X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoooo nareszcie udało mi się Was dogonić :)
    Wczoraj się nie pojawiłam bo mi ktoś dziecko podmienił wrrr nawet pani w żłobku się pożaliła że Jagoda bardzo bucząca i marudząca ...co potwierdziło się w domu gdy ją miałam ..boszzze zwariować można podchodziła brała mnie za ręke i prowadziła do kuchni tam w płacz i powrót do salonu tam w płacz...i tak w kółko na rękach płacz albo buczenie....na szczęście to było wczoraj...zaraz znów po nią lece.
    Zgredko gratki pierwszego dzieła:)i cyberseksu...liczą się chęci:)
    Konwi o matko jaki masz la busz:)
    Summi brawo dla Zuzi i oby diagnoza była na wyrost.
    Beszko współczuje upadku Hani i tego braku zrozumienia innych rodziców, widzą że masz 3 swoich i jak jesteś sama to powinni się ogarnąć nieco. Też się boje że kiedyś nie przypasuje mi jakaś koleżanka Jagody bo mi ciężko się w takich sytuacjach odnaleźć..hmmm
    Pstoka pytałaś o zabawy w żłobku: z tego co wiem to Jagoda i inne dzieci uwielbiają chodzić z pchaczami lub innymi dużymi zabawkami które można ciągnąć, lubi zabawy klockami, wchodzenie do tunelu i lubi instrumenty.

Wróżko co do snu Frania to tak jak dziewczyny piszą nic tak dziecia nie zmęczy jak odrobina świeżego powietrza:) w żłobku jagoda wychodzi do piaskownicy ( pani mi wczoraj powiedziala że biegnie pierwsza) i do 11:00 nie może dotrwać w oczekiwaniu na zupę...wczoraj zasnęła w krześle przed zupką i spała do 14:00 potem zjadła zupę drugie danie i deser !!!!
    Biednych masz teraz tych swoich chłopaków...brrrr ósemki mnie czekają ale narazie az nie chce o tym myśleć.

Dama udanego wieczoru:)

cdn wieczorem ( chyba że padnę jak wczoraj)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sluchajcie, zakladacie dzieciom czapki w taka pogode jak teraz? bo na osiedlu widze, ze dzieciaki w czapeczkach, a moim zdaniem to troche przesada. w koncu jest 21 stopni.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona wrote:
    a sluchajcie, zakladacie dzieciom czapki w taka pogode jak teraz? bo na osiedlu widze, ze dzieciaki w czapeczkach, a moim zdaniem to troche przesada. w koncu jest 21 stopni.
    Nie, ewentualnie gdy wieje mocniej to tylko opaskę, choc i ona jest na chwilkę.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko: co do czapki nie, moja miala opaske na uszy ale mlodemu dalysmy czape lucji, bo jemu wyrodna matka zapodziala

Maniek: jak napisalas do Konwalianki ze ma busz to pomyslalam: czyzby wyslala jej fote pipki? :/ zryty beret mam, moze z braku seksu

Uszylam dzis jedne spodenki i zaczelam drugie, jak sie wprawie to takie spodenki to max 10 min z wycieciem. Nawet juz mysle nad zamowieniem ze dwoch materialow. Jaram sie.
    Dziadek poszedl.z mala na spacer do.pasmanterii po.przybory dla mamy. Mala zasnela, mlody spal, wiec polecialam nad zalew pobiegac. Teraz kp.

Moj jutro przyjedzie, zebysmy razem wrocili, bo sama z dwojka i psem moglby byc hardcore przez 200 km..

Mloda: zazdroszcze wyjscia, korzystaj poki jest jeden dzieciaczek

Kotko: u nas w zlobie tez pchacze i inne stojace takie stacje, klocki, bujaczki koniki itp

Lili83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello dziewuszki!

jak tam wieczor? ja w koncu moge odsapnac- Franek dzisiaj spal cale pol godziny za dnia. no i z 10 rzadkich kup spokojnie bylo. niech te zeby juz wyjda, pliss!

zaraz sie zabieram za cwiczenia, bo znow gownianie jem i mam wyrzuty sumienia. no ale jak mozna spokojnie jakis sensowny obiad przygotowac, kiedy dziecko non stop przy nodze jeczy i jeczy?

spokojnej nocy Wam i sobie zycze!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my w drodze, właściwie dopiero wyjechaliśmy..

