Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Wrocilismy z weekendu u znajomych, bylo super, dzieciaki szalaly
Leo szczoteczke do zebow uwielbia ale musi myc zeby sam, zreszta wszystko sam mysi robic, bo inaczej pisk
Lili duza dzieciaczkajuz niedlugo
Mialam cos jeszcze napisac, ale jestem nieprzytomna to tym weekendzie, buziaki milego dnia dla wszystkich
-
hello girls!
dzis nocka suuuper! Maly obudzil sie tylko kolo 5, wlozylam mu smoka i spal dalej do 6.30- dostal mleko i pociagnal do 7.30!i uwaga, uwaga, wlasnie znow spi!! nosz cud nad Wisla! moj dzis w domu, wiec pewnie cos porobimy. Antek szaleje w brzuchu, w przyszlym tygodniu ide na morfologie i mam wizyte. bez usg niestety
zastanawiam sie nad USG 4d. w sumie prawdopodobnie nie bedzie mi juz dane ogladac dzidziaka w brzuchu. ale z drugiej strony maly usadowil sie na samym dole, wiec nie wiem czy cokolwiek bedzie widac
Justa- fajnie, ze wizyta u znajomych udana
Kroko- tez juz od dawna mysle, zeby wprowadzic juz stala kolacje. ale chyba z wygody mleko nadal robie
Alicja- super spodenki! ahh, jak ja bym chciala umiec szyc. ale u mnie slomiany zapal i nawet moje druty juz dawno w kacie lezabutki bardzo ladne
Nena- ojoj, to Cie Diego uraczyl slodkosciatez uwielbiam te chwile kiedy Franek sie do mnie przytula
Lara- jak tam psiak sie czuje?
Zgredka- jak tam, udane seksy?
buu, wlasnie rozlalam kawe na podloge. szit szit szit.
milego dnia dziewczynki!
-
Wrozko: jak najbardziej, ale dzis czas spedzony z moim moze zniweczyc dobre wspomnienie. Bo wymyslil ze pojdzie na grzyby, a my z nim w sensie ja z dziecmi poczekam w miejscowosci, z ktorej on startuje. Siedze wiec na lawce mala spi malt zaczyna jeslczec, a w pedzie wyszlismy i nie mam ani pieluszek ani chusteczek, nawet jedzenia dla malej nie spakowalam, choc juz kupilam banana..
-
Wróżko, dzięki ze pytasz, doczytaliśmy, ze to skutek uboczny nowych leków jakie dostał. Antybiotyk ten przerywamy.co jakiś czas wymiotuje piana, biedak mój ;(
Wróciliśmy z Kościoła, Ania latała jak szogun a my na zmianę za nia. Teraz padła. -
Lara w Rudzie Śląskiej jest fantastyczny weterynarz dr kocot. Może do niego się wybierz z psiakiem?
U nas też armagedon zebowy, idą dolne czwórki. ..
Buziaki. Czytam, ale zawsze jak się zabieram za pisanie zaczyna się lament -
Hejo Kroko zdolniacha ta Twoja Zuzinka:) przepis na kotleciki juz spisalam jutro zrobię bo moja tez anty- jajowa.
Ala śliczne gacie buty tez choc faktoza drogie.
Wróżka moze Franio jakiś skok miał i nie spał.. No ważne ze juz jest ok
Dzieki dziewczyny za wsparcie, co do pani w żłobku to jakos skupiłam sie na jagodzie i nie pomyslałam ze faktycznie trochę ja poniosło.
U nas rożnie raz lepiej ta gorzej. Dzis po drzemce byliśmy na runku na spacerze ( lodach), chciałam zeby mama trochę odsapniesz bo ciagle w domu siedzi. Jest osłabiona i ledwo przejdzie pare metrów i cała spocona. Schudła ale niestety wciąż pali. Zrobiła dzis pyszny obiad : wołowina z fasolka szparagowa ... Pyszne to było. Dusi sie wołowinkę powoli (prege) w jednym rondlu a w drugim fasolkę zielona dusi - nie gotuje! Gdy mięsko bedzie miękkie dodaje sie trochę ziół bazylia oregano carry kurkuma sól i pieprz i ta fasolkę ... Pyyyyszne polecamBlondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Aania dopiero usnęła
a ja padammmmmmmm, ponad godzinę próbowałam ja uśpić, nosiłam, śpiewałam, lulalam.....
Manku, dobrze że mama wyszła, musi wychodzić!
