Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:LARA-wyczowam niegrzeczny to czy mi się wydaje?
Musiałam być na 15 u teaciow.
Pytam, bo raz jest zle ze nie śpi, a teraz tez ze śpi. Ja bym sie cieszyła gdyby Ania tak fajnie twardo spała, a ja w tym czasie zrobiłabym mnóstwo rzeczy. (Niestety musze być blisko, wtedy fajnie śpi, Btw wstała dzis po 11 i do tej pory nie śpi).
A co do planów z dzieckiem to nie raz pisałam ze jest odwrotnie niż to co zaplanujemy.
Jak chcesz zeby spał to nie śpi, jak chcesz zeby nie spał, to śpi. Taki lajf
-
Nie ma sensu, bo ja robie atmosfere niby niehalo..
Gadalam z kolezanka pedagozka, ktora ma wychowawstwo w klasie z dziecmi o tym samym wieku i mi powiedziala po moicj opowiesciach, ze jej dzieci juz dawno nie bawia sie w ten sposob i oczywiscie ze za pozno zeby z nim spala (9!) No i z nim pogadalam jak ja aktywizowac ze.moze dawac jej jakies zadania dorosle typu zakupy (ja akurat tego sobie nie wyobrazam).. -
Aniu, no ale chyba dobre wiad,u lekarza. Te skrzepy ponoc dlugo schodza, jesli mialo sie je powyej kolana.
A kto dal wam skier.na tomokomputer? Umowiliscie sie juz?
Zgredko, nie wiem jak skomentowac zachowanie Twojego....
Co do kostki, to mam spuchnieta i od sob.wieczora dosc mocno. Krwiak tez jest. Dzisiaj nosilam oklad z wody i octu plus mialam bandaz ela.calydzien i jest ciut lepiej.
Hance sie w momcu druga dolna 2 przebila. Kupydalej sa. Mysle, ze to przez te 4 -
LaRa wrote:Nie, dlaczego?
Pytam, bo raz jest zle ze nie śpi, a teraz tez ze śpi. Ja bym sie cieszyła gdyby Ania tak fajnie twardo spała, a ja w tym czasie zrobiłabym mnóstwo rzeczy. (Niestety musze być blisko, wtedy fajnie śpi, Btw wstała dzis po 11 i do tej pory nie śpi).
A co do planów z dzieckiem to nie raz pisałam ze jest odwrotnie niż to co zaplanujemy.
Jak chcesz zeby spał to nie śpi, jak chcesz zeby nie spał, to śpi. Taki lajf
No ja sie tez ciesze jak tak twardo spi i dlugo. Kto by si enei cieszyl
. Tylko akurat dzisiaj pechowo potrzebowalam wyjsc z domu i nie myslalam ze tak dlugoe dzie spal. No i szok, ze wyciagnelam go z lozka, odslonilam okno, rozbudzalam go a on sie do mnie przykleil, dal sie odlozyc do lozka i poszedl spac dalej i to na ponad godzine.
A potem jak sie obudzil (15:40) to z wielkim usmiechem na buzi
A z tymi planami to fakt. Zwykle to jest tak, ze jak sobie podcza susypiania go robie plany co to ja nie zrobie jak bedzie spal to on jak na zlosc wlasnie spac nei chce -
Beszko 1 tomograf komputerowuy mal w szpitalu a teraz będe załatwała tyle że ja mam kilka kontaktów bo pracuje z lekarzami i rozliczam z NFZ wiec pewnie i tak pojdziemy po znajomości taka prawda bo jak mamy czekac do maja 2017 na tomograf to prędzej zapłace.
Dwa ta dr co męża prowadzi pracuje w klinice przyszpitalnej i powieziała zeby sie do niej zapisac na NFZ i ona juz go położy później na 2-3 dni na badania po 3 albo po 6 miesiacach w zależości jak będa szły postępy
u nas własne powyżej kolana szybko zeszły a zaczopowane jest 2/3 łydki -
Aniu, no niestety w dzisiejszych czasach to tylko po znajomosci....
albo orywatnie. Bylam ciekawa jakie sa terminy u was. A kto wam dal skier.,bo tutaj z tym bylo sporo zamieszania. Masakra jakas. No i po 6 mies.kazali zrobic. W szpitalu tez zrobili. Przy orzyjeciu...od razu mame na tk wyslali. Dlatego wiedzieli ze 80% naczyn w plucach zatkane.
