

Matko, moje dziecko jeszcze nie śpi, mimo ze po kolacji, kąpieli, kosmetyce.... Bawić jej sie chce i lata po łożku jak szogun o.O

Ja byłam u fryzjera a ona z tata pojechali sobie na zakupy do smyka :) a ze sa wyprze to tatuś poszalał :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Ania gratuluje podwójnie :) zycze aby sie utrzymały dwa bobasy :)
    Zgredko zdjęcia śliczne. Lusia jak modelka, a Ty wcale nie masz drugiej brody, wyglądasz tam pięknie, kwitnąco.
    Beszko kciukam za mame. Brat to chyba nie zrozumiał waszej rodzinnej sytuacji ze sie focha zamiast zainteresować sie zdrowiem mamy.
    Psotka mam bilety na płycie, takie sama wybrałam i nie moge sie doczekac...
    Wróżko wspaniała wiadomość co do tej " sąsiadki" ale tez dla Was, oby było juz lepiej i do domu jupi.
    A jak Ty sie czujesz?
    Biedronko szczęśliwej podróży i udanego urlopu.
    U nas dzis wielki dzień !!!!!! Jagoda zaczęła chodzić :) przeszła sama przez pol pokoju:) eh łzy w oczach miałam... Taka mam juz duża córkę.
    Ja sie czuje ociężała, brzuch mi juz wyskakuje :( dzis mi ciasno w spodenkach było, waga rożnie moja pokazuje najwiecej u rodziców miałam 1,5 kg mniej ... Dziwne. W każdym razie widzę po bluzkach ze juz rosnę.
    Kroko Lara trzymam za Was mocno kciuki :) oby lipiec był Wasz!

LaRa, konwalianka, Blondik, PsotkaKotka, Lili83, Katjaa, zgredka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara- moj tez jeszcze nie spi. Wszystko sie poprzestawialo. Mam niejadka i ciezko mega z zasypianiem. Ehh.
    Przywiezli nam do sali 2 miesieczna dziewczynke. Jutro rtg i mam nadzieje gips. Trzymajcie prosze kciuki zeby bylo ok...
    Aniu- gratki blizniakow!!:)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wiesci i oby za dwa tygodnie byly jeszcze lepsze ;-)

Ja do ginki w poniedzialek

Maniek ja tez rosne w tempie przerazajacym, mam juz niezly brzuch ale w duzej mierze to flaki wypychaja moj tluszcz ;-)

Jak reszta cięzarowek? samopoczucia, zmiany wygladu itp?

Leo spi ja tez lece w kime, puki moge, buzka

Wrozko mocno zaciskam kciuki za jutro i oby juz was puscili

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:34

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania śpi, wystarczyło wyłączyć projektor gwiazdek, który ja niesamowicie ciekawi, butla i śpi :)

Manku, gratulacje :) teraz zacznie chodzić, niedługo biegać, i uciekać :)

Wróżko, a co tej malutkiej dziewczynce? Trzymam kciuki za "dobre" rtg i wyjście do domu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:46

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko, matko, co takiemu maleństwu? Jest z nim rodzic? Pewnie Frankowi wszystko się poprzestawialo, wrocicie do domu to od nowa będziecie układać plan dnia.

Aniu wielkie gratulacje, jak się czujesz z nową wiedzą? Jak Michał?

Jacieee, Jagoda chodzi! Brawo dziewczynko!

Franek, Ania spać!

Patryk właśnie się przebudzil, mąż dał pić i dalej śpi.. Ja też lecę

Dobrej nocy

PS. Pokazywać te ciążowe brzuchy, już nie pamiętam, jak to było..

MANIEK lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy moje Panie
    U mnie juz wszyscy spia, ja spie z mama i malym w jednym pokoju, a moj z Lucja w drugim, ale przed snem ide sie do niego poprzytulac..

Jutro drugi, juz dluzszy spacer z malym. Cos mialam pytac, a juz wiem..

Mamy z synkami: czy Waszym dzieciakom od razu stapily sie.jadra?

Jol

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Aniu wspaniała nowina!!!Za jednym zamachem będziesz miała 2:)gratuluję!!!
    Tak wogóle to będą pierwsze bliźniaki Gangowe:))))))

Zgredka u pierwszego syna z jednej strony nie zstąpiło czekaliśmy rok i po roku miał zabieg u Leo wszystko było na miejscu a był wcześniakiem.
    Wklej kilka zdj z sesji plisssss:)

Jagódko duża dziewczyna z ciebie!!! BRAWO

Wróżko oby szybko do domku:)

Nie wiem co jeszcze komu miałam napisać:/ale takie zamieszanie u nas firma od dachu wkońcu przyszła i dzisiaj będzie szczelnie:)co za luksus mieć dach nad głową!!!od następnego tyg zaczynamy ocieplać fajnie by było ze wszystkim zdążyć przed narodzinami dzidzi!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:54

marissith, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • justta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Zgredzia u Leoska byly od razu na miejscu, ale roznie jest, nie ma sie czym martwic

