Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja na "nie wolno" mówi heeee??? i robi dalej, gdzies ma zakazy. Ja wszystko sprzatam, bo mamy psa i nie chce żeby lizał czy dotykał zabawki.Ale to sprzątanie to raczej dokładanie do górki rzeczy odłożonych,hehe
Psotka, jakie ty masz wymagania wobec Dominika. Dzieci się tak bawią, taki etap, znudzi mu się i minie. Zabawki go nie interesuja to bawi sie inaczej
Na Madzię mówimy ostatnio ryś: sapie, warczy i syczy pokazujac przy tym dziąsła i zęby, heheNo i znowu ma problem z usypianiem, wierzga i skacze jak kozica i jest mały armagedon przy tym, hehe
LaRa, każdy ma niestety prawo do remontu, jakby mnei ktoś upomniał to bym chyba na złośc jeszcze powierciła trochę , hehe -
Blondik wrote:
Na Madzię mówimy ostatnio ryś: sapie, warczy i syczy pokazujac przy tym dziąsła i zęby, heheNo i znowu ma problem z usypianiem, wierzga i skacze jak kozica i jest mały armagedon przy tym, hehe
a ona się rechotała z tego i dalej warczała
-
Lara u mnie tez wiercenie pukanie intym podobne juz od miesiaca, remont balkonow na bloku ale na szczescie Leoskowi to w spaniu nie przeszkadza, az sie sama dziwie jak on moze spac przy takim huku, no masakra, wspolczuje biednej Ani ja tez bym nie pospala
-
justta wrote:Lara u mnie tez wiercenie pukanie intym podobne juz od miesiaca, remont balkonow na bloku ale na szczescie Leoskowi to w spaniu nie przeszkadza, az sie sama dziwie jak on moze spac przy takim huku, no masakra, wspolczuje biednej Ani ja tez bym nie pospala
kichnie ktoś na parterze a słychać na gorze
Całe szczęście Ania śpi dalej, ale ja musze być obok.
No i dobrze, ze kończą juz ten korytarz. -
a ja wczoraj chciałam w auto z cyrku rzucić doniczka, bo mi jeździł debil pod balkonem i darł się przez megafon ze zapraszają na przedstawienie- i małą obudził... całe szczęście ze jeszcze zasnęła
rozumiem ludzi remontujących bo kiedyś trzeba ale też rozumiem wkurw jak uśpisz dziecko a potem ci je obudzą... dlatego nie nadaje się do mieszkania w bloku -
No, ale podejdź do tego tak, że Ty masz w domu fajnie i kazdy chce mieć, więc remontuje. W godzinach dozwolonych, więc niekulturalne jest uciszanie. Chciałabyś żeby ktoś Ciebie upomniał jak Ci robili szafę? Nie teraz, bo mam drzemkę? Rzeczywiście wredna jestem, hehe
Takie jest niestety życie wbloku, słychać remonty, jak sąsiad robi kupę, bzyka się, kicha czy kłóci. Trzeba przeżyć -
No to Blondik, życzę żebyś nie natrafiła na wiercenie kiedy Madzia spać bedzie.
Prace przy mojej szafie przebiegały akurat iście cicho. A w domu fajnie nie mam bo mam jeden dupny rozpizdziel. I tylko dlatego ze dwoje sąsiadów (na samej gorze) nie zgodzili sie (przy okazji wymiany pionu wody) na wymianę kanalizacji, to ja nie pozwolę juz (póki jeszcze tu mieszkam) na wymianę w innym terminie. Dla mnie to sie wiąże z przeszkodami i w dupę niech mnie pocałują. To i tyle. Cieszę sie ze jesteś wyrozumiałaja nie...
-
Odnioslam sie do tego zdania:Blondik wrote:LaRa, każdy ma niestety prawo do remontu, jakby mnei ktoś upomniał to bym chyba na złośc jeszcze powierciła trochę , hehe
-
nick nieaktualny
-
Młody też śpi ze mną Kotka.
Gratki Emi!
Hałasy kiedy Dzieć śpi? Jeśli za dnia, zagryzam zęby, klnę soczyście i wytrzymuję. Bo ja też czasem stukam, wiercę i wtedy niech mi ktoś spróbuje zwrócić uwagęJak trza to trza.
Chociaż przyznaję...bardzo mnie wkurvia hałas, jeśli Młody obudzi się przez niego, dostaję szału -
Haha: a u mnie wymiana gazu na wode z centrali i dzis akurat wierca w mojej klatce, caly pion wykuwali dwa pietra, na szczescie na wiercenie pod drzwiami bylysmy u lekarza.. mala plakala jak wiercili i nic tylko na rekach..
Myslalam ze mala dostanie szczepienie na ospe, ale dr powiedziala, ze ma ochrone na rok, wiec ina by sie nie spieszyla, ze za granica robia po roku a tu po 3 miesiacach, ale nie ma co.. no i namowila mnie na meningokoki, no to wzielam (c, wiem wiem, ze b lepsze, ale drogiee ze hej, mamy jeszcze czas)
A maly za dwa tyg bedzie mial hexe i rota (550zl nie moje), ze tez nie byl wczesniakiem, wtedy tyle rzeczy taniej, a tu nawet 500+ nie wystarczy
Jadra sa juz oba, siuras ok wazy 3920 co jest szalem, skoro wychodzac ze szpitala 2900, a mala z kolei 9900..
Ide Was poczytac..
Blondik. Lara: moj na pewno by wiercil na zlosc, do godziny dozwolonej, a ja bym go wyzywala..
Kotko: moja spi ze mna w pokoju do tej pory a teraz z babcia zreszta w lozku z nia, ja z malym, ale mam taki maly metraz, ze nie uzywalabym niani.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 13:55