X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie- ostatni dzień w pracy przed urlopem :D

Młoda- moja też się tak wierci ze w łóżeczko się uderza :/ , współczuję biegunek i armagedonu.... a co do wodnistego śluzu jak tak miałam całą drugą połowę ciąży ;)

Zgredzia- cybersex.... dobre... ciekawe czy małż mój na to by poszedł :P

Beszka- podziwiam organizacji

Kotka- ja nawet jak dzieci na dworze pod blokiem krzyczą czy płaczą to lecę sprawdzić czy mała się nie obudziła i czy aby to nie ona :P

Kotka- oj współczuje humorów .... może to tylko zły dzień

Konwi- tablica boska- też chcę taką zrobić :)

Lili- masz rację- z klasą i nie dawaj się sprowokować, po co dawać satysfakcję mąciwodom

A o której księdze dźwięków mówicie?? bo ja znalazłam na allegro kilka różnych i nie wiem która to ten hit, Zuza w ogóle bardzo lgnie do książek ale tylko po to by próbować je podrzeć i zjeść :/

KUźwa koleżanka już na nasz wyjazd spakowana a ja nawet nie poprasowałam, o pakowaniu nei wspomnę- zakupy nie zrobione, i jeszcze pranie jedno musiałam wstawić bo zimno i mała wszystkie bodziaki z długim rękawem wybybrała- a potrzebuję na wyjazd- dziś chyba strzelę ze trzy litry kawy i będę pakować i sprzątać do rana :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 13:14

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerze, wracałyśmy w małym deszczyku. Byłam pewna ze mała usnie po powrocie, a tu lipa. Butle wypiła i poszła sie bawić hehe
    Pózniej jedziemy do marketu i do obuwniczego poszukać kaloszy dla Ani. A i może do decathlona zajrzę za nimi.

Ari, mowie o książce dźwięków wyd Dwie siostry.
    Udanego pakowania :)

Kurczę, dzis mam w planie zrobic placki z cukinii, a dziecię spać nie chce,
    Wasze maluchy jak sie denerwują tez zaciskają zeby i machają rekami? Omg

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Ari, mowie o książce dźwięków wyd Dwie siostry.
    Udanego pakowania :)
    dzieki :*

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: a czemu nie mozesz robic plackow jak mala nie spi?
    Moj cala droge przekimal, wracajac.wstapilam na cmentarz do brata, w domu karmienie i znowu pokimuje sobie, mala babcia wlasnie usypia..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz.... Zawsze gotuje jak mała śpi, ale ze dzis tak a nie inaczej to przynajmniej cukinie starłam, uśpiłam ja i teraz juz sie zajadam.
    Ania zjadła pół słoiczka i podziękowała.

Zgredko, Twoj brat nie żyje? O matko, co sie stało?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszz, dziewczyny, co za poranek mialam. noc zreszta tez :/
    kolejna noc wstawania, juz sama nie wiem, nic kompletnie nie pomaga i chyba pogodze sie juz, ze musze wstawac. punkt 4 moje dziecko zaczyna kwiczec, z desperacji daje mu mleko, pozniej pare razy do niego poprzychodze i zasypia w koncu. no ale ja jestem zombie pozniej. poza tym moj wstaje po kilka razy w nocy, bo w piatek mial dlutowanie osemki i teraz umiera. leci na ketonalu, a ten pomaga na pare godzin i finito.
    a z rana puszczalam na balkonie z Frankiem banki i nagle ten w ryk. ja do niego, a tu na paluszku żądło!! ten sie drze w nieboglosy, ja w panice, czy tej osy nie polknal! no ale mysle, zadlo w palcu, to znaczy, ze pewnie pszczola. zaraz pod zimna wode, ten caly czas w histerii. moj juz dzwoni na pogotowie, co robic (choc wiem co robic, kazalam mu dzwonic- nie pytajcie czemu). na szczescie paluszek tylko spuchl i byl mega placz. niczym nie dalo sie uspokoic. w koncu wlozylismy go do wanny, bo bardzo lubi, puscilismy piosenki no i jakos sie uspokoil po godzinie prawie.
    w tym czasie widze, ze mojego napier... brzydko mowiac po tym dlutowaniu, wiec dzwonie do gabinetu, czy mozemy przyjechac, to mu opatrunek zrobie. no i raz, dwa wyszykowalismy sie, Frankiem zajely sie kolezanki z gabinetu, a ja ogarnelam tego mojego, no i z powrotem do domu. dopiero w sumie wrocilismy. omg. mam dosc.
    teraz Franek spi, a ja pochlaniam mieszanke wedlowska i ptasie mleczko, coby ukoic nerwy.

tez chce zamowic ta ksiege dzwiekow, a w ogole polecam ksiegarnie internetowa aros.pl- mega tanie ksiazki.