Lara mam pytanie bo jak,dobrze pamietam kupowalas dla Ani crocsy, gdzie? w jakim sklepie, chce przymierzyc i nie wiem gdzie by byly, bo z neta to z rozmiarem bedzie ciezko, Leos ma 21 -22 zalezy od buta

Milego dnia aha my dzisiaj juz od 7 w piaskownicy przed blokiem ;-) synek ciagnal od rana do drzwi i tylko mowil tak tak ;-) i kiwa glowka ze chce isc, maly wariat

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospalim do 7:20 ;D. No ale poszedl spac o 21:30 ! a do tego nie mial prawie popoludniowej drzemki bo nie chcial (pospal tylko 30min w aucie).

marissith lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my wczoraj po szczepionce. Coz moje dziecko ma przeogromna traume do lekarzy . Zbadac sie go kompletnie nie da a porozmawiac to juz w ogole. Samo klucie ok ale wizyta koszmar tyle placzu I szalu.
    Na razie maly zachowuje ok nocka tez ok. Wazy rowne 11kg I ma 80cm.
    Wczoraj przypadkowo podczas zabawy zauwazylam 10 zabka :D wyszedl niedawno w sumie I lewa dolna I prawa gorna w nie odleglym od siebie czasie hehe fajnie :) moze stad te nawrott biegunek podobno sa to ciezkie zeby a mamy juz miesiac spokoj akurat jak te zeby wyrznely sie.

Maniek gratulacje dla Jagodki za chodzenie :) teraz zacznie sie szalenstwo ale I piekne spacerki I zabawy na placu zabaw :)
    Co do wagi ja mialam to samo waga w dol a ja przestalam szybko miescic sie w swoje gacie hehe .

Teraz jestem 2kg na plusie. Banciol mam duzy I juz mi ciazy szczegolnie jak sobie pojem masakra. Zaczynaja sie pierwsze dolegliwosci ehh wtedy przenosilam zakupami I staniem przy garach z ta kolezanka bolal mnie brzuch potem a wczoraj z malym ten lekarz I potem nawalal brzuch ciagnal w dol :( masakra.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta w deichmanie są crocsy z elefanta fajne bo z tyłu regulowane na rzep( kiedyś ci pisałam:)

Ludzie są bezczelni przyjeżdża szef od dachu i mówi do mojego czemu to rusztowanie jest za nisko czy on takie zamawiał na co mój już wkurwiony na maksa mówi do niego żeby go nawet nie denerwował i nie chce już słyszeć o rusztowaniu bo on dobrze wie jak było!!!a ten szef spokojnie nie denerwuj się tylko pytam:(nosz k...... brak słów debil debil przecież to on zamawiał i jeszcze na takie koszty nas naraził:(nie tylko chodzi o cenę rusztowania ale równiez o straty w związku z zalaniem parteru praktycznie wszystkie ściany i sufity do malowania:(

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MLODA u mnie po mmr dopeiro po 5 dniach goraczka wystapila.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    ja tylko na chwilę :(
    Konwi straszne to co przeżyłaś, na szczęście nic się nie stało
    Maniek gratuluję Jagodzie samodzielnego chodzenia
    Kotka wreszcie można powiedzieć, że sobie pospałaś :) super! a metoda no cóż, ważne, że zadziałało. Można mówić, że się nie popiera ale prawda jest taka, że jak człowiek od roku chodzi niewyspany to jednak wypróbuje każdego sposobu, żeby dziecko pospało.
    Gratuluję brzuszków i szczerze zazdroszczę!

Jak macie pajacyki w rozmiarze 74 i więcej to ja jestem chętna
    Nina waży 6100 i ma już 68 cm. Teraz walczymy ze służbą zdrowia no w kulki lecą równo :(

Miłego dnia!

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psocia wiem wiem ze w sumie po kilku dniach moga cyrki wyjsc ale staram sie byc spokojna I obserwowac jak gdyby nic sie nie stalo ,bo inaczej bym oszalala. Juz wystarczy ze dzien przed szczepieniem pol nocy nie spalam I plakalam tak mi zle bylo...

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • justta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili dzieki skleroza najwidoczniej ;-) to uderzam dzisiaj na sklepy

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredko, Tymkowi zstąpiło gdzieś koło 5 m-ca chyba, znaczy wtedy była wizyta i lekarz mówił, że już na miejscu. Patryk miał od razy.. a i Tymek miał jeszcze wodniaczki czy jak to tam się zwie..

młoda, trzymam kciuki za brak efektów ubocznych

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Psocia wiem wiem ze w sumie po kilku dniach moga cyrki wyjsc ale staram sie byc spokojna I obserwowac jak gdyby nic sie nie stalo ,bo inaczej bym oszalala. Juz wystarczy ze dzien przed szczepieniem pol nocy nie spalam I plakalam tak mi zle bylo...

MLODA ale czym ty sie tak nakrecilas?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 1895 1896 1897 1898 1899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