Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka chyba taki okres dzieci zaczynają bo nasz też tylko "siam" a jak ja chce pokarmić to tylko krzyki neee, neee. My się wybieramy dziś do teściów co by im też oznaczył teren co będzie tylko matce siurał w domu.
Zazdroszczę fryzjera. Manicure sobie zrobiłam wczoraj bo kupiłam nowy kolor hybrydy. -
Wróżka spokojnie na pewno nóżka sie rozchodzi tylko wiadomo troche czasu potrzeba . A łoże?? Jaki łoże?
no nie mamy jeszcze
gdybym wiedziała ze to tyle potrwa to zamówilibyśmy w innym sklepie. A kuchnia w zasadzie gotowa rożne poerdoly juz mam i w niej gotuje tylko za tym łóżkiem czekamy! No i ta zakebista firane trzeba powiesić
Kotka fajnie ze Domi ma koleżankęzoska to dzieci uwielbia i o dziwo chętni sie dzieli zabawkami i całe szczęście bo sąsiadka Iga to tylko by jej zabierała
Ewik skutecznej i szybkiej kuracji
Moj dzis jest blisko na robocie i wpad na obiad zjadł z nami na dworze popilnowal młodej ja posprzątałam i podałam panu kawe i wafelki...a on co taka miła jestem czy cos chce? No to go zjebutalam ze jak wyje na niego złe jak jestem miła tez złebo Jak on jest miły to ja tez...to jeszcze efekt sobotniej rozmowy...miło
No wlasnie Kat ja pisałam swój post tak długo ze nastena strona zdążyła wskoczyćpowodzenia i trzymam kciuki za badania ❤️ I zgredka dobrze mowi jedz póki mozesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 14:12
-
Zgredka- doczyscilam wszystko. na szczescie sciany mamy pomalowane farba lateksowa, wiec zeszlo latwo. ale troche ta kupa musial sie bawic, bo wszystko takie zeschniete (sorry za opis ). no i szczebelki od lozeczka moj musi jeszcze raz pomalowac, bo oczywiscie czyszczac usunelam wczorajsza farbe.
aaa i takie pytanie intymne do mam chlopcow. czy wasze siuraki juz staja na bacznosc?bo ja juz jakis czas temu zauwazylam, ze raczki wedruja do siuraka i usmiech od ucha do ucha
boszzz
-
Katjja, No proszę Cie :* trzymam kciuki za prenatalne i dawaj znać po badaniu! Btw jak ten czas leci Omg
Wróżko, akcji gownianej nie zazdroszczęale fajnie, ze udało sie wszystko umyć
My sie zwijamy na ogródek, koszenie i malowanie piaskownicy to plan na dzis
Aha, a bad histo-pato wyszło ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 15:44
WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Lara super ze wyniki ok, masz juz z glowy
powodzenia na ogrodku
Nic mi sie nie chce, rozleniwilam sie
A Zgredzia dzieki za,spodnie, sa swietneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 15:57
zgredka lubi tę wiadomość
-
hejka!
Justta nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze braku objawow ciazowych;)u mnie masKra dzisiaj tak zle bylo ze zlapalo mnie w garazu nie mialam do czego heftowac to padlo na worek lezacy na podlodze ktory okazal sie dziurawy nie musze dalej pisac co sie dzialo:(moj przyszedl i musial posprzatac:/3 try przechodze gorzej od 1:/
mialam straszny sen tak realny ze obudzilam sie zlana potem i nie mogla spac:(bylam na porodowce spotkalam znajoma zaskoczona bylam ze ona tez w ciazy bo juz po 40tce przychodze za chwile a ona martwa lezy kolo niej jej dziecko tez martwe obydwoje otwarte oczy (widok przerazajacy)pytam sie poloznej co sie stalo a ona no tak to bywa doszlo do zakazenia wpadlam w panike i sie obudzilam:(
Manku porozmawiaj z bratem lub bratowa!niech cie odciaza!moze ustalicie jakis plan co kto kiedy?a jak syt z mezem?
wrozko to ci Franiu niespodzianke zrobil;)
Kroko u nas fotelik zrobil furore:)Leo nie chcial zejsc;)a moj juz nie mial sily jezdzic;)hahaha
Lara super ze wyniki dobre!teraz mozesz odetchnac!
