X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane

Dzisiaj bedzie lazania mniam mniam ;-)

Dzien jak codzien wrzaski piski smiechy placz na przemian czyli wszystko ok ;-)

Wrozko kochana tule mocno cala ta sytuacja z Franusiem i samotne wieczory , dalo ci w kosc, mow chlopowi zrozumie i sie naprawi

Zgredka Leos mial katar w wieku 6 tygodni odciaganie i woda morska to podstawa, przejdzie szybko

Milego dnia laseczki

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Mialam tu post i grubym palcem mi sie usunelo..

Wrozko: rozumiem Cie, moje zycie tow tez nie istnieje, acz to troche na moje zyczenie, bo sie odsunelam.. ale wielokrotnie nachodzila mnie mysl, ze gdyby ktos chcial pogadac, niekoniecznie zwiazek na tle fizycznym, ale tez.moglabym nie odmowic.. nie to, zeby moj nie byl zainteresowany..

Moja obudzila sie przed 8, po sniadaniu zjedzonym ze smakiem bawi sie
    Nonstop pada od paru h, a chcialam zrobic inauguracje wozka, akurat nie martwi mnie, ze zimno, bo mala dostaa super.cieple ubranka, ktore chcialabym juz zalozyc :-)

WróżkaZielona, konwalianka lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, pokaz wózek. Ile zapłaciłaś? Poprzednie sprzedajesz?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny. czasami po prostu nachodzi mnie jakas dziwna chec ucieczki od wszystkiego, jakies takie irracjonalne pragnienie czegos innego. no coz, life goes on.

moj wlasnie probuje zasnac. pobudka o 6 byla i myslalam, ze szybko padnie na drzemke. a ten walczy.

wlasnie Zgredka, co to za wozek i za ile? ja sie czaje na babyjoggera uzywke, ale to dopiero pod koniec ciazy kupie, bo nie ma gdzie stac. a ten moze sprzedam.

u nas dzis ladna pogoda, sloneczko od rana. i chlodniej, ale z tego akurat sie ciesze.

Lili, wez no wklej jeszcze raz siebie, bo przegapilam, pliisss :)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, ostatnio miałam podobne myśli...Rozmowa z chłopem niewiele dała poza jego stwierdzeniem to zrób coś dla siebie...Ninby relacje miedzy nami się polepszyły, seks jest itd...ale od kilku dni wzięłam sobie jego radę do serca :) Madzia wstaje miedzy 6a 7...daję mu ją do łóżka i ide się stroić :) Codziennie makijaż, ułozone włosy, sukienka...od rauz się lepiej czuję...drobnostki, a poprawiają humor. a wieczorami książka do snu zamiast prasowania :)
    Myślę też, że kończenie powoli kp wpływa na mnie pozytywnie, choć bardzo to lubię. Czuję się taka "mniej uziemiona".
    Miłego dnia

justta, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wlasnie. wiec czas na fryzjera i kosmetyczke ;)

a orientujecie sie, czy w ciazy mozna rozjasniac wlosy? chyba nie, co? bo chodzi mi po glowie taki miodowy odcien... nigdy w zyciu nie mialam jasnych wlosow, a teraz coraz czesciej o tym mysle.

justta lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, ja farbowałam :) teraz juz farby sa nowoczesne, ale zawsze spytaj fryzjera!

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem zdania, ze wszystko mozna zwlaszcza, ze sa teraz rozjasniacze bez amoniaku..

Wozek 750zl x lander ale nie wiem jaki model costam twins
    Duzo jest u nas takich jeden za drugim, gosc mowil ze mial klienta z gdanska, ze ponoc na polnocy w ogole nie ma takoch wozkow, a na poludniu same blizniaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 10:16

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

Wrozko u mnie to samo:/samotnosc i pustka:(ciagle sama:(wiecej wymagam od meza i ty tez musisz!!!nawet jak widze ze moj zmeczony to i tak daje mu Leo nie ma litosci nocki tez sa jego nie jestesmy robotami!!porozmawoaj z twoim i powiedz otwarcie jak to widzisz i co czujesz!!!ustalcie jakis plan np co drugi dzien on wieczorem z Frankiem a ty odpoczywasz robisz cos dla siebie itd
    moj wczoraj przyszedl po pracach byla 23 i mowi ze ma plan otoz bedzie dorabial na budowach na co ja mu kiedy a on po pracy=:O tak mi cisnienie podskoczylo darlam sie jak glupia wygarnelam mu i dalam do wiadomosci ze nawet nie ma takie opcji za 2 miechy bedzie 2 maluchow i nie wyobrazam sobie byc od rana do nocy sama!!!czasami sobie mysle ze facet zamiast mozgu ma kisiel!!!

