Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic sie nie stalp, poza tym, ze mnie zostawil, bo niby dzieci nie zostawil, ale jak wiadomo to tylko teoria. Na razie nie dopuszczam do rozklejania sie, bo nie mam na to ani czasu amo glowy. Wiecej nie bede o tym pisac, jestem w zaprzeczeniu
-
Zgredzia tule mocno
W poniedzialek wizyta u ginki jak plec sie potwierdzi i bedzie cora, to bede chetna pozamieniac sie ubrankamimam przewage meskich po Leonie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 15:53
-
Zgredko, tule i tyle w temacie.
Co do AZS, wczoraj zauważyłam, ze Zuzka w jednym płatki ucha, ma tak, jakby całe ucho zdarte, chyba drapaka...
Blondik, no bez jaj..,kolejny raz?
Ale jestem zmeczona - spać (marzenie ściętej głowy).
Młoda, mnie w ciąży z Toska tak spojenie bolało, ze szok i jakoś tak dziwnie skrzypiało, a wszystko Ok.
Edit: Justyna, jak masz ochotę, obejrzyj moje ubranka:
Ubranka dla dziewczynki 62-74 h&m Next po 20 zł/ szt https://www.olx.pl/oferta/ubranka-dla-dziewczynki-62-74-h-ampm-next-po-20-zl-szt-CID88-IDhylYT.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 18:14
-
Młoda, mi sie spojenie rozeszło, ledwo chodziłam, moze warto sprawdzić u ortopedy? Mi kazał nosił jakaś opaskę uciskowa. Ale nie nosiłam, poprostu mniej sie ruszałam, ale każde wstanie z łóżka to był koszmar.
Zgredzia, Ty wiesz, silna jesteś i dasz rade.
Blondik, super spółdzielnie masz.....nie ma co. Współczuje ;( jak Madzia?
Zgredko, moze sprobuj kąpieli w emoliencie? Czy balsamu? Np Oilatum? Mam nadzieje, ze zejdzie.
My wróciłyśmy ze spaceru. Tata kupił dzis nowe klocki lego (zoo) i po jego powrocie z meczu, maja wspólnie otworzyć pudełko i układaćja zaraz spróbuje ja nakarmić kolacja a potem zabieram sie za prasowanie.
Kroko, jak sie czujesz? Jak brzuch?
Smoku, Ala, Yas, Ari?
Edit; Blondik, chyba cytryna, sokiem z cytryny, zostawić na noc. Całe szczęście ze teraz sa juz samoczyszczące sie piekarniki i taki tez mam zamiar kupić, bo szorowanie tego to makabra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 19:35
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara dzięki że pytasz. Czuję się ch*jowo. Bo muszę się pogodzić z tym że w tym roku nie zajdę w ciążę a brzuch naparza jak szalony.
Poza tym jestem słomianą wdową i niby już do tego przywykłam a jednak to wkurza.
A do d*py i tyle.
Jakiś gorszy dzień mam. -
Ja ten dzien miałam wczoraj ;( tragedia normalnie, dzis znacznie lepiej.
Współczuje bólu, a starego kopnij w tyłek na pobudzenie ;( trzymaj sie! ✊Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej. Zgredzia jak macie sie tak szarpać to moze i lepiej. Wg mnie to chwilowe moze chłop potrzebuje cis przemyśleć. Sił dla Ciebie. Co by nie było masz dwa skarby.
Takie placki suche miała corka mojego szefa i okazało sie ze ma uczulenie na gluten.
Blondik o jezu co to za " fachowcy" ja pierdziele nie dziwie sie ze Cie szlag trafia.
Kroko przykro mi bardzo ze sie tym razem nie udało ale 3 miechy zleci i wiosna bedziesz z brzuszkiem.
Ja dzis po szkoleniu,fajnie było ... choc nie powiem ze niektórzy to wyżej s*** itd.
Idę poczytać książkęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 20:37
Maniek
-
Aaa Lara tak sobie dzis o Tobie myślałam..., zastanawiałaś sie nad żłobkiem dla Ani? Pytam bo jak obserwuje Jagodę to z cała pewnością moge stwierdzić ze ze mną tylu rzeczy by sie nie nauczyła. To przykre dla mnie oczywiście ale dziubdzia obserwuje inne dzieci a potem naśladuje. I z tego co panie mówią to bardzo lubi ćwiczenia z logopeda.
Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Też mam kiepski okres, dziś jestem słaba, nie tylko fizycznie, ale i psychicznie. Mamy pewne problemy..
Zgredko a jakie masz mocniejsze? U nas dużo dało mycie w mydle Aleppo, no i cutishelp.. Używam też aloesu, oleju kokosowego, podobno maść z zyworodki jest świetna.. Nie polecam oilatum, emolium i inne tego typu, nic co jest na bazie parafiny, minerałów, ogólnie.. Im krótszy skład, tym lepiej..
Kroko przykro mi, mam nadzieję że nastrój się poprawi szybko, ja też brałam antyki, też miałam na trzy miesiące, ale po 1,5 m-cy u mnie już było ok i przerwalam dalsze branie. Oby u Ciebie było podobnie
Maniek czyżbyś miała lepszy nastrój? Oby
Blondik, no fucking way, co oni.. Chyba też soda oczyszczona z octem i proszkiem do pieczenia, pobierać zwinieta folia aluminiowa, albo popiół
Dobrej nocy.. U nas znowu będzie słabaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kurde, zanioslam kolyske do drugiego pokoju a tebn mi tam z mala zasnal, teraz musze jakos rozlozyc lozko w duzym i malego tam wsadzic do siebie, a on tu mial spac..
Teraz kp malego choc juz kilka razy odplynal.
Konwi: smaruje svr xerial10, po nim skora gladziutka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 21:38
-
Lara, samoczyszczacy, a to dobre...właśnie taki mam (i piekarnik i mikrofalówkę), Mhm...tylko to polega na tym, ze włączasz i niby para ma sprawić, ze piekarnik @namieknie", ale przy zadchnietych planach lub uporczywych, to nie daje rady, no i wyszorować potem i tak trzeba.
Kroko, przykro mi.
Konwi, mam nadzieje, ze to nic poważnego te problemy? Jeśli nie chcesz, nie pisz oczywiście.