Manku, dobrze ze z mama pogadalas. Odpoczywaj. -
Wrozko cisza skurczy brak:/
Przed chwila sie dowiedzialam ze moj brat znowu zostanie tata=ma core 6 miesieczna szwagierka myslala ze karmiac piersia nie zajdzie w ciaze w niedziele zrobila test bo od kilku dni zle sie czula no i 2 krechy wyszly brat pojechal po kolejny test bo nie wierzyli kolejne 2 krechy;)to nam sie rodzina powieksza...,
Beszko rutaj nawet przy cesarce daja przeciwzakrzepowe 10 dni po cc musialam brak zastrzyki i do tego rajstopy uciskowe takze nie wiem czy tutaj przesadzaja czy poprostu takie normy
WróżkaZielona, Blondik lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Ja tez po cc musiałam 10 zastrzyków clexane w brzuch dawać. Wiec to standard. Ale o rajstopach nikt nic nie mówił.
Gratulacje powiększenia rodzinki
My dzis świętujemy 14 rocznice poznania. Ja dostałam piękne kwiaty-róże chińskie, a o małżu zapomniałam.
Zgredko jak tam u Was? Mam nadzieje, ze sie dogadacie, bo najważniejsze sa dzieci.
Uciekam spać. Dobrej nocyLili83 lubi tę wiadomość
-
Kotka nie tylko dla ciebie;)dla mnie to byla mordega tym bardziej ze na oddziale gdzie maly lezal bylo 26 st
Lara te rajstopy to juz przed cc zalozyli zanim na stol trafilam:/ciesz sie ze nie musialas ich nosic!
nie ladnie ze o mezu zapomnialas;)
brat w szoku bo zapieral sie ze 2 szybko nie bedzie;)moi rodzice tez!!! od zeszlego roku atrakcji im nie brak;)))))hihihihihWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 22:40
*******Gang18+*******B -
Lara hehehe jeszcze będziesz prosić by Ania przestała gadać.
Oczywiście, że wystarczy że mąż zadzwoni do swojej mamy w Waszym imieniu.
Co to za aplikacja co liczy długość spacerów? Chętnie skorzystam!
Dama to przytulanie nocne minie, jak się chłopak przyzwyczai.
Summi gratki dla dziewczyn i jeszcze raz to napiszę: d*pa nie diagnoza.
Zgredka nie fajnie z tymi komórkami i że jeszcze Twój an to nie reaguje.
Konwi dobrze radzi, wytłumacz jak krowie na rowie.
mari aaach pamiętam te pierwsze stałe posiłki, dobre to było.
Nena buty były brudne to umył. ;P
beszka ja też pilnuję by drzwi do łazienki były zamknięte, bo w szafce pod zlewem te wszystkie chemie, domestosy, Zuzia czasem próbuje się tam dopierać, na samą myśl ciarek dostaje.
Co do szpitala i mamy to masakra.
Maniek cóż, Zuzia z wyglądu cały tatuś ale charakterek po mamusi!
justta siły :*
Ania odpoczywaj.
Lili Wasza rodzinka nieźle płodna hihi.
Lili83 lubi tę wiadomość
-
My teraz drzwi do lazienki tez zamykamy bo czesto okno jest otwarte a maly juz prawi ena kibel wchodzi a stamtad na parapet juz latwo. Mysl eze musimy niedlugo zaprzestac takeigo wietrzenia.
LARa ja tez bym nie dzwonila na twoim miejscu do tesciowej, niech maz zadzwoni.
Ja zadnych zastrzykow nei dostawlam.
LILI wspoczuje, u nei nei bylo napewno 26C a i tak sie umeczylam, okropienstwo te rajty!