Patryk chodzi bez czapki.

Zgredko a jakie są teraz relacje między mama a Twoim? A Twój tata co myśli? Bo na ogół pisałaś o mamie i jej spostrzeżeniach..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

Ledwo zyje (nic nowego)bol kregoslupa i zeber nie do opisania:(mdlosci nie ustapily, puchne jak balonik:(do tego moje dziecko nie chce spac w dzien nie wiem co jest grane to chyba za wczesnie na niespanie nie?

Wrozko kiedys ci pisalam tylko nie wiem czy doczytalas ze za wczesnie kladziesz Frania;)tak kolo 12 i powinno byc lepiej;)

Konwi ale z ciebie pracus;)

Summerka chyba ta diagnoza nie dokonca trafiona!moze to tylko przez tv i telefon Zuzia sie tak zachowywala?super ze sa postepy oby tak dalej!!!

Zgredka padlam z tego buszu;)fajny kontakt masz z tata zawsze o mamie pisalas a tu widze ze z tata sie calkiem calkiem dogadujesz:)

Summerka lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wczoraj chyba cos w powietrzu bylo ze te dzieci takie meczace byly.

Ja wczoraj czapke mu zalozylam bo okropnie zimno rano bylo a on Mali wlosow ma (napewno ponizej 18)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    U nas wlasciwie nic nowego. Co do spania to Zosia idzie na drzemkę około 13-14 po obiedzie i nie robi problemów dwa trzy razy aaaaa kotki dwa i dziecka nie ma ;)
    Summi oby tak dalej :) poqodzenia :)
    Lili współczuje...jedyne pocieszenie ze niewiele zostało a na te masaże chodzisz ?
    Czapki jeszcze nie założyłam dzis miała chustkę bo zimno było niby te 20 stopni ale wiatr chłodny
    Zgredzia brawo!!!! A tak mówiłaś ze nie masz zdolności :) pokaz w wolnej chwili :)
    Konwi jak tam twój busz? Uporalas sie? A jak tam maz? Juz po fochu? ;)
    Beszko współczuje upadku Hani :( Zoska tez walnela w ścianę przedwczoraj ale śladu nie było choc słyszałam :/
    Zoska to mały drajwer jak tylko zobaczy ojca dziadka mnie w samochodzie to zaraz sie pakuje za kierownice i trąbi ;)
    Spokojnej nocy :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Smoku to tak jak u nas kierowanie, radio w samochodzie to hit nie mowiac jak moj gdzies jedzie;)i Leo nie wezmie placz nie z tej ziemi!masaze sie skonczyly:(i bole powrocily moja rehabilitantka ma termin na jutro ciekawe czy juz urodzila;)

Beszko wlasnie mialam sie o Hanie pytac czy wszystko wporzadku?
    jesli chodzi o teaciow to ja juz wiele przemilczalam a taka szczera rozmowa i tak by nic nie dala:(

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja wczoraj nie zajrzałam, bo wieczorem o 20 było mi tak mega niedobrze, tak mi się rzyg zbierał, że nie miałam siły na nic, cholera zjadłam coś, poszłam spać razem z Zuzią, o 21 a rano wstałam dalej zmulona, ale na szczęście do południa przeszło.

Idę poczytać.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara jakie testy? Owulacyjne? Mam ze sto w szafce. ;) Ale po co?
    Monitoringu też nie mam, bo mój gin na urlopie (moją decyzją wzięłam clo bez monitoringu).
    Jak gadam ze jestem przed owulką, to znaczy że jestem. :P
    Luz blues i rock'n'roll. ;)

Ari udanego wyjazdu. :)

Młoda, Kotka, Konwi, Maniek poprawy nastrojów.

Wróżka o ludzie, współczuję przygód z pszczołą!

Beszka a Tobie upadku Hanki! Aż mnie stelepało.

Summi myślę że Konwi ma rację co do Zuzi. Ja bym tam w tą diagnozę kompletnie nie wierzyła. Więcej wspólnych zabaw, czytania książeczek i wychodzenia na plac zabaw i wszystko się unormuje.

Wróżka nie rozumiem, na drzemkę o 7? Jakim cudem? Jak Zuzia o 6 wstaje to jak po godzinie na drzemkę? :) O 7 to ona je śniadanie. A drzemka koło 12.
    Czapkę? Przesada. U nas ew. opaska na uszy przy wietrze.

