X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka chyba taki okres dzieci zaczynają bo nasz też tylko "siam" a jak ja chce pokarmić to tylko krzyki neee, neee. My się wybieramy dziś do teściów co by im też oznaczył teren co będzie tylko matce siurał w domu.

Zazdroszczę fryzjera. Manicure sobie zrobiłam wczoraj bo kupiłam nowy kolor hybrydy.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka spokojnie na pewno nóżka sie rozchodzi tylko wiadomo troche czasu potrzeba . A łoże?? Jaki łoże? :/ no nie mamy jeszcze :( gdybym wiedziała ze to tyle potrwa to zamówilibyśmy w innym sklepie. A kuchnia w zasadzie gotowa rożne poerdoly juz mam i w niej gotuje tylko za tym łóżkiem czekamy! No i ta zakebista firane trzeba powiesić ;)
    Kotka fajnie ze Domi ma koleżankę :) zoska to dzieci uwielbia i o dziwo chętni sie dzieli zabawkami i całe szczęście bo sąsiadka Iga to tylko by jej zabierała ;)
    Ewik skutecznej i szybkiej kuracji :)
    Moj dzis jest blisko na robocie i wpad na obiad zjadł z nami na dworze popilnowal młodej ja posprzątałam i podałam panu kawe i wafelki...a on co taka miła jestem czy cos chce? No to go zjebutalam ze jak wyje na niego złe jak jestem miła tez złe ;) bo Jak on jest miły to ja tez...to jeszcze efekt sobotniej rozmowy...miło :)
    No wlasnie Kat ja pisałam swój post tak długo ze nastena strona zdążyła wskoczyć ;) powodzenia i trzymam kciuki za badania ❤️ I zgredka dobrze mowi jedz póki mozesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 14:12

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- doczyscilam wszystko. na szczescie sciany mamy pomalowane farba lateksowa, wiec zeszlo latwo. ale troche ta kupa musial sie bawic, bo wszystko takie zeschniete (sorry za opis ). no i szczebelki od lozeczka moj musi jeszcze raz pomalowac, bo oczywiscie czyszczac usunelam wczorajsza farbe.

aaa i takie pytanie intymne do mam chlopcow. czy wasze siuraki juz staja na bacznosc? :D bo ja juz jakis czas temu zauwazylam, ze raczki wedruja do siuraka i usmiech od ucha do ucha :D boszzz :D

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjja, No proszę Cie :* trzymam kciuki za prenatalne i dawaj znać po badaniu! Btw jak ten czas leci Omg :)

Wróżko, akcji gownianej nie zazdroszczę :/ ale fajnie, ze udało sie wszystko umyć :)

My sie zwijamy na ogródek, koszenie i malowanie piaskownicy to plan na dzis :)

Aha, a bad histo-pato wyszło ok. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 15:44

WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara super ze wyniki ok, masz juz z glowy ;-) powodzenia na ogrodku

Nic mi sie nie chce, rozleniwilam sie

A Zgredzia dzieki za,spodnie, sa swietne ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 15:57

zgredka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara fajnie, że wyniki ok.

Wróżka u nas tak samo najczęściej w kąpieli bierze pianę i udaje,że myje albo jak przebieram papmpka to chusteczka wyciera.

Jussta masz prawo do leniuchowania a jak znosisz ciążę?

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik wogóle nie czuje ze jestem w ciązy, mdlosci przeszly dawno, czasami zakuje w krzyzu jak dlugo pochodze

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka!
    Justta nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze braku objawow ciazowych;)u mnie masKra dzisiaj tak zle bylo ze zlapalo mnie w garazu nie mialam do czego heftowac to padlo na worek lezacy na podlodze ktory okazal sie dziurawy nie musze dalej pisac co sie dzialo:(moj przyszedl i musial posprzatac:/3 try przechodze gorzej od 1:/
    mialam straszny sen tak realny ze obudzilam sie zlana potem i nie mogla spac:(bylam na porodowce spotkalam znajoma zaskoczona bylam ze ona tez w ciazy bo juz po 40tce przychodze za chwile a ona martwa lezy kolo niej jej dziecko tez martwe obydwoje otwarte oczy (widok przerazajacy)pytam sie poloznej co sie stalo a ona no tak to bywa doszlo do zakazenia wpadlam w panike i sie obudzilam:(

Manku porozmawiaj z bratem lub bratowa!niech cie odciaza!moze ustalicie jakis plan co kto kiedy?a jak syt z mezem?

wrozko to ci Franiu niespodzianke zrobil;)

Kroko u nas fotelik zrobil furore:)Leo nie chcial zejsc;)a moj juz nie mial sily jezdzic;)hahaha

Lara super ze wyniki dobre!teraz mozesz odetchnac!

