Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio nie rozdaja u was probek? Ja mam od prywatnego i od ultrasonografisty.
Od pierwszego mam jakas pieluche marki tesco, dvd z instruktazem obslugi dziecia od nivei i tez nivea kremik w malej tubce. Potem kilka saszetek zelu do higieny intimy. I masa uklotek + jakis nr miesiecznika mamo to ja. Z dzisiaj poza butelka mam 4 pieluchy (nie patrzylam na marke), probka spora emolium, katalog Smyka i jakis poradnik laktacyjny.
Sprobuje 2 raz wyzebrac te siate z butelka jak pojde na polowkowe, moze wciaz to bedzie do dostania -
Cześć,
Witam sie w 21 tc
Tez teraz chce płytkę z badania mieć 30 zł, ale pamiątka bedzie
Chce zrobic album dla dziecka, żeby moc wkleić wszystko od początku, tj. Testy, zdjęcia, filmik i tak dokładać po kolei nowe fakty
Nie wiecie gdzie mozna coś takiego kupić?
Miłego piateczunia -
Aaaa i na wczorajszej wizycie ginka szukała co tam dziec ma miedzy nóżkami, zrobiła zdjęcie, ktrorej wg niej pokazuje wargi sromowe ale ja nie wiem z tego nic ( mimo iż mi to dosyć dobrze objasniala, ja tego nie widzę) powiedziała ze raczej nie powinno sie już nic zmienić, ale na potwierdzenie mam czekać do polowkowego.
Zaraz pokaże Wam zdjęcie i moze któraś z Was tez wypatrzy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:29
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Lara, Nieukowa super ze wszystko ok z maluszkami
ja jestem umowiona na usg w PL i moze sie jeszcze nawet na prenatalne zalapie tez chce filmik.
mam tylko nadz.,ze polecimy do PL i sie bardziej nie rozlozymy. mnie okropnie boli gardlo - dzis bardzije niz w poprzednie dni. do tego kolejna prawie w ogole nieprzespana noc. leon cala noc plakal, ze go brzuch boli. dwa dni temu bylo to samo. jesli to nie wirus, to sadze, ze alergia. w PL bedziemy robili komplet badan: testy z krwi, usg jamy brzusznej, kupka no i wizyta u dermatologa alergologa....ehhh