X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie jak zrobie, bo materialy zamowilam wczoraj. A poki co nie ogarniam nowej maszyny i wciagnelo mi dwa razy material w dol, co w ogole przy starej maszynie sie nie zdarzylo..

A nie wiem czy ogarniam, ja po.prostu jak mnie cos boli to nie jestem wylewna. Np jak.moj zasnal mi sie mega chcialo, malego usypialam, a mala latala, to siadlam i plakalam z bezsilnosci. Moj spal moze z pol godz, a po wstaniu poszedl na spacer z mala ale przez te pol godz myslalam ze swiat mi sie zawala, ze nie mam sily..

Jak mnie odbieraja rodzice mojego? A nie wiem, ale nie czuje wrogosci. On czesto ich teraz odwiedza z corka starsza, a jego mama sie obawiala, ze jak bedzie ze mna to nie bedzie utrzymywal kontaktu z nia. A skoro widzi ze ma z nia dobry kontakt, a i z nimi lepszy niz wczesniej, to nie maja powodu, zeby mnie nienawidziec :-)

Alu: u nas wracala tempka po 4h i wtedy naprzemiennie nurofen z ibu, ale moze przejdzie..

Kotko: nie tlumacze jakos specjalnie. Znaczy mowie jej ze cichutko, ale ona w sumie nie jest glosna. A dzis np wsadzila mu palec do oka i tak na oku trzymala, wiec zabralam jej reke i spokojnie mowie, ze nie wolno, ale ona nie kuma. Wtedy pokazuje, ze jak.ma.glaskac..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano, trzeba było uprac ciuchy z 2 tyg wczasów i wyprasowac, takie życie heh.
    Lara, jechaliśmy nocą i Madzia spała. W dzień by była masakra.
    Też lubię kotlety z jajka, odkąd pracuje w przedszkolu. Dzieciom mówimy, że to takie jasne mięsko heh.
    Zgredka, z emocjami mam podobnie. Z małych rzeczy robię chwilowe katastrofy

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sie robi takie kotlety? My na wyjezdzie, jak pisalam. Maly albo je albo wrzeszczy, acz sie odkorkow wielka kupa, wzielam mu dwa body na przebranie i juz istatnie zalozylam, a i mala przybrudzila sukienke, w sumie to ja, jak ja z kupy mylam :/

A mlodsza nic tylko na dwor kury chce ganiac, a dziadek juz nie ma sily

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!

Zgredko milo sie czyta jak piszesz o dzieciach i twoim:)tak fajnie wam sie poukladalo!

Alu a nie ma opcji np tesciowa 2 razy w tyg z Tomkiem a reszte zlobek?u nas takie kombinacje mozliwe zazwyczaj jedna babcia jeden dzien druga drugi a reszta opiekunka lub zlobek jesli twoja mama nie chce to nie ma co jej zmuszac!nic na sile!

Kroko trzymasz w napieciu;)

Dzisiaj bylismy na rowerach tzn ja Leo i starszy syn;)pojechalismy nad rzeczke Leo zachwycony najpierw nie chcial zejsc z roweru a potem jechac do domu tak mu sie wrzucanie kamyczkow do wody i chodzenie po niej spodobalo;)teraz leze i umieram kregoslup mi odpanie:(ale warto bylo!
    powiem wam ze ostatnio nie czuje sie pelnowartosciowa kobieta pranie prasowanie dzieci a gdzie ja w tym wszystkim:/

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Wróżko ja to sama nie wiem jak z tą owulką u mnie.
    Jutro mam wizytę u gina.

Zgredka super wieści!

Blondik miłego wyjazdu.

Alicja współczuję temp.

Lili wcale nie dziwne że tak się czujesz, ale to minie, oby jak najszybciej.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po weselu, dzięki Bogu Zuzia dojechała w jedną i drugą stronę na śpiocha, bez wymiotów! Ale co się nadenerwowałam to moje.
    Na weselu na początku troszkę się bała (że za głośno) a potem jak się rozkręciła, to tak tańcowała, że w szoku byłam! Ze mną a potem nawet w kółeczku. :) A potem już nawet z przytupem nóżki haha. Dobre to było.
    Koło 21 poszła do pokoju hotelowego spać (z tatusiem) a mamusia dalej na balety. ;)
    Fajnie się wybawiłam, brakowało mi tego. Mimo że tylko do 1 bo wiedziałam że rano będzie pobudka jak co dzień, i była - o 6:40.
    Teraz boli mnie gardło (zmarzłam po północy od tej klimy na sali) i zasypiam na siedząco, więc baja bongo, idę spać.