Konwi- wspolczuje nocki i lacze sie w niewyspaniu :/

Kotka- fajnie zareagowalas na zachowanie Dominika. moj poki co nie boje, ale lubi szarpac za wlosy :/ mowienie, ze mnie boli nie pomaga, bo on i tak znow szarpie. ehh, chyba tylko konsekwencja nas uratuje.

Lara- moj nie macha rekami, ale od razu w placz. jak tam Ania, usnela?

Ari- a co to za wyprawa z kolezanka? gratki utraty kg!

Mloda- no mi sie niestety zdarza czasami popuscic przy kichaniu :/ przy pierwszej ciazy czegos takiego nie mialam. a sluzu jest mega duzo! takiego typowo plodnego. ciagle mi mokro :/

Zgredka- usmialam sie z tego sexczatu :D chyba Twoj dola zalapal, ze jego teksty nie podzialaly :D

Lili- dobrze, ze rozwiazalas to na spokojnie. a postepowanie tej siostry troche niefajne :/ w koncu Ty chyba w wiekszej potrzebie bedziesz. no ale kij im w oko, dacie rade inaczej.

Kroko- to trzymam kciuki za owulacje i jej pozytywne wyniki ;)

a ta tablice manipulacyjna robi dziewczyna na fb na zamowienie, nawet kiedys do niej napisalam. ja sama jakos do tego glowy nie mam i wole tez, zeby wszystko bylo bezpiecznie umocowane. tez moze zamowie Frankowi.

co do pokoikow, to u nas jest bialo-blekitny. do tego kolorowy dywanik, kosze na zabawki i na scianie robie te kolorowe naklejki- chmurki, sloneczko i tecza.

nie wiem co jeszcze mialam pisac.

milego popoludnia wszystkim!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WROZKO mojego tez ostatnio cos ugryzlo, pszczola albo osa. Babcia zadlo wyjela. Oblozylismy cukrem i opuchlizma zeszla.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka tavlica to zarabista sprawy ale chyba dla mniejszych dzieci bo Domislaw to by teraz apopleksji dostal ze sie tego nie da oderwac ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym bawia sie dzieci w waszych zlobkach? Ja nigdy nie widzialam innych zlobkow wiec nie mam porownnia.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka- przez telefon nam jeszcze radzili cebula. no ale ledwo maznelismy malemu, bo on ta raczke do buzi, wiec troche na silel trzeba bylo. dobrze wiedziec, ze po cukrze tez schodzi. mialam schize czy nie uczulony, bo my z alergikow, ale na szczescie obylo sie tylko na opuchliznie. rozwazam kupno adrenaliny coby w domu byla na wszelki wypadek...

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie placki z cukini z sosem czosnkowym i zurek
    młoda spac nie chciała padła dopiero o 14:30 na drzemke masakra
    u nas problem z butlą wieczorną od poniedziałku nie chce :( i musze kaszke robić zastanawiam sie czy jej już tak zostanie czy to wina zebów :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania tez usnęła dopiero o 14:35 na pierwsza drzemkę.
    A ja sie zastanawiam czy ona z butla to do 18-stki bedzie usypiać?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny chyba się trochę uspokoiłam tym bardziej wspomniałam sobie,że z młodym też tak miałam właśnie około 3 trymestru i też wtedy panikowałam hehe ;p

Dzisiaj wreszcie mogłam pomyśleć o sobie.Siostra wzięła do moich rodziców wyszłam sobie na kanapke i do byłej firmy poplotkować potem zakupy i kończe właśnie obiad.Jak cudownie taka cisza ,spokój i czysto w domu ahh ;D

Mam nadzieje,że dzisiejsza noc będzie lżejsza.Muszę mu zapodać espumisan jak wrócą.Herbatke miętową pił sobie.Lekkie posiłki mam nadzieje,że będzie dobrze.