Blondik, dzięki za namiar na dr ale na razie zostajemy przy obecnym.
Gdzie reszta? -
Moja padla po 19 mlody po 20. Ja testowalam nowa maszyne, ktora kupil mi chlop
szal. Ale poki co stara jest dla mnie bardziej intuicyjna, znaczy lepiej mi z nia idzie. Za duzo sciegow i nic nie kumam.
Maly zasnal sam, teraz sie rozbudza.. -
Ile prasowalas? :o
U nas spali do 8 tylko maly na zarelko sie obudzil mowir Wam jaki on wielki, rosnie w oczach
Kotka kiedys pytala jak to jest miec drugie. To teraz mam odp: przy malej uczylam sie matkowac, byla troche obca, teraz jak jest kumata to zupelnie inaczej, co chwila.okazuje jej milosc czulosc, no i malego tez co chwila caluje i z nim gadam..WróżkaZielona, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej,
Witam sie w druga roczńice wysikania dwóch tłustych kresekech jak to zleciało
dzis te dwie krechy biega obok i mi tu swoje humorku pokazuje
Blondik, czyli z nad morza juz wróciłaś? Jak Madzia znosi takie podróże? Jak sobie radzicie? U nas Max 300 km a końcówka juz jest marudna. Nie wyobrażam sobie jeździć dalej.
Zgredko, jaki Kostek duży? Ania sie urodziła mając juz 57 cm, wiec wiesz....
U nas dzis odpust, w kościele szoguna oczywiście nie wysiedziała na pupie, po mszy kupiliśmy Ani balonika odpustowego, bo na pierścionki (hihihi) jest za mała
Miłego dnia! -
hejo!
ja melduje calkiem niezla nocke. o 5 mleko i spanie do 9!! teraz probuje zasnac, zobaczymy co z tego wyniknie. poza tym wlasnie zamowilam sobie balerinki na slub mojej przyjaciolki- nie wiem czy wspominalam, ale 27ego ide na slub i wesele- sama, bo moj pracuje oczywiscie. no i jestem przeszczesliwa, bo wczoraj juz mialam zamawiac sukienke ciazowa, a dzis z rana przebralam swoje sukienki i okazalo sie, ze sukienka, w ktorej bylam na chrzcie Franka jest teraz tez idealnajest z takiego fajnie rozciagliwego grubszego materialu, pudrowy roz. no i nie musze kupowac nowej, a prezentuje sie mega! i zamowilam sobie balerinki eleganckie ze skorki cielistej, bo tak to same szpile
a w nich przeca nie wystapie. mam zapewniony tam nocleg, wiec bede musiala pierszy taz zostawic Franka na noc z babcia. ciekawe jak sobie poradza.
Zgredka- jak tam czytam co piszesz, to naprawde sie uspokajamsuper z Ciebie mamuska!
Lara- i jak tam Ania spala?
Blondik- 6 godzin prasowania??? Boj sie Boga!! a jak oczka Madzi? milego wyjazdu
Justa- tez co troche patrze te kosze Mojzesza, a wybor jest calkiem niezly. ale zostawiam kupno na sam koniec, zeby mi sie nie kurzyl przez ten czas. no i coraz blizej jestem decyzji, ze jednak kupie ta dostawke do wozka. sa jeszcze takie z "siodelkiem" i tez fajna sprawa, bo dziecko moze usiasc jak sie zmeczy.
Maniek- zapisuje przepis! a ja wczoraj zrobilam Banofee Pie- mega dobre mi wyszlopolecam
Kroko- jak tam z ta owulka u Ciebie? serduszka u Ciebie calkiem zacne
no dobra, a gdzie Summerka, Nieukowa, Misia, Arienna i Yasmin?
milego swiatecznego dzionka!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Laro: ale Twoja wysoka a moj spaslak geba ulana; nogi juz nabieraja faldow..
Oczywiscie najpierw skumalam ze dzis dwie kreski, a moja sikanie bylo w rocznice slubu rodzicow jeszcze z 10 dni. My wlasnie jedziemy do rodzicow mojego w zw z imieninami jego mamy..
A w ogole to moj mi w prezencie kupil maszyne do szycia w lidlu, bo byly..i zapomnialam Wam napisac, ze to seksowanie przez net pokazalo mojemu, ze nadal mi sie podoba, bo myslal, ze nie i jakby nowe zycie w niego, w konsekwencji w nas wstapilo, bo ja tez sadzilam ze rozmemlana po dwoch ciazach nie jestem obiektem jego zainteresowan. Fajnie jest..LaRa, AlicjaaA, Blondik, MANIEK, WróżkaZielona, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Cześć, my też dziś wracamy z odpustu w Leżajsku, całkiem sympatycznie było.. Wczoraj byliśmy na 18- nastce.. Bosz,, ale stara jestem..
