Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam laseczki
Wiem, że z opóźnieniem ale przyjmiecie mnie tutaj?
Ja jak zaleciłam lekarka staram się leżeć ale z majstrami na budowie to nie takie proste choć baaaaardzo mocno próbuję
Całe szczęscie z Zochną dobrze 21 cm i 6006
ehhhh ale i tak ta wczorajsza wizyta mnie zdołowała i zmartwiła mam nadzieję ze jednak ta głupia szyjka się "naprawi"
MIłego dzionka
A LaRa gratki, że dziewczyneczkaLaRa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Hej Smoku
ja dzielnie znieslam dzis pobieranie krwi, wpadlam tam bedac na spacerze z psem, jak tylko zobaczylam, ze nie ma kolejki. Pies przyczepiony do drzwi a ja cyk cyk i po ptokach. Nie zdazylam sobie nawet wkrecic, ze zaraz padne
W robocie harmider w zwiazku z nowizacja przepisow.. nikt nic nie wie, ale to chyba w tym kraju normalne..
A u mnie dzis tez sie da filmik czy za wczesnie? Bo moze bym na swieta rodzicom zrobila..
-
Yasmin wrote:Ja korzystam z http://www.fotosik.pl
Nooooo dawno się "nie widziałyśmy"... jakoś ostatnio mam problemy z samodyscypliną i siedzeniem przy kompie
Ciesz się że u Was ok. Za szyjkę trzymam mocno kciukensy
No mnie też dawno nie było jakoś tak wyszło
Ale staram się poprawić czemu sprzyja moje przymusowe leżenie
Rozumiem, że u Was wszystko ok? -
Yasmin wrote:Jeszcze jaka!!!!
Czy życzysz sobie żebym usunęła te zdjęcia? Pytam bo nie moje i dopuściłam się samowolki publikując to
Yasminko, Ty moja, poczekamy az inne ciocie podejrza i wieczorkiem skasujemy ok? ja swoje, Ty tez i nie bedzie sladu po tych dyskretnych czesciach ciała ok?
swoja droga, ja nie potrafie jakos dojsc ze "to" to akurat "to", nie widze tego -
zgredka wrote:Hej Smoku
ja dzielnie znieslam dzis pobieranie krwi, wpadlam tam bedac na spacerze z psem, jak tylko zobaczylam, ze nie ma kolejki. Pies przyczepiony do drzwi a ja cyk cyk i po ptokach. Nie zdazylam sobie nawet wkrecic, ze zaraz padne
W robocie harmider w zwiazku z nowizacja przepisow.. nikt nic nie wie, ale to chyba w tym kraju normalne..
A u mnie dzis tez sie da filmik czy za wczesnie? Bo moze bym na swieta rodzicom zrobila.. -
Zgredka, a jakie masz dzis badanie? zwykle kontrolne? jesli tak to musisz wczesniej spytac lekarza czy ma mozliwosc nagrania plytki, a jak nie to popros o ładne foty kolesia i juz
ja płytke bede miała z połowkowego za tydzien -
Dzień dobry.
LaRa jak dla mnie to Twoje dziecię na tym zdjęciu kolankiem zasłania co tam ma między nogami. Ale ja to widzę inaczej niż Yasmin zaznaczyła heh.
beszka życzę zdrowia dla Ciebie i dzieci.
Smoczyca jak już wiesz ja też przyklejona do łóżka. A też mam budowę, ale trudno, mąż lata.
Jak chcesz to możesz mi wysłać zdjęcie na maila to Ci wstawię na forum.
-
zgredka wrote:A u mnie dzis tez sie da filmik czy za wczesnie? Bo moze bym na swieta rodzicom zrobila..
Smoczyca1 wrote:Kurczę chciałam wstawić swoją ale wyskakuje mi jakiś błąd, a kit
No mnie też dawno nie było jakoś tak wyszło
Ale staram się poprawić czemu sprzyja moje przymusowe leżenie
Rozumiem, że u Was wszystko ok?
LaRa wrote:Yasminko, Ty moja, poczekamy az inne ciocie podejrza i wieczorkiem skasujemy ok? ja swoje, Ty tez i nie bedzie sladu po tych dyskretnych czesciach ciała ok?
-
No u mnie cd mozna, tak sobie w cenniku napisali..
ale zastanawiam sie czy to to nie za male na krecenie i czy filmik bedzie ciekawy..
Smoczyca: nie boje sie krwi w sumie klucia tez nie, ale nie znosze tego tam oczekiwania na klucie, w sumie sama sobie wkrecam -
Hej
Ja przed ciaza nei balam sie pobierania krwi. Ba! Ja to nawet lubilam, lubilam to uklucie i wciaganie krwi i ten lekki, dziwny bol po wyciagnieciu igly.
Teraz, w ciazy, po raz pierwszy zrobilo mi sie autentycznie slabo podczas pobierania a ostatnie to jakis horror byl tak bolalo -
PsotkaKotka wrote:Hej
Ja przed ciaza nei balam sie pobierania krwi. Ba! Ja to nawet lubilam, lubilam to uklucie i wciaganie krwi i ten lekki, dziwny bol po wyciagnieciu igly.
Teraz, w ciazy, po raz pierwszy zrobilo mi sie autentycznie slabo podczas pobierania a ostatnie to jakis horror byl tak bolalo
Mnie nikty ani nie bolało ani nie miałam siniaków, za to raz pojechałam do innego szpitala na prenatalne i mi pobrali krew to nie dość że bolało jak franca to jeszcze mega siniola miałam...