Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, mały rozwija się w swoim tempie, więc jest ok.
zgredko, moze faktycznie odpoczynek by Wam się przydał.. najwyzej mama przyjedzie znowu.. nie dziwie sie ze źle się czuje.. robić robi, ale powiedzieć nic już nie moze.. trzeba ją zrozumieć.. choć wiem że to jest mega wkurzajace.. no ale to Wasze życie..ona musi to przetrawić w czasie, gdy jest u Was, z drugiej strony Ty też powinnaś zrobić wszystko aby mama sie dobrze czuła..
dziś młody znowu nie mógł usnąć, gdy przebudził się o 24..
no i wystawili nas teście.. mieli przyjechac po Tymka i zabrać go na tydzień a tu dupa.. nie przyjada.. no i teraz tak.. młody nastawiony że wyjeżdza.. przedszkole mam tylko do dziś.. musimy go zawieź i to dopiero jutro, wieczorem.. bo jeszcze koles ma przyjechać oglądać auto..zła jestem jak osa..
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
dzien bry!
ehh, widze, ze nie tylko moj ostatnio zyc nie daje. dzisiaj od 3 w nocy jakis diaboł w niego wstapil. pobudki co godzine albo i mniej, bo stracilam rachube. nie wiem, obstawiam zeby, bo nie mam pomyslu co innego. jesc nie chce, teraz go polozylam na drzemke to ni huhuu. no i jeczy i marudzi non stop. jak wytrzymam ten dzien to jestem mistrz. wczoraj pierwszy raz od jakiegos miesiaca wyszlismy na spacer nowym wozkiem. kobyla straszna, ale rozkladany na plasko i jedzie fajnie, bo pompowaniec. maly troche zmienil klimat. no i caly dzien siostra ze szwagrem i coreczka, wiec bylo fajnie. dzis przychodzi kasa z Zusu, ale powiem Wam, ze jakos entuzjazm do wydawania kasy mnie opuscil i nie chce mi sie nawet zagladac na strony sklepowno ale Frankowi chce kupic odkryczy domek, podobno bardzo fajna zabawka na lata. no zobaczymy. ma ktoras?
Kroko- ojoj, strasznie wspolczuje tych przejsc chorobowychno ale jesli trzydniowka to juz bedzie spokoj. daj znac jak dojechaliscie. i gdzie! choc bez meza to i tak fajnie zmienic troche otoczenie...
Konwi- kurcze, to Was dziadki wystawilyniemilo...
Maniek- jak tam u Was? jak mama psychicznie? no i jak Ty sie trzymasz?
ehh, cos jeszcze mialam, ale zapomnialamkuzwa, moj dalej nie spi i nie wiem co mam z nim poczac, bo wszedzie zle i niedobrze. a mozliwosci ograniczone
kuzwa.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
To tylko ja dziś się wyspałam? Nie zazdroszczę takich waszych nocek choć pewnie i ja jeszcze nie jedna taka będę miała.
Konwalianka masz rację kij im w okoczasem z rodzinkom tak to już jest, wiem coś o tym.
Chrzestna Kiano miała na komunie upiec ciasto, przyszła do kosciola i mówi że nie miała czasu.... Rety dobrze ze kokezanki wywiazaly się z obietnicy bo zostalabym na lodzie.
-
WROZKO ja nie mam takiego domku ale jesli mnie bys pytala to bym ci powiedziala, ze nigdy bym tego nie kupila.
" Każda z funkcji domu to kreatywna zabawa, która pobudzi twórczość dziecka."
Kreatywna?Gdzie? I niby jak ma jego tworczosc pobudzac?
Zabawka wspomaga naukę codziennych czynności domowych, jak również uczy logicznego myślenia oraz pobudza wyobraźnię.
Pobudza wyobraznie?jak? uczy logicznego myslenia? hmm moze nei wiem jak dziala ta zabawka ale jakos w to watpie. No i sory ale codziennych cyznnosci to sie dziecko uczy ale patrzac na to jak dorosli to robia lub samo to wykonujac.
No ale jako zjadacz czasu napewno sie przyda, przynajmniej na jakis czas -
hehe Kotka, wiem, ze moze faktycznie nie jest to jakies nie wiadomo co, ale w tym momencie tylko takie rzeczy zajmuja Franka na chwile
wiadomo, ze najlepsze zabawki to najbardziej niebezpieczne sprzety domowego uzytku i odkrywaniu samemu jak dziala wlacznik swiatla, czy gdzie mozna wetknac kabelek. no ale poki co najlepsze zabawki to te grajaco- swiecace stacjonarne
moze w przyszlosci bedzie sie tez bawil, moze nie. jesli nie to jakies inne dziecko dostanie w prezencie
poki co musze mojego galgankowi jakos zorganizowac zabawe w miejscu na dluzej...
-
No jak wiesz od kogos ze to faktycznei na dluzej starcza. Ja bym sie bala ze teraz to on sie pobawi 10min i sie znudzi.
U nas najlepsza zabawa to ogrodek. Tam sie zawsze cos znajdzie. Patyki do wkladnia, orzechy do wrzucania do wody, wisnie do zgniatania, piasek, pomidory do obrywania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 14:10
-
Wróżka buziaki dla Frania i Ciebie super sobie radzicie. My mamy odkrywczy domek dostał na roczek od dziadków polecamy faktycznie zajmuje dziecko a ja stara baba mam radoche się tym bawić z dzieckiem, możemy jeszcze polecić statek piracki z tej samej serii również super zabawka.
-
Ewik- dziekuje kochana
kurcze, Franek nie chce w ogole jesc obiadkowzrobilam dzisiaj pulpeciki z indyka w sosie pomidorowym z makaronem i wielka kiszka
nie tknal. a dzisiaj jadl o 4 mleko i o 10 mleko. i nadal nie chce jesc. ja juz nie wiem... non stop marudzi. mam juz dosc czasami
-
Wrozko,witaj w klubie, Leos dzisiaj zjadl kaszke na obiad bo obiad byl beee i sie zlitowalam i dalam mu kaszke to zje
Leos zasnal dopiero o 17 o majgadco to bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 17:04
-
Manku: u mnie tez ja i dzieci katar, kupilismy dzis aspirator do odkurzacza, bo mialam ustny, ale slabo dzialal..
Dzis byla u nas pani fotograf na sesje malego, wybieralam stylizacje i wskazalam 4, a panj ze 4 to robi przy albumie (ja wybralam ubozsza wersje), ale maly byl taki "grzeczny" (spal), ze mu zrobila 5, a i mala sie na pare fot w dwoch opcjach zalapalaefekty zobaczymy za miesiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 17:25
marissith, Blondik, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
ejj, co tu taka cisza?
polozylam malego spac. ciekawe ile mu zajmie zasniecie... ehh jedzenie dzis do d... ale pod wieczor dalam dwa musy w torebkach i zjadl- na szczescie. nie chcialam juz ryzykowac z mlekiem, bo od paru dni wylewam, bo nie chce. zaraz bede ogladac harrego pottera- nie smiejcie siejakos tak mi sie wakacyjnie kojarzy.
dzis zrobilam jednak internetowe zakupy w h&m (darmowa przesylka do 10.07) i kupilam ten odkrywczy domek, no zobaczymy.
od dzis odliczam 10 dni do zdjecia gipsu. Franek dzisiaj jakos przewrocil sie na brzuch i tak sie smiesznie czolgal. ehh, widac, ze juz mu ta lezaca pozycja mocno nie pasi. no nic, byle do 18tego.
milego wieczorku Wam zycze!