Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    LARA skasowalas na fb post ze zdjeciem testu? A kurcze chcialam zobaczyc jaka czulosc to byla :P Jaka?
    Nic ńie kasowalam, posta nadal jest :) test 10.

My po lekarzu, Ańia śpi. Silne przeziębienie. Byłam w dwóch aptekach wykupić leki, ale nigdzie nie maja, robią oczy. Malz teraz przyjechał i pojechał szukać lekarstw.

Na 14 idziemy do mieszkania bo przyjeżdża facet od szafy i kuchni i będziemy projektować :) ach jestem podekscytowana :)
    Moze wstępnie nam wyceni temat :)
    Projekt łazienki juz tez mam, teraz tylko kwestia zakupienia towaru i czekamy na zielone światło i wchodzenie z ekipa (klucze mamy dostać 30.12)
    Projekt mojej mamie tez sie bardzo podoba, co mnie rownież cieszy, bo liczę sie z jej zdaniem.

Ok idę posprzątać bo pózniej musimy przyjechać do domu z tym facetem a póki co mam sajgon.

Kotka, bierz co ci los daje.

Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, biedna Ania, te paskudne choróbska.
    Psotka, łap okazję i spełniaj marzenie :) Dasz radę :)

Ja nadal puchnę, dziś byłam u innej dentystki i ona twierdzi, ze to niekoniecznie od ósemek,ale lepiej wyrwać... Z listy 12 dentystów w okolicy tylko jedna babka miała termin na "już"...Inni na przyszły rok, rekord listopad2017 (prywatnie). Nie wiem czy do niej iśc, może jest jakaś nienormalna i źle cos robi skoro ma wolny termin...masakra

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla Madzi :)

Lara zdrówka dla Anulki :), ale fajnie z tym mieszkaniem lubie urzadzać :) teraz mam pla na nasza wstretą ściane w pokoju hehehe potrzebuje dwie rolki tapety i czas zeby połozyc hehehe

Psocia hmm moze warto sie zastanowić tylko co jak sie ciąża pojawi :)

Lilka spi my zaraz zupe zjemy potem jade do mamy i z Zuzą na judo na zajęcia organizacyjne :)

ok ide cwiczyc

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIEDRO jak sie ciaza pojawi to mysle ze akurat w tym wypadku moge do oporu kontynuowac i szybko wrocci do pracy. I to jest plus bo jesli bym na przyklad znalzla prace badawcza to ciaza zwykle wyklucza od razu prace w labie tak samo jak okres karmienia....

Ehhh ciezka sprawa. Mysle ze sie zgodze i poprostu dalej bede szukac jakiejs fajnej pracy bo ten "kurs" zaczyna sie dopeiro w lutym. No i fajnie ze mialabym jakis punkt zaczpienia poprostu juz.

BLINDIK moze jej poprostu ktos z loitsy wypadl i dlatego ma termin wolny. Moze na necie opiniii poszukaj.

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psocia no i super to kciuki trzymamy :) zawsze to już jakiś punkt zaczepienia na przyszłość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Summerka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,

Dziś jestem zagoniona strasznie.

Kotko, to chyba znak. Co prawda ja (z wykształcenia nauczyciel), nigdy nie chciałabym pracować w szkole (tez miałam propozycje), ale może Tobie sie spodoba? Zreszta tak, jak Konwi nowi - możesz spróbować, zreszta noże w DE nauczyciel to bardziej prestiżowy zawid i ma większy szacunek...

Szczepienia - na ospę nie szczepilam (bałam sie, ze wirus ze szczepionki zarazi Toske - niby to radkie przypadki, ale...) , teraz Zuza do przedszkola chodzi i sie zastanawiam (niby ona tam głownie zajęcia indywidualne, a i nie jest taka mała, gdyby zachorowała, to dzięki szczepieniu może przejść łagodniej, ale Toske i tak może zarazić...zreszta z ospa jest tak, ze jeśli bedzie miał kontakt z chorym, to w ciagu 72h może wziąć szczepionkę i jest duża szansa, ze tez przejdzie łagodnie), na razie gluty po pas...co do meningokoków...a na jakie szczepu? Ja szczepilam na A,C,W-135 i Y, Toske tez tak zaszczepie, ale główne zachorowania do od gr B - miałam juz zamówione szczepionki, ale nie dojechały i dobrze, bo cyjan sie - to nowa szczepionka (w UE od 2014 r), niby bezpieczna, ale to trochę eksperyment na własnym dziecku. Znajoma szczepiła i okej, waham sie...zreszta u Zuzy to szczególna sytuacja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:49

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laro: alez zazdroszcze meblowania projektowania :-) i zdrowka dla Ani

Ja kurczaka dzis pierwszy raz w zyciu upieklam, bo moj kupil prawie przeterminowanego, a nie obral wrrr
    Jeszcze tylko fryty zrobi i gotowe

Po zlobku pospacerowalysmy, bo szczesliwie mlodszy zasnal. Dzis tylko portki zrobilam do kompletu i kolezance czape wycielam
    Aha musze sie pochwalic, ze pani w zlpbki zapytala skad mala ma takie ciekawe ubrania :-)

LaRa, Summerka, konwalianka, Blondik, Lili83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

Wymarzlam sie tam strasznie, właśnie robię gorąca herbatę bo sie boje ze mnie rozłoży ;(
    Wstępnie jakiś tam projekt mamy, ale póki nie bedzie wylewek na podłodze i zakończonych przebudów nie mamy co projektować. A wiec obgadalismy wszystkie tematy, ktore musimy przerobić, i spotykamy sie znów na początku grudnia aby dopiąć wszystkiego i mógł wykonywać meble.
    A teraz musze wygrać w totka.