Lara padlam z tego szczypiora:)kiedys bylam ale utam:)hahaha juz 11 kg na plusie=:O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:52

Blondik, marissith lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka, trzymaj się kobieto. Taki lajf łokrutny. Będzie lepiej ;) Kiedyś...;)

Lili, masz karę! Bo to karalne być takim szczypiorem! Brzusiol miodzio ;)

Wciąż pada, kurzy ryj, nie wiem co z dzieckiem robić, nie wygonię na podwórko...

Lili83, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili ty chudzielcu ja juz mam taki brzuszek a to dopieto poczatek hihi ;-)

U nas wczotaj ulewa, dzisiaj ladnie slonecznie i nie zagoraco, to lubie, dzisiaj chyba Zoo bo nie ma co robic ;-)

Lili83 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heya,
    Mnie dziś mąż obudził, z zapytaniem czy jedziemy do kościoła na 8.30, myślałam że go zabije.. Obudził przy okazji Patryka, a że ja wczoraj trochę wypiłam - byliśmy u znajomych z naszymi gośćmi, to wiecie.. Słabo się czułam..

Oczywiście się poklocilismy..

Wrozko, też cię dobrze rozumiem.. Sama mam takie dni że najchętniej bym kopnela swojego, wyszła z domu bez dzieci, bo zobaczył jak to jest.. Innym razem zabralabym dzieci i go zostawiła skoro nie poczuwa się do obowiązku wobec nich..

Ja już komentowalam brzuszek Lili, która jest bardzo skromna, bo wygląda rewelacyjnie. Jak z tym dachem i koszty?

Kroko, u mnie tabletki nie tylko zastopowaly wzrost torbieli ale także odpadla dzieci nim. Skąd pewność że nie będzie owu? Przecież pisałaś że masz pęcherzyk 14mm

Poka Zgredko te ciuszki dla Łucji?

Pogoda do bani, buu..

Ja w kuchni.. Gotuje na ten jednej kuchence, ale jestem cierpliwa, jestem cierpliwa

A i dziś miałam miła sytuację. My na tą mszę o 8.30 chodzimy co tydzień, no i widzę ciągle te same twarze.. Dziś w sklepie, po mszy podeszła pani i mówi że chce mi pogratulować że Tymek ( ona powiedziała, Pani syn) jest taki grzeczny w kościele, pięknie stoi, że jest pełna podziwu i nie może się napatrzec na nas, jako rodzinę. Czułam się trochę zawstydzona ale i dumna z Tymcia.

Cdn

Lili83 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Mój sam z siebie zaproponował, że jeden dzień w tyg wstanie z Niną a ja będę spać. Że też sama na to nie wpadłam jakieś 4 m-ce temu...
    Wróżka trochę też tak mam, bo nie mogę schudnąć, ale za to często wychodzę z koleżankami i Niną do miasta. Nie czuje się wtedy taka uwiązana.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie poprawa pogody :) słonko swieci :)

Ania z tata wstali z drezmki (2h) kiedy ja byłam na spacerze z psem, w międzyczasie ich drezmki zrobiłam obiad, który właśnie jedzą :)

Zaraz zbieramy sie sprawdzić stan ogródka po wczorajszej mega burzy i całonocnym deszczu. No i jedziemy do smyka :)

Konwi, super, ze obcy ludzie chwala wasze dzieci :) to takie budujące :)
    Co do chłopów to juz sie ńie wypowiadam, Cwierczwoje :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 15:37

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sluchajcie, moj chyba szostym zmyslem wyczul co sie kroi i przywiozl mi bukiet roz i rafaello. jasny gwint, a juz mialam przygotowana mega zjebke. tak czy siak, porozmawiam sobie z nim jeszcze...