Młoda udanej randki. ;)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie moja Zuzia nie cierpi jajek, pod żadną postacią nie chce tknąć, jajecznica, omlet, gotowane, nic.
    Czasem robiłam jej placuszki z kaszy manny czy serków danio, naleśniki, żeby to jajko w środku było, bo niby powinna jeść 2 - 3 tygodniowo a ona nic a nic.
    I dzisiaj zrobiłam na obiad kotlety z jajek, macie pojęcie że zjadła dwa? Tak jej smakowały. Szok. Do tego ziemniaczki i brokuł. Czyli obiadu zjadła więcej ode mnie hehehe.

Summerka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: ja jestem generalnie coreczka tatusia do konca studiow, ale potem soe odsunelismy bo jego obwinialam o to jak wyglada ich zwiazek, tera widze to nieco inaczej, ale nie obwiniam.z kolei za wszystko mamy..

Relacja moj mama jest ok. Przy czym mama ma do niefo waty i dzis tata ja np wydal, ze mu naskarzyla co jej sie w moim nie podoba (np zbyt glosne mieszanie kawy)..

Klade sie bo jestem padnieta,.po rozmowie z moim.o moich fantazjach eroo

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, widzisz, bo smak u dzieci sie zmienia. Ps może te mdłości cis zwiastują - oby!!!

Wróżko, ee tam ćwiczenia - masz wymówkę, w ciąży jesteś;)

Konwi, ogród - wow, ale te pająki mnie przeraziły.

Beszko i jak Haneczka?

Zgredko, widzę, ze masz w znajomych na fb moja koleżankę z liceum (swego czasu z jednej ławki;))

W ogóle dzięki dziewczynki za wsparcie - postępy sa, ale zapeszać nie chce...acz, jeśli pozwolicie, będę tu o nich pisać, bo to mnie podbudowuje;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi ta ja jeszcze przed owulką, to skąd te mdłości by miały coś zwiastować. :)

AAAAA słuchajcie zapomniałam napisać, dziecko mnie dzisiaj zagięło na maksa, powiedziała "konik". :D

zgredka, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, cieszę się z postępów Zuzi, będzie dobrze, zobaczysz ;)

Kroko, brawa dla Zuzi za "konika" ;)

Diego taki jakiś zdezorientowany, nieswój. Biedulek, tyle przeżył zmian ostatnio, podróży, ludzi...
    I te zęby pierońskie też Go umęczą, ojjj.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: ktora to? Pewnie ode mnie z podstawowy,.wlasnie mialam Cie pytac ostatnio ze moze Ty masz.kogos ze znajomych ode mnie z lo

Moj wlasnie jedzie na bus powinien jiz byc na miejscu (na dworcu) a go nie ma :/ zabije jak go kierowca noe wpusci do busa.
    Juz powinien w nim byc i nie pisze..

Zdazyl na styk, gosc.juz mu mowil ze nie pojedzie,.ale na szczescie mial bilet co.mu netem wykupilam i nie pojechal gosc przed moim..
    Kroko: gratki konika

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 08:16

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Kroko, gratki Zuzowego konika :) ja sie może tez kiedys doczekam :) No i apetytu Zuzki zazdro :) (choc moja wcina właśnie kiełbasę na śniadanie)
    Btw mam te książkę dźwięków, Ania przegląda ja a ja w szybkim tempie naśladuje dźwięki. Jak było u Was? Rozkladalyscie książeczkę na części? W sensie, ze dzis np nacisk na 5 dźwięków, jutro te 5 plus np 2 dodatkowe itd? Czy tak jak dziecko przegląda? Tylko u nas wyglada to na zasadzie szybkiego przekładania stron, wiec czasami nie nadążam z reakcja dżwiekowa!?

Zgredko, dobrże ze Twoj zdążył.

Nenaa, daj małemu pare dni, bo znów musi sie biedak przyzwyczajać ;(

Dzis (zaraz) uderzam do Smyka. Ostatni weekend wyprz. Jadę w celu kupna kaloszy. Ale może wpadnie mi coś innego do ręki? Kto wie?

Miłej soboty!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sama przewraca i ja wtedy mowie lub otwiera na pierwszej stronie i pokazuje stale ze dwa trzy i ja jak mantre powtarzam..

Ja zakupie moze moj pierszy material w ramach szalenstw

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1979 1980 1981 1982 1983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