Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Zoska dopiero idzie spac...wlasciwie juz spi ja zaraz tez ide w kime :)
    Justa super ze weselisko udane! Tez bym sie na jakieś przeszła ;)
    Kotka ja używałam niani jak malutka była teraz zawsze słyszę jak sie obudzi
    Remont to masakra...dziewczyny w bloku ja Wam współczuje. Wiem niektórzy lubią ale to nie dla mnie, tzn dobrowolnie bym sie nie przeprowadziła do bloku.
    Ari trzeba przeczekać no co poradzisz :(
    Nie wolno...temat rzeka ;) ale na moj gust Zoska jakos wyjątkowo niegrzeczna nie jest powiedziałabym tak umiarkowanie, choc dzisiaj zbiła mi słoik dżemu ;)
    Zgredka super ze u lekarza ok! To Łucja tak zajada i niecałe 10? Zoska to spokojnie ma z 12
    Emilcia gratuluje!
    Ide spac :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoki: ale wiesz moja jest niziutka, ma z 75 cm, choc dzis nie byla mierzona..
    Ja wlasnie karmie, maly dzis slabo ciagnie bo nonstop mam wielkie cycki ale nie bede go dusic

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Ana, wszystko powinno wyjaśnić sie w tym tygodniu, dzis jeszcze małż musi dowieźć jeden dokument i procedura ruszy.
    Deweloper mieszkania chce oddawać juz pod koniec roku.
    To trzymam kciuki ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    a ja wczoraj chciałam w auto z cyrku rzucić doniczka, bo mi jeździł debil pod balkonem i darł się przez megafon ze zapraszają na przedstawienie- i małą obudził... całe szczęście ze jeszcze zasnęła

rozumiem ludzi remontujących bo kiedyś trzeba ale też rozumiem wkurw jak uśpisz dziecko a potem ci je obudzą... dlatego nie nadaje się do mieszkania w bloku :P
    Chciałabym to zobaczyć, fruwajaca donica he ;)

Arienna, Izoleccc lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku dobranoc mam nadzieję że się wyspisz

U nas dziś taki upał że moja kijanka ma problemy z zaśnięciem

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zimnoooooo :)

Małż ma dzis urodzińy wiec mam nadzieje, ze mnie rozgrzeje :)

Wróżko, jak u lekarza? Mam nadzieje, ze Franio wrócił do domku bez gipsu :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara najlepszego dla małża ;) życzę gorącej nocy

LaRa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!

na szybko- jestesmy juz bez gipsu :) kosc pieknie wygojona, oblukalam na fotce. ogolnie organizacja w tym szpitalu to tragedia, ale blizej napisze wieczorkiem jak Maly zasnie. teraz przez 2 tyg. mamy go powstrzymywac przed wstawaniem jeszcze. a tak to poruszac sie juz moze, raczkowac tez ;) wiec zaczynamy zabawe od poczatku :) skora na nodze calkiem ok, na pupci troche odparzone, ale zajmiejmy sie tym. dzis wieczorem w koncu normalna kapiel!

ide mu dac obiadek- w koncu apetyt powrocil! no i mamy druga czworke na gorze ;)

LaRa, beszka, Blondik, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko super wiesci ;-) wkoncu bez gipsu terasz szybka rekonwalescjencja i bedzie ok ;-)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko: trzymam kciuki za szybko powrot malego do sil

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko super wieści

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, super :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, nie znam całej historii, ale czytam, że zdjęto gips synkowi. Biedactwo, ale całe szczęście, że macie to już za sobą :-)

Kotka, u nas Tomek śpi w tym samym pokoju w łóżeczku, albo z nami w łóżku, więc też w temacie nie pomogę.

