Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Helol
Konwi matko kochana współczuje! Szczęście w nieszczęściu ze tak wolno jechałas i stało sie teraz a nie jak jechaliście na wakacje! Trzymaj sie ❤️
Beszko tulam mocno i dużo zdrowia dla mamy i dla Was! Nie umiem sobie nawet wyobrazic jak sie czujesz ale współczuje z całego serca i trzymam kciuki!!!!
Manku Twojej mamie oczywiscie tez duuuuzo zdrówka! I dobrych wyników!
No i Zgredzia przodowniczkobrawo za organizacje i tak w ogole
Co by nie mowic to fajnie masz, na pewno chwilami cholernie cieżko ale dwa maluchy do kochania! I jak Psotka mowi zabim my sie wyrobimy to u was juz lajcik bedzie
Lara zdrówka tez dla Ani oby juz ja opuściło to dziadostwo!
Psotka w sumie gratuluje spania Domiego metoda hardcorowa ale nie oceniam bo wstawać codziennie o 4 to każdy by wymiękł !
Nena oj Nena boski Diego ale to wiadomoniczym piorun ale po kimś to mieć musi
U nas w zasadzie nic nowego, no Zoska zaliczyła upadek na płytkach ale dzieki Bogu nic jej sie nie stało dlaczego dzieci nie sa ostrożnetylko zawsze biegiem! A wlasnie jak u Wróżki?? Zaraz pomyslałam i jej Franiu? Jak sobie radzicie?
Ari gratki spadku
Kroko współczuje...moze taki czas? Moze zeby? Chociaz jak juz mowilam moja do ojca tez nie pojdzie! Tylko jesli ja czymś przekupi ale to na chwile -
Konwi musialas sie niezle wystraszyc:(najwazniejsze ze nikomu nic sie nie stalo!
pytanie dotyczace blokady okien czy ktoras zakladala? mysle tutaj o tilt first w ramie okna pomyslany gl o dzieciach moj mowi ze to juz przesada ze dawniej nie bylo i sie zylo:/a mi sie wydaje ze to dobry pomysl szczegolnie w pokojach dzieciecych!jak troche podrosna to rozne pomysly do glowy moga przyjasc a u nas dosc wysoko bedzie
*******Gang18+*******B -
ja nie mam blokady, ale u mnie dostęp by miała w sumie do żadnego okna, musiałaby mieć z metr 130
obserwowałabym dziecko, czy jest w ogóle zainteresowane otwieraniem okien
Lara: nic nie wiem o prezentach za dziecko, mój jeszcze nigdy chyba nie dał mi prezentu na czas, jak czegoś nie wymyślę, ale dziś na chwilę wyszedł nie mówiąc o co chodzi, myślałam, że poszedł po papierosy do żabki, a ten wraca z kwiatami, zdziwiłam się przyznam..
Mama powiedziała, że podobny do Łucji, ale nos ma inny (nos ojca, czego się obawiam), właśnie będę porównywać fotyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 21:49
-
Konwi współczuje sytuacji...biedna ;/
Beszko moc zdrowia dla mamy i dużo siły niech wraca do zdrowia
My jutro idziemy na szczepienie mmr .Sram po gaciach jak czytałam objawy niepożądane boshhhjak patrze na małego tak mi go żal ,że mu dowalam ale muszę nie chce żeby zachorował na którąś z tych chorób ,bo kto wie jakby się to skończyło... ehh ale mam dołka.
Jedno mnie pociesza,że w czwartek połówkowe usg jedziemy do kliniki i będę je miala za free z racji wad serca.Dowiemy się kto mieszka w brzuszku -
Lili ja nie zakładałam ale fakt moze warto pomysleć choćby na balkonowe i taras bo do normalnych to długo nie dosięgnie....póki co misze wymyslec jakiś sznurek albo cos na furtkę bo ta Zoska umie juz otworzyć!!!!!
Zgredzia brawo dla Twojego za kwiaty!!!!!
Młoda powodEnia jutro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 22:00
-
Hej
Lili w sumie o tym nie pomyślałam, niania przychodzi na 8 godzin ale widzi mnie Zuzia bardzo często w ciągu dnia.
Kolejnej nocy już nie było takich akcji.
Może faktycznie to te upały.
jussta wow, ale spanie.
Lili współczuję mdłości.Tak, mi wróciły w 3 trymestrze...
Konwi o matko!!! Jak to się stało? Straszne!
Ari gratki.
Maniek i Beszka, zdrówka dla mam.
Smoku jak tam domek?
Dama a kogo obstawiasz, chłopca czy dziewczynkę?
