Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz czas na kolacje: zupa z jarmużu i zielonego groszku.
Od poniedziałku na wadze -2 kg. Jeszcze z jakies 100 i bedzie ok.
Manku, przykro mi odnośnie sytuacji z mama. Możecie sie spotkać z bratem i w 4 oczy porozmawiać? A właściwie w 6. Razem z mama. Bidulko, nawet ciąża sie cieszyć nie możesz. Tulam :*Lili83 lubi tę wiadomość
-
Nie slyszalam, ze mozna wazyc na minusie :o
U nas usypianie malej maly lezy na macie i majta nogami, a za pol godziny ma przyjsc kolezanka. Jeszcze mam mase postow do doczytania.
Myslalam, ze jak pojde z mala na drugi spacer po obiedzie to sie zmeczy i szybko zasnie, ale widac sie mylilam :pLili83 lubi tę wiadomość
-
Tak, czuje sie jak słonica, mam brzuch jak w 9 mc. Ze 20 by sie przydało, gdyby nie to ze przywalilam zaś to z 10 by zostało. Durna pinda.
Ania w wannie bawi sie z tata. I mowi : ćś - cześć -
Lara dasz rade moze 100 to przesada ale powoli i bedziesz dzida petarda.
Ehh mówiłam mezowi o dzisiejszej awanturze z rana i ze mam dość ... Powiedział ze tez nie moze sie doczekac az sie wyprowadzi bo nie mamy swojego życia jak jej nie ma to wszystko jest zrobione i mamy czas dla siebie i głownia ja nie jestem taka nerwowa ... Ja juz próbowałam wszelkich rozmów z matka bratem i ojcem i żadnych efektów wszyscy maja w d*** co ja mowię. Nie bede wam truła juz bo szkoda słów i nerwów.
Lara zobaczysz jeszcze bedziesz miała dość gadulstwa Ani. Dzis rozmawiałam ze znajoma ktorej corka zaczęła mowić dopiero jak poszła do przedszkola! Teraz jej sie buzia nie zamyka.Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Święci na niebiosach! moje dziecko juz spi. caaaaly dzien bez spania.
Lara- kobieto, spokojnie z tym chudnieciem, zaraz bedziesz grubnac w koncu
Kroko- bidulo... jak samopoczucie? lepiej?
Justa- lacze sie w bolu dnia bez drzemki
Nenek- ano wlasnie, drzemka to moj jedyny ratunek. moja chwila wytchnienia, moj cel dniaswiat bez drzemek jest beeee
ja po kolacji, zaraz mierze cukier i okaze sie jak bardzo jest zle. dzis po obiedzie myslalam, ze padne. duzo za duzo. bleee.
spokojnego wieczoru wszystkim!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Manku pomysl o sobie i swojej rodzinie!jestes w ciaglym stresie od poczatku ciazy!tym razem musisz byc stanowcza!jesli teraz tego nie zrobisz zostanie tak jak jest i zawsze bedziesz ta wszystko robiaca!#!i dostajaca po dupie!!!a dlaczego mama u ciebie teraz mieszka a nie u siebie?rozumiem po operacji ze bylo to lepsze rozwiazanie byla slaba ale teraz?twoj maz musi byc naprawde wyrozumialy ze to wszystko znosi tym bardziej ze twoja mama wydaje sie nic nie docieniac:/sily sily i jeszcze raz sily dla ciebie!!!
Lara 100 kg omg toz nic z ciebie nie zostanie;)usmiechnij sie wszystko bedzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:51
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Ja nie śpię, za to mój cukierek jeszcze śpi.
Przygotowuje sie do treningu porannego, bo wieczorem malz idzie na mecz.
Dzis na wadze -2,6 kgNo ze 100 kg żartowałam, ale ze 20 i bedzie ok.
