Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny sorki że się nie odzywam ale jak to u mnie ciągle coś odkąd M zaczął jezdzic samochodem wreszcie zaczelismy ogladać rzeczy dla dzieck a itp .. moglismy załątwić kilka spraw... teraz znowu mój chory
ja troche tez taka nie do zycia i jakos odpalać kompa mi się nie chce podczytuje sobe Was na tel ale pisać na tym masakra
-
Konwi bo przeziębiona, gardelko czerwone i katar, temp na szczęście schodzi więc obędzie się bez antybiotyku ale 3 dni dr kazała siedzieć w domu.
A wczoraj jak poszłam spać to Zuzia usiadła w łóżeczku z płaczem, zaczęła wychodzić z łóżeczka rękami i głową do pezodu i tak zawisła sobie z głową na dół i mówi żałośnie "o nieee, o nieee"
Włożyłam ją do łóżeczka i zasnęła z powrotem. -
Hej, zdrowia wszystkim ...u nas nawrot choroby katar i większy kaszel
jutro muszę iść do lekarza z jagoda. ... znowu.
Mieliśmy dzis iść na grzyby ale jagodowy kaszel zmienił ten plan i siedzimy w domu.
Blondik udanej imprezy.
Rosół zjedzony! Maz zażyczył dobie pączki i juz smakujeja ćwiczę moja słaba silna wole.
Maniek
-
Beszko: w jakiej formie dostaje sie diete chodakowskiej? Bp ja gdzies w pdfie mam jadlospos na dwa tyg od mojej dietetyczki na 1400 kalorii
Co do snow mnie ostatnio snilo sie ze ktos mnie dusi podusKa i to bylo tak autentyczne, ze po obudzeniu sprawadzalam czy kogos.w domu nie ma
Bylismy u rodzicow mojego, teraz jedziemy nizej do siostry, wiec.doczytam potem -
Hej,
Ania dziś póki co bez drzemki, zaraz ich gdzies wyślę coby mi juz nie padła. Ja za to jestem tak senna, ze nie nam siły nic robić. Nawet do kościoła dziś nie poszłam. Nie jestem z siebie dumna ;(
Zdrówka wszystkim chorowitkom.
Słyszałyście o Delfinku Blu Blu? zastanawiam se czy nie kupic Ani na Mikołaja i święta? Macie jakieś opinie? -
Moje dziecię rownież (w końcu) śpi. Wytargala ze mnie wszystkie siły, nie spała ponad 12 h, pierwszy raz sie tak zdarzyło. Ja jak dętka (chyba mdłości sie zaczynaja-nie wiem czy to to bo ńigdy tego nie miałam) jakby ból żołądka i chęć wymiotów. Najlepiej mi w pozycji leżącej. I nic tylko bym jadła, fuck, musze przecież wagi pilnować.
Malz pojechał z Ańia do sali zabaw, abym ja mogła poleżeć. Przyjechał i zaczął opowiadać jak nam sie dziecię rozwija Hah. Mowi ze patrząc na inne dzieci w podobnym wieku to jest nadto ruchowo i pod względem Odwaznosci. Aaaa i jakiś chłopiec przebiegał obok, szturchnął nia, A odbiła sie od wiszącego worka, chwilkę popłakała, poszła za tym chłopakiem i go odpierdzieliła, podobno wyglądało to mega Haha malz mowi ze jak kiedys komuś odda to bedzie bolało. Yeahhhh
Manku, jak mama? Jest u Ciebie czy u brata?
