Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Zoska dopiero idzie spac...wlasciwie juz spi ja zaraz tez ide w kime
Justa super ze weselisko udane! Tez bym sie na jakieś przeszła
Kotka ja używałam niani jak malutka była teraz zawsze słyszę jak sie obudzi
Remont to masakra...dziewczyny w bloku ja Wam współczuje. Wiem niektórzy lubią ale to nie dla mnie, tzn dobrowolnie bym sie nie przeprowadziła do bloku.
Ari trzeba przeczekać no co poradzisz
Nie wolno...temat rzekaale na moj gust Zoska jakos wyjątkowo niegrzeczna nie jest powiedziałabym tak umiarkowanie, choc dzisiaj zbiła mi słoik dżemu
Zgredka super ze u lekarza ok! To Łucja tak zajada i niecałe 10? Zoska to spokojnie ma z 12
Emilcia gratuluje!
Ide spac -
Arienna wrote:a ja wczoraj chciałam w auto z cyrku rzucić doniczka, bo mi jeździł debil pod balkonem i darł się przez megafon ze zapraszają na przedstawienie- i małą obudził... całe szczęście ze jeszcze zasnęła
rozumiem ludzi remontujących bo kiedyś trzeba ale też rozumiem wkurw jak uśpisz dziecko a potem ci je obudzą... dlatego nie nadaje się do mieszkania w blokuArienna, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
hej!
na szybko- jestesmy juz bez gipsukosc pieknie wygojona, oblukalam na fotce. ogolnie organizacja w tym szpitalu to tragedia, ale blizej napisze wieczorkiem jak Maly zasnie. teraz przez 2 tyg. mamy go powstrzymywac przed wstawaniem jeszcze. a tak to poruszac sie juz moze, raczkowac tez
wiec zaczynamy zabawe od poczatku
skora na nodze calkiem ok, na pupci troche odparzone, ale zajmiejmy sie tym. dzis wieczorem w koncu normalna kapiel!
ide mu dac obiadek- w koncu apetyt powrocil! no i mamy druga czworke na gorzeLaRa, beszka, Blondik, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Wróżko, nie znam całej historii, ale czytam, że zdjęto gips synkowi. Biedactwo, ale całe szczęście, że macie to już za sobą
Kotka, u nas Tomek śpi w tym samym pokoju w łóżeczku, albo z nami w łóżku, więc też w temacie nie pomogę.
LaRa, współczuję hałasów. Też to często przechodzilam jak byłam w domu na wolnym. Sąsiedzi coś remontuja na górze już od kilku miesięcy i to właśnie było w godzinach drzemki Tomka. Czesto się wybudzał, a mnie trafiał szlag. Ale na pewno bym nie poszła zwrócić uwagi, no bo nie robili tego w godzinach ciszy przecież. Jak ktoś ma ekipę remontową, to nikt nie powie, usiądzcie, zróbcie sobie przerwe, dam znać jak moje dziecko się wyspi i możecie kontynuować. Niestety takie jest życie w bloku, dziś remontują oni, a jutro być może my i też czyjeś dziecko nie będzie mogło zasnąć. Ale dobrze cię rozumiem i znam ten wqrw, kiedy kolejny raz dziecko przez hałas się wybudza. Osobnym tematem, jeszcze bardziej wkurzajacym, są jak dla mnie jednak wydzwaniajacy domofonem dzień w dzień ulotkarze i to zawsze w porze drzemki, wrrr!! Tu wyrozumiała już być nie umiałam.
No a u nas mężu poszedł na łatwiznę. Rano zabrał małego do teściów, więc opieka się rozłożyłaTakże jeszcze dziś egzaminu z opieki do końca nie zdał
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Spryciarz
Wrozko, dobrze, że już bez gipsu, mały odzyje. Wy też
Madzia nauczyła się wyciągać szczebelki z łóżeczka ...na razie nie zrozumiała, że może uciec tylko sobie nim stuka. ..eh. lobuzWróżkaZielona, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Blondik, a to spryciula
Mój Tomi jeszcze nie odkrył wyciaganych szczebelek
W czym w taką pogodę śpią wasze dzieci? Mam opory przed pizamkami, gdzie stopki są gołe, bo mały strasznie się rozkopuje. Ale wszystkie polspiochy są w praniu i nie miałam wyjścia. Trochę się martwię, czy się nie przeziębi. -
Moja body krotki rekaw i spodenki bez skarpet lub portki polspiochy, moja nie przykryta nie lubi albo sie poci i zaraz z krzykiem budzi..
Moja jest usypiana przez babcie, bo chlop na pilce. Maly w kolysce. Dzis serio malo je, cyce pelne, budzi sie tylko zeby kamien zlikwidowac a potem i tak ulewa.
Gdzie ten art o przedwczesnym uczeniu nocnika? -
Alu moja Zoska od kilku miesięcy spi z gołymi stopkami...tfu tfu przeziebienia nie było. Tez sie potrafi niezle rozkopać jak sie budzę to ja przykrywam ale zawsze ma ciepłe nóżki a czasami nawet spocona jest. Ale moze to dziecka zależy...mnie tam prawie zawsze zimno a zoska poci sie jak mysz
Wróżko nareszcie! Super teraz juz bedzie tylko lepiejWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ala u nas Leo zawsze bez skarpetek nawet w dzien biega boso po domu, spi w pizamce i sie ciagle odkopuje, nie przeziebil sie do tej pory a okno czesto otwarte w nocy tez, chyba zalezy od temp w pokoju no i od dziecka co lubi
Zgredka masz:
https://mpierwszykrok.wordpress.com/2015/06/02/mozliwe-konsekwencje-zbyt-wczesnego-sadzania-na-nocnik/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 21:38
-
Dzięki dziewczyny, no to trochę się uspokoiłam. Właśnie mam podobnie, że ja opatulona kołdrą, a on rozkopany i często spocony. Mam niestety tendencję do zbyt ciepłego ubierania go ogólnie. Moja siostra czesto jak go zobaczy to się na mnie wkurza i rozbiera go od razu z warstw, skarpetki też mu zwykle ściąga i żartuje do mnie- weź sama to wszystko na siebie załóż wyrodna matko ty
A ja mam ciągle wrażenie, że on taki maluszek i ciepełka potrzebuje