Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania dopiero usnęła! Ojciec usnął wcześniej ńiz ona. Ale juz nie pozwolę jej tak długo spać w ciagu dnia, bo właśnie takie oto jaja.
Manku, fajnie ze jeszcze sa tacy lekarze. A czy mama po takich naświetlaniach moze przebywać z dziećmi i kobietami w ciąży i zwierzętami? Lepiej juz u Was?
Lili, kuzwa, jak to ukradli spod domu? Tak O? Współczuje
Powiedzieliśmy mamie, taka wiadomość pośród tych ktore codziennie ja przygnębiaja to strzał w 10. Bardzo sie ucieszyła, oglądała test, pytała który tydzień i spytała czy moze sie pochwalić siostrze itd. Uczulilam na to, ze to bardzo wczesna ciąża wiec wszystko moze sie zdarzyć, ale wszystko w rękach Boga. Kuzynce tez fotę wysłałam, a leży w szpitalu, to od razu pochwaliła sie laskom z sali. Omg
Uciekam spać, dobranoc i spokojnej nocy. -
witajcie
Mari, co tak lakonicznie.. co u Was słychać? Jak Nina?
Lara, super, że mama ucieszyła sie z wiadomości. Do której Ania spała, że później nie chciała spać?
W takie dni jak teraz, deszczowe, Patryk pokłada się już po 10, ale śpi do 12.30 i później już o 19 jest dętka.. wcześniej spał od 11.30 do 15, czasem 16.. i szedł normalnie spać o 20.
nie śpimy od 5.40 ech..no ale co począć..dziś miałam takie zrypane sny, jak z horroru, normalnie sie bałam..szok
a dziewczyny, jak mogę oddać część rzeczy po Patryku, za koszt wysyłki. Są takie, które chciałabym sprzedać, ale resztę albo oddam do domu dziecka albo mogę którejś z was..
pije kawę..
marissith lubi tę wiadomość
-
Bry, brrrrrrrrrr
Konwi, Ania miała drzemkę wczoraj od 12-15:30, o 19 przyjechała babcia, wiec emocje, zabawa zrobiły swoje i po ciężkich trudach usnęła po 23.
Teraz wstała o 7:15. Z kaszlem. Mam jakiś syrop, musze spróbować jej podać po śniadaniu.
Dzis na drzemkę kładę ja ok 11, mam nadzieje ze pospi do 13 i o 20-21 bedzie spać.
Staremu zaraz łeb urwę bo cos tam sapie z kuchni, bo naczynia miał umyć wczoraj ale stwierdził ze rano No i teraz jęczy.
Konwi, jak tam Tymek i jego Wróżka? Szcźesliwy? Jak wrażenia?
Miłego dnia
Zastanawiam sie gdzie mam Ani zimowe ubrania? Dzis musze przejaśniać całe mieszkanie bo nie pamietam czy ńie wywiozłam ich do mamy ;( fuck
A za oknem pizga.
Edit: na papierze mam lekko zabarwiony śluz. A test pokazał juz solidna krechę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 07:41
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Lara, a to pewnie "wina " babci, faktycznie emocje.. Patryk wcześniej, gdy nie padało i było pięknie, spał do 15.30 i o 20 szedł spać "normalnie".
Tymek zachwycony, wstał o 5 by zobaczyć czy była wróżka. Planuje co sobie kupi i chodzi mówiąc, ze rusza mu się kolejny ząb (oczywiście nie rusza sięheh. jest dumny (ja też, ale znowu martwie się ze tak wczesnie..)
Zabarwiony śluz to nic złego, dopiero zarodek się wgryza, nie stresuj się.
a właśnie, gdzie wróżka, beszka, reszta dziewczyn?
Lili, współczuję tej kradzieży..jednak każdy kraj ma złodziei ;/
wypiłam kawę i mi smutno..siedzę na ali i zamawiam rzeczy na swieta, głupia jazamówiłam już: kalendarz adwentowy, pokeball, kapcie z podeszwą skórzaną dla Patryka, dwie gwiazdki poduszki świecące (musi być teraz wszystko po 2 szt., masakra)a w koszyku mam 40 rzeczy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 07:50
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Heho,
Pogoda to masakra - najgorszy problem mam z odprowadzaniem Zuzy do przedszkola, bo musze brać Toske, a ona w taka pogodę drze sie strasznie, bo wieje w oczy, pada. Podjeżdżamy samochodem - parkujemy za daleko. Bo nie ma gdzie. Tuła odpada, bo zawiewa, biorę stelaż od wózka, pod blokiem nie ma windy (musze go wnosić do klatki, patrząc czy Zuza idzie za Mna. Potem wypinam fotelik i tacham na górę, a Zuze za rękę...masakra
Lara, ach te chłopy - mój nic nie robi teraz, wiec tak sie rozbestwił, ze jak ma zrobić cokolwiek, to masakra..
Moje dziewczyny z katarem, ale co sie dziwić...
