Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:LARA skasowalas na fb post ze zdjeciem testu? A kurcze chcialam zobaczyc jaka czulosc to byla
Jaka?
test 10.
My po lekarzu, Ańia śpi. Silne przeziębienie. Byłam w dwóch aptekach wykupić leki, ale nigdzie nie maja, robią oczy. Malz teraz przyjechał i pojechał szukać lekarstw.
Na 14 idziemy do mieszkania bo przyjeżdża facet od szafy i kuchni i będziemy projektowaćach jestem podekscytowana
Moze wstępnie nam wyceni temat
Projekt łazienki juz tez mam, teraz tylko kwestia zakupienia towaru i czekamy na zielone światło i wchodzenie z ekipa (klucze mamy dostać 30.12)
Projekt mojej mamie tez sie bardzo podoba, co mnie rownież cieszy, bo liczę sie z jej zdaniem.
Ok idę posprzątać bo pózniej musimy przyjechać do domu z tym facetem a póki co mam sajgon.
Kotka, bierz co ci los daje.Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
oj, biedna Ania, te paskudne choróbska.
Psotka, łap okazję i spełniaj marzenieDasz radę
Ja nadal puchnę, dziś byłam u innej dentystki i ona twierdzi, ze to niekoniecznie od ósemek,ale lepiej wyrwać... Z listy 12 dentystów w okolicy tylko jedna babka miała termin na "już"...Inni na przyszły rok, rekord listopad2017 (prywatnie). Nie wiem czy do niej iśc, może jest jakaś nienormalna i źle cos robi skoro ma wolny termin...masakra -
Brawo dla Madzi
Lara zdrówka dla Anulki, ale fajnie z tym mieszkaniem lubie urzadzać
teraz mam pla na nasza wstretą ściane w pokoju hehehe potrzebuje dwie rolki tapety i czas zeby połozyc hehehe
Psocia hmm moze warto sie zastanowić tylko co jak sie ciąża pojawi
Lilka spi my zaraz zupe zjemy potem jade do mamy i z Zuzą na judo na zajęcia organizacyjne
ok ide cwiczyc -
BIEDRO jak sie ciaza pojawi to mysle ze akurat w tym wypadku moge do oporu kontynuowac i szybko wrocci do pracy. I to jest plus bo jesli bym na przyklad znalzla prace badawcza to ciaza zwykle wyklucza od razu prace w labie tak samo jak okres karmienia....
Ehhh ciezka sprawa. Mysle ze sie zgodze i poprostu dalej bede szukac jakiejs fajnej pracy bo ten "kurs" zaczyna sie dopeiro w lutym. No i fajnie ze mialabym jakis punkt zaczpienia poprostu juz.
BLINDIK moze jej poprostu ktos z loitsy wypadl i dlatego ma termin wolny. Moze na necie opiniii poszukaj.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Hejo,
Dziś jestem zagoniona strasznie.
Kotko, to chyba znak. Co prawda ja (z wykształcenia nauczyciel), nigdy nie chciałabym pracować w szkole (tez miałam propozycje), ale może Tobie sie spodoba? Zreszta tak, jak Konwi nowi - możesz spróbować, zreszta noże w DE nauczyciel to bardziej prestiżowy zawid i ma większy szacunek...
Szczepienia - na ospę nie szczepilam (bałam sie, ze wirus ze szczepionki zarazi Toske - niby to radkie przypadki, ale...) , teraz Zuza do przedszkola chodzi i sie zastanawiam (niby ona tam głownie zajęcia indywidualne, a i nie jest taka mała, gdyby zachorowała, to dzięki szczepieniu może przejść łagodniej, ale Toske i tak może zarazić...zreszta z ospa jest tak, ze jeśli bedzie miał kontakt z chorym, to w ciagu 72h może wziąć szczepionkę i jest duża szansa, ze tez przejdzie łagodnie), na razie gluty po pas...co do meningokoków...a na jakie szczepu? Ja szczepilam na A,C,W-135 i Y, Toske tez tak zaszczepie, ale główne zachorowania do od gr B - miałam juz zamówione szczepionki, ale nie dojechały i dobrze, bo cyjan sie - to nowa szczepionka (w UE od 2014 r), niby bezpieczna, ale to trochę eksperyment na własnym dziecku. Znajoma szczepiła i okej, waham sie...zreszta u Zuzy to szczególna sytuacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:49
-
Laro: alez zazdroszcze meblowania projektowania
i zdrowka dla Ani
Ja kurczaka dzis pierwszy raz w zyciu upieklam, bo moj kupil prawie przeterminowanego, a nie obral wrrr
Jeszcze tylko fryty zrobi i gotowe
Po zlobku pospacerowalysmy, bo szczesliwie mlodszy zasnal. Dzis tylko portki zrobilam do kompletu i kolezance czape wycielam
Aha musze sie pochwalic, ze pani w zlpbki zapytala skad mala ma takie ciekawe ubraniaLaRa, Summerka, konwalianka, Blondik, Lili83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
Wymarzlam sie tam strasznie, właśnie robię gorąca herbatę bo sie boje ze mnie rozłoży ;(
Wstępnie jakiś tam projekt mamy, ale póki nie bedzie wylewek na podłodze i zakończonych przebudów nie mamy co projektować. A wiec obgadalismy wszystkie tematy, ktore musimy przerobić, i spotykamy sie znów na początku grudnia aby dopiąć wszystkiego i mógł wykonywać meble.
