Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malnq piękne literki
zgredka ja też wybrała bym opcję nr 1.
Yasmin ojej, grunt że wszystko u Ciebie dobrze.
Leżę i jem ten magnez, ale wymiotuję po nim.
Tamka mnie wczoraj Zuźka ponoć po wątrobie ładowała, tak powiedział gin, ale na szczęście nie czułam.
Dzwoniłam dziś do szkoły rodzenia, pani powiedziała abym przyszła normalnie za tydzień, a te dwa pierwsze zajęcia co mi uciekną to mogę sobie nadrobić z następną turą.
To leżenie to jakaś masakra, to bardziej męczy niż robota. Do tego głowa mnie rozbolała i nadal czuję się przeziębieniowo. Ale jakoś to ogarnę. -
nick nieaktualny
-
Witam sie wieczorowa pora!
Leze z jelitowka juz od soboty i nie mam juz sily, wczoraj zadzwonilam do poradni i kazano mi wziac enterol nie wiem jaki odpowiedznik po polsku i jak nie przejdzie to do lekarza rodzinnego:(no i chyba sie nie obejdzie bez tej wizyty bo nie ustepuje!Na dodatek maz chory i syn rowniez zaczyna kaszlec:(i jak sie tu ustrzec przed tymi chorobskami:(
Widze ze u was tez nienajlepiej ze zdrowkiem, to wlasnie najgorszy czas a ze jestesmy w ciazy to i szybciej nas lapie:(
*******Gang18+*******B -
Yasmin dbaj o Was.. nich się mała nie pcha na ten mróz..
ja mam Jedo Fyn i byłam zadowolona, z premedytacją zostawiłam dla drugiego malucha..
mnie się brzuch stawia od 14 tygodnia.. ale szyjka póki co trzyma
Malenq śliczne literki, Ty je na maszynie robiłaś czy ręcznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:07
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kolejny dzień z dzidzią w brzusiu Ohhh jaka ja jestem teraz wdzięczna Bogu za każdy kolejny dzień Kini w brzuchu..... tzn zawsze byłam, ale teraz to szczególnie mocno
Tamuś, ja kupiłam na allegro za 69zł taki czarny dzwoneczek ze złotymi stópkami dzidziusia, Bardzo ładny i slicznie dzwoni. Zajrzałam do tego sprzedawcy i on teraz nie oferuje nic. Ale pamiętam, że u niego się te dzwoneczki pojawiają nagle i szybko się sprzedają.Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja takie literki chce zakupic, nie mam za grosz zdolnosci manualnych (poza szybkim klepaniem w klawiature)..
Boli mnie dzis baniak, w sumie od wczoraj wieczora.. potylica i z przodu, ale tyl moglam zawiac..
No i jestem juz glodna (co za maniana)
Malenq: u mnie chyba z minus 2 stopnie, ale jak tak bylo wczoraj to czulam jakby -15.
-
hej hej
Yasmin, odopczywajcie z Kinka
Malenq sliczne literki
Justta, w pierwszej ciazy nei badali mi glukozy w ogole....w drgiej zbadali i mialam b.niska po obiciazeniu i tak mi zostalo po ciazy....teraz z tego co zrozumialm, to lek. chce jedynie poziom cukru na czczo zbadac. zobaczymy
Konwalianka, jak Tymek? jak Ty sie czujesz?
Tamka, super ze odpoczywasz na zwolnieniu i z pracy glowy nie zawracaja...
Za mna tragiczna noc. bylo mi tak niedobrze, ze pol nocy przesiedzialam w lazience. do tego boli gardlo, glowa i nos zatkany. mielismy dzis do bergen na mikolajki pojechac z dzieciakami, ale nie dam rady. w sumie Leon tez nie jest w formie nadal...
mloda ostatnio malo sie ruszala, wiec wczoraj doppler poszedl w ruch. kamien z serca jak uslyszlam serduchoMalenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Beszka, tez dziś gorzej.. Słaba jestem jak Tymkowi ostatnie stolce, by nie napisać nieladnie.. A co za tym idzie.. Cierpliwości zero, optymizmu jeszcze mniej.. Tymkowi lepiej, już go nie męczą biegunki, wiec liczę ze to było tylko coś z jedzenia a nie z powietrza.. Zdrówka dla Was, szkods Mikołajka ale zdrowie najważniejsze
W Auchan fajna gazetka.. 6-pak chusteczek pampers za 25zl.. Pampersy libero - podobno nieźle, próbował ktoś? Może kupie paczkę 2-jek.. I wiele innych, spożywczych..