Justta, Blondik Zdjecia super!!!zazdrocha totalnA ja tez chceeee
Maniek kartka doszla!dziekujemy bardzo:)
Lara czy ty masz kontakt z Thalia?od niej tez doszla moglabys podziekowac w imieniu moim Leo?z gory dziekuje;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:08
*******Gang18+*******B -
O matko, Lili ale masz sny.. Moja babcia zawsze mawiala.. Tak to jest gdy ciało śpi, a dusza po pierdolach lata.. Współczuję
Ewik to dobrze że widać poprawe
Katja, super ze maluch zdrowy i dorodny, gratuluję
Maniek a kartka od nas doszła?
My dziś byliśmy w galerii... Masakra, nie nadaje się do sklepu z dwójką.. Jeden zrobi kupe w pampersa, drugi chce siku. Jeden ucieka, drugiego bolą nogi, jeden głodny drugi nie chce jeść..
O matko Wrozko, ale akcja.. To się Franek postarał
AA Patryk też chcę wszystko sam, ale jeśli mu nie pozwolę to jest masakra, rzuca jedzeniem, tym co ma w zasięgu ręki. Jeśli coś ugryze, to już nie zje i ryczy, pić chce tylko że szklanki i to sam! Wymiekam -
Hej Wróżko to gowniany poranek miałaś. Współczuje.
Ala bedzie dobrze z tym żłobkiem jesli dasz sama zobaczysz pózniejja podziwiam takie kobiety ktore spełniają sie w domu, ja nie umiem.
Zgredko czytając Twoje posty jakiś pocieszam sie ze moze tez dam sobie rade z dwójka tak jak Ty.
Katja gratuluje zdrowego groszka i wbijaj cześciej.
Lara Ania to akrobatkasuper ze u Ciebie wynik jest ok. Ania dalej niejadek ?
Jussta tez bym sie chetnie nad morze wyprowadziła. Kto wie moze w dalekiej przyszłości uda mi die zrealizować to marzenie. (Wróżko zazdro ze masz blisko:)
Lili biedna Ty, na pocieszenie pozostaje tylko tyle ze niedługo juz dzidziol bedzie z Wami a Ty poczujesz sie lepiej i lżej. Sen straszny , przerażający wręcz.
U nas bez zmian, mama mnie wkurza bo dalej jara szlugi, zawiozłam tatę na jego zabieg przegrody nosowej i dopiero teraz zadzwonił zeby po niego przyjechać.... W dodatku teść ma robiona biopsje bo lekarze nie mogą znaleźć przyczyny jego choroby ....zastrzelę sie chyba. Nie byłam dzis w pracy bo musiałam zrobić zakupy, zabawiać rodziców i jeszcze obiad zrobić lekkostrawny bo mama ma dietę, potem z ojcem do szpitala ... No i tak kolejny dzień minął. Chetnie bym tupnęła noga ... Ale przecież mamy nie wyrzucę taty tez nie... I po moim tupaniu:) a brat w piątek jedzie na urlop i ma wszystko w dupie, bo przecież jest zmęczony bo ma stresująca prace i 3 dzieci... Takze tego ... Tyle z pomocy.Maniek
-
tu moj maly traktorzysta;)
ps.jak wkleic zdj zeby sie od razu pokazalo?wiedzialam ale zapomnialam;)
http://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8592ca41e82b1704
http://m.fotosik.pl/zdjecie/301508680de50342
Manku moja sasiadka miala pidobna syt 5 dzieci a tylko ona sie mama zajmowala powiedziala koniec zrobila plan tyg tzn w tym tyg ty zajmujesz sie mama zakupy, lekarz itd nie pytala nikogo o zdanie bo jak sama powiedziala kazdy cos ma do zalatwienia chodzi do pracy itd itd jesli np jej siostra w danym tyg nie moze to niech sie zmieni z inna ale ona jej wyreczac nie bedzie!!!i ty tez tak piwinnas zrobic ty tez masz rodzine i swoje zycie w dodatku jestes w ciazy a wszystko na twojej glowie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:40
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili, podziękowania Thalii przekazałam
Fajnie, ze jeszcze sa dosylane
Ania zaliczyła kolejny upadek na twarz, tym razem schodząc ze schodka z altankiserce w gardle
kolejny taki upadek, ze na nos
Widzę, ze Wasze maluchy takie samodzielne, wszystko chca same, a moja nie, ja mam ja karmić bo jak nie to nie zje i juz! Jak jej wody nie podam to nie powie, ze chcea najcześciej słyszanym słowem jest "NIE"!