Justta, Blondik Zdjecia super!!!zazdrocha totalnA ja tez chceeee

Maniek kartka doszla!dziekujemy bardzo:)
    Lara czy ty masz kontakt z Thalia?od niej tez doszla moglabys podziekowac w imieniu moim Leo?z gory dziekuje;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:08

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Lili ale masz sny.. Moja babcia zawsze mawiala.. Tak to jest gdy ciało śpi, a dusza po pierdolach lata.. Współczuję

Ewik to dobrze że widać poprawe

Katja, super ze maluch zdrowy i dorodny, gratuluję

Maniek a kartka od nas doszła?

My dziś byliśmy w galerii... Masakra, nie nadaje się do sklepu z dwójką.. Jeden zrobi kupe w pampersa, drugi chce siku. Jeden ucieka, drugiego bolą nogi, jeden głodny drugi nie chce jeść..

O matko Wrozko, ale akcja.. To się Franek postarał

AA Patryk też chcę wszystko sam, ale jeśli mu nie pozwolę to jest masakra, rzuca jedzeniem, tym co ma w zasięgu ręki. Jeśli coś ugryze, to już nie zje i ryczy, pić chce tylko że szklanki i to sam! Wymiekam

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wróżko to gowniany poranek miałaś. Współczuje.
    Ala bedzie dobrze z tym żłobkiem jesli dasz sama zobaczysz pózniej :) ja podziwiam takie kobiety ktore spełniają sie w domu, ja nie umiem.
    Zgredko czytając Twoje posty jakiś pocieszam sie ze moze tez dam sobie rade z dwójka tak jak Ty.
    Katja gratuluje zdrowego groszka i wbijaj cześciej.
    Lara Ania to akrobatka :) super ze u Ciebie wynik jest ok. Ania dalej niejadek ?
    Jussta tez bym sie chetnie nad morze wyprowadziła. Kto wie moze w dalekiej przyszłości uda mi die zrealizować to marzenie. (Wróżko zazdro ze masz blisko:)
    Lili biedna Ty, na pocieszenie pozostaje tylko tyle ze niedługo juz dzidziol bedzie z Wami a Ty poczujesz sie lepiej i lżej. Sen straszny , przerażający wręcz.

U nas bez zmian, mama mnie wkurza bo dalej jara szlugi, zawiozłam tatę na jego zabieg przegrody nosowej i dopiero teraz zadzwonił zeby po niego przyjechać.... W dodatku teść ma robiona biopsje bo lekarze nie mogą znaleźć przyczyny jego choroby ....zastrzelę sie chyba. Nie byłam dzis w pracy bo musiałam zrobić zakupy, zabawiać rodziców i jeszcze obiad zrobić lekkostrawny bo mama ma dietę, potem z ojcem do szpitala ... No i tak kolejny dzień minął. Chetnie bym tupnęła noga ... Ale przecież mamy nie wyrzucę taty tez nie... I po moim tupaniu:) a brat w piątek jedzie na urlop i ma wszystko w dupie, bo przecież jest zmęczony bo ma stresująca prace i 3 dzieci... Takze tego ... Tyle z pomocy.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu moj maly traktorzysta;)
    ps.jak wkleic zdj zeby sie od razu pokazalo?wiedzialam ale zapomnialam;)

http://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8592ca41e82b1704

http://m.fotosik.pl/zdjecie/301508680de50342

Manku moja sasiadka miala pidobna syt 5 dzieci a tylko ona sie mama zajmowala powiedziala koniec zrobila plan tyg tzn w tym tyg ty zajmujesz sie mama zakupy, lekarz itd nie pytala nikogo o zdanie bo jak sama powiedziala kazdy cos ma do zalatwienia chodzi do pracy itd itd jesli np jej siostra w danym tyg nie moze to niech sie zmieni z inna ale ona jej wyreczac nie bedzie!!!i ty tez tak piwinnas zrobic ty tez masz rodzine i swoje zycie w dodatku jestes w ciazy a wszystko na twojej glowie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:40

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, podziękowania Thalii przekazałam :)
    Fajnie, ze jeszcze sa dosylane :)

Ania zaliczyła kolejny upadek na twarz, tym razem schodząc ze schodka z altanki :( serce w gardle :/ kolejny taki upadek, ze na nos :/

Widzę, ze Wasze maluchy takie samodzielne, wszystko chca same, a moja nie, ja mam ja karmić bo jak nie to nie zje i juz! Jak jej wody nie podam to nie powie, ze chce :/ a najcześciej słyszanym słowem jest "NIE"!

No i jakby przestawała sie bać obcych, nie krzyczy, ale to jeszcze ńie do końca potwierdzone info, do obserwacji :) przynajmniej na moje koleżanki dzis krzywych min ńie robiła, wręcz je kokietowała, ż beczka do zainteresowania sie nia itd.

Katjaa, piękny skarbus No i najważniejsze ze zdrowy :)

Ania, jak u Ciebie? Jak M???

Brzuchatki (wszystkie) jak sie czujecie? Jak tam kopniaczki???

Moja dobra koleżanka czekała ma dzisiejsza wizytę aby juz na 100% potwierdzić płeć (ze niby dziewczynka) No i na 100% lekarz jej potwierdził ......chłopaka, drugiego, ona załamana, bo jej marzeniem była córka :/
    Echhhhhhh

Lili83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili współczuje i snu i dolegliwości ❤️ Jedyne pocieszenie ze juz bliżej jak dalej! A traktorzysta piękny! Naprawdę śliczny chłopczyk i taki blondas achhhhh
    Katjuszka jeszcze raz gratuluje ze z maluszkiem wszystko ok i rownież nalegam zebys cześciej sie odzywała ❤️
    Manku moze sprobuj tak hak Lili radzi? To wcale nie jest głupi pomysł. Moim zdaniem. Wspieram kochana, ale mama fakt nieodpowiedzialna ja rozumiem nałóg stres itd ale w takiej sytuacji powinna sie przyłożyć i rzucić. Trzymaj sie

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie post Katji?szukam i szuksm i......

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, Wow, jaki traktorzysta :) jakby w traktorze urodzony :) wyobrażam sobie te odgłosy dobiegające z kabiny :)

Manku, kurde kopalnym tego Twojego brata w dupsko, No!
    Maz juz się ogarnął?
    Manku, Ania w porównaniu do Waszych maluchów to mega niejadek, ale ma racje, jak patrzy jak matka wyglada to woli nie jesc i trzymać figurkę :)

Zieeewam juz, wiec uciekam fado mojej kruszynki sie przytulić i spać :) dobrej nocy

Lili83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    a gdzie post Katji?szukam i szuksm i......
    Na fb :) No i na różowej widziałam :)

Lili83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ciociunie!
    Skoro tak się sobą chwalę więc i tutaj wstawiam swoje selfie (mama coś namieszala i jest odwrócone). Jestem mega okazem zdrowia i mam już 6 cm :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fd188c307a9.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c24300a2b967.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 22:27

Arienna, Lili83, marissith, WróżkaZielona, Krokodylica, Anastazjaaa, LaRa, justta, konwalianka lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie

kupa--- hm..... nie no współczuję

Katja i tu powiem- słodziak :P

u nas spoko- mała zaczyna zabawy na placach zabaw- huśtawka - godzinami :P

a ja kupiłam na allegro dwie sukienki :) i w sumie nic mi się nie chce idę spać a poodpisuję jutro - promise :* pa

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: ale Twój duży i jakie ma super włoski długie
    widzę, że więcej blondasków wśród naszych dzieciaków..

Mi znajoma będzie szyć coś z materiałów, z których mam już ubrania dla małej i kompletnie nie wiem co chcieć ..

my też byli w galerii, bo moj przyszedł i mówi, ze chce sobie coś kupic i mi przy okazji,ale takie tłumy na promo że się wkurzył i wyszliśmy po dwoch sklepach, co mnie wkurzyło ..

Lili83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka gówniana sprawa ;)
    Pozdrawiam szanownych małżonków :D mój raczej nie czyta, ale na wszelki wypadek też pozdrawiam i wracaj do roboty a nie babskie fora czytasz!
    Katjaa gratulacje :)
    Ja mam jakiegoś dołka :( podziwiam Cię Zgredka bo ja nawet 1/4 nie robie tego co Ty
    Pozdrawiamy Ciotki

Krokodylica lubi tę wiadomość

‹‹ 1962 1963 1964 1965 1966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