X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Zoska dopiero idzie spac...wlasciwie juz spi ja zaraz tez ide w kime :)
    Justa super ze weselisko udane! Tez bym sie na jakieś przeszła ;)
    Kotka ja używałam niani jak malutka była teraz zawsze słyszę jak sie obudzi
    Remont to masakra...dziewczyny w bloku ja Wam współczuje. Wiem niektórzy lubią ale to nie dla mnie, tzn dobrowolnie bym sie nie przeprowadziła do bloku.
    Ari trzeba przeczekać no co poradzisz :(
    Nie wolno...temat rzeka ;) ale na moj gust Zoska jakos wyjątkowo niegrzeczna nie jest powiedziałabym tak umiarkowanie, choc dzisiaj zbiła mi słoik dżemu ;)
    Zgredka super ze u lekarza ok! To Łucja tak zajada i niecałe 10? Zoska to spokojnie ma z 12
    Emilcia gratuluje!
    Ide spac :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoki: ale wiesz moja jest niziutka, ma z 75 cm, choc dzis nie byla mierzona..
    Ja wlasnie karmie, maly dzis slabo ciagnie bo nonstop mam wielkie cycki ale nie bede go dusic

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Ana, wszystko powinno wyjaśnić sie w tym tygodniu, dzis jeszcze małż musi dowieźć jeden dokument i procedura ruszy.
    Deweloper mieszkania chce oddawać juz pod koniec roku.
    To trzymam kciuki ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    a ja wczoraj chciałam w auto z cyrku rzucić doniczka, bo mi jeździł debil pod balkonem i darł się przez megafon ze zapraszają na przedstawienie- i małą obudził... całe szczęście ze jeszcze zasnęła

rozumiem ludzi remontujących bo kiedyś trzeba ale też rozumiem wkurw jak uśpisz dziecko a potem ci je obudzą... dlatego nie nadaje się do mieszkania w bloku :P
    Chciałabym to zobaczyć, fruwajaca donica he ;)

Arienna, Izoleccc lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku dobranoc mam nadzieję że się wyspisz

U nas dziś taki upał że moja kijanka ma problemy z zaśnięciem

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zimnoooooo :)

Małż ma dzis urodzińy wiec mam nadzieje, ze mnie rozgrzeje :)

Wróżko, jak u lekarza? Mam nadzieje, ze Franio wrócił do domku bez gipsu :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara najlepszego dla małża ;) życzę gorącej nocy

LaRa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!

na szybko- jestesmy juz bez gipsu :) kosc pieknie wygojona, oblukalam na fotce. ogolnie organizacja w tym szpitalu to tragedia, ale blizej napisze wieczorkiem jak Maly zasnie. teraz przez 2 tyg. mamy go powstrzymywac przed wstawaniem jeszcze. a tak to poruszac sie juz moze, raczkowac tez ;) wiec zaczynamy zabawe od poczatku :) skora na nodze calkiem ok, na pupci troche odparzone, ale zajmiejmy sie tym. dzis wieczorem w koncu normalna kapiel!

ide mu dac obiadek- w koncu apetyt powrocil! no i mamy druga czworke na gorze ;)

LaRa, beszka, Blondik, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko super wiesci ;-) wkoncu bez gipsu terasz szybka rekonwalescjencja i bedzie ok ;-)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko: trzymam kciuki za szybko powrot malego do sil

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko super wieści

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, super :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, nie znam całej historii, ale czytam, że zdjęto gips synkowi. Biedactwo, ale całe szczęście, że macie to już za sobą :-)

Kotka, u nas Tomek śpi w tym samym pokoju w łóżeczku, albo z nami w łóżku, więc też w temacie nie pomogę.