Gratki dla brataWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 23:23
-
Wróciłam z zakupów, byłam na rowerze 18 km.
Ooo Lili, gratki. Ile brat ma lat, że tak się zapieral, nie pamiętam kurcze.. A no a sam fakt, że myśleli że karmiac piersią.. Hehe, ale fajnie będziecie mieli na rodzinnych spotkaniach..
Kroko, a gdzie sprawozdanie z swojego dnia? Wszystkim odpisałaś a o sobie nic..
Mój Patryk wchodzi do wc, chemię mam na kabinie prysznicowej (dach) w pudełku. Do samego kibelka się dobieral ale wie już ze nie wolno. Za to podstawia sobie podstawkę i sam myje ręce po wizycie w WC, a nie korzysta przecież, . No ale obserwuje Tymka.. Wie gdzie się sika i robi kupę, często karze się sadzac na WC ale nic z tego nie wynika.. Ech
Beszko dobrze ze lepiej z nogą. Gratki zębów Hani
Zgredko on chyba nie wie że teraz dziewczynki szybciej dorastają, może warto abyś mu nakreslila, że jakby nie daj boże odbiło coś byłej, to może go o pedofilie posadzić.. Wybroni się, ale nieprzyjemności okropne.. Samo to że z nią śpi, może być niezrozumiałe dla otoczenia, zresztą Tobie jak widać to przeszkadza..
Idę spać, mój już dawno śpi, Tymek właśnie zaspany przyszedł sikuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 23:35
-
Eee no co wy, spicie?
U nas noc ok. Tylko te poranki o 6..no ale nie ma co narzekaćtymek w nocy wolał bo mrówki ma w pokoju, wracając schylilam się by lampkę przesunąć i zasadxilam w kant szafki, guz jak 150. Na palcu u stopy krwiak, na czole guz.. Masakra
-
Dzień doberek!
Jakos spac nie moge w nocyzasnęłam koło 1 a zoska po 6 wstała ale nie ma tragedii moze to jesCze nowe miejsce
Konwi współczuje nocnej atrakcji. Altacetem posmaruj moze? A tymek serio miał mrówki czy tak mu sie wydawało?
Ja chemię trzymam w kuchni ale szafki nie maja uchwytów tylko takie frezowanie wiec zoska póki co nie umie otworzyć i w kuchni nigdy nie jest sama.
Lili gratuluje bratu! Fajnie będziecie mieli...pózniejtrzymam kciuki za rozwój sytuacji
Lara dobrze ze was ominęło, a Ania jest kumata wiec spoko rozgadała siea z teściowa to ja bym SMS wysłała bo moja tez tak robi jak cos chce zawsze do mojego dzwoni a do mnie never
Beszko zdrówka dla Was! Przechlapane masz z ta noga i gratki zęboli!
Maniek dobrze ze mama jest pozytywnie nastawiona na psychologa!!! Na pewno jej i Wam pomoże. A Ty lepiej sie czujesz?
Zgredzia cóż wiemy jak jest na przykładzie Summi, wiadomo ze sie nie uchroni od elektroniki ale póki sie da trzeba ograniczać musza byc jakieś zasady!!!!
Summi gratuluje postępów!!!!! Super super
Kroko a jak u Was? Wsio ok?
My wczoraj byliśmy u lekarza ale w sumie niepotrzebnie bo kupka juz ok dupka prawie nie ma śladua u lekarza w poczekalni Zoska chłopaków zarywała takich ok 10 lat za raczki łapała i za kolanko
Hahaha
Miłego dniaaaaaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Boshhh dajcie spokoj. Ja chyba oszaleje. Siostra opiekowala sie malym I byli u moich rodzicow. Pewnie wciskali mu slodycze I dzis w nocy mielismy efekt. Ja prawie nie spalam ciagle zagladalam ,bo maly sie wiercil uderzal raz mu noga utknela potem baki I bol brzucha ciagle jeczenie I wiercenie nosz jasna anielka. Musze przekazac siostrze ,ze slodyczy to dziecko nie moze absolutnie.
jestem tak skonana a to lozko nowe mialo byc wybawieniem a ja od tygodnia umieram z nie wyspania ahhh.
Ahh czas na sniadanie ,bo o 9 mam gina mam nadzieje ze beda pozytywne wiesci. Jestem taka nabuzowana po ostatnim ze mi malej nie zmierzyl ani nic ze dzis ma mi wszystko spelnic co chce ,bo zmieniqm po raz 6 lekarza ! Wrrrr... ehhh . Sory ,ze znowu o mnie. Menda jestem.
-
Dzien dobry
Smoczku, dobrze ze mala juz zdrowamowisz ze chlopakow zarywa
Lili, gratki powiekszenia sie rodziny. Bedziecie mieli dzieciaki w podobnym wieku
Co do profilaktyki p.zakrzepowej, to ja ze wzgl.na syt.z mama i ciocia, to nie uwazam za przesadzone.
Ja jak mialam tutaj operacje na kolano, to owszem, ponczone na druga noge mi zalozyli do operacji, ale lekow p.zakrzepowych chetnie nei daja. Po paru godz.kaza chodzic i pic duzo. Leki odstalam bo po kilku dniach od operacji lecialam do Pl (gdybym teraz miala leciec po takiej operacji, po tych zatorach w rodz, to sila by mnie do samolotu nie wsadzili hahahaha )
Lara, ja bym do tesciowej nei zadzwonila,a le tutaj to norma. Maz dzwoni do swego rodzenstwa i do tesciow z zyczeniami. Jak sie widzimy to i ja zloze, ale nei dzwonie specjalnie. Ja mam urodziny tego samego dnia co siostra meza. Tescie zawsze zapominaja, przypomina im sie an ostatnia chwile. Siostra meza sklad ami zyczenia przez mego meza, tzn.on wczesnie rano do niej pisze smsa z zyczeniami ona mu dziekuje i przy okazji kaze mi zlozycmeza brat nigdy mi zyczen nie sklada. W tymroku tescowa zorg.kawe dla corki i dla mnie w nasze ur.i zaporsila braciszka meza. Ten z kwiatami do siostry i z zyczeniami a do mnie nic
na koniec imprezypodeszli i zyczenia zlozyli hahahah pierwszy raz od zawsze
takze ten...ja mam ich w d.... Cala rodzinke
Nieprzytomna jestem, a H chce sie bawic. Mlodszy w domu to cos tam z nia buduje, ale musze zaraz dolacYcjuz po 2 kawach i zaraz trzeciej sobie naleje bo padam
-
Hejka
Dzieki za siły przydalo się, czuje sie wyspana, raz o 3 podalam smoka tylko i spal do 6 30, dzieki
Leo teraz wszedzie wlazi nauczyl sie nawet na parapety, urwanie glowy, ciagle za nim latamjakis wyczynowiec mi sie wtrafil
Lili u ciebie koncowka jak sie czujesz?
Na weekend byla siostra, rodzi w pazdzierniku -
młody usypia na I drzemke, znowu sobie robi dwie... nie umiem go skumać.. no nic, dopóki noce są niezłe niech ma!
Justa a siostra co będzie miała? Oj kochana, nie tylko Leo, jak widać to wyczyniowiec..większość naszych formułowych maluchów to rozrabiaki, wyczynowce, łobuzy, cwaniaki i rozkoszne bąble..nic tylko kochać i uzbroić się w ocean cierpliwości..a i dobrą kondycję
beszko a nieprzytomna, tak po prostu czy noc nieciekawa? A gdzie masz starszego syna? kiedy u Was się szkoła i przedszkole zaczyna?
młoda, współczuję nocki.. myślisz ze to wina słodyczy? ja czasem daje coś patrykowi, ale staram sie do 14, bo później, widzę sama po Tymku jest pobudzony..
smoku super że z pupcią już w porządku, może nie mozesz spać na nowym miejscu?
pije kawe..młody usnął w czasie pisania tego postuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 09:30
Krokodylica lubi tę wiadomość