Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrózka wiesz powiem ci tak jak staralismy sie o Lile pół roku nic nie było ale to faktycznie bzykanko było głównie w te dni
a teraz staramy sie nie bzykac w srodku cyklu teraz staramy sie uwazac wiadomo czasem gumka idzie w ruch jak juz nie mozemy wytrzymać i tak juz 8 miesięcy
cykl mam jak w zegarku 30 dniowy waha sie max 3-4h
bo albo ano albo w południe mnie zalewa
Nie no macie racje ze to troche igranie z losem ale moja kumpela z gumka wpadła niz ja bez -
No i znowu zasnal o 16 masakra ile godzin on bez snu wytrzymuje to jest hardcore, teraz pospi do 18 i pozniej mam nadzieje najpozniej zasnie o 22 troche to meczace, ale nie chce spac o 14 jak wczesniej, co poradzic, duzo sie dzieje w dzien, spac szkoda
Kotka ja bym jednak byla za miastem obrzeza, ale jednak miasto, ale jaa miejscowka by do mnie przemowila to nie ma przebacz, sa takie urokliwe miejsca ze mozna sie zakochac od razu, zalezy czy ci sie chce dojezdzac masz czym i ile kilosowWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 16:29
-
PsotkaKotka wrote:Sory ze tak zawalam postami.
O mieszkaniu znowu.
Wyprowadzilybyscie sie do domu pod miasto? Mamy moze okazje kupic dzialke 15km od miasta (jedzie sie jakies 20min) w miasteczku gdzie tesciowie mieszkaja. Maisteczko jest rozwiniete w miare bo jest tam wielka klinika wiec sa tez pensjonaty, hotele, restauracyjki i nawet markety jakies, przedszkole, szkola no i jest bardzo ladnie. No ale to jednak nie duze miasto...Sama nei wiem....Niby piekna okolica i tak sielsko ale codziennie jednak trzeba dojezdzac.
Wyprowadziłam sie - mamy do Wawy jakieś 20 km i jestem zadowolona - kiedy chce- jadę, kiedy nie, mam ciszę i spokój;)
-
Psotka, pisałam, ze mama przyjechała, babcia, wiec emocje wzięły gore stad niechęć do spania. Ostatnio juz wszystko mieliśmy poukładane a tu wczoraj zonk. Ania teraz jest w figlolandzie, wiec mam nadzieje ze po 21 usnie.
Termin wstępnie wg ovu to 14 czerwca. Bedzie cc wiec raczej ok 10.
I tak, zdecydowanie bym sie wyprowadziła do mniejszego miasteczka. Zdecydowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 18:30
-
U mnie znowu szal, maly wykapany i zasypia ciamkajac, a mala wwrzeszczy z drugiego pokoju..
Ogladam kropke nad i olejnikowa sie mocno angazuje w te sprawe aborcji..
Jussta jeszcze na foty od Ciebie czekam, ale moze byc.po.list, co bym budzet domowy dopiela..
Chlop wymienil mi igle w maszynie, wiec moze dokoncze tshircik, ale najpierw zrobie trening z fitmumjustta lubi tę wiadomość
-
Madzia chodzi a raczej biega! Przez ostatnie dni robiła po jeden, dwa kroki a dzisiaj wstała i naraz 23!!! Aaa:) jestem wzruszona
Lili83, justta, PsotkaKotka, LaRa, Summerka, WróżkaZielona, Krokodylica, zgredka, konwalianka, Izoleccc, Katjaaa lubią tę wiadomość
-
Hej Blondik gratki przyspieszenia Madzi
Wlasnie gdzie jesteś Beszko ?
Lili współczuje, taka niemoc człowieka ogarnia i złość. Mi kiedys rower ukradli i tez wściekłość mnie ogarniała.
Kurde nie mam kiedy w dzień do Was zajrzeć bo Jagida sie rozchorowała tak ze gorączka 38,8 wiec na rękach cały dzieńbyłam z nią u dr i dała zobaczyć ze dolna dwójka i czwórka idą i moze cos jeszcze w każdym razie jest masakra dzis zjadła 3 biszkopty i 1/3 banana przez cały dzień ... na szczęście pije chetnie.
Na kaszel dobry syrop sol baby tussi szybo działa. Mnie brzuchol nie boli nie wiem czy ze stresu bo znowu jestem na wysokich obrotach i nie mam czasu o sobie pomyśleć.
Widziałam post na fb z ubrankami - super pomysł. Sama zaczęłam sie zastanawiać czy nie pozbyć sie tych moich ubranek bo jagoda przecież lipcowa a teraz rodzę w lutym to raczej nie wykorzystam zbyt wiele Ew oddam ciuszki na wiosnę mamom ktore rodzą w latoManiek
-
Lara, nikt nie lubi, ja wtedy nie śpię i mam o kilka więcej siwych włosów.. Zdrowia
Gratki dla Madzi
Maniek, zdrowia dla Jagody, coś Jeszce oprócz gorączki?
Zgredka, dobrze że nie płacze
Patryk wstal o 4.40 temu się porypalo.. Dobijcie mnie.. Mój niby zajął się nim 30 min no ale.. -
witam sie z rana po pierwszym z trzech sniadan
kurcze, stwierdzam, ze moje dziecko naprawde ciepłolubne chyba. cala nocka przespana pod kolderka z kaloryferem lekko wlaczonym. a wczoraj tak sie drzemki ulozyly, ze spal do 18 a pozniej dopiero 21.30 padl! mega pozno jak na niego. nie chcialabym jednak zeby tak to wygladalo, dlatego zaraz zamierzam go obudzic, bo jeszcze spi! wczoraj pierwszy raz odkrecilismy kaloryfery i jest mega fajnie cieplusioa ja z rana zaczelam przegladac dekoracje swiateczne na stronie Zary! omg, jakie tam piekne rzeczy! boje sie robic zamowienie... wiem, ze wczesnie o tym mysle, ale ta atmosfera, planowanie, no czekam na to caly rok
a w tym roku Franek juz bedzie mogl sie z nami tak naprawde cieszyc tym wszystkim
no i dostanie braciszka pod choinke, ahh
na 12 ide do diabetologa, zobaczymy co powie na te moje nieszczesne wyniki. trzymajcie kciuki, zeby jeszcze udalo sie bez insuliny!
Lara- ojoj, wspolczuje chorobskafajnie, ze troche sie mama pocieszyla ta ciaza
zaczyna sie sezon
ja wczoraj kupilam tran Molersa dla dzieci i dla mojego. moze cos da?
Psotka- ja jestem za domkiem za miastemuwielbiam te klimaty i ta cisze. a do miasta zawsze mozna podjechac przeciez.
Blondik- gratki dla Madzi!
Maniek- zdrowka dla Jagodki i dla Ciebie!
Justa- no u nas ze spaniem identyczniedlatego zaraz budze nicponia. nie bedzie mi wieczoru zabieral
milego dnia babeczki!
PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wrozko podobnie spali w dzien i poszli spac o tej samej godzinie z tym ze ty musisz go budzic, a Leo obudzil sie o 6 30 wiec niepospalam
zazdro
Lara zdrowka dla Ani teraz ta pogoda masakra u nas dzisiaj 2 stopnieWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
U nas tez juz sezon grzewczy rozpoczety. Moj wczoraj marudzil ze mu zimno, ja tam bym jeszcze nei musiala grzac. Ale u D nie grzejemy i spi przy uchylonym oknie.
Wczoraj zasnal ekspresowo, pokrecil sie moze minute w lozku i lulal do 7mej.
A dzisiaj bylo szczepienie na Pneumokoki.
Szczepicie na Meningokoki i na Ospe Wietrzna ????? Bo dzisiaj babka chciala go na to zaszczepic to powiedzialam ze najpier sie zastanowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 09:14
-
Ehh wiecie co? Wlasnie do mnie z posredniaka dzwonili, ze maja dla mnie propozycje. Bo saksonia szuka nauczycieli, teraz nawet z czech i z polski bo im poporstu w naukach scislych brakuje. No i czy nie chcialabym moze zrobic nauczycielskeigo kursu zeby w szkole pracowac....
Nie wiem czy pamietacie ale mowialam wam ze mialabym moze ochote zostac nauczycielka. Potem sie jednak rozmyslilam bo ja mam miekka dupe ze tak powiem i nie wiem czy psychicznie bym z malolatami wrednymi dala rade.
No ale jak juz nawet do mnie dzwonia w tej sprawie.....
No praca marzen to nie jest ale zawsze cos....zawsze jakas nowa umiejestnosc, doswiadczenie...
Tu gdzie mieszkam ciezko o kariere w przemysle bo wszystkie wieksze firmy sa na zachodzie. Tutaj to kariera najwyzej na uczelni. Problem takie ze na uczelni nigdy nie dostane kontraktu na stale a i zgodnie z prawem nie mozna pracowac dluzej niz 6 lat... -
Kotka możesz spróbować, co ci zależy. Najwyżej zrezygnujesz. Ja nie szczepię, Tymka chciałam bo chodził do przedszkola a ja planowałam ciążę i bałam się że przyniesie gdy maluch będzie.. No ale on przyniósł ja gdy byłam w ciąży.. Więc teraz nie szczepie Patryka
-
Hola hola
Zlobek sklepiki biedronka (100 zl nie moje)
Potem lekkie ogarniecie wszystkiego co walalo sie po podlodze, dd tvn, rozmowy na fb z dziewczynami
Teraz sie karmimy i sie witam
Kocie: mala byla.szczepiona na ospe i meningokoki ale te rzadsze chyba c
U nas tez grzejemy i ja tez.moglabym nie,.w.pokoju gdzie spi mala z moim, rano jest parowka..
Kminilam wczoraj co nalemu na chrzest 30go zalozyc, ale sie sprawa rozwiazala dzieki Konwi
Dzis bola.mnie plecy, chodze niewyprostowana w pelni
Kotko: no to.dla mnie brzmi to jak usmiech losu, znak, pamietam jak pisalas o tym zawodzie, podejmij wyzwanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:23