Bleeeeee niedobrze miWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:37
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hej hej!
zupelnie jakos stracilam watekod paru dni jakas niezywa jestem, jakis dolek mnie meczy. sama nie wiem, przesilenie jesienne, depresyjna pogoda, czy juz sama nie wiem co. zmeczona sie juz czuje. jutro idziemy z Frankiem na to ostatnie szczepienie i juz mam stresa. poza tym musze przelozyc swoja wizyte u diabetologa, bo okazuje sie, ze moj ma wyjazd, a babcia... ekhem. godzina 8 dla niej to za wczesnie zeby przyjechac zajac sie troche wnukiem. jakos mnie to specjalnie nie zdziwilo
tak wiec musze pokombinowac, bo terminy sa dluuugie. ehh. meczy mnie ta cukrzyca juz. staram sie naprawde pilnowac, a i tak przekroczenia sie zdarzaja. i wierzcie mi, marze o takim swobodnym jedzeniu na co mam tylko ochote. juz nawet nie chodzi o slodycze, bo specjalnie mi ich nie brakuje. bardziej meczy mnie to planowanie, jedzenie z zegarkiem w reku, pomiary co troche... przepraszam, ze non stop tak gledze, ale serio- mam juz dosc
Yasminka- gratki syneczka!podziwiam Cie z tymi wszystkimi dolegliwosciami, rehabilitacja Kingi... jak Ty kobieto to ogarniasz? a jak z prawkiem? dzialasz?
Lara- pokoik malego pokaze jak tylko powiesimy półki na ksiazki. poki co, Franka nie moze w tym czasie byc na chacie, bo jest mega panika w czasie wierceniawspolczuje mdlosci, bleee
Manku- wspolczuje nawrotu chorobskatrzymajcie sie! a jak to echo serca?
Kroko- az sobie wyobrazilam to "o nieee!"uroczy Zuzinek! zdrowka!
Ania- oj, widze przygotowania w tokupowolutku, ze wszystkim zdazycie
przy pierwszym dziecku mialam schize, ze nic nie mam juz od polowy ciazy. teraz w sumie nic jeszcze nie zrobilam, a juz 33 tydzien prawie! musze sie w koncu ogarnac.
Nenek- jak tam nastroj?
Beszka- zazdro robota! poka butki Hani
Konwi- hehe ja tez zawsze jak mi sie cos w sklepie podoba, to okazuje sie, ze najdrozszeale wlasnie poczynilam duze zakupy na zalando i w hm. w przyszlym tygodniu maja byc i juz mam zaciesz
Blondik- jak tam impreza sie udala? ja z gory chcialam przeprosic, ale karteczka dla Madzi pojdzie jutro dopieronie ogarniam...
no nic, kolacja zjedzona, wiec zaraz trzeba bedzie isc spac.
spokojnej nocki wszystkim!
-
Wróżko myślałam o Tobie bo cos zamilkłas. Niedługo tez robie test na obciążenie i zastanawiam sie jak to bedzie. Echo super wyszło
Kochana nie martw sie każdy ma gorsze dni. Pogoda nie sprzyja, ja Cie rozumiem bo tez mam dol ale jakos idę do przodu...
Tak Lara wciąż jest u nas. Nie ględze Wam już co mnie wnerwia bo bym same eseje pisała hehe. Staram sie myślec o tym ze maz zaprosił mnie do kinajak tylko jagoda pójdzie do żłobka to idziemy łaaaa.
Nom jutro pliss trzymac kciuki bo czekam na tel od pani w sprawie lokalu i zobaczymy czy mam czy szukam dalej.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
Joł,
U nas ogólnie znośnie tylko z czasem kiepsko. Wiecie rozumiecie. Dużo wychodzimy na zewnątrz bo z tym małym człowiekiem nie da się wytrzymać w domu. Co za pchła, owsik, kornik...! Pyskaty się zrobił, zbuntowany, wszystko na NIE. Jak żyć?
Tutaj pogoda jeszcze dopisuje, więc korzystamy.
I tak to jest, nie wyrabiam z niczym, ganiam za Młodym, spacery, jedzenie, zabawa, mycie, dla mnie już niewiele zostaje z tegoż życia codziennegoNie ma Neny. Diego ją zjadł
Dobranoc Niewiasty
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Madziu!!!!!Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin! Dużo zdrowia, radości, uśmiechu podczas poznawania świata i zdobywania nowych umiejętności! Bezpiecznej zabawy na prezentowych zabawkach.