Manku, wspieram :*
Kroko, mam nadzieje, ze ból minął. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 08:23
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka jednak za szybko pochwalilam to super spanie
Zgredzia wykrakalas dzisiaj pobudki z placzem co godz albo i co pol, jestem zdechla, ale finalnie wstal o 7
Dzien bez dzemek, nie pisze sie na to, zero odpoczynku
Lara pozbedziesz sie balastu, tylko trzeba sie zawziasc, chociaz to trudne i super ze Ania probuje mowic, jeszcze wszystkich przegada, zobaczysz
Kroko tyle z powodu @ i ten bol masakryczny biedna ty -
Hejo, odwiezlizsmy z malym mala do zlobka.
Moja ma chyna azs albo inne cholerstwo. Pare miesiecy temu pojawily jej sie plamki na brzuchu takie czerwone potem robiace sie suche. Pozniej dodatkowo na twarzy, pozs tym bardzo sie drapie w uszy w jednym totalny strup, a drugie wygladanjak naderwane bo przy platku ucha sie drapie
Poza tym cala noc nie spalam, bo bylam sama i to albo do jednego pokoju albo do drugiego, dzis chyba przestawie kolyske do malego pokoju, zeby nie latac w te i we wte -
Hejo u nas nic ciekawego.
Ja umieralam z powodu bolu zeba a dokladnie jedynkiale mam fleczer I jakos do porodu pociagne ,bo lekarz nie chce robic teraz kanalowki.
U malego wsio okej poza ciezkimi nockami a nawet na drzemke budzi sie po chwili I jest taki przerazliwy krzyk ,ze obled sama nie wiem co to o co biega . Wychodza obie gorne trojki na raz ale sama nie wiem czy to zeby czy brzuch ehh dylemat matki a co to a co topo za tym zdrowy ,chce szalec a matka pada na pysk z ta ciaza.
No wlasnie ciaza. Dzis wizyta ale bez usg . Badan tez nie doniose bo nie zrobilam sierota ze mnie. Ide glownie dowiedziec sie jak tam szyjka I lekarz chwile zerknie jak mala jest ulozona czy fiknela czy nie ta glowka w dol...stresa mam . No I zobaczymy co dalej.
Brzuch ogromniasty ,ciazy jak diabli. Spac nie mozna , chodzic tez slabo , a siedziec to tylko w pozycji lezacej haha do tego od kilku dni boli mnie spojenie lonowe no szokmartwie sie ,bo nie wiem czy ten lekarz glupi sie tym zajmie czy oleje ,bo nie chce lezec w gipsid po porodzie
ehh
Sory ,ze tak o mnie ... pozniej postaram sie cos dopisacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 09:26
-
zgredko, naderwane uszko, to często objaw alergii, na fb jest grupa wsparcia,wiele ciekawych rzeczy mozńa się dowiedzieć. suche placki to też albo alergia albo azs, Tymek ma AZS, Patryk Łzs.. taka pogoda jak teraz, wiatr..bardzo sprzyja nawrotom wysypek skórnych.. u nas jak jest pogorszenie, to jest masakra..nie śpimy, Tymka swędzi, płacze.. trudne chwile.. musisz skupić się na pielęgnacji.. raczej unikałabym sterydów..na początku jest poprawa, a później niestety nawrót ze zdwojoną siłą..
czemu Ty sie tylko zajmujesz Łucją w nocy?
cdn -
Dziewczyny, ja już nie mogę. Po zabijać chyba tych robotników i kolesi że spółdzielni. Czwarty raz naprawiaja odpływ z łazienki. Pod koniec poinformowali mnie, że w poniedziałek znowu chcą mi różnych całą łazienkę i dodatkowo kuchnie żeby przesunąć rury w bok bo sasiadce pod nami kawałek rury widać pod sufitem. Mam takie nerwy, że normalnie nie recze za siebie. Już zrobiłam awanturę przez telefon. Jak Madzia wstanie pójdę opier *** sasiadke i do spółdzielni. Co to za debile! !!
Maniek nie daj się mamie. Odmówić pomocy i koniec. Nie doceniasz niech jeździ busem królowa jedna. Choroba takiego egoizmu niestety nie tłumaczy. ...
Doczytam was jak się uspokoje. ..