Właśnie, Wróżka, hop hop? Wy w domku? Jak sobie radzicie Franio i Ty? -
Summerka wrote:
Ana, na co szczepicie? Btw, karmisz Kiano piersia?
W książeczce mam napisane że jutro mamy dktp, hib i hepb a druga dawka pneumokokow za miesiąc, czyli jutro jedno szczepienie a za miesiąc dwa.
Zgredka przefantastyczny avatar -
konwalianka wrote:Dziewczyny, nawet nie wiecie co przeżyłam.. Pękł mi przewód paliwowy i hamulcowy. Tylko opatrznosc boska sprawiła że wyhamowalam.. Jechałam z dziećmi od alergologa.. Jestem wrakiem człowieka, emocjonalnie i fizycznie..
Młoda dama trzymam kciuki za szczepienieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 23:39
-
Smoczyca1 wrote:Helol :)Nena oj Nena boski Diego ale to wiadomo
niczym piorun ale po kimś to mieć musi
U nas w zasadzie nic nowego, no Zoska zaliczyła upadek na płytkach ale dzieki Bogu nic jej sie nie stało dlaczego dzieci nie sa ostrożnetylko zawsze biegiem
O to to, też nie wiem dlaczego dzieci wciąż dążą do samozagłady. Nie rozumiem tych krasnali.
A Diego nie wiem po kim taki, my to niedołęgi wszyscyCbyba odziedziczył wsio po ciotkach z forum
-
Kroko ja obstawiam corcie tym razem , takie jakos przeczucie hihi no I mega marzy mi sie corcia
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo,
U nas koles nie spi od po 5tej, nie chce zasnac noszony, chcialby niby jesc,.ale nie chce mu sie ciagnac (a nazarl sie juz), jak lezy sam tez nie zasypia, ale nie drze sie i nie placze, kwekoli tylko lekko..
O 10 przychodzi polozna, nie wiem jakie pytania (poza siurasem) zadawac, a wydaje mi sie, ze wiem zdecydowanie mniej niz przy Lucji, tym razek nic nie czytalam eh eh
Milego dnia zycze wszystkim Paniom i dzieciakom -
Cześć, my nie mogliśmy się z łóżka zwlec.. Mały nie spał od 6.30 ale lezelismy na łóżku 45 nim i się tululismy.. Pije kawę a oczy nadal mam przymkniete.. Tymek nerwowy od rana.. Pogoda
Miłego dnia..
PS. Popsula nam się indukcja, kolejny wydatek. Poleccie coś, moja miała 6 lat
Kto oglądał grę o tron?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 07:52
-
Dzień dobry! My juz po mleku...Konwi ja nic noe polecę bo mam gazowa. Zastanawiałam sie chwile nad indukcja ale u nas dość czesto nie ma prądu jak jest duzy wiatr.
Zgredzia ja myśle ze wiesz tyle samo co z Łucja a nawet wiecej! Zobaczyc przypomni ci sie co i jak
Kroko chata póki co stoia nie sorry moj montował stopnie na dach a ogólnie czekamy na wyro
U nas dzis chłodniej
Miłego dnia!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane
Witam sie mega zmeczona, ale nie ma co narzekacpogoda u nas sloneczna yo zaraz wychodzimy na spacer jakis bo tatus spi po nocce
Konwi wspolczyje wczorajszych przezyc, juz lepiej? wiadomo co sie stalo i dlaczego
Zgredka wszystko wiesz spokojniea co zapomnialas to sie pytaj poloznej
Milego dnia laseczki
-
Hej, a u mnie pochmurnie, deszczowo, ze spaceru nici (przynajmniej teraz).... I dosyć chłodno, bo 16 st.
Ania odstawiła jakieś cyrk przez sen, wiec nie spałam od 1:20-3:00 bo musiałam ja głaskać i śpiewaćodeśpią z ńie na drzemce
Dzis juz była kupka, idzie ku lepszemu, mam nadzieje ze na tej jednej dziennie sie skończy
Zgredko, wszystko wiesz przecieżdasz rade matka!
Ciezaroweczki, która teraz ma wizytę? Jak sie czujecie???
Wróżko, co u Was? Jak Franiu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 08:37
-
Domi dzis dal do 6:30 pospac. Raj! Mowie wam! normalnie lzy w oczach ze szczescia hehhe. Czlowiek zupelnie inny jest jak nei musi po 4tej sie zrywac i dziecko bawic! Obudzil sie co prawda o 4:30 jak zwykle ale poplakal jakies 30 sekund i poszedl dalej spac do 6:30
.
A z nowosci to Domi jest w fazie wymuszania krzykiem. Wrzeszczy tak przerazliwie ze az glowa boli. Rece do tylu, piers do przodu i aaaaaaaaaaaaa! Staram sie reagowac reagowac....
KONWI - ja ogladalam! Taki se ten odcinek. Szkoda mlodego krola i jego zonki, ni emyslalam ze tak to sie skonczy.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Konwi, o jemy! Cale szczescie nic Wam sie nei stal i usterka wyszla teraz, a nie na trasie na waakcje! Trzymajcie sie!
Psotka, super ze sie wysypiasz.
Lara, u nas taks ei H zachowywala (jeki, steki, placz przez sen i kupy) jak 2 jej szly....oby szybko wyszly.
Nie pamietam co jeszcze mialam napisac....
Dziuje za troske o mame....mama nadal kiepsko. Leakrze wczoraj powiedzieli, ze stan nadal zagrazajac zyciumama wczoraj ciagle to samo mowila a na koniec jakies zyciowe rady dawala...az sie przestraszylam i lekarka rowniez...
80% naczyn krwionosnch w plucach ma zajete skrzepamido tego zlamana noga od stoly do biodra cala w skrzepach. Wczoraj brat byl u ortopedy opierdzielic go! Idiota, ktory nie powinien byc lekarzem.
Wczoraj rozniez poinformowali nas, ze gdy mamam wroci do domu, to nie moze byc sama. Nie wiem jak to zorganizowac
Poza tym z bratem kipsko. Ma focha o chrzciny. Nie kumam tego, bo staralam sie jak moglam.
Wczoraj tescie zabrali chlopcow do Leby. Dzisiaj wracaja, wiec bylismy sami z tylko jednym dzieckiemco za wczasy
Hanka zachwycona plaza (bylismy w Debkach odiwezc chloocow do tesciow, bo oni tam nocowali). Protestowala mocno, gdy wracalismy.
Zaraz uciekamy do sklepu a po 12 do mamy.
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:14
-
hej hej!
odzywam sie na szybko. dzisiaj w domku nocowalam, ahh, jak cudownie pobyc chwile w ciszy! no i prysznic- niczego wiecej mi nie potrzeba. prognozy sa takie, ze jutro rtg i jesli bedzie ok, to gipsowanie i w czwartek najwczesniej do domu. i tak wyprosilam naszego doktorka zeby tak wczesnie, ale juz mam dosc szpitala i lezenie w gipsie rownie dobrze moze byc u nas na chacie. u wspollokatorki oczywiscie okazalo sie, ze z oczami wszystko w jak najlepszym porzadku, tzn. ze mala lezala 5 dni w szpitalu bez sensuBoszz strzez mnie w przyszlosci od takich dzieci. w ogole pielegniarki wczoraj pytaja kiedy mala miala ostatnio zeby myte. jej matka mowi, ze poltorej tygodnia temu
niezla mine miala jak sie pozniej przyznalam, zem stomatolog
wiem, zlosliwosc poziom hard
ehh, mam wrazenie, ze od tego dziecka nawet babcia ucieka w nocy, bo przychodzi na 3h i spiernicza jak mala tylko zasnie. noo az im sie troche zal zrobilo tej malej, bo czy to ona winna, ze tak jak rozpuszczali? na szczescie Franek znosi wszystko jak na faceta przystalo. mega wyrozumialy jest.
no nic, oby juz jutro sie wyjasnilo i do domciu- trzymajcie prosze kciuki...
Beszka- kochana, jak Ci strasznie wspolczuje sytuacji z mamamodle sie, zeby bylo dobrze.
Konwi- sytuacja z samochodem jak z najgorszego koszmaru. wspolczuje i ciesze sie, ze nic sie nie stalo. a w ogole snilas mi sie dzisiaj, ze przeprowadzilas sie do mojego miasta i postanowilam Cie odwiedzicjakas restauracje prowadzilas, noo i bylas w ciazy
takze ten
kurcze, nie wiem co jeszcze mialam pisac. lece na pobieranie krwi, bo w czwartek mam wizyte i ginekolog, a tu nic nie zrobione.
trzymajcie sie kochane! dzieki za Wasze dobre mysli w nasza strone
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Beszko a mama przy tym złamaniu miała leki przeciwzakrzepowe ?? że az tyle tych skrzepów ??
Mam nadzieje że jakoś dadzą rade to opanować trzymam kciuki i przesyłam pozytywne fluidki dla mamy -
Och, Wróżko, trzymam kciuki za wyjście do domu! No i za owocna wizytę
to juz 16 tc Wow, ale czas zapiernicza....
Ta mała jeszcze trzymają???
Beszko, co lekarze zamierzają zrobić? Cżekac czy działać? Strasznie Ci współczuje sytuacj z mama a dodatkowo brat dokłada swoje ;( przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:25