X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wkurzyłam, masakra...

Poszłam z Ania na spacer jej rowerkiem, przy okazji poszłam do punktu lotto bo miałam wygrana zdrapkę. Zrobiłam co trzeba, Ania pani pomachała na do widzenia, a pani ooooo jaki masz fajny rowerek :) a za mną sal chłop, który odpowiedział na to: No to pewnie za te 500+. Nosz qrwa, odwróciłam sie i mu powiedziałam, ze mnie sie 500 + nie należy, jako ze mam jedno dziecko, a on na to: No tak! Bo on chyba drogi jest (ten rowerek). Odwróciłam sie i poszłam, ale nerwy jeszcze chwile mnie trzepaly.
    U was tez na każdym kroku słyszycie o 500+?

Ania śpi, a ja lece zrobic mój dietetyczny obiad :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra co za typ wrrr pwiem ci nawet nie oprócz tego ze rodzina męza wypytuje czy mamy na dwójke czy na jedno

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze ten pan to tak na zarty LARA?

My sie nie boim nagosci. Moj maz byl wychowany w nrd a tutaj normalne sa jeziorka (w zasadzie wszystkie) gdzie ludzie nago sie kapia czyli poprostu nudysci. Ja z Polski to wiadomo, ojca w zyciu nago nie widzilam, mamy tez ;P czego moj maz w ogole pojac nei moze :P

Zabawki? Zalezy jakie. W sumie niczego nei uzywamy. Ja bym sie raczje w strone jakiegos tantrycznego seksu zwracala gdybym nowosci szukala :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siema:)
    jem sobie obiad i czytam Was a ty wibratory i inne zabawki:) hehe humor mi się poprawił na samą myśl. Odpowiadając Zgredko tez uważam że to miła odmiana która umacnia związek. ..a propos mąż ma niebawem urodziny to może coś zakupię...taki mi pomysł dzięki Wam przyszedł do głowy:)

Lara olej gościa. Niech się wali. Mnie kiedyś starszy Pan zaczepił jak byłam z jagodą na spacerze pytając czy mam jedno czy więcej dzieci i czy 500 dostaje powiedziałam że mam jedno i że nie dostaje więc on odpowiedział tylko " patrz Pani jakie sku****y i złodzieje" ...także u mnie luz. Ja pyskata raczej więc pewnie bym chłopu powiedziała że bardzo drogi ten rowerek nie wszystkich stać!
    Jussta kciukam za denta.
    Biedro ten Twój to taki leniuch domowy. Każdy ma jakieś obowiązki i skoro jest ojcem to chyba w domu też obowiązują go jakieś zasady. Ja rozumiem zmęczenie ale bez przesady spacer z dziećmi zwłaszcza że Wasza Zuzzia już spora to nie jest wyczyn kaskaderski.
    Kroko kciukam za owulke.
    Lili dziewczyny mają racje może pogadaj ze swoim powiedz że potrzebujesz czułości bo się czujesz odtrącona.

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyliczylam, ze po kapieli wcieram w siebie 6 roznych masci....:

1. nogi+kark - na naczynka
    2. na piersi
    3. na rozstepy na brzuchu
    4. krem do twarzy
    5. krem na pekajace stopy
    6. krem do rak

;)

A teraz peeling enzymatyczny wyzera mi stopy. Mam tak siedziec godzine.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo!

u nas ok. z rana zaliczylam wampirownie, bo pojutrze wizyta. jechalam dzisiaj autem mojego z automatem. wlasciwie to auto kupil, zebym ja je w przyszlosci przejela, ale ja bylam strasznie negatywnie nastawiona. i powiem Wam, ze zakochalam sie w jezdzie nim! mega wygoda i mysle, ze bezpieczenstwo tez wieksze, bo skupiam sie tylko na drodze :) tak wiec oswiadczylam mojemu oficjalnie, ze zabieram mu to auto :P aaa Franek ok, wlasnie spi :D i sluchajcie, wczoraj bylismy u dziadkow w odwiedzinach, no i tam jest moja siostra z jej mala. tamta ostatnio bardzo ladnie sie nauczyla mowic "Ania" do mnie :D wiec powtarza non stop. a wieczorem jedziemy na chate i mowie do Franka- powiedz "Ania" i wyobrazcie sobie, ze powiedzial!!! normalnie w szoku bylam! duma mnie rozpiera :D

Lili- oj, od czasu do czasu tez sie tak czuje. ostatnio jednak mam duzo czulosci od mojego i naprawde bardzo podbudowuje mnie to. moze rzeczywiscie pogadaj z nim albo sama zacznij inicjowac takie czulosci, hmm?