Lili, szok z ta przyczepa;( współczuje
Co do ubranek, to sie przypominam;)) Jakby któraś miała ochotę - zapraszam. Wszystkie miałam nowe, niektórych Toska nie włożyła...a i cześć to unisex, bo Zuzce w hm często na dziale chłopiec kupowałam...
Ubranka dla dziewczynki 62-74 h&m Next po 20 zł/ szt https://www.olx.pl/oferta/ubranka-dla-dziewczynki-62-74-h-m-next-po-20-zl-szt-CID88-IDhylYT.html
-
nick nieaktualnyHej
Konwi u Niny ok, zaczyna raczkować, ma 2 zęby a 3 w natarciu
Coraz fajniejsza jest
Ja nie ogarniam, bo młoda budzi się co 30 min, najchętniej spałaby z cyckiem w buzi i jeszcze wtulona we mnie.
No i miała swój debiut w TV
Na razie nie mam kiedy zajrzeć na ovu, wróciłam na treningi, wczoraj spadłam na głowę, jeszcze mnie trochę bolii takie to życie u nas na wariackich papierach
Konwi z tym domem dziecka to dobry pomysł, też chyba oddam po Ninie, bo drugiego raczej nie doczekam -
Summi: u mnie tez oddanie do zlobka to wielka eskapada, dzis akurat nie padalo, wiec wozkiem..
Konwi: moze te co masz oddac to oddaj do domu dziecka (moze i ja tak zrobie, acz w domu dziecka chyba nie ma takich 56-62), a reszte do sprzedania pokaz, moze taki post dajcie o sprzedazy wszystkie
Dalam malej do zlobka nasze mleko, bo tam daja krowie, potem dam kremik bo dzis zapomnialam
Jeeesc.... Dzis postaram sie cos uszyc, bo jak moj przychodzi to nie moge, zeby budowac relacje -
zgredka wrote:
Biedro: a Twoj czemu bierze testosteron? I rozumiem, ze trzecia ciaza jest planowana poniekad?
Zgredzia nie nie nie planuje kolenej dzidzi hehehe testy znalazłam w szufladzie wiec zrobie sobie i sprawdze ta owu bo jakos sama jestem zdziwiona ze nie mielismy wpadki i chyba zakupie gumki hehehe teraz chce zainwestować w siebie
Poza tym nie wypbrazam sobie dwalatka plus maluszka i jeszcze moją pannice codziennie do szkoły nie nie nie ogarniam heheh -
zgredka wrote:A czemu taki wysyp wizyt u okulisty?
. -
Ja ciagle szukam uniwersalnego kombinezonu na jesien takiego grubego pluszu ,bo typowo zimowy to kupie jak maluch sie urodzi.
My dzisiaj z malym do lekarza ,bo kaszle okrutnie na sucho ale ciagle zastanawiam sie czy to nie od kataru ktory mu splywa po gardle bo gile mu ciagle z nosa leca jak nie wiem ale jak mam mu pomoc jak to dziecko tak wyrywa sie jak chce mu frida odciagnac ,ze musimy we dwojke ja rece a maz glowe I na chamca I to bezsens jest. Kropli tez nie ma mowy jak mu psikam sola to czesciej trafiam do oka niz nosatak sie wyrywa ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:32
-
Lili kochana hehe projektowałam kanalizacje w Ciężkowicach hehehe jak pracowałam w starym biurze
czesto tam byłam
Lara spokojnie ważne ze krecha mocna maluch sie wgryza
ja po kawie i fit sniadaniu zanim pan z gazowni bedzie chce poćwiczyć jeszczezupka sie gotuje krupnik
LaRa lubi tę wiadomość
-
Domi wczoraj i dzisiaj nie plakal przy pozegnaniu w zlobie
MARI a co ty trenujesz?
LILI wspolczuje.Raz ze strata to dwa sie czlowiek tak dziwnie czuje jak go okradna.
SUMMI no wlasnie to jest najgorsze, ze ty mozesz dobrze jechac ale inni juz nie. Straszna tragedia. Ja to tego przezyc nei moge. Tragedia dla obu stron bo ta kobieta, matka trojki dzieci zabila wszystkie dzieci tamtej. Facet z volvo w krytycznym stanie - ja bym sie na jego miejscu nei chciala juz obudzic....No a ci z volvo czemu nei zapieli w foteliki??? No jeszcze nawet 9 latek moge sobei wyobrazic ze ma 150cm wzrostu ale 6cio latek napewno nie
.
Lili83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Biedronko, jestem pełna podziwu, że Wy bez zabezpieczenia. Jeśli naprawdę dziecka nie chcecie.. Nie powiem, kusicie los..
zgredko, racja.. raczej oddam do domu samotnej matki, też tu mamy taki -
Hejka dobry plan moze na fb zrobic temat do sprzedazy czy do oddania i tam bedziemy umieszczac co kto chce sprzedac czy oddac
A u nas ok nocka spoko, spal cala noc do 7 teraz mu sie przestawilo i spi do 7 obojetnie o ktorej pojdzie spac
Lili wspolczuje sytuacji z kradzieza co za ludzie
Lara wgryza sie, wgryzaLaRa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość