X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka chyba taki okres dzieci zaczynają bo nasz też tylko "siam" a jak ja chce pokarmić to tylko krzyki neee, neee. My się wybieramy dziś do teściów co by im też oznaczył teren co będzie tylko matce siurał w domu.

Zazdroszczę fryzjera. Manicure sobie zrobiłam wczoraj bo kupiłam nowy kolor hybrydy.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka spokojnie na pewno nóżka sie rozchodzi tylko wiadomo troche czasu potrzeba . A łoże?? Jaki łoże? :/ no nie mamy jeszcze :( gdybym wiedziała ze to tyle potrwa to zamówilibyśmy w innym sklepie. A kuchnia w zasadzie gotowa rożne poerdoly juz mam i w niej gotuje tylko za tym łóżkiem czekamy! No i ta zakebista firane trzeba powiesić ;)
    Kotka fajnie ze Domi ma koleżankę :) zoska to dzieci uwielbia i o dziwo chętni sie dzieli zabawkami i całe szczęście bo sąsiadka Iga to tylko by jej zabierała ;)
    Ewik skutecznej i szybkiej kuracji :)
    Moj dzis jest blisko na robocie i wpad na obiad zjadł z nami na dworze popilnowal młodej ja posprzątałam i podałam panu kawe i wafelki...a on co taka miła jestem czy cos chce? No to go zjebutalam ze jak wyje na niego złe jak jestem miła tez złe ;) bo Jak on jest miły to ja tez...to jeszcze efekt sobotniej rozmowy...miło :)
    No wlasnie Kat ja pisałam swój post tak długo ze nastena strona zdążyła wskoczyć ;) powodzenia i trzymam kciuki za badania ❤️ I zgredka dobrze mowi jedz póki mozesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 14:12

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- doczyscilam wszystko. na szczescie sciany mamy pomalowane farba lateksowa, wiec zeszlo latwo. ale troche ta kupa musial sie bawic, bo wszystko takie zeschniete (sorry za opis ). no i szczebelki od lozeczka moj musi jeszcze raz pomalowac, bo oczywiscie czyszczac usunelam wczorajsza farbe.

aaa i takie pytanie intymne do mam chlopcow. czy wasze siuraki juz staja na bacznosc? :D bo ja juz jakis czas temu zauwazylam, ze raczki wedruja do siuraka i usmiech od ucha do ucha :D boszzz :D

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjja, No proszę Cie :* trzymam kciuki za prenatalne i dawaj znać po badaniu! Btw jak ten czas leci Omg :)

Wróżko, akcji gownianej nie zazdroszczę :/ ale fajnie, ze udało sie wszystko umyć :)

My sie zwijamy na ogródek, koszenie i malowanie piaskownicy to plan na dzis :)

Aha, a bad histo-pato wyszło ok. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 15:44

WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara super ze wyniki ok, masz juz z glowy ;-) powodzenia na ogrodku

Nic mi sie nie chce, rozleniwilam sie

A Zgredzia dzieki za,spodnie, sa swietne ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 15:57

zgredka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara fajnie, że wyniki ok.

Wróżka u nas tak samo najczęściej w kąpieli bierze pianę i udaje,że myje albo jak przebieram papmpka to chusteczka wyciera.

Jussta masz prawo do leniuchowania a jak znosisz ciążę?

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik wogóle nie czuje ze jestem w ciązy, mdlosci przeszly dawno, czasami zakuje w krzyzu jak dlugo pochodze

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka!
    Justta nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze braku objawow ciazowych;)u mnie masKra dzisiaj tak zle bylo ze zlapalo mnie w garazu nie mialam do czego heftowac to padlo na worek lezacy na podlodze ktory okazal sie dziurawy nie musze dalej pisac co sie dzialo:(moj przyszedl i musial posprzatac:/3 try przechodze gorzej od 1:/
    mialam straszny sen tak realny ze obudzilam sie zlana potem i nie mogla spac:(bylam na porodowce spotkalam znajoma zaskoczona bylam ze ona tez w ciazy bo juz po 40tce przychodze za chwile a ona martwa lezy kolo niej jej dziecko tez martwe obydwoje otwarte oczy (widok przerazajacy)pytam sie poloznej co sie stalo a ona no tak to bywa doszlo do zakazenia wpadlam w panike i sie obudzilam:(

Manku porozmawiaj z bratem lub bratowa!niech cie odciaza!moze ustalicie jakis plan co kto kiedy?a jak syt z mezem?

wrozko to ci Franiu niespodzianke zrobil;)

Kroko u nas fotelik zrobil furore:)Leo nie chcial zejsc;)a moj juz nie mial sily jezdzic;)hahaha

Lara super ze wyniki dobre!teraz mozesz odetchnac!