Lara- ozesz, ale by mnie trafilo jakbym cos takiego uslyszala. kuzwa, jakby ludzie robili dzieciaki, bo 500+ dostana. ja prawde mowiac w ogole na 500+ nie licze, bo pewnie przyjdzie nowy rzad i zlikwiduje, a wczesniej kasy zabraknie.

Konwi- uff ;)

Zgredka- my od czasu do czasu mamy mysli, zeby wyprobowac, ale ja bym chyba predzej ze smiechu umarla :D co innego bielizna, ponczoszki itd. jakos te rejony mnie bardziej kreca jak cos.

Justa- kciuki za wizyte! a takie budzenie sie jak w zegarku o konkretnej godzinie przerabiam nadal. nie wiem o co cho, ale licze, ze samo przejdzie.

Biedronka- kurcze, jakby spacer to byla jakas mega trudna sprawa do ogarniecia :/ a to przeciez sama przyjemnosc, jesli sie nie jest non stop z dzieckiem. gon tego twojego!

Uff, wlasnie ogarnelam pasy bezpieczenstwa do naszego wozka, bo w tych co sa teraz ktos urwal jeden element (i sie nie przyznal!!!) i teraz sie nie zapinaja i mam schize, ze mi Franek wypadnie, tym bardziej, ze pałaka brak.
    przed chwila przyszedl kurier i obudzil Malego, zalozylam mu smoka z powrotem i zobaczymy. no i mam w koncu naklejki na sciane do pokoiku! moze zrobie fotke jak juz zainstaluje ;)

milego dnia babeczki!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chce cos namalowac na szafie w pokoju malego. Stoja tam dwie nasze szafy, jedna biala druga niebieska sa stare i napewno nie bedziemy ich zabierac jesli bedziemy sie gdzies przeprowadzac. Dlatego chcialam tam cos namalowac ale nie wiem co. Myslalam ze na niebiejskiej cos z morzem.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po dencie, wszystko ok, kamien tylko sciagnal i zero prochnicy, wiec sie ciesze jak glupia, a wstyd sie przyznac ze ostatnio bylam 3 lata temu ;-)

Kotka fajny pomysl, maluj maluj

Wrozko dawaj fote pokoiku

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

ja po wizycie u gina, nic z tego nie będzie w tym cyklu, z prawego jajnika owulki nie było a z lewego była ale zrobiła się z tej okazji torbiel krwotoczna 5cm na jajniku. Teraz lutka, a od nowego cyklu przez 3 cykle mam zamiar brać antyki. Potem zobaczę jak będą wyglądać moje jajniki i ew. wtedy będę się starać o drugie.

My mieliśmy dziś gości w południe, Zuzia ładnie się bawiła z "ciocią i wujkiem", potem padła spać, i śpi do tej pory, mimo że cały dom się trzęsie, hałas jak nie wiem (robią nam schody przed drzwiami wejściowymi bo już były w fatalnym stanie i skuwają je).

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka ja zabawek seksowych nie używam, jakoś nie czuła bym się chyba komfortowo.

Lara no co Ty, ja przebieram się przy Zuzce i kąpię się też, nie ma problemu.
    Mąż no to się jednak bardziej zasłania przed nią, bo się krępuje przed dziewczynką z fiflakiem na wierzchu latać. :P

Tak, słyszę dużo o 500+, ostatnio w sklepie samoobsługowym stojąc między półkami miałam okazję słyszeć krzyki ekspedjentek psioczących na 500+, na tych co biorą te pieniądze itd.
    Potem przy kasie ona w stronę Zuzi "ooo jaka śliczna dziewczynka" a ja na to "nooo z 500+". Mina karpia bezcenna.

Wróżka Zuzka też mówi Ania. :)

Biedro mój też mało się Zuzią zajmuje ale co zrobię, wałkiem natłukę

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 15 wrocilyamy z kolezanka od lekarza. Nie mam sily, a teraz maly drze sie choc jesc nje chce a mala chce bic psa, ledwo dysze.
    Maly 5100 wazy dl56. Mala dostala masc na grzyba pod kolanem, nizoral na drapanie glowy. Masakra zapuscilam dziecko czy co? ://

Maniek: my nabylismy masazer. :-) taki w smiezznym eleganckom ksztalcie

Kroko: to trzymam kciuki..

Zdycham

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 16:03

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja spala 2,5h teraz broi
    My z Zuza plecak przeglądamy i spisujemy co do szkoły trzeba

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

Leo wlasnie padl inaczej nie da sie tego opisac usnal na rowerku swoim w ciagu kilku minut:/byl nieprzytomny niespal znowu przez caly dzien:\albo spanie bedzie do rana albo przespi sie i bedzie zabawa do 12=:O
    co do czulosci u nas to moj czuje sie niekomfortowo jak mam brzuch czytalam w necie i podobno u niektorych facetow to norma i nienalezy do niczego zmuszac wiec. staram sie przetrwac:/
    Moj mi dzisiaj zrana zwrocil uwage ze Leo juz duzy i nie powinnien jesc w nocy mam namysli 4,5 nad ranem ze on go probuje przetrzymac a ja zawsze nadlatuje z flacha:/kurde chyba ma racje

Kroko szkoda no ale jak trzeba to co poczac:/

Zgredka zabawki mamy i uzywamy;)fajne urozmaicenie bylo bo teraz to u nas posucha:/buuuuu najlepsze bylo jak poszlusmy zakupic ow gadzety;)cala purpurowa bylam moj tez;)
    Zgredko jak twoj przyjdzie to ty do lozka!

Wrozko pisalam ci kiedys ze Leo tylko mleko na wieczor tzn zadnych kaszek ale kolacje zjada z nami a potem np po godz lub 2 dostaje jeszcze mleko nie wiem czy cie dobrze zrozumialsm ale pisalas ze Franio tylko mleko to moze byc faktycznie za malo;)

Lara pytalas kogo decyzja o cc otoz zapytalam lekarza co on uwaza powiedzial ze jak na razie uwaza ze najlepiej sn ale jesli ja uwazam inaczej to on zrobi cc nie namawial mnie do niczego!on bedzie przy porodzie gdyby cos sie dzialo w kazdej chwili moze zrobic cc mam do niego dzwonic niezaleznie czy dzien czy noc jak tylko akcja sie zacznie kontrole teraz co tydz zobaczymy co bedzie prawda jest taka ze wszyskiego nie da sie przewidziec;)moja kolezanka miala 1,5 roku temu cc po dostala takiego krwotoku ze musieli jej macice usunac takze wiesz.....

Justta u nas miedzy 2 a 4 to norma od samego poczatku jak nie placz to wiercenie i stekanie lub ciagle budzenie:/tez nie wiem o co chodzi!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z Pepco, chciałam kurtkę przeciwdeszczowa, a kupiłam płaszczyk z lekkim ociepleniem w rozm 92 bo te 86 wydawało mi sie w sam raz. No i takim sposobem Nie będziemy wychodzić w deszcz :/ chyba ze poszukam czegoś na olx czy Allegro.
    No i nabyłam tez kredki świecowe dla malucha, i kredki do wanny, dzis wypróbujemy.
    Aha Biedra, świetny wybor sprzętu szkolnego w Pepco jest, jakieś kredki, mazaki, gumki itd i wcale nie drogo :)

Lili, rozumiem. Oby było dla Was bezpiecznie. Jak samopoczucie?

Kroko, przykro mi :( a co z ta nowa torbielą?

Zgredko, co ze szczepieniem Łucji? Dopytalas? No i Kostek z ładna waga :) Ania miała ok 4-5 miesięcy jak tak ważyła :) No ale to chłopak, to wiadOmo :) jesc musi :)

Justta, dobrze ze zeby ok, choc ja gorzej wspominam ściąganie kamienie niż same leczenie. A przyznaj sie kogo nosisz pod serduchem? Braciszek? Siostrzyczka? Czynnie wiadomo?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas armagedon Leo wstal o 19 i caly czas placze:(teraz moj go wzial i probuje uspic

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili widocznie niedospany, Patryk zawsze tak reaguje, gdy jest śpiący.. Współczuję

Kroko, kurcze no znowu dziadostwo. Też miałam i brałam antyki, miałam na trzy miesiące ale po półtora odpadla, i odstawialam tabletki.

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ta torbiel to jest inna niż tamte dwie i zniknie wraz z @.

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Lara

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: dopytałam tak po 16 miesiącu, ale nie wczesniej niż rok po ostatnim, stąd nasze dopiero po 5.10

u nas też armagedon, chłop zajął się małą ja nosiła wrzaskuna, ale wreszcie padł (dostał espumisan)

potem ja walczyłam z maszyną do szycia

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem, jak nie wcześniej niż rok po ostatnim? Mi każala sie umówić normalnie po 16 mź. Kurczę co lekarz to inna opinia.
    Musze spojrzeć kiedy była ostatnia Pentaxim.

Edit: doczytałam, ostatnia dawka była 9.09. Czyli końcem sierpnia, początkiem września musiałabym iść..... Zadzwonię jutro.

U nas tez lament, była tak zmęczona ze usnąć nie mogła, kręciła sie, siadała, płakała, wyła....Omg
    Śpi, ja tez sie kładę, pooglądam olimpiadę

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1983 1984 1985 1986 1987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