LaRa, współczuję hałasów. Też to często przechodzilam jak byłam w domu na wolnym. Sąsiedzi coś remontuja na górze już od kilku miesięcy i to właśnie było w godzinach drzemki Tomka. Czesto się wybudzał, a mnie trafiał szlag. Ale na pewno bym nie poszła zwrócić uwagi, no bo nie robili tego w godzinach ciszy przecież. Jak ktoś ma ekipę remontową, to nikt nie powie, usiądzcie, zróbcie sobie przerwe, dam znać jak moje dziecko się wyspi i możecie kontynuować. Niestety takie jest życie w bloku, dziś remontują oni, a jutro być może my i też czyjeś dziecko nie będzie mogło zasnąć. Ale dobrze cię rozumiem i znam ten wqrw, kiedy kolejny raz dziecko przez hałas się wybudza. Osobnym tematem, jeszcze bardziej wkurzajacym, są jak dla mnie jednak wydzwaniajacy domofonem dzień w dzień ulotkarze i to zawsze w porze drzemki, wrrr!! Tu wyrozumiała już być nie umiałam.

No a u nas mężu poszedł na łatwiznę. Rano zabrał małego do teściów, więc opieka się rozłożyła :-) Także jeszcze dziś egzaminu z opieki do końca nie zdał ;-)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spryciarz :)

Wrozko, dobrze, że już bez gipsu, mały odzyje. Wy też :)
    Madzia nauczyła się wyciągać szczebelki z łóżeczka ...na razie nie zrozumiała, że może uciec tylko sobie nim stuka. ..eh. lobuz :)

WróżkaZielona, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, a to spryciula :-) Mój Tomi jeszcze nie odkrył wyciaganych szczebelek ;-)

W czym w taką pogodę śpią wasze dzieci? Mam opory przed pizamkami, gdzie stopki są gołe, bo mały strasznie się rozkopuje. Ale wszystkie polspiochy są w praniu i nie miałam wyjścia. Trochę się martwię, czy się nie przeziębi.

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja body krotki rekaw i spodenki bez skarpet lub portki polspiochy, moja nie przykryta nie lubi albo sie poci i zaraz z krzykiem budzi..

Moja jest usypiana przez babcie, bo chlop na pilce. Maly w kolysce. Dzis serio malo je, cyce pelne, budzi sie tylko zeby kamien zlikwidowac a potem i tak ulewa.

Gdzie ten art o przedwczesnym uczeniu nocnika?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu moja Zoska od kilku miesięcy spi z gołymi stopkami...tfu tfu przeziebienia nie było. Tez sie potrafi niezle rozkopać jak sie budzę to ja przykrywam ale zawsze ma ciepłe nóżki a czasami nawet spocona jest. Ale moze to dziecka zależy...mnie tam prawie zawsze zimno a zoska poci sie jak mysz ;)
    Wróżko nareszcie! Super teraz juz bedzie tylko lepiej :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala u nas Leo zawsze bez skarpetek nawet w dzien biega boso po domu, spi w pizamce i sie ciagle odkopuje, nie przeziebil sie do tej pory a okno czesto otwarte w nocy tez, chyba zalezy od temp w pokoju no i od dziecka co lubi

Zgredka masz:

https://mpierwszykrok.wordpress.com/2015/06/02/mozliwe-konsekwencje-zbyt-wczesnego-sadzania-na-nocnik/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 21:38

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALA to zaloz skarpetki. Ja zakladam mu pidzamke cienka z dlugim rekawem i jak jest tak chlodno jak dzis to jeszcze skarpetk (albo pidzamka ma juz stopki)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, no to trochę się uspokoiłam. Właśnie mam podobnie, że ja opatulona kołdrą, a on rozkopany i często spocony. Mam niestety tendencję do zbyt ciepłego ubierania go ogólnie. Moja siostra czesto jak go zobaczy to się na mnie wkurza i rozbiera go od razu z warstw, skarpetki też mu zwykle ściąga i żartuje do mnie- weź sama to wszystko na siebie załóż wyrodna matko ty ;-) A ja mam ciągle wrażenie, że on taki maluszek i ciepełka potrzebuje ;-D

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
‹‹ 1934 1935 1936 1937 1938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