LaRa, współczuję hałasów. Też to często przechodzilam jak byłam w domu na wolnym. Sąsiedzi coś remontuja na górze już od kilku miesięcy i to właśnie było w godzinach drzemki Tomka. Czesto się wybudzał, a mnie trafiał szlag. Ale na pewno bym nie poszła zwrócić uwagi, no bo nie robili tego w godzinach ciszy przecież. Jak ktoś ma ekipę remontową, to nikt nie powie, usiądzcie, zróbcie sobie przerwe, dam znać jak moje dziecko się wyspi i możecie kontynuować. Niestety takie jest życie w bloku, dziś remontują oni, a jutro być może my i też czyjeś dziecko nie będzie mogło zasnąć. Ale dobrze cię rozumiem i znam ten wqrw, kiedy kolejny raz dziecko przez hałas się wybudza. Osobnym tematem, jeszcze bardziej wkurzajacym, są jak dla mnie jednak wydzwaniajacy domofonem dzień w dzień ulotkarze i to zawsze w porze drzemki, wrrr!! Tu wyrozumiała już być nie umiałam.

No a u nas mężu poszedł na łatwiznę. Rano zabrał małego do teściów, więc opieka się rozłożyła :-) Także jeszcze dziś egzaminu z opieki do końca nie zdał ;-)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spryciarz :)

Wrozko, dobrze, że już bez gipsu, mały odzyje. Wy też :)
    Madzia nauczyła się wyciągać szczebelki z łóżeczka ...na razie nie zrozumiała, że może uciec tylko sobie nim stuka. ..eh. lobuz :)

WróżkaZielona, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, a to spryciula :-) Mój Tomi jeszcze nie odkrył wyciaganych szczebelek ;-)

W czym w taką pogodę śpią wasze dzieci? Mam opory przed pizamkami, gdzie stopki są gołe, bo mały strasznie się rozkopuje. Ale wszystkie polspiochy są w praniu i nie miałam wyjścia. Trochę się martwię, czy się nie przeziębi.

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja body krotki rekaw i spodenki bez skarpet lub portki polspiochy, moja nie przykryta nie lubi albo sie poci i zaraz z krzykiem budzi..

Moja jest usypiana przez babcie, bo chlop na pilce. Maly w kolysce. Dzis serio malo je, cyce pelne, budzi sie tylko zeby kamien zlikwidowac a potem i tak ulewa.

Gdzie ten art o przedwczesnym uczeniu nocnika?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu moja Zoska od kilku miesięcy spi z gołymi stopkami...tfu tfu przeziebienia nie było. Tez sie potrafi niezle rozkopać jak sie budzę to ja przykrywam ale zawsze ma ciepłe nóżki a czasami nawet spocona jest. Ale moze to dziecka zależy...mnie tam prawie zawsze zimno a zoska poci sie jak mysz ;)
    Wróżko nareszcie! Super teraz juz bedzie tylko lepiej :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala u nas Leo zawsze bez skarpetek nawet w dzien biega boso po domu, spi w pizamce i sie ciagle odkopuje, nie przeziebil sie do tej pory a okno czesto otwarte w nocy tez, chyba zalezy od temp w pokoju no i od dziecka co lubi

Zgredka masz:

https://mpierwszykrok.wordpress.com/2015/06/02/mozliwe-konsekwencje-zbyt-wczesnego-sadzania-na-nocnik/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 21:38

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALA to zaloz skarpetki. Ja zakladam mu pidzamke cienka z dlugim rekawem i jak jest tak chlodno jak dzis to jeszcze skarpetk (albo pidzamka ma juz stopki)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, no to trochę się uspokoiłam. Właśnie mam podobnie, że ja opatulona kołdrą, a on rozkopany i często spocony. Mam niestety tendencję do zbyt ciepłego ubierania go ogólnie. Moja siostra czesto jak go zobaczy to się na mnie wkurza i rozbiera go od razu z warstw, skarpetki też mu zwykle ściąga i żartuje do mnie- weź sama to wszystko na siebie załóż wyrodna matko ty ;-) A ja mam ciągle wrażenie, że on taki maluszek i ciepełka potrzebuje ;-D

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
‹‹ 1934 1935 1936 1937 1938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