Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pochwale sie jak zrobie, bo materialy zamowilam wczoraj. A poki co nie ogarniam nowej maszyny i wciagnelo mi dwa razy material w dol, co w ogole przy starej maszynie sie nie zdarzylo..
A nie wiem czy ogarniam, ja po.prostu jak mnie cos boli to nie jestem wylewna. Np jak.moj zasnal mi sie mega chcialo, malego usypialam, a mala latala, to siadlam i plakalam z bezsilnosci. Moj spal moze z pol godz, a po wstaniu poszedl na spacer z mala ale przez te pol godz myslalam ze swiat mi sie zawala, ze nie mam sily..
Jak mnie odbieraja rodzice mojego? A nie wiem, ale nie czuje wrogosci. On czesto ich teraz odwiedza z corka starsza, a jego mama sie obawiala, ze jak bedzie ze mna to nie bedzie utrzymywal kontaktu z nia. A skoro widzi ze ma z nia dobry kontakt, a i z nimi lepszy niz wczesniej, to nie maja powodu, zeby mnie nienawidziec
Alu: u nas wracala tempka po 4h i wtedy naprzemiennie nurofen z ibu, ale moze przejdzie..
Kotko: nie tlumacze jakos specjalnie. Znaczy mowie jej ze cichutko, ale ona w sumie nie jest glosna. A dzis np wsadzila mu palec do oka i tak na oku trzymala, wiec zabralam jej reke i spokojnie mowie, ze nie wolno, ale ona nie kuma. Wtedy pokazuje, ze jak.ma.glaskac.. -
Ano, trzeba było uprac ciuchy z 2 tyg wczasów i wyprasowac, takie życie heh.
Lara, jechaliśmy nocą i Madzia spała. W dzień by była masakra.
Też lubię kotlety z jajka, odkąd pracuje w przedszkolu. Dzieciom mówimy, że to takie jasne mięsko heh.
Zgredka, z emocjami mam podobnie. Z małych rzeczy robię chwilowe katastrofy -
A jak sie robi takie kotlety? My na wyjezdzie, jak pisalam. Maly albo je albo wrzeszczy, acz sie odkorkow wielka kupa, wzielam mu dwa body na przebranie i juz istatnie zalozylam, a i mala przybrudzila sukienke, w sumie to ja, jak ja z kupy mylam
A mlodsza nic tylko na dwor kury chce ganiac, a dziadek juz nie ma sily -
hej!
Zgredko milo sie czyta jak piszesz o dzieciach i twoim:)tak fajnie wam sie poukladalo!
Alu a nie ma opcji np tesciowa 2 razy w tyg z Tomkiem a reszte zlobek?u nas takie kombinacje mozliwe zazwyczaj jedna babcia jeden dzien druga drugi a reszta opiekunka lub zlobek jesli twoja mama nie chce to nie ma co jej zmuszac!nic na sile!
Kroko trzymasz w napieciu;)
Dzisiaj bylismy na rowerach tzn ja Leo i starszy syn;)pojechalismy nad rzeczke Leo zachwycony najpierw nie chcial zejsc z roweru a potem jechac do domu tak mu sie wrzucanie kamyczkow do wody i chodzenie po niej spodobalo;)teraz leze i umieram kregoslup mi odpanie:(ale warto bylo!
powiem wam ze ostatnio nie czuje sie pelnowartosciowa kobieta pranie prasowanie dzieci a gdzie ja w tym wszystkim:/Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
A my po weselu, dzięki Bogu Zuzia dojechała w jedną i drugą stronę na śpiocha, bez wymiotów! Ale co się nadenerwowałam to moje.
Na weselu na początku troszkę się bała (że za głośno) a potem jak się rozkręciła, to tak tańcowała, że w szoku byłam! Ze mną a potem nawet w kółeczku.A potem już nawet z przytupem nóżki haha. Dobre to było.
Koło 21 poszła do pokoju hotelowego spać (z tatusiem) a mamusia dalej na balety.
Fajnie się wybawiłam, brakowało mi tego. Mimo że tylko do 1 bo wiedziałam że rano będzie pobudka jak co dzień, i była - o 6:40.
Teraz boli mnie gardło (zmarzłam po północy od tej klimy na sali) i zasypiam na siedząco, więc baja bongo, idę spać.Lili83, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Mały na wyjeździe wył właściie stale z przerwą na żarcie i noszenie przez ojca
a po powrocie to już noszenie nie dało rady po prostu totalna masakra
a teraz leży i gada do siebie
Kroko: super, że się pobawiłaś
Moja to dziś dotknęła kury, królika, a i krowy widziała z bliska
a w drodze powrotnej zasnęła i śpi, za to mały wrzask wrzask i wrzask..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lili, oj biedna Ty...
Najlepszego dla Leo na te półtora roku
Kroko, o widzisz, dobra zabawa to podstawaTancereczka Wam rośnie
Odpoczywaj.
Zgredka, może Lusi się rosołu chciało skoro tak na te kury polowała
Blondik, podziwiam za długie prasowanie i pracę w przedszkolu
Ciao!Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara wiesz gdzies w głębi duszy marze o trzecim ale rozsadek nie pozwala mi pomarzyć hmm no i nie wiem czy dalabym rade hmm mój mąż jednak mimo wszystko malo siecangazuje w pomoc przy dziewczynach nie pójdzie z nimi na spacer czasem jestem jak matka i ojciec chyba dlatego nie mogę sobie pozwolić
-
Biedro: a czemu nie pojdzie na spacer?
Moj mial ewidentnie wzdecie. Jak facet podkurczal.mu nozki ro sie wypierdzial niezle. Dostal wczesniej espumisan, troche mleka pociamkal i zasnal. Oby spal i spal
A jutro szczepienie: hexa i rota, razem 530 zl. Widze ze.lucja pentaxim miala 3x czyli hexa tyle samo jak kumam. I za kazdym razem 210 zl
Dziewczyny z dwojka dzieci..staralyscie sie o 500+, a jesli tak to ile aie u Was czekalo?
-
Hej,
Biedra, zapytałam, bo dosyć optymistycznie brzmiał Twoj wpis na fb. Dlatego sądziłam ze coś działacie. No i właśnie, czemu twoj nie wychodzi choćby na spacery? Nie ogarniam.
Zgredko, dobrze,może małemu przeszło, jak noc? Na pentaxima musze umówić sie z Ania po 16 mż. Ty dzis Lusie szczepisz?
Nenaa, jak tam wylegiwanie sie na plazy? Nie za dobrze Wam? Prześlij do nas słońce,mnich chociaż na kilka dni zagości w PL.
Od dzis wracam do diety, bo przywalilam znów, to co pięknie zrzuciłam, pięknie wróciło, fuck'n shit!
Miłego dnia! -
Hmm kochane żebym ja to wiedziała on wraca z pracy 16:30 twierdzi ze jest zmęczony i takie tam w weekend przeciez on musi odpocząć woli z mloda zostac w domu a ja Zuzę na rower biorę wkurza mnie to ale nie mam sily juz walczyć owszem razem idziemy na spacer ale on sam gdzie tam
-
Hej, ja dopiero wstałam, mąż zabrał Patryka o 6 na górę, młody znowu się wiercil w nocy ale tym razem obudziłam mojego i on go bujal ( teść założył plozy do łóżeczka i jest kołyska).
Lili, to normalnie, mąż pewnie nie okazuje uczuć no i seksu brak.. Porozmawiaj z nim, może się ogarnie, przytuli, pocaluje
Super Kroko że wesele udane a gdzie ty mieszkasz?
Cdn
PS. Nie będzie dzieciaka, dostałam @Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Co? To jeszcze kolejny pentaxim? Nie, ja dzis szczepie malego. Mi nic nie mowily, ze znowu pentaxim. Dzis spytam w takim razie..
Musze o tylu sprawach tam pamietam. Poza szczepieniem malego musze pokazac mala bo na twarzy i brzuchu ma.wysypke + pod kolanem jakis nie wiem liszaj + umowic na usg bioder + na wizyte w zw z pojsciem do nowego zlobka
Maly dzis tez krzyczal. Dostal espumisan a no i + musze o to spytac lekarki
A teraz czekam zeby zasnal to skocze na spacer z psem, bo suka nic nie zrobila jak wyszlam z nia przed 6 kiedy dzieci spaly a moj byl jeszcze w domu
Konwi: uff
Biedro: wez go kiedys na spacer w weekend i pokaz ile facetow lazi tam z wozkami. Twoj wcale nie konczy pozno, powiedzialabym ze nawet wczesnie. Moj podobnie i tez pewnie gadalby to samo.. -
Hejka
Leo od jakichs paru dni budzi sie z placzem punkt 2 w nocy, chwile go tule i zasypia do rana i tak codziennie o co kaman?
Konwi to teraz juz jestes spokojna
Zgredzia podziwiam za ogarnianie tyle tych spraw, Leo tez mial teraz szczepionke ta po 16 miesiacu, troche sie przeciagnelonastepna wizyta to bilnas dwulatka, a szczepienie chyba na 6 lat nastepne, mam nadzieje
Biedra, bo chlopy to takie wygodne sa, bo w pracy byl i zmeczony, a ty to co lezalas caly dzien z dziecmi w domu, to na spcery mozesz chodzic przecieznie ma tak dobrze
Ja zaraz do denta na kontrole, kciuki prosze
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
no to kurde, moja przecież ma 16 miesięcy i jak ostatnio byłam i dostała meningo to nic nie mówiła, ale dziś biorę obydwoje (poprosiłam sąsiadkę o pomoc, bo jak z nim wejdę to ona zaczęłaby szaleć, gdyby została sama)
w ogóle koszmar, mała nie pozwala się karmić, je własnie mus jabłkowy, dobrze, że kupiłam śliniak na taki fartuch z rękawami, tylko to co sama, dramat
ale z drugiej strony ona je, a ja do Was klepie
muszę na kartce napisać te wszystkie sprawy
a wiadomo, że w pracy się odpoczywa psychicznie od domu
aha mam pytanie z cyklu bardzo intymnych, co myślicie o stosowaniu w trakcie zbliżenia z partnerem różnych zabawek? nie pytam czy korzystacie, ale co Wy na to? i nie mówię o jakichś giga penisach z gumyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 10:35
-
Zgredzia, mnie poinformowały o szczepieniu przypominającym 5 w 1, po 16 mż, gdy byłam na szczepieniu po ukończeniu 12 mż. Ale poczekam chyba na wrzesień.
No i fajnie, ze twoja sama sie karmi, u mnie nadal ja, a gdy dam jej coś do rączki to daje psu.
Co do zabawek sexowych to nie pomogę bo ja jakaś taka staroświecka jestem. Czułabym sie nie swojo.
A jak podchodzicie do nagości przy maluchach? np podczas kąpieli? Zasłaniacie sie itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 10:42
-
Zgredko na szybko co odpowiem, mam i używamy, nie często ale czasem fajna odmiana.. To jak z bielizną, też nie zakłada się codziennie.
Lara
Nadal biorę czasem prysznic z tymkiem, nie boimy się nagosci, tłumacze na bieżącoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 11:14
-
Dziewczyny macie racje musze go zmobilizowac tym bardziej ze schudnąć chciał wiec spacery są ok
on taki tym marudny sie zrobił i woli podłogi myć odkurzac niz na spacer iść
no i cholera taki pesymista sie zrobił ze czasem nawet mój wrodzony entuzjazm otwartośc do ludzi nie daje rady
Zgredzia skoro pytasz no to napisze mamymojego czarnego kolege heheh dostałam od męża wibrator jest mega jak dla mnie i czasem fajnie nam w trójke w łóżku
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Co do nagości to sprawa naturalna wiadomo już teraz bardziej mąż sie chowa przed Zuzą ale to już pannica generalnie kapałysmy sie razem tłumaczyłam wszystko i jest ok
mało mnie teraz wogóle wszedzie bo staram sie pozałatwiac wszystkie dodatki jakie sie da rodzinne, na początek szkoły, obiady Zuzi w szkole zobaczymy co z tego wyjdzie