Lili83, PsotkaKotka lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały na wyjeździe wył właściie stale z przerwą na żarcie i noszenie przez ojca
    a po powrocie to już noszenie nie dało rady po prostu totalna masakra
    a teraz leży i gada do siebie
    Kroko: super, że się pobawiłaś

Moja to dziś dotknęła kury, królika, a i krowy widziała z bliska
    a w drodze powrotnej zasnęła i śpi, za to mały wrzask wrzask i wrzask..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, oj biedna Ty...
    Najlepszego dla Leo na te półtora roku :)

Kroko, o widzisz, dobra zabawa to podstawa ;) Tancereczka Wam rośnie ;) Odpoczywaj.

Zgredka, może Lusi się rosołu chciało skoro tak na te kury polowała ;)

Blondik, podziwiam za długie prasowanie i pracę w przedszkolu :)

Ciao!

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara wiesz gdzies w głębi duszy marze o trzecim ale rozsadek nie pozwala mi pomarzyć hmm no i nie wiem czy dalabym rade hmm mój mąż jednak mimo wszystko malo siecangazuje w pomoc przy dziewczynach nie pójdzie z nimi na spacer czasem jestem jak matka i ojciec chyba dlatego nie mogę sobie pozwolić

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro: a czemu nie pojdzie na spacer?
    Moj mial ewidentnie wzdecie. Jak facet podkurczal.mu nozki ro sie wypierdzial niezle. Dostal wczesniej espumisan, troche mleka pociamkal i zasnal. Oby spal i spal
    A jutro szczepienie: hexa i rota, razem 530 zl. Widze ze.lucja pentaxim miala 3x czyli hexa tyle samo jak kumam. I za kazdym razem 210 zl :/

Dziewczyny z dwojka dzieci..staralyscie sie o 500+, a jesli tak to ile aie u Was czekalo?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Biedra, zapytałam, bo dosyć optymistycznie brzmiał Twoj wpis na fb. Dlatego sądziłam ze coś działacie. No i właśnie, czemu twoj nie wychodzi choćby na spacery? Nie ogarniam.

Zgredko, dobrze,może małemu przeszło, jak noc? Na pentaxima musze umówić sie z Ania po 16 mż. Ty dzis Lusie szczepisz?

Nenaa, jak tam wylegiwanie sie na plazy? Nie za dobrze Wam? Prześlij do nas słońce,mnich chociaż na kilka dni zagości w PL.

Od dzis wracam do diety, bo przywalilam znów, to co pięknie zrzuciłam, pięknie wróciło, fuck'n shit!

Miłego dnia!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm kochane żebym ja to wiedziała on wraca z pracy 16:30 twierdzi ze jest zmęczony i takie tam w weekend przeciez on musi odpocząć woli z mloda zostac w domu a ja Zuzę na rower biorę wkurza mnie to ale nie mam sily juz walczyć owszem razem idziemy na spacer ale on sam gdzie tam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dopiero wstałam, mąż zabrał Patryka o 6 na górę, młody znowu się wiercil w nocy ale tym razem obudziłam mojego i on go bujal ( teść założył plozy do łóżeczka i jest kołyska).

Lili, to normalnie, mąż pewnie nie okazuje uczuć no i seksu brak.. Porozmawiaj z nim, może się ogarnie, przytuli, pocaluje

Super Kroko że wesele udane a gdzie ty mieszkasz?

Cdn

PS. Nie będzie dzieciaka, dostałam @

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co? To jeszcze kolejny pentaxim? Nie, ja dzis szczepie malego. Mi nic nie mowily, ze znowu pentaxim. Dzis spytam w takim razie..
    Musze o tylu sprawach tam pamietam. Poza szczepieniem malego musze pokazac mala bo na twarzy i brzuchu ma.wysypke + pod kolanem jakis nie wiem liszaj + umowic na usg bioder + na wizyte w zw z pojsciem do nowego zlobka

Maly dzis tez krzyczal. Dostal espumisan a no i + musze o to spytac lekarki
    A teraz czekam zeby zasnal to skocze na spacer z psem, bo suka nic nie zrobila jak wyszlam z nia przed 6 kiedy dzieci spaly a moj byl jeszcze w domu

Konwi: uff :-)

Biedro: wez go kiedys na spacer w weekend i pokaz ile facetow lazi tam z wozkami. Twoj wcale nie konczy pozno, powiedzialabym ze nawet wczesnie. Moj podobnie i tez pewnie gadalby to samo..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Leo od jakichs paru dni budzi sie z placzem punkt 2 w nocy, chwile go tule i zasypia do rana i tak codziennie o co kaman?

Konwi to teraz juz jestes spokojna ;-)

Zgredzia podziwiam za ogarnianie tyle tych spraw, Leo tez mial teraz szczepionke ta po 16 miesiacu, troche sie przeciagnelo :-) nastepna wizyta to bilnas dwulatka, a szczepienie chyba na 6 lat nastepne, mam nadzieje

Biedra, bo chlopy to takie wygodne sa, bo w pracy byl i zmeczony, a ty to co lezalas caly dzien z dziecmi w domu, to na spcery mozesz chodzic przeciez ;-) nie ma tak dobrze

Ja zaraz do denta na kontrole, kciuki prosze

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kurde, moja przecież ma 16 miesięcy i jak ostatnio byłam i dostała meningo to nic nie mówiła, ale dziś biorę obydwoje (poprosiłam sąsiadkę o pomoc, bo jak z nim wejdę to ona zaczęłaby szaleć, gdyby została sama)
    w ogóle koszmar, mała nie pozwala się karmić, je własnie mus jabłkowy, dobrze, że kupiłam śliniak na taki fartuch z rękawami, tylko to co sama, dramat
    ale z drugiej strony ona je, a ja do Was klepie ;)
    muszę na kartce napisać te wszystkie sprawy

a wiadomo, że w pracy się odpoczywa psychicznie od domu

aha mam pytanie z cyklu bardzo intymnych, co myślicie o stosowaniu w trakcie zbliżenia z partnerem różnych zabawek? nie pytam czy korzystacie, ale co Wy na to? i nie mówię o jakichś giga penisach z gumy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 10:35

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, mnie poinformowały o szczepieniu przypominającym 5 w 1, po 16 mż, gdy byłam na szczepieniu po ukończeniu 12 mż. Ale poczekam chyba na wrzesień.
    No i fajnie, ze twoja sama sie karmi, u mnie nadal ja, a gdy dam jej coś do rączki to daje psu.

Co do zabawek sexowych to nie pomogę bo ja jakaś taka staroświecka jestem. Czułabym sie nie swojo.

A jak podchodzicie do nagości przy maluchach? np podczas kąpieli? Zasłaniacie sie itp?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 10:42

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko na szybko co odpowiem, mam i używamy, nie często ale czasem fajna odmiana.. To jak z bielizną, też nie zakłada się codziennie.

Lara
    Nadal biorę czasem prysznic z tymkiem, nie boimy się nagosci, tłumacze na bieżąco

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 11:14

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie racje musze go zmobilizowac tym bardziej ze schudnąć chciał wiec spacery są ok :) on taki tym marudny sie zrobił i woli podłogi myć odkurzac niz na spacer iść :/ no i cholera taki pesymista sie zrobił ze czasem nawet mój wrodzony entuzjazm otwartośc do ludzi nie daje rady :/

Zgredzia skoro pytasz no to napisze mamy :P mojego czarnego kolege heheh dostałam od męża wibrator jest mega jak dla mnie i czasem fajnie nam w trójke w łóżku :P

MANIEK lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do nagości to sprawa naturalna wiadomo już teraz bardziej mąż sie chowa przed Zuzą ale to już pannica generalnie kapałysmy sie razem tłumaczyłam wszystko i jest ok :)

mało mnie teraz wogóle wszedzie bo staram sie pozałatwiac wszystkie dodatki jakie sie da rodzinne, na początek szkoły, obiady Zuzi w szkole zobaczymy co z tego wyjdzie :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1982 1983 1984 1985 1986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