Franek dzisiaj podziekowal za obiad wypluwajac kazda jego lyzke. za to zjadl mus owocowy. noo wazne, ze cokolwiek :/ wlasnie zasypia i ja chyba tez kimne, bo chyba cisnienie spada- senna strasznie jestem.

i w ogole- juz od jakiegos tygodnia odczuwam malutkie kopniaczki :)

Lili- Ty chudzino! to moj brzuch wyglada prawie jak Twoj! ozesz.

Konwi- ahh, taka pochwala musi byc mega budujaca :) podziwiam za kosciol o 8.30!

Lara- podziwiam za brak wkurwa za ogarnianie psa i obiadu podczas drzemki twojego. ja bym byla zla jak osa :D

Mari- anoo, takie wyjscia duzo daja, jak sie ma z kim wyjsc :/ u mnie znajomi w wiekszosci niedzieciaci, wiec ciezko ogarnac temat. a i ja jakas taka wycofana sie zrobila. mysle wlasnie nad fitnessem w ciazy. przyjemne z pozytecznym.

Justa- oj, do zoo tez bym poszla. ehh, ale uziemieni jestesmy :/ daj znac jak bylo :)

Nena- ile jeszcze jestescie w Polandii?

Zgredka- dawaj znaka jak sie wozek spisal.

Smoku- jak remont idzie?

Kroko- sliczne ma Zuzinek te kucyki :D a jak Twoje plany na firme?

Blondik- ano, kp niestety baardzo uziemia. ale za jakis czas przyzwyczaisz sie i bedzie ok :) pomysl, ze kiedys jeszcze do tego powrocisz :)

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byly z mala i mama w lidlu, jak wrocilysmy (11) to moj poszedl spac (do 15), choc wstal po 9 (ubic takiego)..
    Mala zasnela pozno bo po 14 juz w mega szale.

Wrozko: moj by nigdy nie wpadl na cos takiego...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrwa, 600 zł nie moje ;( ja %*~%^|#^!!!!!!

Niech zamkną tego smyka w cholerę! Albo sie musze leczyć ;( choc wszystko potrzebne i tez na zapas nakupowalam, a w tej cenie dodatkowo dla siebie spodnie, i pare butów.
    Aha Zgredzia, teraz w promo w deichmannie sa te File za 39 zł :) kupiłam Ańi rozmiar większy :)

Wróżko, nie byłam zła na mojego, bo Ania lepiej śpi gdy ktoś jest obok niej, wiec mi pasowało bo robiłam obiad (nadrabiając serial) a potem poprostu czekając na to jak sie obudza, wzięłam psa na spacer :)
    Za to jestem wykończona po zakupach! Ania lata po tych sklepach jak szogun, małż biega za nia a ja miedzy wieszakami :)

Dziewczyny w smyku sa niezle przeceny, legginsy juz za 15 zł, bluzki, zestawy body za 30-50 zł, w tym tez pajace (Mari, bo pamietam ze szukalas- 3 szt za 40 zł).

Aaaa idę sie pochlastać.... A małż ma ze mnie radochę heh

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa też choruje na smyka od czasu jak dostałam dla małego bony upominkowe i mam to samo tyle tam zostawiam kasy ze głowa boli. Pocieszam się tylko,ze zaszaleje przewaznie jak są promocje. Ostatnio też obkupiłam małego, dzieci szwagra bo sezon urodzinowy i siebie bo tylko tam są na mnie dobre spodnie.

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: 600 zł ;O
    co tez można kupić za tyle w smyku??

Moja już śpi, dziś przeniesiona do małego pokoju nie walczyła..
    Ja zaraz zamawiam prześcieradełka dla niej i dla małego, myślicie, że na bawełnianych nie będzie się pociła? bo na frotte i jerseyu cały łepek mokry i mi się budzi (mimo lekkiego ubrania)

ten wózek jest mega, lekko się prowadzi, zwrotny, wygodny, mała w ogóle niezainteresowana małym, bałam się, że będzie go szturchać.

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, w smyku 380 zł wszystko w promocji
    W h&m 110 zł (spodnie dla mnie i rampersie dla Ani) i w deichmannie, buty dla Ani za 39 i dla mnie 44 (oczywiście w promo), No to niecałe 600 zł wyszło ;(
    Kupiłam Ani śliczny płaszczyk juz na jesień :) chorowałam na niego juz długo :)

Próbuje. Uspac mała, zeby mecz zobaczyć a ta sie nie daje, chyba musze ja ponosić ;(

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1904 1905 1906 1907 1908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