X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: a do jakiego miasta? Bo wiesz ja polowe ubranek kopsnrlam Tobie a mij rosnie jak na drozdzach spasiura

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka z Jaworzno-Ciezkowice popatrze co mam i wysle ci zdj jak bedziesz zainteresowana to moze moj brat moglby ci podrzucic jak bedzie w Krakowie;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia zrobie zdjecia co mam i ci wysle moze bedziesz miala cos na wymiane ;-)

Ide spac, dobrej nocy

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dopiero usnęła! Ojciec usnął wcześniej ńiz ona. Ale juz nie pozwolę jej tak długo spać w ciagu dnia, bo właśnie takie oto jaja.

Manku, fajnie ze jeszcze sa tacy lekarze. A czy mama po takich naświetlaniach moze przebywać z dziećmi i kobietami w ciąży i zwierzętami? Lepiej juz u Was?

Lili, kuzwa, jak to ukradli spod domu? Tak O? Współczuje :/

Powiedzieliśmy mamie, taka wiadomość pośród tych ktore codziennie ja przygnębiaja to strzał w 10. Bardzo sie ucieszyła, oglądała test, pytała który tydzień i spytała czy moze sie pochwalić siostrze itd. Uczulilam na to, ze to bardzo wczesna ciąża wiec wszystko moze sie zdarzyć, ale wszystko w rękach Boga. Kuzynce tez fotę wysłałam, a leży w szpitalu, to od razu pochwaliła sie laskom z sali. Omg

Uciekam spać, dobranoc i spokojnej nocy.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie

Mari, co tak lakonicznie.. co u Was słychać? Jak Nina?

Lara, super, że mama ucieszyła sie z wiadomości. Do której Ania spała, że później nie chciała spać?

W takie dni jak teraz, deszczowe, Patryk pokłada się już po 10, ale śpi do 12.30 i później już o 19 jest dętka.. wcześniej spał od 11.30 do 15, czasem 16.. i szedł normalnie spać o 20.

nie śpimy od 5.40 ech..no ale co począć..dziś miałam takie zrypane sny, jak z horroru, normalnie sie bałam..szok

a dziewczyny, jak mogę oddać część rzeczy po Patryku, za koszt wysyłki. Są takie, które chciałabym sprzedać, ale resztę albo oddam do domu dziecka albo mogę którejś z was..

pije kawę..

marissith lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, brrrrrrrrrr

Konwi, Ania miała drzemkę wczoraj od 12-15:30, o 19 przyjechała babcia, wiec emocje, zabawa zrobiły swoje i po ciężkich trudach usnęła po 23.
    Teraz wstała o 7:15. Z kaszlem. Mam jakiś syrop, musze spróbować jej podać po śniadaniu.
    Dzis na drzemkę kładę ja ok 11, mam nadzieje ze pospi do 13 i o 20-21 bedzie spać.

Staremu zaraz łeb urwę bo cos tam sapie z kuchni, bo naczynia miał umyć wczoraj ale stwierdził ze rano No i teraz jęczy.

Konwi, jak tam Tymek i jego Wróżka? Szcźesliwy? Jak wrażenia?

Miłego dnia

Zastanawiam sie gdzie mam Ani zimowe ubrania? Dzis musze przejaśniać całe mieszkanie bo nie pamietam czy ńie wywiozłam ich do mamy ;( fuck
    A za oknem pizga.

Edit: na papierze mam lekko zabarwiony śluz. A test pokazał juz solidna krechę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 07:41

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, a to pewnie "wina " babci, faktycznie emocje.. Patryk wcześniej, gdy nie padało i było pięknie, spał do 15.30 i o 20 szedł spać "normalnie".
    Tymek zachwycony, wstał o 5 by zobaczyć czy była wróżka. Planuje co sobie kupi i chodzi mówiąc, ze rusza mu się kolejny ząb (oczywiście nie rusza się:) heh. jest dumny (ja też, ale znowu martwie się ze tak wczesnie..)
    Zabarwiony śluz to nic złego, dopiero zarodek się wgryza, nie stresuj się.

a właśnie, gdzie wróżka, beszka, reszta dziewczyn?