Blondik, wszystkiego najlepszego z okazji roku w roli mamy! Dużo radości, spokoju, cierpliwości, satysfakcji z pełnionych ról życiowych, czasu na przyjemności i odpoczynek ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 07:43
-
Hej!
Madziu najlepszego!!!
Zgredko fajowe te ciuszki:)
chetnie bym zobaczyla te diete jak znajdziesz to pideslij na maila:)a dlaczego 1400 kcal?
Kroko bedzie dobrze!badania zrobicie i sie wyjasni!
Wrozko hormony szaleja dobrze to znam;)
Wczoraj ugotowalam obiadki na kilka dni;)Leo szaleje wczoraj wrzucil szczoteczke do zebow do klopa:/rozwalil piekna doniczke przewrocil wiatrak nawet na 2 minuty nie usiadzie:(jakby mial owsiki!takze Nena nie jestes sama w cierpieniu;)Lili tez juz dawno nie ma:/Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hejka
Madziu sto lat kochana zyj w zdrowiu i szczesciu i baw sie ile sie dabuziaczki od Leosia
Nena tez mi sie wydaje ze juz nie istnieje wogole, a jak mala sie urodzi to bedzie dopiero
Leo po 2 dniach goraczki praktycznie non stop wczoraj juz jej nie mial w dzien i w nocy nie wrocila, wyczulam przebita ostatnia 4 ale dalej marudny i je kiepsko, mam nadzieje ze juz bedzie lepiej bo takie biedniutkie dzieciatko z tej goraczki ze zal serce sciska, ja wrak z niewyspania ofcorsWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 09:31
-
Kurcze jak to jest. Przychodzi weekend i dziecko nie chce spac do ludzkiej godziny. W sobote i niedzioele rano obudzil sie kolo 5tej....i nei pomogla butelka z mleczkiem.
A dzisiaj obudzil sie o 6tej i po wypiciu mleka gadal jeszcze z godzine do siebie...
domi ma pierwszy raz taki gesty katar. Zapchany nochal kompletnie. Ale jakos sobie z tym radzi, zasnal raz dwa i przespal cala noc.
Zab idzie, dolna dwojka.
Domi zaczyna gadac po niemiecku grrrr. Mowi "heiss" ze cos gorace i jak juz zje to mowi "alle".
BESZKO czy H mowi tez po norwesku juz? Albo czy juz mowi po polsku?
MADZIA wszystkiego najlepszego! -
Bon giorno,
Wracan z biocenozy, maly sie spisal (spal a potem byl cicho), nadal sie w tramie spisuje
Gorzej, ze mialam tez isc do banku bo co roku mam dawac potw ubezoieczenia na zycie i mieszkanie, ale.zapomnialam, aaah jak mnie wezwa, to zadzwonie tam czy moge wyslac, niestety wyjscie to wielka eskapada, a ja chce tylko spac
Na jutro (miesiac temu) ustawilam termin szczepienie dla dwojki, tak, zeby mojemu pasowalo i co? I moj akurat na delegacje ma 3 dni. Szczesliwie sasiadka pomoze, ale glownie go chcialam, zeby mala trzymal wrr matka byc..
No i najwqzniejsze:
STO LAT DLA MADZI
Zdrowia dla chorych
Lili: dlatego, ze przy tylu z owczesnym trybem zycia chudlam -
Madziulka wszystkiego najlepszego
u nas kurcze chciałam zdjąc jej skórke z tego jeczmienia bo taka stercząca wysuszona była i uszczypałampłacz i buch normalnie krwiak sie zrobił jakby jej naczynko w srodku pekło plus widac czubek ropny
w przysżły wtorek jedziemy na ceglaną z tym zezem i pewnie tego sie "przyczepią" ach bojem siem
Psocia u nas tez dolna dwójka atakuje
Zdrówka dla Leo