Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Moja siostra dzisiaj o 6 rano pojechala na porodowke, od tamtego czasu cisza, czekamy na wiesci, trzymajcie kciuki
U nas ok, spiworek przyszedl wyprany juz, dzisiaj bedzie pierwszy raz wyprobowany okaze sie jak,sie bedzie spac
Buziaki dla was, pozniej poczytam bo czasu brakWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Justta trzymam kciuki
u nas noc kiepska przebiła sie dollna prawa dwójka uff jeszcze tylko trójki i lewa dwójka i koniec
a ja dziś pozyczyłam od koleżanki sprzet do hybrydów i zrobiłam pierwszy raz sama a drugi wogólewow i sa super
Lara jak tam??
-
wąsów nie ma, brwi wyregulowane, ćwiczenia zrobione, teraz lecę pod prysznic
Jussta: trzymam kciuki
tak sobie myślę, że u nas tragedii z zębami nie ma, ze dwa razy gorączkowała i było marudzenie, ale czasem z opisów innych wychodzi, że mogło być gorzej..
kupiłam na olx karuzelkę dla małego, bo chłopak lubi sobie popatrzeć, odbiorę jutro -
Hejo,
Doczytuje, ale kawałkami.
Zuza mega katar, który niestety spływa i kaszle - juz siły nie mam. Kupie maść i krople, ktore polecalyscie - dzięki.
Co do napraw- ech, u nas jedno auto naprawiane w wyniku mojego starcia z latarnia - zderzak i lampa oraz szyba, bo kamień spod tira mi ja rozbił - 10 000, na szczęście to w miarę nowe auto, wiec z AC. Drugie za to juz nie takie nowe - mieli wymienić turbinę, a tu cos w zawieszeniu, etc. I 3000...także Hmm...
Cdn -
Zgredka to zapraszam na kurs asertywności do mnie
Skoro już jesteście przy temacie hybryd - ma ktoś frezarkę? Polecacie jakąś?
U nas też brak 3 i 5, ale pozno zaczelysmy zabkowac - chyba jak miala 7-9msc.
Odebralam auto, zawiozlam do kolejnego mechanika.. Jeszcze tylko opony wymienie i sialala.
Dzis myslalam, ze umre - mloda doslownie w ciagu 30-40min sie rozchorowala. Wstala pogodna itp, ale juz bez apetytu, a o 11 leżała plackiem z 39' gorączki. Polecialysmy do przychodni. Prawdopodobnie zapalenie gardła i ucha - super.
Nastepna sprawa - czy ktores z Waszych dzieci ma/mialo problem ze zrobieniem kupy? Nie meczy sie, ani nic z tych rzeczy, ale jak robila kupe w ilosci 1-3 dziennie tak robi co 2/3 dni... To chyba nienormalne? Konsultowalam to z naszym lekarzem, dała jej Duphalac, pomogło, ale jak zjadła 2 ciastka z czekoladą przedwczoraj tak kupy nie ma (a ogólnie slodycze mocno ograniczone). Odchodze od zmyslow.
Mialam dzis szyc sukienke/spodniczke na szelkach i plan spalil na panewkach.
Ciekawe czy dzis pocwicze... -
Hej,
Współczuje chorobsk, zdrówka dla maluchów.
Ja za to walczę ze skrętem jelit i biegunka. Ból niemożliwy. Wzięłam nospe bo nie dawałam rady. Rano było ok, zaczęło sie na spacerze, ból brzucha; myślałam ze w domu mi przejdzie po wizycie w wc a to juz trwa od 12. Teraz z Ańia spałyśmy i było w miarę ok, ale momentalnie gdy sie obudziłam jelita znów sie skręciły i chyba dzisiejszy dzien spędzę juz w wc. Kuzwa, co za ból!!!!
A mieliśmy jechać dzis w poszukiwaniu parapetówja yhmmmm
Kotka, gratuluje kupna auta.
Zgredzia, Ty to matka wariatka jesteś, nie ma co (Btw komu kibicujesz w Azja Express?) ja M&L
U nas tez spokoj z zębami, poki co przebiły sie wszystkie 4. Brak 3.
Biedra, pokaz hybrydkija juz mam spory odrost i musze usiąść i zrobic.
Justta, jak tam siostra? Juz po wszystkim?
Wróżko, zdrówka dla Was!
Sorry, ale nie pamietam co miałam jeszcze....
Edit: Adulcova, moja Ańia zaczęła zabukować w wieku 10,5 miesiąca dopiero. Wiec wiesz.... Ale nadrobiła rówieśniczkę Lusie.
Frezarki nie mam i nie polecę, piłuje pilnikiem.
Na kupkę najlepiej działają śliwki z Gerbera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 15:59
-
Wczoraj powinnam napisac, ze mija rok od testu ciazowego z Kostkiem, a raczej 3 testow.szoku i niedowierzania (co widac na stronie 1332), a teraz nazywam go "krolewiczem"..
A frezarka to nie jakis sprzet budowlany?
Ja jutro ide ja te hybrydy, jaki kolor?