No i jakby przestawała sie bać obcych, nie krzyczy, ale to jeszcze ńie do końca potwierdzone info, do obserwacjiprzynajmniej na moje koleżanki dzis krzywych min ńie robiła, wręcz je kokietowała, ż beczka do zainteresowania sie nia itd.
Katjaa, piękny skarbus No i najważniejsze ze zdrowy
Ania, jak u Ciebie? Jak M???
Brzuchatki (wszystkie) jak sie czujecie? Jak tam kopniaczki???
Moja dobra koleżanka czekała ma dzisiejsza wizytę aby juz na 100% potwierdzić płeć (ze niby dziewczynka) No i na 100% lekarz jej potwierdził ......chłopaka, drugiego, ona załamana, bo jej marzeniem była córka
EchhhhhhhLili83 lubi tę wiadomość
-
Lili współczuje i snu i dolegliwości ❤️ Jedyne pocieszenie ze juz bliżej jak dalej! A traktorzysta piękny! Naprawdę śliczny chłopczyk i taki blondas achhhhh
Katjuszka jeszcze raz gratuluje ze z maluszkiem wszystko ok i rownież nalegam zebys cześciej sie odzywała ❤️
Manku moze sprobuj tak hak Lili radzi? To wcale nie jest głupi pomysł. Moim zdaniem. Wspieram kochana, ale mama fakt nieodpowiedzialna ja rozumiem nałóg stres itd ale w takiej sytuacji powinna sie przyłożyć i rzucić. Trzymaj sieLili83 lubi tę wiadomość
-
Lili, Wow, jaki traktorzysta
jakby w traktorze urodzony
wyobrażam sobie te odgłosy dobiegające z kabiny
Manku, kurde kopalnym tego Twojego brata w dupsko, No!
Maz juz się ogarnął?
Manku, Ania w porównaniu do Waszych maluchów to mega niejadek, ale ma racje, jak patrzy jak matka wyglada to woli nie jesc i trzymać figurkę
Zieeewam juz, wiec uciekam fado mojej kruszynki sie przytulić i spaćdobrej nocy
Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Ciociunie!
Skoro tak się sobą chwalę więc i tutaj wstawiam swoje selfie (mama coś namieszala i jest odwrócone). Jestem mega okazem zdrowia i mam już 6 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fd188c307a9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c24300a2b967.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 22:27
Arienna, Lili83, marissith, WróżkaZielona, Krokodylica, Anastazjaaa, LaRa, justta, konwalianka lubią tę wiadomość
-
hej misie
kupa--- hm..... nie no współczuję
Katja i tu powiem- słodziak
u nas spoko- mała zaczyna zabawy na placach zabaw- huśtawka - godzinami
a ja kupiłam na allegro dwie sukienkii w sumie nic mi się nie chce idę spać a poodpisuję jutro - promise :* pa
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Lili: ale Twój duży i jakie ma super włoski długie
widzę, że więcej blondasków wśród naszych dzieciaków..
Mi znajoma będzie szyć coś z materiałów, z których mam już ubrania dla małej i kompletnie nie wiem co chcieć ..
my też byli w galerii, bo moj przyszedł i mówi, ze chce sobie coś kupic i mi przy okazji,ale takie tłumy na promo że się wkurzył i wyszliśmy po dwoch sklepach, co mnie wkurzyło ..Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróżka gówniana sprawa
Pozdrawiam szanownych małżonkówmój raczej nie czyta, ale na wszelki wypadek też pozdrawiam i wracaj do roboty a nie babskie fora czytasz!
Katjaa gratulacje
Ja mam jakiegoś dołkapodziwiam Cię Zgredka bo ja nawet 1/4 nie robie tego co Ty
Pozdrawiamy Ciotki
Krokodylica lubi tę wiadomość