Justta, Blondik Zdjecia super!!!zazdrocha totalnA ja tez chceeee

Maniek kartka doszla!dziekujemy bardzo:)
    Lara czy ty masz kontakt z Thalia?od niej tez doszla moglabys podziekowac w imieniu moim Leo?z gory dziekuje;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:08

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Lili ale masz sny.. Moja babcia zawsze mawiala.. Tak to jest gdy ciało śpi, a dusza po pierdolach lata.. Współczuję

Ewik to dobrze że widać poprawe

Katja, super ze maluch zdrowy i dorodny, gratuluję

Maniek a kartka od nas doszła?

My dziś byliśmy w galerii... Masakra, nie nadaje się do sklepu z dwójką.. Jeden zrobi kupe w pampersa, drugi chce siku. Jeden ucieka, drugiego bolą nogi, jeden głodny drugi nie chce jeść..

O matko Wrozko, ale akcja.. To się Franek postarał

AA Patryk też chcę wszystko sam, ale jeśli mu nie pozwolę to jest masakra, rzuca jedzeniem, tym co ma w zasięgu ręki. Jeśli coś ugryze, to już nie zje i ryczy, pić chce tylko że szklanki i to sam! Wymiekam

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wróżko to gowniany poranek miałaś. Współczuje.
    Ala bedzie dobrze z tym żłobkiem jesli dasz sama zobaczysz pózniej :) ja podziwiam takie kobiety ktore spełniają sie w domu, ja nie umiem.
    Zgredko czytając Twoje posty jakiś pocieszam sie ze moze tez dam sobie rade z dwójka tak jak Ty.
    Katja gratuluje zdrowego groszka i wbijaj cześciej.
    Lara Ania to akrobatka :) super ze u Ciebie wynik jest ok. Ania dalej niejadek ?
    Jussta tez bym sie chetnie nad morze wyprowadziła. Kto wie moze w dalekiej przyszłości uda mi die zrealizować to marzenie. (Wróżko zazdro ze masz blisko:)
    Lili biedna Ty, na pocieszenie pozostaje tylko tyle ze niedługo juz dzidziol bedzie z Wami a Ty poczujesz sie lepiej i lżej. Sen straszny , przerażający wręcz.

U nas bez zmian, mama mnie wkurza bo dalej jara szlugi, zawiozłam tatę na jego zabieg przegrody nosowej i dopiero teraz zadzwonił zeby po niego przyjechać.... W dodatku teść ma robiona biopsje bo lekarze nie mogą znaleźć przyczyny jego choroby ....zastrzelę sie chyba. Nie byłam dzis w pracy bo musiałam zrobić zakupy, zabawiać rodziców i jeszcze obiad zrobić lekkostrawny bo mama ma dietę, potem z ojcem do szpitala ... No i tak kolejny dzień minął. Chetnie bym tupnęła noga ... Ale przecież mamy nie wyrzucę taty tez nie... I po moim tupaniu:) a brat w piątek jedzie na urlop i ma wszystko w dupie, bo przecież jest zmęczony bo ma stresująca prace i 3 dzieci... Takze tego ... Tyle z pomocy.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu moj maly traktorzysta;)
    ps.jak wkleic zdj zeby sie od razu pokazalo?wiedzialam ale zapomnialam;)

http://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8592ca41e82b1704

http://m.fotosik.pl/zdjecie/301508680de50342

Manku moja sasiadka miala pidobna syt 5 dzieci a tylko ona sie mama zajmowala powiedziala koniec zrobila plan tyg tzn w tym tyg ty zajmujesz sie mama zakupy, lekarz itd nie pytala nikogo o zdanie bo jak sama powiedziala kazdy cos ma do zalatwienia chodzi do pracy itd itd jesli np jej siostra w danym tyg nie moze to niech sie zmieni z inna ale ona jej wyreczac nie bedzie!!!i ty tez tak piwinnas zrobic ty tez masz rodzine i swoje zycie w dodatku jestes w ciazy a wszystko na twojej glowie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:40

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, podziękowania Thalii przekazałam :)
    Fajnie, ze jeszcze sa dosylane :)

Ania zaliczyła kolejny upadek na twarz, tym razem schodząc ze schodka z altanki :( serce w gardle :/ kolejny taki upadek, ze na nos :/

Widzę, ze Wasze maluchy takie samodzielne, wszystko chca same, a moja nie, ja mam ja karmić bo jak nie to nie zje i juz! Jak jej wody nie podam to nie powie, ze chce :/ a najcześciej słyszanym słowem jest "NIE"!