A teraz musze wygrać w totka.
Ryba robi sie w piekarniku a jestem juz taaaaaka głodna ze szok.
Potem Was doczytam
Szczepilam na ospeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:08
-
Musze jechać do deichmana kupić nowy rozmiar butów, ktore kupiłam ostatnio bo te okazały sie juz za małe, i był taki cyrk przy zakładaniu ze szok. Ale zeby w ciagu miesiąca tak urosła stopa? Albo ja jestem ńienormalna. Jadę....
-
Hej dziewczyny my dalej chorujemy I wcale nie jest lepiej maly malo je I duzo spi nie chce dac sobie gilow sciagac. Dostalismy syrop na ten omropny kaszel I musze mu strzykawka na chamca dawac.
Ja wczoraj zrobilam duzo zakupow na allegro dla malej I dzisiaj tez o apteke zahaczylam rajtki mlodemu zamowilam takze teraz musze byc dostepna w domu ,bo ciagle cos bedzie przychodzic haha I tak tysiaczek juz nie moj a gdzie reszta ehh
Powiedzcie mi macie cos juz przygotowane na ta zime dla maluchow. Co bedzie najlepsze? Ja myslalam o cieplych spodniach na szelkach I do tego ciepla kurtka w zestawie. Taki kombinezon dwuczesciowy. Myslicie sprawdzi sie??? Co wy macie w planach kupic ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:51
-
Mloda ja mam kombinezon taki jak mowisz dwuczesciowy na 92 rozmiarowka, na sanki albo na spacery jak bedzie mega zimno sie sprawdzi, a mam jeszcze softshele kurteczki z 3 z polarem w srodku jak by bylo cieplej to bluza pod to i tak chodzil praktycznie cala poprzednia zime no i dzinsiaki ocieplane albo sztruksy, zalezy czy zima bedzie ciepla czy nie bardzo, ale mam takie zestawy
a i zdrowia dla was
Lara nogi tak szybko rosna widze po Leo, nawet w niektorych butach niepochodzil bo noga wiekszateraz ma 23
-
Manku, dorsz.... Myje, osuszam, obsypuje (z jednej strony) przyprawa do łososia (kamis), rozkładam na papierze do pieczenia na blaszce z piekarnika i pieke w 180 st z termoobiegiem 20-25 min. (Dzis przeciąglam i był strasznie suchy)
Buty kupione, dodatkowo kupiłam śniegowce.
Kotka, zgłoś to. Oby D szybko przeszło.
Manku, zdrowia dla Jagody. Jak z mama?
Młoda, ja kupiłam kombinezon w całości. Teraz pewnie bym kupiła osobno, ale kupowałam w zeszłym roku za 50 % taniej.
A jaki krem polecacie? Do twarzy of kors. Bo sadze, ze Ostane przy Musteli Cold.
Idę spać bo ziewam juz od 18:30. Dobranoc -
Uuu sniegowce
W taka pogode jak dlugie spacery robicie?
Laro: ja mam avonu i na noc i dzien, ale testowalam ostatnio cos z sephory cholera.. i teraz wchodze na net w poszukiwaniu firmy, bo zapomnialam, na necie tez nie znalzlam, ale w lazience probke, e.lauder na noc o tak tak -
Zgredziu, kochana, wiem ze pytanie nie było na tyle zrozumiałe, ale w moim lebku kręciła sie mysl o kremie dla dzieci do twarzy.
Dzien dobry, u mnie deszczowo, a mieliśmy dzis wykonać kilka prac ogrodowych, nie wiem co teraz.
Jedziemy dzis pooglądać łóżka, wczoraj jedno wpadło mi w oko i juz raczej cieżko bedzie, abym zdecydowała sie na inne. Pasuje mi do wszystkiego. Temat łazienki juz mamy rownież dograny, wiec teraz tylko kwestia wyliczenia materiału i kupno. Yeach
Wczoraj byłyśmy na spacerze dwa razy (licząc drogę do lekarza, ogródek, apteki, dom) i pózniej znów ogródek. łącznie ok 5 km zrobiłyśmy. A ze dzis juz leje, Ania przeziębiona to odpada nam basen (mam zwolnienie) i spacer. Ale wstrętna pogodę chce wykorzystać na objazd po sklepach.
Beszko, gdzie jesteś? Co sie dzieje?
Miłego dnia