Ryba robi sie w piekarniku a jestem juz taaaaaka głodna ze szok.
    Potem Was doczytam

Szczepilam na ospe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:08

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze jechać do deichmana kupić nowy rozmiar butów, ktore kupiłam ostatnio bo te okazały sie juz za małe, i był taki cyrk przy zakładaniu ze szok. Ale zeby w ciagu miesiąca tak urosła stopa? Albo ja jestem ńienormalna. Jadę....

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny my dalej chorujemy I wcale nie jest lepiej maly malo je I duzo spi nie chce dac sobie gilow sciagac. Dostalismy syrop na ten omropny kaszel I musze mu strzykawka na chamca dawac.

Ja wczoraj zrobilam duzo zakupow na allegro dla malej I dzisiaj tez o apteke zahaczylam rajtki mlodemu zamowilam takze teraz musze byc dostepna w domu ,bo ciagle cos bedzie przychodzic haha I tak tysiaczek juz nie moj a gdzie reszta ehh

Powiedzcie mi macie cos juz przygotowane na ta zime dla maluchow. Co bedzie najlepsze? Ja myslalam o cieplych spodniach na szelkach I do tego ciepla kurtka w zestawie. Taki kombinezon dwuczesciowy. Myslicie sprawdzi sie??? Co wy macie w planach kupic ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:51

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • justta Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda ja mam kombinezon taki jak mowisz dwuczesciowy na 92 rozmiarowka, na sanki albo na spacery jak bedzie mega zimno sie sprawdzi, a mam jeszcze softshele kurteczki z 3 z polarem w srodku jak by bylo cieplej to bluza pod to i tak chodzil praktycznie cala poprzednia zime no i dzinsiaki ocieplane albo sztruksy, zalezy czy zima bedzie ciepla czy nie bardzo, ale mam takie zestawy ;-) a i zdrowia dla was

Lara nogi tak szybko rosna widze po Leo, nawet w niektorych butach niepochodzil bo noga wieksza ;-) teraz ma 23 ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda zdrowia. Ja też mam kurtkę i spodnie. Mam też kilka par spodni na polarze, lub podszewce. Zeszła zima była słaba więc moi chodzili bez Rajtuz tylko takie spodnie.

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy pierwszy NOP.
    Domi pare godzin po szczepionce zaczal plakac z bolu. Boli go nozka bardzo. nie moze chodzic bo nie moze na niej stanac. Goraczka.
    Dostal paracetamol i teraz spi ale ja z nerwow raczej nie zasne.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo padam Jagoda cały dzień w złym humorze, choroba mnie wykończy cały dzień na tekach buuu.
    Lara jak robisz ta rybę?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, z Nopem to się chyba do lekarza jedzie, co nie. To musi być wpisane w książeczkę

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Psotka, z Nopem to się chyba do lekarza jedzie, co nie. To musi być wpisane w książeczkę
    tylko ze jest piatek wieczor :/.w poniedzialek Tan zadzwonie i powiem o tym.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, dorsz.... Myje, osuszam, obsypuje (z jednej strony) przyprawa do łososia (kamis), rozkładam na papierze do pieczenia na blaszce z piekarnika i pieke w 180 st z termoobiegiem 20-25 min. (Dzis przeciąglam i był strasznie suchy)

Buty kupione, dodatkowo kupiłam śniegowce.

Kotka, zgłoś to. Oby D szybko przeszło.

Manku, zdrowia dla Jagody. Jak z mama?

Młoda, ja kupiłam kombinezon w całości. Teraz pewnie bym kupiła osobno, ale kupowałam w zeszłym roku za 50 % taniej.

A jaki krem polecacie? Do twarzy of kors. Bo sadze, ze Ostane przy Musteli Cold.

Idę spać bo ziewam juz od 18:30. Dobranoc

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu sniegowce :-)
    W taka pogode jak dlugie spacery robicie?

Laro: ja mam avonu i na noc i dzien, ale testowalam ostatnio cos z sephory cholera.. i teraz wchodze na net w poszukiwaniu firmy, bo zapomnialam, na necie tez nie znalzlam, ale w lazience probke, e.lauder na noc o tak tak

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu, kochana, wiem ze pytanie nie było na tyle zrozumiałe, ale w moim lebku kręciła sie mysl o kremie dla dzieci do twarzy.

Dzien dobry, u mnie deszczowo, a mieliśmy dzis wykonać kilka prac ogrodowych, nie wiem co teraz.

Jedziemy dzis pooglądać łóżka, wczoraj jedno wpadło mi w oko i juz raczej cieżko bedzie, abym zdecydowała sie na inne. Pasuje mi do wszystkiego. Temat łazienki juz mamy rownież dograny, wiec teraz tylko kwestia wyliczenia materiału i kupno. Yeach

Wczoraj byłyśmy na spacerze dwa razy (licząc drogę do lekarza, ogródek, apteki, dom) i pózniej znów ogródek. łącznie ok 5 km zrobiłyśmy. A ze dzis juz leje, Ania przeziębiona to odpada nam basen (mam zwolnienie) i spacer. Ale wstrętna pogodę chce wykorzystać na objazd po sklepach.

Beszko, gdzie jesteś? Co sie dzieje?

Miłego dnia

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to ja w ogolw zapominam o kremowaniu, ale mamy dzidzius na kazda pogode, takie tluste biale ohydztwo

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2073 2074 2075 2076 2077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