Lara: ja tez chlopakom, uwielbiam ichzawsze wyluzowani, nie sztywni
Adulcova: zdrowia dla Ady, Summerka miala problem z kupa u starszej, u mnjej tez.sliwki dzialaja, generalnie dieta bogata w warzywa i owoce pomaga
Laro: co to sie dzieje z Twoim brzuchemjuz myslalam, ze lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 16:11
Biedroneczka83, PsotkaKotka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dupa nie lepiej.
Wczoraj byłam juz tak głodna ze wrabalam pizzę (mogłam sie dac pochlastać za nia) a dzis od 12 jazdy kibelkowe mam. Najwidoczniej mój żołądek i inne organy ńie były gotowe na ta pizzę tak jak mój mózg ;( nie wyszłotzn wyszło wszystko ale jak bardzo bolesńie. Teraz malz zrobił mi garnek kislu z jabłkiem, moze dam rade.
Haha padłam z ta frezarka -
Siostra juz po, urodzila o 13 30 w wodzie, nameczyla sie troche, ale szczesliwa, Marys ma 3150 i 54cm dluga i krociutkie czarne wloski
Lara biedna ty z tymi jelitami wspolczuje
Adulcova biedna malenka, zdrowka
A Leo zasnal jak wracalismy ze sklepu o 17, masakra
Tak Zgredzia frezarka jet tez taka budowlanahihi
Dobrego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 17:44
adulcova, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara wrzuciałam na FB gangowe
Zgredzia ja miałam dwa lata temu pozytyw z LIluniąa jutro term @ hehehe
Justta brawo dla siostrygratulacje
ja nie mam frezarki miałam sprzet od kolezanki pilniki baze lakiery dodatki i lampe -
Justta, gratulacje
niech sie zdrowo maluszek chowa
Zgredzia, ja bym poszła w delikatny bez na pazurkach, tzn ja takie lubię, choc i barbie róż tez miałam, miętowy moze teraz zrobię. Na ta chwile mam kolor french ze świecącym proszkiem. Sa delikatne.
Biedro, No poleciałas kolorowo -
Wrocilam od kolezanki, Ta trasa autobusem (pelna zakretow) chyba juz nie pojedziemy. Tak sobie myslalam, wracajac ze na miejscu mojego dziecka to bym sie chyba zhaftala. No i na ostatnim przystanku Domi puscil mega pawia. Glupio mi bylo wysiadac z autobusu zostawiajac za soba zarzygana podloge no ale co mialam zrobic. Jak wygdadal D i wozek to sie domyslacie. no i dzieki BOgu to byl ostatni przystanek!
A kolezanki dziecko jakei spokojne! Rety, skad sie takei dzieci biora i dlaczego ja takiego nei dostalam. No lezala mala (7mcy) sobie w lezaczku a mamusia robila obiadek a ona sobie patrzyla poprostu. Moj to po 2minutach by wywrocil pewnie ten lezak a ona to chyba nawet pasami nie byla przypieta.
Mowicie ze ogladacie AzjaExpres. A czy ten program nei jest troche nei fair w stosunku do mieszkancow tych panstw? Przeciez ci celebrycie maja kupe hajsu a ych ludzi czesto stac ledwo na jedzenie. Obejzalabym sobie coby Azje powspominac ale jakos nie moge sie przekonac wlasnie. Jak to jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 20:20
-
Hej Jussta gratulacje.
Zgredko osioł robi iii aaaaaco do kolorów hybryd ja zawsze na lato wiosnę robiłam kolory pastelowe ( bo przeważnie dłonie opalone i pięknie to pasuje) a od jesieni lubiłam mocniejsze kolory typu ciemny róż granat burgund
Czytam o tych waszych przygodach z mechanikami i współczuje. Ja mam ten luz ze mój maz ma warsztat i wszelkie naprawy mam z głowy ale często mi opowiada o rożnych przekrętach kolegów warsztatowcow. Z reszta oboje sie dziwimy ze tacy fachowcy potrafią potem spać spokojnie gdy żąglują ludzkim życiem.
Zgredziu ja myślałam ze Ty wlasnie taka ostra babka jesteśw sensie szczera i walisz prosto z mostu.
Lara współczuje tych atrakcji.
Beszko jezusiu tyle ubytków by poprzedni lekarz nie zauważył? A robiłaś zdjęcie panoramiczne?
Wróżko ja smarowałam aromactiv i depulol na zmianę w nocy wycierałam gluty chusteczka tez wyciekają i usypiam na rękach dzieki czemu jest pionowo o zasypia. Klin mamy cały czas od urodzenia dodatkowo dałam jej podusie zeby spała wyżej. Maść majerankowa pod nochal i co ... cierpliwości.
U nas juz ok wiecej wymiotów nie było na szczęście. Humor znakomity ale juz jej nie dam do żłoba dopiero po weekendzie.
Ja humor zesrany, wylazł mi żylak w miejscu gdzie mam majty i mnie boli w cholerę , i nie bede oryginalna mówiąc ze czyje sie jsk kupa nieszczęścia. Jestem gruba jsk na ten czas ciazy co mnie zupełnie dobija choc przecież to moja wina. Infekcja układu moczowego wciąż jestpomimo silnego antybiotyku.... no gowno i tyle.
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek