Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no bo to się trzeba zastanowić, co jest dla nas istotnym parametrem - ja chcę mieć dużą gondolę , bo mały prawdopodobnie będzie duży, a jedo fyn ma chyba największą na rynku, skrętne koła to podstawa, buda jest fajna bo po zdjęciu ze stelaża robi za kołyskę , ma fajnie regulowane plecki no i parę innych drobiazgow też nam w tym wózku pasuje
najlepiej chyba iść sobie do smyka albo innego sklepu i niech ktoś Ci o wózkach poopowiada, przejedziesz się kilkoma modelami, obejrzysz je na żywo i wtedy zdecydujesz
my trafiliśmy na genialnego chłopaka w Smyku, 1,5 godziny nam poświęcił i naprawdę rzetelnie porównal wszystkie wózki -
nick nieaktualny
kilkanaście godzin pracy własnej:) teraz pozostaje powiesić na ścianie nad łóżeczkiem:)
sorki za jakość zdjęć, ale telefon starej daty..............Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 15:05
Tamka, justta, beszka, LaRa, Krokodylica, Nenaaa, MANIEK, Nieukowa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi sie podoba ten
http://www.ewozki.eu/pl/p/Wozek-wielofunkcyjny-z-opcja-3w1-Bebetto-Pascal-/80
lub
http://olx.pl/oferta/graco-symbio-moon-mega-zestaw-super-stan-wysylka-caly-kraj-CID88-ID6HA1F.html#59dc398d25 -
ja wróciłam z roboty i już czekał mnie dylemat natury damsko-męskiej..
czyli
czy być szczerą, ale jednak wredotą i powiedzieć mojemu, żeby nie robił przysługi (moim samochodem) swojej byłej kobicie
czy też być miłą, ale wbrew sobie i się zgodzić
wrr -
nick nieaktualny
-
jego problem polegał na tym, że co powie dziecku, bo ona z dzieckiem przybyła, to powiedziałam mu, że ja dzieci nie mam, więc mu nie pomogę, a nadto, że specjalnie mi tak napisał, żebym zmiękła
pewnie i tak ją zawiózł (ale przynajmniej nie mam sobie za złe, że powiedziałam, co myślę), choć ja nie widziałabym problemu, żeby stara jechała busem -
Cześć dziewczyny.
Nie odzywałam się bo byłam 2 dni w szpitalu. Gdyby nie nawał rodzących to mnie jeszcze potrzymali, ale rodzące opanowały porodówkę, patologię c. i ginekologię A ja przynajmniej w normalnych warunkach wreszcie. Bo w takim sajgonie jak tam teraz jest to nie spałam 2 noce. No moooooże po 2 godziny każdej nocki i to tylko dzięki głośno nastawionemu KTG pacjentek które mnie usypiały Miałam skurcze. W sumie wciąż mam ale nie takie mocne. Leżeć i jechać na oddział o każdej porze dnia i nocy jakby co - ot takie zalecenia + leki.
Kroko ja cały czas miałam twardniejący i stawiający się brzuch. Uważaj na siebie bo to się może skończyć jak u mnie. Leż i magnez zażywaj. -
nick nieaktualny
-
O kurcze Yasmin, co Kinia tam wyrabia u ciebie?
Za wczesńie żeby sie wydostać na ten świat musisz z nią poważnie porozmawiać
Ja wczoraj i dzis zrobiłam mega spacery bo prawie po 2 h i w drodze powrotnej dziec chyba zaczął sie buntować.
Zaraz idę leżeć
Dziewczyny dbajcie o siebie!!!! -
mojego zaczynam odczuwać po ruchu, jak już ja jestem w uspokojeniu..
aha i problem rozwiązał się sam, bo jednak pojechała sama i dobrze, o jedną kłótnię mniej będę miećMalenq, justta, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Zgredka i bardzo dobrze
Yasmin odpoczywaj i oby Kingusia jask najdłużej siedziała w brzuszku
Ja teraz leże i prawie zasypiam tak się najadłam zapiekanką i frytkami, ze teraz zdycham, ale za to niebędzie mi już chciało bardzo bardzo długo
Malenqa to jak małż zawiesi już to cykaj zdjecia i na forum od razu, my musimy rozłożyć w końcu to łóżeczko, ale miejsca będzie mało i tak zwlekam