Maniek ale to musi być pyszne, daj trochę..
Wrozko super ze nic udana. Co do wyjścia, to Fanem sobie poradzi a ty odpoczniesz i się pobawisz..
Zgredko super ze odnaleźliscie siebie, oby to trwało jak najdłużej.. A nigdy nie pisałaś jak ciebie odbiera rodzina twojego?
Blondik udanej podróży
Lara, śliczna Ania
Sumi ale tu wysoka jesteś i Chudzinka, zazdroszczę
Biedro, gratuluję zębówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 12:47
LaRa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Wróżko, Franek da rade, babcia tez
baw sie dobrze
No i fajnie, ze sukienka pasuje, super
Ania dzis spała super, bo do 7:50. Bez nocnych pobudek, na picie czy na co innego. Teraz tez juz śpi,narzekam jak sie obudzi i lecimy na Rodos, na grilla, a potem na chwilkę na festyn.
Konwi, w Lezajsku to sie piwo pije nie kawę hehe
Zgredko, fajnie, ze Wam sie układa, No i ta maszyna, świetny prezent, pokaz przy okazji co tam naprodukowalas
Biedra, bo miałam wcześniej pytać, co z tym trzecim? Działacie coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 13:00
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
My bylismy w sobote na koncercie Ctery pory roku Vivaldieko. Zajebiscie bylo. Ah az gesia skorke mialam, cudo! Szkoda tylko, ze taka ladna pogoda byla na zewnatrz. A potem bylismy zjesc
. Domi byl u dziadkow i swietnie sobie poradzili.
A wczoraj bylismy na wedrowce po skalach i w lesie Domi spory kawal przewedrowal. Tylko strach z tymi pieprzonymi kleszczami bo moj maz 3 zlapal lazace po nim!
Masakra BLONDIK, powiedz ze ty sie przy tym prasowaniu relaksujesz to zrozumiem. Serio ci sie chce
?
ZGREDKA - to fajnie, ze tak teraz to odczuwasz. Wczoraj nawet o tobie myslalam, ze jakby to bylo miec teraz drugie dziecko juz. Chyle czola jak ty to ogarniasz. Jak na przyklad tlumaczysz Lucji, ze teraz musi byc cichutko bo usypiasz braciszka itd?
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Blondik, tyle godz prasowania?! To chyba szafę calej rodziny zprasowałaś
Milego wyjazdu, choć dla mnie nazwy tych miejscowosci to totalnie nic nie mówią hehe, widocznie inna część Polski
Lara, u mnie pierwszy test hcg był 12 sierpnia, także przegapilam rocznicę
Zgredzia, super, że się układa z chlopem i powodzenia w odkrywaniu szyciowego świataPochwal się pierwszymi dziełami.
Wróżko, świetnie, że noc udana. Zazdro wesela, nas już od wielu lat nie ma kto zaprosić ;-(
A u nas lipa. Od wczoraj Tomek ma gorączkę i zbijana nurofenem po 8 godz wraca. Jutro pójdę z nim do przychodni. Nie ma innych objawów, więc może zęby albo wirus jakiś.
A ja mam teraz dylemat. Dziś tesciowa po raz pierwszy poprosiła, zebym nie oddawala Tomka do żłobka, że razem z moją mamą sobie jeszcze z rok poradzą. Tylko moja mama nie koniecznie się kwapi na te wymiany. Dla niej żłobek to normalka, bo i ja i moje siostry chodziły. Jak poproszę to z nim będzie siedzieć, ale się naezdycha i na marudzi jak to ona źle się czuje, że uziemiona a jeszcze dziadek od czasu do czasu do opieki. No i jestem w kropce..WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
ALA ja bym na takie cos nie szla. Ja rozumiem poniekad twoja mame. Moja jest taka sama i ja sie jej wcale nie dziwie
. choc niekotre babcie robia to chetnie i troche mi smutno z tego powodu ale trzeba zaakceptowac potrzeby innych. Wiec albo twoja tesciowa bedzie sie Tomkiem sama opiekowac albo zlowek. No chcyna, ze podzial bylby taki, ze np tylko raz lub dwa razy w tyg twoja mama, to mysle ze dala by rade