Lili, współczuję tej kradzieży..jednak każdy kraj ma złodziei ;/

wypiłam kawę i mi smutno..siedzę na ali i zamawiam rzeczy na swieta, głupia ja :( zamówiłam już: kalendarz adwentowy, pokeball, kapcie z podeszwą skórzaną dla Patryka, dwie gwiazdki poduszki świecące (musi być teraz wszystko po 2 szt., masakra)a w koszyku mam 40 rzeczy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 07:50

Lili83 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heho,

Pogoda to masakra - najgorszy problem mam z odprowadzaniem Zuzy do przedszkola, bo musze brać Toske, a ona w taka pogodę drze sie strasznie, bo wieje w oczy, pada. Podjeżdżamy samochodem - parkujemy za daleko. Bo nie ma gdzie. Tuła odpada, bo zawiewa, biorę stelaż od wózka, pod blokiem nie ma windy (musze go wnosić do klatki, patrząc czy Zuza idzie za Mna. Potem wypinam fotelik i tacham na górę, a Zuze za rękę...masakra

Lara, ach te chłopy - mój nic nie robi teraz, wiec tak sie rozbestwił, ze jak ma zrobić cokolwiek, to masakra..

Moje dziewczyny z katarem, ale co sie dziwić...

Lili, szok z ta przyczepa;( współczuje

Co do ubranek, to sie przypominam;)) Jakby któraś miała ochotę - zapraszam. Wszystkie miałam nowe, niektórych Toska nie włożyła...a i cześć to unisex, bo Zuzce w hm często na dziale chłopiec kupowałam...

Ubranka dla dziewczynki 62-74 h&m Next po 20 zł/ szt https://www.olx.pl/oferta/ubranka-dla-dziewczynki-62-74-h-m-next-po-20-zl-szt-CID88-IDhylYT.html

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Konwi u Niny ok, zaczyna raczkować, ma 2 zęby a 3 w natarciu :)
    Coraz fajniejsza jest ;)
    Ja nie ogarniam, bo młoda budzi się co 30 min, najchętniej spałaby z cyckiem w buzi i jeszcze wtulona we mnie.
    No i miała swój debiut w TV ;)

Na razie nie mam kiedy zajrzeć na ovu, wróciłam na treningi, wczoraj spadłam na głowę, jeszcze mnie trochę boli ;) i takie to życie u nas na wariackich papierach :P

Konwi z tym domem dziecka to dobry pomysł, też chyba oddam po Ninie, bo drugiego raczej nie doczekam :(

• zgredka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: u mnie tez oddanie do zlobka to wielka eskapada, dzis akurat nie padalo, wiec wozkiem..

Konwi: moze te co masz oddac to oddaj do domu dziecka (moze i ja tak zrobie, acz w domu dziecka chyba nie ma takich 56-62), a reszte do sprzedania pokaz, moze taki post dajcie o sprzedazy wszystkie :-)

Dalam malej do zlobka nasze mleko, bo tam daja krowie, potem dam kremik bo dzis zapomnialam

Jeeesc.... Dzis postaram sie cos uszyc, bo jak moj przychodzi to nie moge, zeby budowac relacje

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:

Biedro: a Twoj czemu bierze testosteron? I rozumiem, ze trzecia ciaza jest planowana poniekad?
    Testosteron bo mu wyszedł obnizony poziom teraz łyka androvit pierwsze opakowanie ma wziąć jeszcze dwa i potem powtórzyć badanie

Zgredzia nie nie nie planuje kolenej dzidzi hehehe testy znalazłam w szufladzie wiec zrobie sobie i sprawdze ta owu bo jakos sama jestem zdziwiona ze nie mielismy wpadki i chyba zakupie gumki hehehe teraz chce zainwestować w siebie
    Poza tym nie wypbrazam sobie dwalatka plus maluszka i jeszcze moją pannice codziennie do szkoły nie nie nie ogarniam heheh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 6 października 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    A czemu taki wysyp wizyt u okulisty?
    .
    U nas kontrola zeza po poł roku ostatnio nie wykryli wady tylko zeza i miałam zasłaniac ale niestety jej sie nie da zakleić teraz pewnie okularki dostanie zeby prostować i mam nadzieje ze ten jeczmien peknie zanim pojedziemy zeby jej tego nie cieli bo sie zastrzele

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciagle szukam uniwersalnego kombinezonu na jesien takiego grubego pluszu ,bo typowo zimowy to kupie jak maluch sie urodzi.