No i jakby przestawała sie bać obcych, nie krzyczy, ale to jeszcze ńie do końca potwierdzone info, do obserwacji :) przynajmniej na moje koleżanki dzis krzywych min ńie robiła, wręcz je kokietowała, ż beczka do zainteresowania sie nia itd.

Katjaa, piękny skarbus No i najważniejsze ze zdrowy :)

Ania, jak u Ciebie? Jak M???

Brzuchatki (wszystkie) jak sie czujecie? Jak tam kopniaczki???

Moja dobra koleżanka czekała ma dzisiejsza wizytę aby juz na 100% potwierdzić płeć (ze niby dziewczynka) No i na 100% lekarz jej potwierdził ......chłopaka, drugiego, ona załamana, bo jej marzeniem była córka :/
    Echhhhhhh

Lili83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili współczuje i snu i dolegliwości ❤️ Jedyne pocieszenie ze juz bliżej jak dalej! A traktorzysta piękny! Naprawdę śliczny chłopczyk i taki blondas achhhhh
    Katjuszka jeszcze raz gratuluje ze z maluszkiem wszystko ok i rownież nalegam zebys cześciej sie odzywała ❤️
    Manku moze sprobuj tak hak Lili radzi? To wcale nie jest głupi pomysł. Moim zdaniem. Wspieram kochana, ale mama fakt nieodpowiedzialna ja rozumiem nałóg stres itd ale w takiej sytuacji powinna sie przyłożyć i rzucić. Trzymaj sie

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie post Katji?szukam i szuksm i......

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, Wow, jaki traktorzysta :) jakby w traktorze urodzony :) wyobrażam sobie te odgłosy dobiegające z kabiny :)

Manku, kurde kopalnym tego Twojego brata w dupsko, No!
    Maz juz się ogarnął?
    Manku, Ania w porównaniu do Waszych maluchów to mega niejadek, ale ma racje, jak patrzy jak matka wyglada to woli nie jesc i trzymać figurkę :)

Zieeewam juz, wiec uciekam fado mojej kruszynki sie przytulić i spać :) dobrej nocy

Lili83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    a gdzie post Katji?szukam i szuksm i......
    Na fb :) No i na różowej widziałam :)

Lili83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ciociunie!
    Skoro tak się sobą chwalę więc i tutaj wstawiam swoje selfie (mama coś namieszala i jest odwrócone). Jestem mega okazem zdrowia i mam już 6 cm :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fd188c307a9.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c24300a2b967.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 22:27

Arienna, Lili83, marissith, WróżkaZielona, Krokodylica, Anastazjaaa, LaRa, justta, konwalianka lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie

kupa--- hm..... nie no współczuję

Katja i tu powiem- słodziak :P

u nas spoko- mała zaczyna zabawy na placach zabaw- huśtawka - godzinami :P

a ja kupiłam na allegro dwie sukienki :) i w sumie nic mi się nie chce idę spać a poodpisuję jutro - promise :* pa

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: ale Twój duży i jakie ma super włoski długie
    widzę, że więcej blondasków wśród naszych dzieciaków..

Mi znajoma będzie szyć coś z materiałów, z których mam już ubrania dla małej i kompletnie nie wiem co chcieć ..

my też byli w galerii, bo moj przyszedł i mówi, ze chce sobie coś kupic i mi przy okazji,ale takie tłumy na promo że się wkurzył i wyszliśmy po dwoch sklepach, co mnie wkurzyło ..

Lili83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka gówniana sprawa ;)
    Pozdrawiam szanownych małżonków :D mój raczej nie czyta, ale na wszelki wypadek też pozdrawiam i wracaj do roboty a nie babskie fora czytasz!
    Katjaa gratulacje :)
    Ja mam jakiegoś dołka :( podziwiam Cię Zgredka bo ja nawet 1/4 nie robie tego co Ty
    Pozdrawiamy Ciotki

Krokodylica lubi tę wiadomość

‹‹ 1962 1963 1964 1965 1966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