A tak w ogóle fajnie,że Summi wróciłaś i piszesz z nami :) mam nadzieje,że u ciebie się układa dobrze.

Krokodylica lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokonczylam poszewke na zakladke z sukienki. Moje pierwsze dzielo :-)
    Laro: moj brat zmarl na zawal (a moze wylew bo to od nadcisnienia) w wieku 31 lat 11 lat temu.
    laro, tez nie wiem jak.moja bedzie usypiac bez butli, ale np w dzien pokazuje ze jest senna, ja ja biore do.lozka i sie kladzie, niedlugo trzeba bedzie przejax na usypianie przy czytaniu

Dzieci spaly, ale sie pobudzily wlasnie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Mogę dołączyć?
    Jestem staraczką, to chyba mogę, nie?
    Staram się, staram...nie zwariować.
    Mam synka, Dzisiaj kończy 1.5 roku :)
    Jestem fajna, miła i w ogóle nie zawadzam ;)
    Dziękuję!
    Pozdrawiam!

zgredka, konwalianka, PsotkaKotka, Smoczyca1, MANIEK, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena- napisz cos wiecej o sobie :P ile sie starasz? :P

sto lat dla Diego! niech rosnie zdrowy i grzeczniutki ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona wrote:
    Nena- napisz cos wiecej o sobie :P ile sie starasz? :P
    To znaczy się, od półtora roku staram się tak do końca nie ześwirować. Bo już niestety trochę sfiksowałam, ale to już bardzo dawno temu. Czyli długo się staram.
    I nie wiem...co tam o sobie nazmyślać jeszcze, hmmm....Piękna, sławna, bogata, nadprzeciętnie inteligentna...Cała ja.
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 17:11

WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i opalona, zapomnialas rzec :P polskie morze, dobre morze :D

kiedy na Espanie?

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj :)
    Albo może lepiej dziś :)
    W domu byliśmy około 2 w nocy. Dziś jestem blin...
    Upał nieziemski.
    Opalona jakoś specjalnie nie jestem, pogoda średnia była...
    Nadrobię tutaj :) Bałtyk nie dał rady to może morze śródziemnomorskie podoła :) Jest pod nosem.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpisałam i dupa, wpieprzylo mi posta, mam taki nerw, że szok..

Wrozko, kurcze ale miałaś dobę, szczerze współczuję. Rozumiem że już nieco lepiej u Twoich panów

Zgredko gratuluję pierwszego dzieła

Nena, dam trochę swojego słoneczka

Psotka, to chyba taki wiek, rzuci testują, sprawdzają granice, reakcje.. Patryk też Tymka bije, myśli że to zabawne, bo na ogół Tymek się śmieje, chyba że go ździeli fest, to jest płacz..

Ari, to miłego wypoczynku

My też jutro wybywamy

Dziś mam bardzo zły dzień.. Chłopaki bardzo mi dziś dopiekli, zwłaszcza Tymek.. Można mówić do niego po 15 razy, ubierz się, zjedz, umyj ręce, nie rób tego patrykowi (ciągle mu dokucza), jak krzykne zrobi, tyle że dziś nawet to nie pomagało.. Pyskuje, przedrzeznia.. Dziś nie dałam rady, poryczalam się, powiedziałam że ich zostawię i wyjdę z domu, tymek wpadł w panike, że chce ich zostawić (mnie chodziło, że zrobię to jak tata wróci), przepraszal itd. Wytłumaczylam mu dopiero ale i tak chodzil za mną krok w krok.. Obiad, jeszcze nie widział, już było be, on jest nie będzie bo to jest obrzydliwe (ryż z piersią z kurczaka faszerowana szpinakiem, w cieście francuskim), wkurzylabym się, powiedzialam, że niech robi co chce, ma talerz z obiadem, czas 10 min, po tym czasie zabieram talerz. Pomogło, zjadł całe! Ręce opadają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:29

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1977 1978 1979 1980 1981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