My dzisiaj z malym do lekarza ,bo kaszle okrutnie na sucho ale ciagle zastanawiam sie czy to nie od kataru ktory mu splywa po gardle bo gile mu ciagle z nosa leca jak nie wiem ale jak mam mu pomoc jak to dziecko tak wyrywa sie jak chce mu frida odciagnac ,ze musimy we dwojke ja rece a maz glowe I na chamca I to bezsens jest. Kropli tez nie ma mowy jak mu psikam sola to czesciej trafiam do oka niz nosa :/ tak sie wyrywa ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:32

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][

Wysłany: 6 października 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili kochana hehe projektowałam kanalizacje w Ciężkowicach hehehe jak pracowałam w starym biurze :) czesto tam byłam :P

Lara spokojnie ważne ze krecha mocna maluch sie wgryza :)

ja po kawie i fit sniadaniu zanim pan z gazowni bedzie chce poćwiczyć jeszcze :) zupka sie gotuje krupnik :)

LaRa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi wczoraj i dzisiaj nie plakal przy pozegnaniu w zlobie :)

MARI a co ty trenujesz?

LILI wspolczuje.Raz ze strata to dwa sie czlowiek tak dziwnie czuje jak go okradna.

SUMMI no wlasnie to jest najgorsze, ze ty mozesz dobrze jechac ale inni juz nie :/. Straszna tragedia. Ja to tego przezyc nei moge. Tragedia dla obu stron bo ta kobieta, matka trojki dzieci zabila wszystkie dzieci tamtej. Facet z volvo w krytycznym stanie - ja bym sie na jego miejscu nei chciala juz obudzic....No a ci z volvo czemu nei zapieli w foteliki??? No jeszcze nawet 9 latek moge sobei wyobrazic ze ma 150cm wzrostu ale 6cio latek napewno nie :/.

Lili83, Izoleccc lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko, jestem pełna podziwu, że Wy bez zabezpieczenia. Jeśli naprawdę dziecka nie chcecie.. Nie powiem, kusicie los..

zgredko, racja.. raczej oddam do domu samotnej matki, też tu mamy taki

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama par dni twmu na ciuchach kupilam 3 kombinezony za 18 zl, a wczoraj skoczyla po jeszcze jeden, zeby bylo po dwa dla kazdego :-)

Moj ma gesty katar, slabo sie odciaga

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 6 października 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Biedronko, jestem pełna podziwu, że Wy bez zabezpieczenia. Jeśli naprawdę dziecka nie chcecie.. Nie powiem, kusicie los..

zgredko, racja.. raczej oddam do domu samotnej matki, też tu mamy taki
    powiem ci ze poprostu odpuszczamy na czas tych dni niebezpiecznych albo hmm wiadomo stosunek przerywany :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dobry plan moze na fb zrobic temat do sprzedazy czy do oddania i tam bedziemy umieszczac co kto chce sprzedac czy oddac ;-)

A u nas ok nocka spoko, spal cala noc do 7 teraz mu sie przestawilo i spi do 7 obojetnie o ktorej pojdzie spac

Lili wspolczuje sytuacji z kradzieza co za ludzie

Lara wgryza sie, wgryza ;-)

LaRa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra, no proszę Cię.. znaczy spoko, robicie co chcecie, ale wiesz, że stosunek przerywany, to żadna forma zabezpieczenia? hehe

justa, to miło, że śpi do 7, też bym tak chciała..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2070 2071 2072 2073 2074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