Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie, nie czytam i nie piszę, bo Tomek wyzdrowial a wzięło mnie. Za przeproszeniem rzygam jak kot. Spotkalam dziś podczas spaceru Tomka ulubioną panią że żłobka i potwierdziła, że ten wirus intensywnie panuje i ona też w sobotę chorowala. No i kilka godz po rozmowie z nią ja wiszę nad kibelkiem
Masakra, bo jutro muszę do pracy po ponad dwóch tygodnach nieobecności..aj..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:53
-
Hej, coś cisza i postów brak.. Znowu..
My na placu zabaw, od wczoraj czytam książkę, romansidlo ale wzięło mnie.. Film teraz jest w kinach - zanim Cię poznałem, niezła
Alu zdrowia, mam nadzieję że dziś lepiejAlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Hej.
U nas nocka ok ale po 9 istna masakra, Zuza odwaliła taką histerię, że nie wiem jak to nawet opisać. Ryk, płacz, rzucanie się po podłodze, cały repertuar.
Kiedy się w końcu uspokoiła zasnęła. O 10! (Zawsze śpi o 12).
Co się dzieje, ja nie wiem. Katar dokucza ale żeby aż tak?
A zęby idą hurtem, więc może to... -
My wracamy od lekarza - Toska charczy i mega katar, ale podobno od kataru tak charczy i tak to wyglada, no nie kaszle. Może zeby, niema jeszcze żadnego, a dziąsła białe..,
Alu, współczuje, zdrowia.
Kroko, Hmm...a może zaczyna sie bunt?
Konwi, ale zazdraszczam czasu na czytanie;)AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Summerko zdrowka dla Tosi.. ja czytam gdy dzieci śpią lub np gdy ide z Tymkiem na piłkę, on gra - ja czytam, chwila dla mnie..
Kroko, a to spoko, bo myslałam, że placisz co wizytę. Może Zuzia przechodzi już bunt 2-latka? Patryk ewidentnie.. może rozdrazniona po prostu.. czasem dorosły obudzi się zły, wiec dziecko też pewnie może. Zdrowia
-
Kroko ja tez stawiam na bunt, ewentualnie cos ja wkurzylo i nieradzila sobie z emocjami, u nas podobne zachowania, a Leo to charakterek ma konkretny, nie ma vo, ale ja sie z tego ciesze, nie da sobie w kasze dmuchac
Zdrowka dla Tosi
Ja zajadam ciasto drozdzowe ze sliwkami i z jezynami, mniam -
Heja Ala zdrówka.
Kroko to może dziś podziałacie nie dla Franka tylko dla Was? Faktycznie jak mąż nie chce to na siłe nie ma co. Zuzia wkurzona widocznie na coś ale wiesz kobieta mała co prawda ale emocje wielkie.
Konwi koleżanka polecała mi ten film:)
Summi zdrówka dla Tosi.
Zgredka a co u Was? jak relacje z Twoim?
Ja się zaraz urywam z pracy i jadę po Jagodę bo mamy szczepienie brrrr, nie lubie.
dziś byłam na pobraniu krwi i ze mną pani w ciąży z dziewczynką tak na oko 4-5 lat, jej jak ona płakała a pielęgniarka dosłownie się na nią darła...powiem Wam że to nie na moje nerwy, dziwie się że się matka nie odezwała ale może ze stresu w każdym razie ja Panią poprosiłam żeby tak nie krzyczała na dziecko bo nic tym nie wskóra a tylko krzyku wiecej trzeba poprostu delikatniej i pobajerzyć a nie straszyć. Serio nic tylko wziąć tą igłe i jej w d**e wbić.Krokodylica, AlicjaaA, Summerka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek, to przygotuj sobie zapas chusteczek, ja się uryczalam. Co do pielęgniarki to też bym zwróciła uwagę, głupie babsko, dodatkowo będzie dziecko stresować. Dobrze zrobiłas. Kciuki za szczepienie.. My mamy niby w piątek, ale młody jeszcze smarka i nie wiem..
Mój się nie może obudzić.. Śpi od 11.30 -
Maniek dobrze zrobiłaś że zwrocilas uwagę.
A co ona na to?
Może faktycznie jakiś bunt u Zuzy, jestem z nią 4 dobę non stop i sama więc zaczynam marzyć by pójść do pracy na te 8 godzin hehehe
Teraz ogląda chwileczkę bajkę bo ja skapitulowałam, muszę napić się kawy.